Na helllllllllllllll!
Itt vagyok,új a derekam,már jelentkeztem is művészi tornára
már csak a félelem van,hogy nehogy megint becsípődjön,még a zoknim sem tudtam felvenni,kb 5 nap volt kritikus...amúgy klassz volt anyuéknál,bár mi nem strandoltunk,így irígyen bámultam a képeket...
Hettie!
Nagyon tisztelem az olyan nőket,mint te,akik képesek a család együttmaradásáért nyelni egy nagyot és átlépni a sérelmeket,meg leülni és civilizáltan megbeszélni...Mindenesetre óriási disznóság ez a férjed részéről,tapintatlan és meggondolatlan cselekedet.
Nem gondolom,hogy ezt érdemelnéd,még ha elmúlt a szerelem akkor sem.
Sajnos én nem tudok neked semmi okosságot mondani,mert magamat ismervén,ha le is nyelném az uram félrelépését,minden adandó alkalommal a fejéhez csapkodnám a botlást, minden kis vitából botrányt csinálnék vagy direkt keresném,hogy mibe köthetek bele,ez pedig rosszabb,mintha rögtön véget vetne az ember a dolgoknak,persze ez az ilyen típusú vehemens nőszemélyekre vonatkozik,mint jómagam.
Szóval kitartás!!!
True!
Remélem elmúlt a depid,meg feldobott a strand,hiányzott a cset
(
Linda veled is,nehogy megszólj!!!
) Vasárnap jöttünk vissza Pestre,már hétfőn is akartam netezni,de csak estére lett net,kihívtam a digi kábeléket,mert sokat szarakodott,kicserélték a modemet...Ma voltunk gasztrón,meg vérvételen végig ordított a gyermek,mint a sakál,pedig a vérvételen kívül hozzá sem értek,csak megmérték (velem együtt,mert majomként csimpaszkodott rajtam,majd dokinéni lefejtette a kezét rólam és engem is megmértek...
az eredmény 12.8-64 az én javamra
ezért hát belenyugodtam,hogy már nem s-es a méretem többé. Azt mondta a dokinéni,hogy lehet,hogy kinőtte a kölök már a tej-balhét,de most már várjuk meg a véreredményt (aug.vége.szept.eleje) és a tejterhelést,tehát eredmény november táján várható.
A cikk amit olvastam nagyon durva basszus olyan szinten felhergelt,hogy káromkodtam mint egy kocsis,azt gondolom erről,hogy külföldön nyilván megtehetik az anyukák,hiszen ha visszamennek dolgozni normális pénzt kapnak,amiből futja bébiszitterre házvezetőnőre,így nem kérdéses,hogy ezt választják,plusz a suli 5 éves kortól kezdődik,addig playgroup van...szóval én,a JÁTSZÓTERES ANYUKA akinek eleddig nem volt pénze ruhákra így többnyire ugyanabban járt,mert nem cseszte szét az ünneplőjét a homokozóban,elhúzok dolgozni,hogy a kommunikációképtelen gyermekemet belökjem a bölcsibe...fú belökném a cikk iróját egy rakás kakis pelenka közé.
Apropó! Megjött az adóvisszatérítés,jól össze is vesztem az urammal,ugyanis,eladtuk a babakocsit és vettünk (én ) egy chicco-t amilyet akartam,csak 8000-ret kellett ráfizetni,de azt is az uram ígérte,én pedig megtettem.Ő pediglen azt hitte,hogy ez így természetes,én pedig felszólaltam és fel is fogok folyton.
Ma a kórházi vizsgálatra eljött az uram segíteni,de csak akadályozott,plusz szidalmazott mert ideges volt,hogy ordít a gyermek,én én a béna állat nem tudom megnyugtatni,szóval igencsak feszült idegállapotban volt,én is emiatt.
Viszont, én megnyugtattam magam egy kis bevásárlással így beszabadultam egy gas boltba
és vettem leértékelt cuccokat,majd alap,hogy abban etettem a gyereket így foltos is lett az új fehér pólóm,majd meghalgattam a dumát,hogy de béna vagyok,mintha neki kéne kimosni
Persze fodrászhoz nem jutottam el,mert úgy közlekedtem mint egy rőzsehordó öregasszony,valamint egy sem vállalt el a közelben,így ismét sárga a fejem,de már kezdem megszokni. Körmöshöz is mentem volna,de nem vállalt ő sem (persze úgy nem tudnak vállalni hogy holnap gyorsan jönnék...
Zi,
Anyósomnál vannak a kisruhák egyelőre,akkor tudom megkaparintani a dobozt amikor elköltözik az új lakásába (elváltak ugyanis,szerintem az uram idegroncssága is ebből fakad úgy 80 százalékban) és,ha az urad sűrűn jön Újvárosba a közeljövőben,megoldhatjuk úgy is,hogy felugrik érte majdan anyukámékhoz,úgyis ott laknak a fősuli mellett.
Edi,
30. hét húúúúúúúúúúúú mindjárt itt a vége,biztos tök jó lesz
Kedves többiek,most nem jut eszembe semmi egyéb,így is összevissza írtam puszipuszi,majdmég jövök.