Új privát üzeneted érkezett!

pumpóka! ezek szerint téged választott? Vége a másik ügynek?
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.02 21:20-kor.
Vendég
 


Kép Levi Kép Kristófót nem zavarta a buli:) Kép Kristóffal:) Kép Levi apával,2papával meg az 1ik ajándékkal:)
Vendég
 

 
 

pumpóka! üzenem a férjednek: Aki ennyire szeret azt soha nem szabad elhagyni!ritka kincs amit csak egyszer kapunk az életben!

Nem sok ember van aki pár nap alatt túllép a tényen h megcsalták és ennyire ragaszkodik a férjéhez. Én nem lettem volna rá képes! A tény, hogy Zsófit odaadod a csajnak nagyon jó ötlet volt! Ez külön tetszik! :D (tudom ám h soha nem tennéd! de nagy ötletnek tartom!)
Jól teszed hogy küzdesz a férjedért. Szerintemmeg fog változni a rólad alkotott képe. Sztem nem küzdött még érte senki így! Tuti ő a sáros ez egyértelmű.

Arról pedig hogy akad otthon probléma mindenki tudna mesélni.

Jah és még valami. Bár ez az én véleményem csak. Szval azt hiszem ha egy nő nem illegeti magát és nem jár kihívóan stb. akkor nem figyelnek fel rá a pasik. Én a mai napig tartom magam ahhoz hogy mindig a nő cserkészi be a prédát, csak úgy tesz mintha a pasi lenne a vadász! persze ezt nem a férjed védelmében írom, hiszen egy ilyen dologhoz ketten kellenek. De egy tuti: a pasikban kevés a vér. Ha feláll nekik ott lennt akkor az agyműködés a minimálisra csökken (speciel a levegővételre lesz már csak képes).

A helyedben azért megkérdezném, hogy lezárta e már a nővel végleg. Biztos ami biztos.Ha többször megkérdezed és mindig u.az a vallomás akkor lezárta de ha nem u.azt mondja el többször (a részletekre gondolok) akkor jobb ha szemmel tartod.

Jah! Én P betűs vagyok és még minidg nem utalt az a ......-sípszó- MÁK. Nem tom mi a fenét csinálnak! De rohadt dühös vagyok mert Márknak be akarom adni a Rota elleni oltást és potom 16 ezerért adják. A tápszere meg iszonyat drága és jó lenne ha utalnának már. Persze e nélkül is megkapja de azért húzom a fogam nagyon.
Vendég
 


édes babák Lekri
Vendég
 


pumpóka! a tuti ő a sáros mondtaot a nőre értettem...csak kicst szétszórt vagyok!
Vendég
 


hűűű, még 4 nap és 2 hós lesz a fiam! És eltelt a nyár 1/3a! :?
Vendég
 


valójában nagyon tetszik az új vonalzóm azért irogat ennyire szakaszosan h nézegethessem! :D ...no lelövöm magam
Vendég
 


irogat=irogatok
Vendég
 


sziasztok

Fehn J. Játszószőnyeg bébitornázóval Fruity with mini-musical << Vissza


Ára: 17 990 Ft
Kupon ár: 9 990 Ft Megtakarítás: 8 000 Ft [Babaváró BrendonKupon Fehn Fruity plüss játszószőnyeg zenélő bébitornázóval]


ha valaki keres még játszószőnyeget

Kép
marjan78
 
 


[quote="nono26"] írta:nono26des babák Lekri


köszi szépen:)
Vendég
 


Pumpi, na végre! :D Akkor örülünk! :D
(Nem akartam akkor írni, azt hittem, már Te is megkaptad, de nekem már júni 9-én utalt mindent a MÁK... :oops: csak nem volt net, ki is ment a fejemből, erre tegnap olvasom, hogy még nem kaptál...én "K" vagyok egyébként...)

