Új privát üzeneted érkezett!

Évi,
ha már ilyesmit tanulok, még szerencse, hogy nem hal ki az összes növényem:-)
Jöhetsz dinnyézni, mert csak úgy csillog a lakás, úgy kitakarítottam:-)

i.kata
 
 


Kata
Még jó, hogy itt mindenki ért valamihez, megosszuk egymás között az okosságokat, és szupercsajok leszünk! :wink:

Az én dinnyém már jó pár napja ott figyel a hűtőben, egyikünk sem fanyalodik rá, mert nem vmi jó ízű :roll:

Egy hónapja a tescoban vettünk egyiptomit, az nagyon fincsi volt. Hamar elfogyott! Az ezelőttit úgy ahogy volt kukába dobtuk, pedig volt vagy 12 kiló! :shock:

Megyek vásárolgatni, addig is jók legyetek! :wink: pápá..........

dita75
 
 


Dita!

Tettél fel egy guszta képet nemrég, arra értettem, hogy jó az ízlésed 8) A Szökés egyébként nekem is nagy kedvencem :) Így már érted? :)
Én jól vagyok, köszönöm szépen :) Ma már nem hányikálok. Uh 17-én lesz legközelebb, az még jó soká lesz. Dorci is jól van, mindjárt indulunk a délutáni játszóterezésre :)

Kata!

Csak dinnyézni gondoltam, nem a takarításodat ellenőrizni :) Akkor megyek!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 

 
 

Kata,
egyenlőre nem akarok új munkát keresni. Babát szeretnénk. Gondolj bele, ha elmegyek új munkahelyre, ott hogy oldanám meg a sok dokit, esetleg inszemeket, lombikot... Itt nem érdekel, végül is ki vagyok rúgva. Na meg félek, hogy ha 31 évesen váltok, ugye célszerű lenne kicsit az új helyen dolgozni, akkor már mikor lesz gyerekem. Na meg kis korkülönbséget szerettem volna, már ez sem fog annyira összejönni.
A másik meg, hogy piszok jó munkahelyem van anyagi és szociális szempontból, tehát nagyon jó lenne innen babásodni, és úgy váltani. Még 3 évig kapná a cégtől az ovi a támogatást, mehetnénk 58000 Ft-ért 3-an félpanzióval külföldre nyaralni, lenne ingyen telefonunk, netünk, csomó kajajegy, és még sorolhatnám. Nagyon nem lenne mindegy.

Na lelépek a melóhelyről.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,

a lapar után úgyis babás leszel, úgyhogy most ne törd ezen a fejed, inkább addig próbáld nyugodtan viselni a napokat a munkehelyeden.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Csákány csajok


Benéztem hozzátok még mindig fáradtan mert még két hét meló van vagyis 12 nap és utána 3 hét szabi. Aszem Kata kérdezte hogy mivel foglakozom, miben fáradok el ennyire. A premier Outlet Centerben dolgozom Budaörsön egy 300 négyzetméteres üzletben ahol törölközőket illetve fürdöszobai kiegészítőket árulunk. Hát ennek vagyok a boltnak a vezetője illetve magyarországi képviselője. Mindennap nyitva vagyunk reggel 10 től este 8 ig. És jelenleg csak ketten vagyunk mivel sikeresen mindenkitől megszabadultam ezért kell most melóznom annyit de lesz ez még jobb is. Képzeljétek el én utálom a sört. Most pedig állandóan azt kivánom. Ugyhogy alkoholmentes változatát iszom majdnem mindennap gyömbérrel. Olvastam hogy a sör mármint az alkoholmentes sör tök egészséges tele van olyan anyagokkal amire a babának szüksége van, vas, folsav.


Dita, pedig már nagyon szoritottam azt hittem tényleg pozitiv tesztel jössz elő!


Csajok Ti hogy birjátok ezt a nagy meleget?? mert én baromi szarul. Péntek reggel néz meg először a doktor bácsi, már nagyon várom mit mond. Már annyira izgulok. Akkor leszek 6 hetes.


Puszi nektek,


További szép napot,



Zsuzska

Kép
pgsuska
 
 


Évi
Aha most már értem :wink:

Zsuzska
Sajnos nem sikerült az uccsó spontán sem, már halványan barnázok is, viszont az inszemmel követni foglak téged, csak nekem elsőre fog sikerülni! :wink:
Pihend ki magad rendesen a három hét szabi alatt.

