Zsu-reméljük apa is belemegy a dologba
Nyugi amíg udvarlásra kerül a sor addig Emmának szép hosszú haja lesz,Balázs meg szépen elhullatja az összeset.Már jó úton haladunk ilyen téren,most középen van egy sáv,ahol még van haja,oldalt meg már kihullott.Tiszta punkos gyerek
Még nem tud egyedül felülni,csak ha segítünk neki,de már olyan stabilan megtartja magát.Idáig olyan volt mint egy kis bólogatós kutya,és folyton dölt ki,de most tartja magát szépen és persze élvezi nagyon,hogy más szemszögből is láthatja a világot.
Viki-annyira jók ezek a kis rucik.Nagyon ügyesek vagytok.Szerintem lesz megrendelőtök sok,mert ilyen egyedi,személyreszóló cuccokat nem mindenhol lehet kapni.Kívánom,hogy mihamarabb belendüljön a biznisz.
Amugy eltaláltad,valóban most minden Balázs körül forog,lessük minden kívánságát,de annyira élvezem a dolgot,hogy az nem igaz.Jó kis főnök,szerencsére nem zsarnokoskodik
Fogunk még nincs,de már egy jó ideje kínozza,most valamiért kb-egy hete abbamaradt ez a nagy nyálzás meg úgy látom nem is fáj neki annyira.Megduzzadva meg van,csak kibújni nem akar.
Niki-remélem igazad lesz,és csak 3 napos lázról van szó,annyira zavar,hogy nem tudom mitől van.
Ma a változatosság kedvéért hasmenése volt..hmmm,lehet ha tényleg a foga a bibi
Klári-bocsi,de Juliról nem kaptam képeket,nem szándékosan maradt ki
,de szívesen látnám őt is kisbabaként.
Pihenj sokat,tényleg használj ki most minden pillanatot,mert ki tudja mikor lesz még ilyen legközelebb.Gondolom most a költözéssel megint egy rakat munka vár rátok.
Hát Klári,hét év nem semmi,ez a vízválasztó
csak gratulálni tudok hozzá,akkor nektek a nagy változás a költözés lesz.