Én majdnem 40 fokos vízben fürdetek :shock: (A vízhőmérőn ott vigyorog az arcocska...oké, az a legteteje, asszem 36-tól már mosolyog :D )

Lekri, Klarka, jók a képek! :D

Kép
babyteve2
 
 


....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.02 21:21-kor.
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.02 21:22-kor.
Vendég
 


[quote="nono26"]c írta:nono26söppke! milyenek az éjszakáitok? Bevált a pihenőszék? (úgy rémlik te vettél egy zöld FP széket)


Jó reggelt:)

nono, köszi, változóak :) Van, hogy csak enni kel fel 3-4 óránként, és szinte egyből vissza is tudom tenni... de van hogy hasfájósan ébred, és akkor szopi után még jó 20-30 percet minimum küzdünk, mire elalszik. Ma éjjel pl több mint egy órát... de azért még mindig jobb mint a kezdezi 4-5 órás sírások. :wink: :roll:

A pihenőszék nagyon bejött, imádja Lőrinc. Elnézelődik, elrezeg, aztán általában el is alszik:) Már le is merült az elem, annyit rezgett. :lol:

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


lekri, klarka, édesek a manók:)

klarka, hastánc. Hú, az kemény :) Bár még nem próbéáltam, pedig most lenne mit rezegtetni. :lol:

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


köszi mindenkinek a dicséreteket:) :lol: :lol:

én is nagyon hajlok a pihenőszék felé.már csak találni kéne valami jót.csak elötte kiprobálnék egyett hogy egyátalán tetszik e neki.

Pumpoka
örülök a békülésnek remélem most már minden helyre jön. :lol: :lol:
Vendég
 


ja és még 1 telos kép.ilyeneket kapunk mostanábaKép imádom :lol: :lol:
Vendég
 


pumpóka! egy helyen dolgozik a férjeddel? ismered a Miatyánk-ot? ...ne vígy engem a kísértésbe...szól az ima is. Nem lenne jobb ha másik állás után nézetnéd? No ezt megaszondtam...
Vendég
 


Marjan hetente jártok tornázni? A XVI keri úszást nem feledd nekem megnézni! Dávidnak sok puszi. Éjszakátok hogy telt?


Kiscica az ükmama hány éves?

Babyteve Nici megelőzött a kérdéssel. Hát igen a kutya és az ásás, összefüggő fogalmak.

Benettke hááát fájó szívvel olvasom, hogy még anyukád sem. Megkérdezted tőle, mi a valódi ok? Mert biztos van. Vagy úgy beletörödtél?
Én nagyon szívesen megkérdezném a párom szüleitől, de tudom nem válaszolnának nyiltan.Vagy elterelnék a szót. Talán hagyomány, mert anyósom anyja sem volt kiváncsi 18 éves koráig a páromra. Most már csak erre tudom visszavezetni. (na jó amellett, hogy engem utál, de állítólag ez már üldözési mánia)

Emi hát muszáj lesz neki, ha udvarolni kar Lilinek.

Kép
téjé
 
 


kar=akar

Kép
téjé
 
 


Sziasztok Csajok,

Megkaptuk az oltást tegnap és azóta nagyon rossz napunk van :( :(
Kezdődött azzal, hogy mikor jött a dokinéni nagy szenvedések árán elaludt Almánkat fel kellett ébreszteni....majd szuri, sírás, de nem volt olyan vészes. De utána csak kézben volt el fürdetésig és mindig bealudt. Persze letettem sírt...
Aztán fél 5-kor lejárt a 3 óra jött a kajaidő, illetve csak jött volna, nem volt hajlandó elfogadni a cicit....és ez így ment estig, míg fürdetés után fél 9 kor cumisüvegből megevett 160 ml-t :shock: . Szegény baromi éhes lehetett, nekem meg majd szétdurrantak a cicijeim....320ml-t fejtem le a kettőből, de nem bírtam már tovább...
Éjszaka a mega evés után 3-kor ébredt szopizott, majd 3/4 4-kor sikerült elaludnia (addig nyüszögés, nyőgés). A következő szopi fél 6-kor, azzal minden rendben volt, bár nerm evett sokat. Majd fél 8-kor kelt és negyed 10-kor sikerült elaludnia újra, de addig volt sírás szenvedés minden....Ja és nem hajlandó enni...szopizni, de még üvegből enni sem. Megint fejnem kellett, 140ml lett. Próbáltam 10 ml-t tettem az üvegbe hogy lássam éhes-e, de úgy sem kellett neki....Láza nincs
Ugye nem szopi sztrájk??? Most alszik, remélem utána szopizik

