Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a gratulációkat. Ma megünneplem egy kis rendrakással = az összes sulis cuccomat elsüllyesztem valahova a szekrény mélyére…
Először is, IBI és ZSOLTI: gratulálok kis (?) Gergő babához! Örülök, hogy végre a kezetekben tarthatjátok.
Ildi, pihizz sokat, ne törődj semmi mással. Jól megijedtem, amikor olvastam, hogy mi történt. És hogy neked milyen álmaid vannak!
Tündike, remélem Barni hamarosan rendbe fog jönni, ne legyél elkeseredve, ez csak átmeneti állapot. Csak ugyanazt tudom írni, amit Ani!
Andesz, gyönyörű lett a szobátok, biztosan a gyerekszoba is szupi lesz. Majd tegyél fel képeket. Bencus egy tünemény! Boldog hófordulót! Nagyon jó a medencétek, én is akarok egyet!!!!!
Bessy, most vettem csak észre, hogy te már a 15 hetes vagy? Hogy repül az idő!!!
Chrissy, szép nagy halacskátok van. Nagyon jók a strandos képek, látszik, hogy Martinka élvezte a pancsit.
Márti, lehet, hogy nem olvastam vissza elég figyelmesen, de nem találtam meg a sulis irományt. Ha elkerülte a figyelmemet, elküldenéd még egyszer? Én sem akartalak megbántani vele, nem is „tanácsadásnak” szántam. Eszméletlen jó a kisAti kép
Nati, aranygaluska? Hmmmm, nyam-nyam! Nem jársz véletlenül felénk? (Bár lehet, hogy jobb lenne, ha visszafognám magam: tegnap gyrost is kaptam, meg fagyit is…)
Gabi szülésznéni, gratula a kiskecskéhez! Végülis nem lett második? Én egyszer ittam életembe kecsketejet, azóta nem mertem próbálkozni, mert 1 óra múlva tele lettem tőle kiütésekkel. Viszont a friss tehéntejet nagyon szeretem. Vagyis inkább csak szeretném, ha hozzájutnék…
Ani, Ildi: nekem Sch-nél UH és vizsgálat 6500 Ft, úgyhogy lehet, hogy az NST-ért nem kell fizetni (?). Sőt, a gyógyszerfelírásért sem kért plusz pénzt. (tesóm nőgyógyásza akkor is súlyos ezreseket elkér, ha mást nem csinál, csak ír egy receptet)
Judy, jobbulást anyukádnak! Nyugodj meg, most már nem lesz semmi gond!
Kata, örülök, hogy már nincs kaki-gond!
Minden kismami: pociképet!!!! Főleg Vikike és Ágica.
Biztosan kihagytam valakit, bocsánat érte!
Most már ha tudok, jövök sűrűbben. A vásárlós listát majd én is megkaphatnám? Igaz – szerencsére – sok mindent nem kell vennünk, kapunk pl. kiságyat, pelenkázót, babakocsit, meg sok-sok ruhát, de azért egy-két dolgot így is tutira venni kell majd.
Puszi