sziasztok
hogyaza... irtam egy csomot aztan meg elszallt az egesz........ megyek a wordbe
ez a Borisz kep nagyon jo, jot nevettem rajta.
Nori ma tok kaba volt, most este el is aludt haromnegyed nyolckor (kilenckor szokott).
Momoska, tok jo hogy Borisz mar ilyeneket csinal, Nori meg nem “beszel”, o meg csak sikitozik, sikongat, kialtozik, elvezi a hangjat.
Eddig a kisagyban mindig felebredt es sirogatott ha hason talalta magat, de tegnap ugy elaludt hason es nagyon edes volt.
Ezeket az ejjeli ebredeseket jo lenne elfelejteni mar. Azt mondjak hogy ha megnoveljuk a nappali etel mennyiseget, akkor ejjel kevesebbet eszik, de hogy a francba noveljem meg ha nem kell neki???? Ejjel mar nalunk is kezd tobbet enni, mint nappal ebben a nagy hosegben, ejszaka potolja a kimaradast. Szuper.
Orsi,
Koszi ez jo otlet (ragasztas), epp ma szedtem ki a kisebb szemeket a puzzle-bol.
en nem vagyok nagyon vekony, de a terhesseg elotti sulyom minusz het kilo vagyok, es nem ettem valami nagyon sokat az utobbi idoben es sztem emiatt is ment el a tejem. Es a legutolso harom hetben amikor meg csak szopizott Nori, nem gyarapodott semmit, valoszinu amiatt mert nem volt taplalo a tejem, meg nem is volt eleg. En meg nem tudtam hogy mi a franc van. Elkezdtem a hozzaetetest plusz a tapit, es rogton 300-at nott egy het alatt.
Ha meg van tejed akkor egyel amennyi csak beled fer. Sajnos Nori mar csak ejjel ha megtelitodik tapszerrel kapja be a cicimet (vagyis en nyomom a szajaba) hogy ne fojjon tobb tapszer bele de aludjon el... de valoban nalunk is amikor harom honapos volt, rengeteget evett, akkor meg en is nyomattam magamba szoptatas kozben a szenhidratokat.
Mostanaban mi is tobbet eszunk ejjel mint nappal. Nemtom ezt hogy lehetne mar elfelejteni. Azt irjak hogy ha megnoveljuk a nappali etel mennyiseget akkor nem lesz ehes ejszaka. De hogy noveljem meg ha nem bir tobbet enni?`na, mindegy.
Jarokat ilyet vettunk (remelem sikerul betenni a kepet):
1214936338.4435.doc
egyszeru fa, negyzet alaku 120x120x65-os, 16,500 volt. Gondoltam hogy jo lenne a gorgos de vegulis tok mindegy. Az orvos nem javasolta a halosat mert azt mondta hogy csunya dolgokat latott mar abban, nem tudom. Meg a baby kompra is azt mondta hogy nem javasolja, de mivel azt kaptunk, most hasznaljuk, Nori nagyon elvezi, de valoban ahogy tolom, a korol ramenve a szonyegre megakad a kerek, es ha a gyerek egyedul menne vele, sztem kiesne belole.
Edina, koszi a recepteket!!! Ki fogok belole probalni joparat!
Tegnap brokkolis pulykat adtam Norinak es nem volt nagy sikere. A szomszed kiscsaj szerint (9 eves) rettenetes szaga van.. hm, asszem igaza volt. Nekem a bebikekszes bananos izlik, Nori meg az oszibarackos cuccokat szereti. De kiprobalom en is a meggyet aztan majd lefotozom a kiscsajt a`la Borisz.
Bocs a tul hosszura sikeredett hsz-ert.
Megyek furdeni.