KépKép
kisfruzsi
 
 


Fürdetés: én min dig 37 fok feletti vízben fürdetem. Még mindig hőmérővel :oops: :oops: , amin van a napocska jel 37-40fokig

KépKép
kisfruzsi
 
 


Téjé

Igen hetente járunk, de most 2 hét szünet(nyaral a néni)
sőt augusztus 28-án megyünk egy neurológiai vizsgálatra is. Tuti, hogy nincs nagy gond csak a kötöttség miatt biztos ami biztos. Éjszaka aludtunk, de ha fenn va akkor sír és nyügi, mert szerencsére kezdi érezni a fogacskáját is ...nagyon vicces az ujját bedugja a szájába és huzogatja az inén ide-oda:)))

Ti hogy vagytok?

Lolka

Láttam, hogy hívtál. Holnap elvileg okés. Be is jöhettek, hogy odaadjam a pihenőszéket, mi úgyis elmegyünk szombattól balcsira egy hétre.


Az akciós játszószőnyeg a brendonban van.

Kép
marjan78
 
 


Sziasztok Mamik!

Vagyok én is, bár olvasóban, mert hétvége pörgős volt, tegnap meg lusti voltam.

Pumpi
Olvastam, h mi történt nálatok!! Sajnálom, és örülök, h időközben tudtátok rendezni a dolgot!
Személy szerint én nem tudtam volna ilyen gyorsan megbocsájtani, így minden elismerésem a Tied!!!
Mák még nekem sem utalt, pedig mi már 3 hónaposak leszünk a héten, és H betűs a drága.
Le tudnád nekem pötyögni a tel.számot. Kicsit csesztetem én is Őket!

Téjé
87 éves az üki, de már a végét húzza.

Hát mivel most keltem, a tegnapi nap törlődött a nevek területén, h kinél mit olvastam, ezért nem reagálok többet, mert nagy kutymuty lenne.

BAbaképek nagyon édik.

JA, Klarka olvastam a szüléstörténetedet! Jól megszenvedtél, és Kocsisban azért kicsit rendült a bizalmam! És Ati nagyon nagy már tényleg!

Magi
Neked akartam még írni, h tegnap megvolt a könnycsatorna átfecskendezés.
Durva volt, mert lenyomtak a könnycsatornáján egy nagy tűt, azt megforgatta párszor, aztán meg belenyomott egy adag sós vizet.
Csak az elején sír, de akkor is inkább azért, mert le volt fogva, de mikor befejezte már semmi baja nem volt, küldött egy jóízű büfit a víz miatt.
Az egész művelet kb. 1 perc sem volt.

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


jaj kiscica azért tök jó, hogy ilyen gyorsan ment Maszatnak a szemes tranzakció:))))

Kép
marjan78
 
 


Kiscica,

Akkor azt mondod, hogy nem fájdalmas a könnycsatorna átmosás???? Mert Almának is még mindig váladékosak a szemei alvás után, bár most nincs begyulladva (már kikezeltük antibiotikumos szemcseppel), de a dokinénink szerint még ráérünk az átmosással. Maszat szeme milyen volt, nagyon váladékos???

KépKép
kisfruzsi
 
 


Csöppke: én is rezegtetek.....annyira zavar a hájam, hogy ha torna közben bejön a férjem kiküdöm, mert zavar, hogy lát ilyen kövéren...ő meg mondja, hogy nehogy már zavarba jöjjek tőle.... :oops:

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


Kisfruzsi: a mi szemünk is baromi váladékos, folyik a könnye folyton, kis zöld váladékkal fűszerezve...nekünk is azt mondták, hogy még várjunk.

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


jaj kiscica azért tök jó, hogy ilyen gyorsan ment Maszatnak a szemes tranzakció:))))

Kép
marjan78
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.02 21:23-kor.
Vendég
 


Pár kép aranybogaramról:

Kép

Kép

Kép

Kép

Imádom, ahogy nevet!
Egy kép kettőnkről. Anya és lánya:

Kép

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Bocsi, ha sok voltam.