Linacska
Ugyanilyen helyzetben voltam én is mint te, csak itt én akartam menni, de aztán minden jobbra fordult, ne izgasd magad: tudod a stresszhormonok!
Hamarabb fog sikerülni, mint gondolnád!

dita75
 
 


Zsuzska,

a gyömbér ráadásul nagyon jó görcsoldó, olyan mint a MagneB6, úgyhogy nagyon jól teszed, hogy iszod az alkoholmentes sört.
Én továbbra sem szeretem a sört sem alkoholos sem alkoholmentes formában.

Én ma délután jól összevitatkoztam a párommal, úgyhogy bevágta az ajtót és elment. Én is bűnös vagyok, mert a hormonok miatt azonnal robbanok ha nem tetszik valami, de azt azért nem gondoltam, hogy 3 nap után, hogy tudjuk a babát már össze is vitatkozunk...
Mindegy, próbálom nem felidegelni rajta magam, tudom, hogy nekem van igazam így nincs bűntudatom sem és stresszhormon sem :wink:
Ebben az állapotban valahogy nem esik igazán rosszul semmi, mert tudom, hogy nem idegesíthetem fel magam a baba miatt, és ez egyenlőre megy is. A párom meg majd megbékél...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Nemone: Szuper jó híreket hoztál! :D Nagyon megható lehetett látni a pöttyöcskédet. Egyre jobban bízom én is a lombikban. :roll:

Dita: Pirianyót nem szeretjük, de gondolj arra, hogy ez lesz az utolsó a következő egy éven belül. :) Inszemre fel! :wink:

Linácska: Nekem azért nem volt olyan vacak a munkahelyem, mint Neked, de én is baromira utáltam bejárni dolgozni. Most volt átszervezés nálunk, és ennek keretében áthelyeztek egy másik szervezethez, szóval majdnem olyan, mintha munkahelyet váltottam volna (csak nem saját elhatározásomból tettem, hanem kényszerből). Én is sokáig tűrtem, mert nem akartam feladni a babaprojektet (úgy éreztem, hogy a munkahelyváltás és a babaprojekt nem egyeztethető össze), ezért maradtam, és próbáltam elfogadni a helyzetet. Most kíváncsi leszek, hogy az új helyen hogyan fogják tolerálni a lombik miatti hiányzásaimat.

Jah, és utólag, de itt egy kis hó Nektek! Csodálatos érzés volt június végén ilyen nagy hóban mászkálni. :)
Kép

Amúgy ma iszonyú vacak napom volt.. elindultam a BMC-be feliratni a lombikhoz a recepteket, és annyira elábrándoztam, hogy a postaláda kulcslyukában lógva felejtettem a lakáskulcscsomómat (a postaládán prímán megadva, hogy melyik lakáshoz való a kulcs). Kb. fél órával később vettem észre, hogy nincs nálam a kulcs, és beugrott, hogy hol hagytam. Rohantam vissza BKV-val, folyt rólam a víz, és kalapált a szivem rendesen. Szerencsére a ház egyik lakója megtalálta, bevitte magához, és kiírta a liftbe, hogy hol a kulcsom, és vissza is adta. Ha nem jó ember találja meg, akkor bele sem merek gondolni, hogy mi történt volna.. Még órákig remegett minden porcikám utána, ezért ma nem indultam el újra a BMC-be.. majd holnap. :roll:
denika
 
 


Zsuzska,
akkor tényleg fárasztó lehet a melód, nem irigyellek.
Annak idején a nagymamám veszélyeztetett terhes volt, és neki barna sört kellett innia. De azt a doki mondta neki :roll:

Monic,
ügyes csajszi vagy, én már tuti a plafonon lennék az idegességtől. :?

