Helló Csajok!
Gyorsan-gyorsan, kicsi szundizik, nagy anyukámmal shoppingol
Adra!
Tüncik a gyerkőcök, látszik, hogy élvezték! Azért remélem te is pihiztél kicsit!
Szami!
Jó volt hallani rólatok, még pár év, és apa hajthatja puskával a kérőket
Nagyon szép a lyány!
Mazsuzs!
Nem baj, ha szép a fiad, csak majd ha idős lesz, inkább ne tanuld meg az aktuális barátnő nevét, mert lehet, hogy bukfenc lesz belőle, amikor véletelnül másik néven szólítod azt, aki éppen ott van
Judit!
Építkezés?
Finike!
Nagyon csoda szépek voltatok! Üdv a táborban
Nekem is nagyon tetszett - többek között - a tortán, hogy rajta van Vicus is! És hát ő is milyen kis hercegnőcis volt!!!
Légyszi a kövi talira majd összekészíteni egy nagyobbacska albumot, hogy majd jól megnézhessünk minden mozzanatot az esküvőről!
Dóri!
Nagyon király képeket csináltál! Remélem, látunk még többet is! Ti hogy vagytok?
Szandra, Sid!!!! Tessék jelentkezni, amint időtök engedi!
Mesi, Evisan!
KÉPEK!!!
Nutella!
Barinőm lányának is kellett hordania a terpesz-pelust, egészen jól bírta, pedig ő is nyáron kellett hordja, most két éves, és minden a legnagyobb rendben nála!!! Kitartás!
Hexina!
Derekad????
Remélem nem hagytam ki senkit, igyekeztem
Nálunk minden rendben, Bencénél bevezettük a fekete-piros pontos táblázatot, hátha kissé fegyelmeződik
Kemény a csávó, mert ha bárhol vagyunk mint a kisangyal, mindenki el van ámulva, hogy milyen jó, meg szófogadó gyerek. Amint hazaérünk, teljesen kifordul magából, jön a nem szófogadás, cirkusz, akaratosság. Nekem meg így kissé fárasztó, mert nem tudunk minden nap menni vhova, csak azért, hogy nyugi legyen.... A héten volt először, hogy megkérdezte, hogy mikor megyünk oviba, mondtam neki, hogy majd ha vége a nyárnak, egyenlőre szerintem nem fogta még fel
Viszont megtanultuk a hét napjait, hogy melyik melyik után jön, nagyon okos. Az angol is nagyon jól megy, mégha hallgatnánk vele a CD-ket, akkor milyen lenn
Réka ... hát, ha ő nem ilyen lenne, én nem is tudom mit csinálnék. Egy angyal! De komolyan. Egy hangja nincs, csak ha valami baja van - éhes, kakás, álmos. Még saját magában is eljátszik, ha kell. Imádja Bencét, nagyon szeretne vele játszani, de Bence egyenlőre nem igazán veszi a lapot, elhajtja. Ő meg, beletörődik és kész. Nem visít, nem hisztizik, egyszerűen beletörődik. Mondjuk mostanában elkezdte, hogy bepróbál egy-egy hisztiszerűt - toporzékolás, leülés - de ennyi.
Na, most eldugulok, mert sajnos a változatosság kedvéért dolgoznom kell....
Pápá: Eszti