Kiscica: Azért elég ijesztően hangzik ez a könnycsatorna-átmosás, a nagy tű... De ha Maszatnak nem fájt... Babámnak újszülöttként fertőződött el a szeme és kötőhártyagyulladása volt, de a csecsemősök cseppentgettek neki, így, mire hazavittem, már teljesen gyógyult, váladék nincs. Biztos Maszat is hamar gyógyul.
Kisfruzsi, jó hogy kérded: Tényleg, milyen volt a szeme Maszatnak?

Kisfruzsi: Nekem is szokott sírni, mikor kajálnia kellene, és nem szopik, csak sír és sír, be-bekapja a cicit, de nem kell neki! De ez a hasfájása miatt van, mert látom, hogy húzza felfelé a lábát és aztán nagynehezen kakil és pukizik, tisztába teszem, és minden rendben, szépen elalszik szopás közben. Lehet, hogy Almának is valami más baja van, és a cici csak azért nem kell neki, mert fáj valamilye, melege van, stb.? Durva lehetett bedurrant cicikkel!

Pihenőszék nekünk is jó lenne, mert imádja, ha hordozzuk a lakásban, vagy ha hintáztatom a karomban és a babakocsiban sem elég, ha megyünk, attól még sír, de ha közben még ringatom is, akkor bealszik szépen (erre pont tegnap sikerült rájönnünk apával). :D

Csöppke: Tök jó, hogy Lőrincnek már nem fáj annyit a pocija. Babámnak még vannak nehéz napjai (pl. tegnap), de pl. vasárnap szinte evett és aludt egész nap! És a mai nap is így indul (kop-kop-kop)!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Pumpóka: Örülök a békülésnek, de legyél óvatos! Drukkolok nektek! (Bocsi, ha közhelyes voltam, de tényleg vigyázz magadra!!! Én már jártam így!)

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


bocs, h bepofátlankodom, rendszeresen szoktalak olvasni benneteket.

kisfruzsinak akartam írni, hogy jónás is most kapott oltást, nálunk 2 napig tartott, h alig akart enni és nyűglődött. hol aluszékony volt, hol egyáltalán nem aludt. rákerestem a neten és ezek mind természetes utóhatások! szóval ne aggódj :)

+ ha alig evés után sír, az jónásnál mindig a böfi probléma :)
kerekpocak
 
 


sziasztok
:cry:
nagyon le vagyok hangolva :( :( :(
a szekér nem jó és ami jó lenne túl drága :cry:
párom meg mikor mondtam neki hogy szomcsi vagyok mondta h ne legyek meg nagyobb autó kéne inkább. :evil: mikor ezt a kicsit is örülök ha el tudom vezetni meg parkolni :cry:
hüp-hüp.
már annyira unom h a szabadidőm jó része azzal telik h bkocsik csukott méretét keresem és filózok, beférne-e
ráadásul a holnapot sem tudom h csinálom meg 2 gyerekkel bkocsi nélkül :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép Kép
celesztina
 
 


elnézést, h ilyen piti dolgon akadtam ki, tudom másoknak sokkal komolyabb problémájuk van, csak jól esett leírni, mert ezt máshol mással nem tudom megbeszélni

Kép Kép
celesztina
 
 


Kerekpocak,


köszi szépen, kicsit megnyugodtam. Most 12-kor kelt fel, tehát aludt 3 órát, 6-t alvás nélkül :shock: Ezt még éjjel sem mindig csinálja...

Ez nem bepofátlankodás, reagálj, amire csak akarsz!!!!

Celesztina,

Írd ki ami a szívedet bántja, erre is van ez a fórum :wink:

KépKép
kisfruzsi
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.02 21:24-kor.
Vendég
 


Szössz, merre jársz??? :roll:

Pumpi, örülök, hogy sikerült megoldanotok a dolgokat, drukkolok, hogy tényleg megváltozzon Zoli, és végre rájöjjön kit/mit veszíthet! Ügyes legyél!