Dita,
azért sajnálom a barnázást, de neked tényleg lehet, hogy az első inszem lesz a sikeres, mert annyira készülsz rá már hónapok óta.

i.kata
 
 


Denika
Én mióta itt lakom ebben a házban már vagy tízszer hagytam tárva-nyitva az egész házat. Simán kipakolhattak volna bennünket. Totál hülye vagyok reggelente! Ez az állandó rohanás! :roll:

Csodálatos helyen jártatok, köszi a kis havat, már fel is frissültem! :wink:
Kár, hogy nem jöttél a topictalálkozóra, annyira kivi vok rád, és még az iwiw-n sem vagy fent. El nem tudom képzelni, hogy milyen lehetsz. :roll:

A lombik sikerülni fog neked, tuti..... és ha legközelebb csinálunk topictalit akkor már nagy pocakkal fogsz köztünk ülni, és még sokan mások........ :wink:

Monic
Micsoda vérmes nőszemély vált belőled a terhességed során! :shock: :wink:
Ha ezek a hormonok ilyet művelnek, mi elválunk az tuti, (pedig össze sem házasodtunk! :lol: )

Kata
Egész pontosan fél éve. :shock: de most már meg sem állok amíg baba nem lesz a pocakban! :roll: :?

Ma még egy rossz dolog történt velem a barnázáson kívül:





LEKOPOTT A TETKÓM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

dita75
 
 


Na megvolt a doki. Szépen elmagyarázott mindent, hogy várhatóan mit fog csinálni. A lényeg, hogy megpróbálják elöször úgy helyrehozni ott bent a dolgokat, hogy megteremtsék a feltételét a spontán babának. Ha ez nem megy valamiért, akkor pedig úgy csinálják meg a dolgokat, hogy legnagyobb esélye legyen a lombiknak. Lezárják a petevezetőket, szabaddá teszik a petefészkeket a leszíváshoz...
Ja, és július 14-én fekszek be a kórházba, 15-én műtenek, és egy-két nap után jövök haza.

Denika,
te hol dolgozol?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Kata,

hát azért néhány percig a plafonon voltam, de aztán mondtam magamnak, hogy tessék megnyugodni

Denika,

gyönyörű fotó

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Linácska,

ezek nagoyn jó hírek!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Linácska
Látod nem volt érdemes izgulni, minden úgy megy ahogy szeretted volna.
Sztem egy-két hónap és el is felejtheted a munkahelyet három évre! :wink:

dita75
 
 


Dita,
nagyon remélem, hogy igazad lesz. Végül is próbálom nyugtatni magam, hogy az egészről úgysem fogok tudni semmit. Felébredni meg márcsak felébredek, itt van Lili, muszáj :lol:

Amúgy csak azt mondta a doki, hogy menstruáció alatt nem lehet műteni, a többi neki mindegy.
Azt mondta, hogy elvileg ha kedden műtenek, utána hétfőn már mehetek dolgozni. Hát én azért egy-két hetet még ráfejelek, az biztos.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska
Nyugodtan irasd ki magad két hétre, mert azért kellemetlen volt nekem is 5 nap után dolgozni menni. Még akkor is fel volt puffadva a hasam, és feszített. :roll:

dita75
 
 


Dita: Persze az se megnyugtató, hogy nálad a kulcs, de beugrik, hogy nyitva a ház, de az sem, ha zárva a lakás, de tudod, hogy látható helyen felejtetted a kulcsot. A lényeg, hogy ezt most megúsztam, és legközelebb igyekszem nem ábrándozni. :)
A legközelebbi találkozóra szeretnék majd menni. Most is olvastalak titeket, amikor szerveztétek a találkát, gondoltam is, hogy majd betoppanok a megbeszélt időpontban a megbeszélt helyre, és jól megleplek titeket. De nem voltam elég bátor hozzá. Amúgy az iwiw-en fenn vagyok, de csak egy kamu regisztrációval, semmi info nincs rólam, 0 ismerős, csak keresgélésre szoktam néha használni. :) Meg szégyenlős vagyok nagyon. :oops:
A tetkót nagyon sajnálom. :( Nagyon szép volt!
denika
 
 


Linácska: közszférában dolgozom.
denika
 
 


Kép

dita75
 
 


Denika,

a következő talira sok szeretettel várunk!

Nemone,

hol van a fotó?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Deni!
Nem ettünk volna meg.
Láttad a képeket milyen helyes csajok, nem?
:wink:

Amúgy a kulcsot általában bennehagyom a zárba.
Volt olyan, hogy a hátsó meg az első ajtó is nyitva maradt.
Sőt éjszakára a kapuban maradt a kulcs, reggel már egy fél órája kerestem kimentem a kapuhoz és akkor látom, hogy ott van!
Még szerencse, hogy ilyen király helyen lakunk, csendes, szép, nyugodt.

