Sziasztok!
Köszönöm a csipőszűréssel kapcsolatos megnyugtató hsz-eket.
Csütörtök, péntek, szombat elég katasztrófa volt, már kezdtem kiborulni a sok sírástól
, de aztán valahogy felülkerekedtem a dolgon.
És az is segített, hogy szombaton sokat bíztam Zolira a manót. A vasárnap kimondottan jó volt. Főleg, hogy annyit aludtunk éjszaka, mint még soha, 6 órát egyben.
Ennek a fő oka az lehet, hogy előtte 3 nap és 2 éjjel viszont alig pár órát.
Ma reggel pedig egy fél órán keresztül egyfolytában kakilt, már nem tudtam mivel felitatni a sok kakit, csak folyt az egész pelenkázon.
Majd mikor sikrült végre kimosnom a sok kakiból és bepelenkáztam, 5 perc múlva újra kakilt egy nagy adagot.
Ezek után felvettem egy kicsit a vállamra, mert még mindig huzogatta a lábát és úgy lebukott, hogy végig folyt az egész hátamon, az ágyunkon lett egy tenyérnyi folt, valamint a padlón két kisebb tócsa, mert sugárban jött vissza neki minden.
Ezekután megmértem a lázát, de szerencsére nincs neki!
Nekem ez csak azért fura, mert ő talán ha kétszer bukott, de az nagyon minimális volt (kb 2 csepp) és minden pelenkázásnál kakil. (Ő csak anyatejet kap és néha forralt vizet!) Így nem is értem honnan jött ebből a piciből ennyi minden.
Lehet, hogy olyat ettem, amitől elrontotta a gyomrát????
Mi számít egy ilyen picinél hasmenésnek?
Mikor kell ilyenkor orvoshoz vinni?
Most láthatóan megkönnyebbült és elaludt!
A nyaralók jó pihenést, a betegeskedőknek jobbulást kívánunk!
Teszek fel még néhány képet! A strandosakat meghagyom az Évinek!
Ha jól látom a csoda tisztítószerről lemaradtam, de ha lesz még lehetőség, akkor én is szeretnék egyet kipróbálni, főleg ha a barackot és egyéb gyümölcsöt is kiszedi!
1 hónapos vagyok.
A hintaágy nagyon tetszik!
Az óriás lábikóm!
A sapit utálom!
A nagynénémtől kaptam a kedvenc játékomat 1 hónaposan.
A kedvenc vízilovamat álmomban sem engedem el.
Segítség megtámadott a vízilovam!
Anyával a kertben.
Fürdeni szeretek!
Apa fürdet...
és törölget.
A büdösbogár-póz nekem is megy!
Ez is kényelmes!
Hasfájás után beájultam!
Jól érzem magam!
Kati babámmal szeretek aludni!
Anyánál jó!
Szép ruhában várjuk a vendégeket.
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 71.482.jpg[/img] Gyömrön az oladra fordultam, egyedül!!