Lekri, nagyon aranyosak a fiúk!

Bolygó, helyesek vagytok a képeken Bogival :)

Klarka, nem semmi, ahogy Ati alszik :)

Celesztina, remélem sikerül találnod egy jó kocsit, megértelek, hogy kiborít!

Izabella, nagyon eltűntél :roll: :D

Kerekpocak, üdv :)

Családit én sem kaptam még... kiváncsi vagyok, hogy a mostanival jön-e már Barbi után is...

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Nono, nem semmi, hogy mindjárt 2 hósak a törpök, mi?! Eszméletlen milyen hamar megy az idő :? Számomra néha felfoghatatlan :roll:

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Sziasztok,

Pumpóka,
Örülök, hogy már jobban vagy. Én azért a párodat sokkal inkább bűnösnek vélem, mint azt a csajt. Elvégre a párodnak van családja és volt várandós felesége nem a kiscsajnak.
Sajnos a szomszédunkban hasonló a szitu mint nálatok. Ott két gyerkő van. Amikor kiderült a dolog, a srác lelépett a harmadikhoz. Most cuccol haza. A szomszéd csaj azt hiszi, hogy vége a megcsalásnak és a srác megváltozott, pedig még mindig együtt van a harmadikkal (Ismerem a harmadikat és tudom, hogy most újítottak fel közösen egy kérót..) Csak azért költözik vissza, mert el van adósodva és hitelt akar felvenni a feleség nevére. Persze ezt a szomszéd csajszi nem tudja...
Nálatok kicsit más a helyzet. Nagyon szorítok, hogy rendbejöjjenek a dolgok köztetek. Bár nekem az a véleményem, hogy ha a párod képes volt 7 hónapos terhesen megcsalni, akkor ezután is szemrebbenés nélkül meg fogja tenni.

Celesztina,
azért remélem, hogy előbb-utóbb fogsz találni egy olyan szekeret, ami befér a csomagtartódba.

Fruzsi,
ilyen hiszti nálunk is szokott lenni, főleg akkor, ha felébresztjük. Ezeknek a pici babáknak még elég fejletlen az idegrendszerük és ha kizökkentjük öket pl. az alvásból, akkor nagyon fel tudnak pörögni. Az oltás mellet akár ez is okozhatta a tegnapi sírást és tejcsi visszautasítást. (Hozzáteszem, hogy tegnap Lili az esti etetésnék kb. kettőt húzott a mellemből, aztán elkezdett sírni. Betettem a kiságyba és két perc múlva aludt. Gyakorlatilag semmit sem evett. Hajnali 3-kor ébredt, úgy mintha kicserélték volna.)

Bolygó, Lekri, Klarka,
édesek a picurok!

Babyteve,
jobb szomszédokat ki sem foghattatok volna. :lol: :lol: :lol: Mindegyik gyerkődnek lesz párja :lol: :lol:

Kép
emi29
 
 


KisFruzsi, Pumpóka, Nici: köszönöm, aranyosak vagytok.
Pumpóka: Csak furán éreztem magam amiért ez bánt miközben Neked sokkal fontosabb gondod van :roll:
Persze sokkal könnyebb lenne, ha párommal megbeszélhetném, mert segíthetne is :?
Belestem a blogodba - nagyon édes Zsófi :D és jó az a kép is amin a nagyfiúkkal van :D


Nem tudtok egy olyan bababoltot ahol megengedik hogy a bkocsit vásárlás előtt bepróbálja az ember (vagy az eladó) a kocsicsomitartóba?

Kép Kép
celesztina
 
 


Nici: Köszike. :D

Celesztina, Pumpóka: Nekem is jólesik leírni a dolgokat itt, nem terheltek ezzel senkit. Én is mindig leírom, ami nyűgöm van, pl. írtam már én is családi dolgokat is, és a terhességgel jövő kínjaimat, és most a hasfájós babámmal kapcsolatos nyűglődést. Persze ez nem azt jelenti, hogy bárkinek itt csakis nyűgje-baja lenne, sosincs jókedve, de itt mindenki "meghallgat", mert hasonló cipőben járunk. Sőt, a jó és pozitív dolgokat is olyan jó itt leírni, és viszont: látni mások boldogságát.
Bár nekem sem esik jól, hogy sokszor nincs hozzászólás, vagy másnak a hasonló problémájához hozzászólnak, együttéreznek vele, míg engem meg sem említenek... De én ezen túlléptem már, mert tudom, hogy sokan vagyunk, és nehéz megjegyezni a másik nevét, és ami a legfőbb: alig van időnk, hiszen kisbabát gondozunk itt mindannyian.
Na, ezt jól leírtam... :roll: :oops:

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Sziasztok!
Nagyon rég jelentkeztem, most nem olvasok vissza, csak leírom mi történt velünk.
Múlthéten szerdán megkaptuk mi is a 2 hós oltást. Már ott kezdődött, hogy a délelőtti nagy alvásából (10-től szokott 2-ig aludni) fel kellett ébreszteni délben. Aztán meg még meg is szúrták. Tetőzött a düh a szmében. Olyan fura módon nézett rám, mint aki azt akarja mondani, hogy anya mit csináltám most énvelem?! Ezután következett a neheze. Estére természetesen belázasodtunk, amin a kúp segített is. De nem akartunk szopizni egyáltalán. Még másnap is ez fogadott. Csak üvegből fogadta el a lefejt tejet. Ha a cicit kínáltam neki üvöltött. Újból meg kellett "tanulnunk" szopizni. Ez 4 napig tartott el nálunk a nyűgössége mellett. Hála tegnapra rendeződött minden, és újból csak és kizárólag cicizünk. Remélem a következő szurit jobban viseli majd.

Mák: én megkaptam a családi pótlék különbözetét is már a múlt héten. Először egy határozatot kaptam, ahol már Bius is szerepel, majd pár napra rá megjött a pénz is. Párom 05.13-án adta be a papírokat, és a személyim hátoldalának másolatát 3 napra rá pótoltam még levélben. Én K betűs vagyok.

Kívánok minden ma és holnapi 3 hós babának boldog hófordulót, és mint Judit Rinijének már "küldtem", a többieknek is egy negyed tortát küldök így jelképesen a fórumon keresztül.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Problémák leírása: nekem óriási gond és szenvedés volt, amin Atti keresztülment és az intenzíven volt olyan anyuka, akivel azt beszéltük, hogy mások meg azon szenvednek, hogy nagy rá a ruha, amit vett a babának, meg, hogy ma 10 grammal kevesebbet evett, mint tegnap ilyenkor.....persze ez is igaz, de ugyanakkor annak a mamának az a legfőbb gondja és ez így van rendjén. Én ezért nem haragudtam senkire. Andrisnál nekem is pitiáner gondjaim voltak, amik nekem nagyon nagy problémának tűntek.
SZÓVAL, nyugodtan írja le mindenki, mi nyomja a szívét, itt mindenki meghallgatja és megpróbál segíteni!! :D :D :D

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


Celesztina: ide kattints: http://babyfun.fw.hu/
Itt keresd ki a baba-gyermek-kamasz címszó alatt a babakocsik közt a Pierre Cardin PS610
Katicaszarvú sport babakocsi

jól fektethető, kicsire laprazárható babakocsit! Itt pontosan le van írva minden adata, még a kerekek mérete is!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


Most volt időm igazán végignézni a utolsó két oldalt, így:

Lekri, Klarka, Téjé: Nagyon szép babákat láttam!

Menses: Nekem szülés után kb. 4,5 héttel elmúlt a pecsételés, azóta semmi. Remélem, még legalább félévig nem is lesz meg!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Judit Rinijének és Magika Katicájának boldog hófordulót kívánok!!!

Kép
emi29
 
 


Celesztina!

A Minimanóban az eladó segít belepróbálni a babakocsit a csomitartódba :!:
Ja, és sztem a babholmiolcson.hu-ban is, meg a vecsési Kati bababoltban is :wink:

Bocsi mindenkitől, de most csak ennyi, mert etetés jön :P

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?