Most már tényleg megyek csucsuzni! Apa konkrétan rámfeküdt álmában úgy hogy a bal karomat mozdítani nem tudom, úgy írkálok itt mint egy nyomorék! :lol:

dita75
 
 


Dita: Nagyon aranyosak voltatok a képeken, meg tudom, hogy nem vagytok kannibálok, csak én olyan nehezen ismerkedős fajta vagyok, ezért gondolkodtam, hogy menjek-e vagy sem, aztán addig gondolkoztam, mígnem lemaradtam a találkáról. :oops: A következőre tényleg szeretnék elmenni! :roll:
denika
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Ilyen sem volt még,hogy én nyitom a napot. Ma reggel elkezdtük a Merionalt,ilyenkor mindig meg kell harcolnom,hogy helyes-e,miután már van két gyönyörű gyerekem,de olyan erős a szívemben az a vágy,hogy lehessen még egy kis babánk,hogy úgy gondoltam, adok még egy esélyt. Olyan jó lenne a spontán meglepi baba,de úgy érzem 3 év után erre nem sok esély van,pláne,hogy lassan nagymama korba érek. Nyugtassatok meg,hogy nem vagyok telhetetlen! Most akkora babaeső volt,hogy emellett az ember nem mehet el csak úgy!
Egyébként a nyarunk jól telik,most jön egy kis pihi,ma éjszaka utazunk el,de estig még olvaslak Titeket.
Mindenkinek szép napot!!!!!
f.ancsi
 
 


Szép napot!

F.ancsi ++++++++++++++++++++++++++++

Denika de sssszép helyen voltatok..

lábam mára szépen lement... most ülök neki vasalni

pusssz
Vendég
 


Jó reggelt!

Ancsi,
hova mentek nyaralni?

Denika,
ennyire szégyenlős vagy hogy még az iwiw-en is csak álcázva vagy? Hogy fogunk akkor megismerni a következő találkozón?

Linácska,
örülök, hogy a lapar független a pé-től. :lol:

Boni,
azért ne vasald agyon magad! :wink:

i.kata
 
 


Reggelt!

Ancsikám, miért lennél telhetetlen, a jóból mindig többet akar az ember kivétel nélkül. :wink:
A babadömping részese leszel. Második inszem lesz? Zsuzskánál is az volt a nyerő, kövesd a példát.

Én úgy néz ki pénteken kezdem a merionalt, úgy izgulok, ma tuti 1 cn. lesz, mert egyre több a barna.

Gyönyörű nyarlalást kívánok, hová lesz a menet?

Denika
Ha jó husiban vagy lehet, hogy falatoztunk volna belőled! :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Örömmel várunk a köv talira, ez még százszor jobb lesz, mint az előző volt, mivel már sokan ismerjük egymást, illetve egy csomó kismamink lett azóta. Hurrá, hurrá!!!!!

dita75
 
 



Sziasztok!

Linácska,

Remélem a műtéttel mindent megoldanak, és jöhet a spontán baba! :wink:
Nekem pajzsmirigy túlműködésem volt, és egy idő után elkezdett növekedni ezért meg kellett műteni. Utána persze alulműködésem lett, ezért kell szednem életem végéig gyógyszert.

Denika,

Szép helyen voltatok, gyönyörű ez a kép, de én sajnos írtózom a téltől, hidegtől, hótól, pedig már több mint 5 éve dolgozom síutakat értékesítő utazási irodában, de még egyszer sem csábultam el. De így képen tényleg szeretem nézni! :wink:

Monic,

Kibékültetek? Én nagyon nem szeretek veszekedni, ha lehet elkerülöm...

Boniko,

Örülök, hogy jobban van a lábad, de azért még nem erőltesd meg nagyon! :)

Dita,

Sajnálom, hogy elkezdtél barnázni, de hajrá inszem! :lol: Milyen tetkód volt, hogy ilyen hamar lekopott?

Bocsi Lányok, de este megcsináltam otthon a képet, de egyszerűen nem sikerült lekicsinyítenem, de elküldtem magamnak e-mail-en, mert itt bent van egy program amivel sikerült. Sajnos a minősége nem túl jó, de nincs skennerünk, ezért csak fényképet tudtam RÓLA csinálni. Azért felismerhető a babókánk, ugye?

Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Némóka!
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ de cukkeeeeeeeeeeeeeeer! :wink: Én is akajok, én is, én is! :lol:

dita75
 
 


Némóka,
nagyon cuki a kis pöttyöd :lol:

i.kata
 
 


Jaaaaaaaa csak testfesték volt. :wink:

dita75
 
 


Dituli majd a kövi talin festek Neked újjat! :lol: :wink:
Vendég
 


némóka gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű
Vendég
 


Boni
Jujj de jóóóóóóóóóóóó!
Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! :wink:

Lábicskád????????
No és Zsigi ficereg rendesen?

dita75
 
 


Csajok!
Lassan kezdem a merionalt. Kiszámolgattam, hogy nekem a 9. nap tuti hétvégére fog esni, vagy péntekre, de az sem túl jó!
Miért kell a 9. napon menni? Nekem azt mondta a túlstimu miatt.
Ti mikor mentetek? Nekem amúgy sem 28 hanem 33 napos a ciklusom akkor viszont érdemesebb lenne pár nappal később menni, nem? Már most szétaggódom magam! :roll:

Legutóbb is 14. napon voltam, és tök picik voltak még a tüszőcskék, 14 mm-esek voltak a legnagyobbak! :shock:

dita75
 
 


Dita,
ha a 9. nap szombat, akkor menj pénteken a 8. napon. Most ne számold azt, hogy normálisan hány naposak a ciklusaid, mert ez a merionaltól megváltozhat. Szerintem a merional amúgyis erősebb a clostilnál, úgyhogy simán lehet előbb pé-d.

i.kata
 
 


Dita,
most számolgatok, de ha ma megjön, akkor a 9. nap jövőhét csütörtökre esik.

i.kata
 
 


Dita köszi lábi aránylg jól van... követem dokibácsi utasításait!

ja és nem kell 1,5 órát sorban állnod érte

jelenetem cska Zsebi új takaróját meg nmég 8 pelust és a hazajövős ruci2.változatát vasaltam :oops: :lol:
Vendég
 


Mi ez a nagy pangás?

i.kata
 
 


Itt vagyok!
Mivel ma már dél elmúlt így ha ma jön meg délután akkor is holnap lesz az 1 cn! Nem? Én úgy tudom, és akkor viszont péntekre esik, ami rohadtul nem jó mert akkor kell fizetést számolni, de mindegy majd megoldják nélkülem, vagy nem tudom, még hogy lesz.
Beveszem a leszarom tablettát, nehogy már emiatt ússzon az inszemem, mert akkor gyilkolok! :twisted:

dita75
 
 


Igen, akkor még nem ma lesz az 1.cn. Azt hittem már megjött.
Ma megint kinyílt egy virágocskám, egyre jobb a kedvem is. :lol:

i.kata
 
 


Kata
Nem még nem, szórakozik velem! :evil:
Holnapra kérhetem máris az első drukkokat? Megyek vv-re reggel!
Remélem jó lesz a prolactinom. :roll:

dita75
 
 


Dita,
persze, akkor holnapra mennek a drukkok a vv-hez! :lol:

i.kata
 
 


Dita,

Drukk a holnapi vérvételhez!+++++++++++++++++++++++++++

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Köszi! :wink:

Képzeljétek a kozmetikusomnak a váltótársa is lombikozik Tapolcán. Azazhogy egy volt már neki, de nem sikerült!
Annyira aranyos, valamelyik nap üzent nekem, hogy drukkol az inszemhez, és üzenjek a kolléganőmmel ha sikerült! Talán egyszer láttam a csajszit. :roll: Olyan jó érzés, hogy mindenki drukkol nekünk. :D

dita75
 
 


Némóci
Köszike!
Jó az új avatarod! :wink:
Vonalzó mikor lesz?

dita75
 
 


Dita,

Köszi! Vonalzót majd a jövő heti UH után terveztem, de már kinéztem egy nagyon jót... :D

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Némóka!
Már én is !!!! :shock: :lol: :lol: :lol:

Kissé dilis vok, nem kell mondani, magamtól is tudom! :lol: :wink:

dita75
 
 


Amúgy azért váltottam avatart, mert nagyon jó kedvem van, gondoltam nem árt színesedni... :wink: :lol:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: