Új privát üzeneted érkezett!

TRue

Photosop van azt tudom, de még az is eltartott egy ideig hogy azt megtaláljam a gépen :oops:
Jo lett a körmöd, ki csinálta? Nekem egyszer csinálták meg az esküvőmre, azóta nem, nekem nem tartana sokáig, inkább én szoktam festeni meg ragasztgatni rá dolgokat.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Sziasztok!

Végre itt vagyok. Rettenetesen kivoltam, mert 4-én elromlott a gépem. Elég nehézkesen ment, h vajon mi lehet a baj. De hála meglett és orvosoltam ma a problémát. Elszállt a háló kártyám. Ez a pár nap elég rossz volt net nélkül.

Lindus!

Szerencséd van, h Laut nem kell altatnod. Nekem kell!!!!!!!! Sajna nem nyertünk a lottón. Crikvenicára megyünk, ahol 2005-ben voltunk. Valóban még van időnk megbeszélni, h mikor és hol talizunk. Remélem nem ilyen idő lesz, mint most van. Ma egész nap esett az eső. Dórival ma elég nehéz volt. A munkahelyre azért nem vesznek vissza, mert már csak egy profilja van és arra nem kell már annyi ember. Amióta elmentem szülni 6 embernek mondtak fel. Persze ők megkapták a végkielégítést. Úgyhogy amennyiben nem vesznek vissza, akkor jövőre én is megkapom a pénzt. Szerettem itt dolgozni. De hát nézzek előre és ne hátra………!!!!! Amúgy apa értékeli amikor finomakat csinálsz????

True!

Szép lett a körmöd. Mennyi ideig marad fent? Vagy most van először? Kiskrapek nagyon édes a naciban. Nagyfiad birodalma nagyon jól megvan csinálva.Ez galéria ugye? Szép rend van Nála. Egyébként a barátnőm mesélte, h kislányának kicserélte a kiságyat, ággyá és azt mondta, h esze ágában nincsen kimásznia. Amúgy neki is ilyen ágya van, mint Levinek. Mert én is kérdeztem, h mi lesz majd akkor amikor Dóri rendes ágyat kap? Hiszen most sem alszik el simán a kiságyban. Sír aztán alszik el. Szóval ez nekem még elég képlékeny dolog.

Edit!

Ez a nem fogadok szót NAGYON ISMERŐS szitu. Pont ma voltunk Europarkban és nem vittünk babakocsit. Egy katasztrófa amit művelt. Még jó, h nem volt 30 fok. Különben bizti levert volna a víz. Mozgólépcsőn fel, lépcsőn le-fel, ellentétes irányú mozgólépcsőn le stb…….Addig apa pakolt az autóban. A diploma munkám címe: Emberi erőforrás menedzsment egy Mo-i középvállalatnál. Az ágy dologra nem tudok válaszolni, mert Dóri kiságya olyan, h le lehet majd venni a rácsot és akkor sima normális ágy lesz belőle. Apa meg tenni fog oldalra egy lécet, h ne essen le. Azért most nézem, h basszus mennyire megy az idő. Az a 100 nap huss, olyan gyorsan elfog menni, h csak na! Én most veszem észre, h a napjaim olyan gyorsan eltelnek, h nem tudom mit fogok akkor csinálni, amikor mondjuk dolgoznom kell. Ez még most olyan rejtély nekem. Olyan gyönyörű Kata, h mindjárt szétcsókolom a szőke fejét!!!!!!

Tina!

Hajrá 3. bébi!!!!! Dórikám nem beszél, csak az ő babanyelvén. Miket mond Marvin?

Edit!
Béka gyűjteményem: [KÉP]

Ez csak a béka, de teknős is van. Azt is szeretem.

Timi

Kép

Kép
hogyor timea

Sziasztok!

True:
Nagyon klasz a gyerekek szobája.Én is nagyon szerettem volna galériás ágyat de aztán az emeletes ágy mellett döntötem mert keresztlányom ha nálunk volt akkor nem volt ágya.Plusz ágy az meg már sok lett volna abba a kis szobába.De most sem bántam meg Marvin már az alsó szintet kibérelte magának.Most akarok nézni levehetö ágyvédöt.Nem tud valaki hol lehetne kapni?Na és mennyiért..
Szépek nagyon a gyerekek.Levi nagyon laza a kisbugyiban.Marvin szinte sokkot kapott amikor gumibugyi nélkül adtam rá a fürdögatyát.
Klasz a körmöd.Nekem soha nem lesz ilyen lévén hogy szinte mindg letörik.

Timi:
Dóri hány centi és hány kiló?Olyan hosszunak tünik a képeken.Marvin szinte midnent mond.Inni mama enni séta néni bácsi kubu :lol: rudi csoki cumi.De csak igy szavakban.A családban mindenkit a nevén szolit,igaz van 3 Zoli az kis kavarodást okoz neki..

Jubi:
Jazi hatalmasat nött,nagyon sokat változott.Igazi nagylányos..Igazán jo neki hogy van 2 bátyja biztosan elkényeztetik.A haja is szép hosszúra megnött.

Hettie:
Küld a képeket az e-mailomra szivesen lekicsinyittem. timcsi012@citromail.hu
Kiváncsi vagyok már rátok.Arti is biztosan sokat nött.

Linda:
De jo neked hogy ennyi energiád van a fözéshez.És ez mellet csoda hogy nem vagy 120 kiló.Lau is hatalamsat nött.Tegnap sütöttem mindent bele sütit .meg kell mondanom fincsi lett..

Edi:
Nagyon édes Kata a kis fürtjeivel.Olyan csinos mindig.Marvin sem fogad szót de azért tudja hol a határ.A halálom ha az erkély ajtoban áll és sunyin néz visza hogy akkor is kimegy.persze nem elég ha rászolok meg is kell mozdulnom hogy lássa komolyan gondolom.

Altatás:soha nem lattam Marvint. Merci az 10 éves koráig velem aludt igy azt mondtam többet soha.De még ha akarnám sem aludna már velem.Amikor beteg volt a hányos hamenös virussal akkor közénk raktam de azt az éjszakát nem kivánom senkinek.Amugy meg rugdos pofoz hogy ö menni akar a saját ágyába.van ugy hogy délután csak azt veszem észre bement a kiságyába és alszik.

Mennem kell este még probálok jönni ,dobok pár képet is majd.Aztán vissza olvasgatok kicsit.Bocsi ha valakihez nem irtam,de ennyire futotta ..pussz Tina
Nem olvasom vissza a hibákért bocs..
Vendég

Sziasztok

Olyan jó, hogy a régiek is "szivárognak" vissza :lol: :lol: Tök jó, hogy írtok.

Tina, nagyon szeretem olvasni, amiket írsz, szinte magam előtt látom a Marvint, hogy miket csinál :lol: :lol: Szerintem nagyon hasonló a habitusuk Levivel. Levi se alszik velünk, de mostanában, ha beteg, vagy a foga fáj, megmarad köztünk, sőt, úgy érzem, jót tesz neki a közelségünk. Úgy tudom, ilyenkor másfél éves kor körül vagy egy "újraközeledési fázis", Levin észre lehet venni, pl. este mikor lefektetem, egy picit ott kell ülni vele, halkan énekelgetek neki, és simizem a hátát. Aztán ott lehet hagyni, elalszik egyedül.
Azért csináltattam ilyen zselés körmöt, mert nekem is állandóan beszakadt. Valahogy úgy érzem, ahogy elnézem a nőket, hogy ez manapság már elvárás, hogy a kezed szépen kozmetikázott legyen. Nekem viszont ez saját körömmel nem ment. Ráadásul ezzel lehet mindent csinálni, nem jön le, mint a körömlakk.

Timi: ez a békagyűjtemény isteni!!! Hannának is van olyan párnája, amihez van kicsike, csak cicában. Durva lehetett a mozgólépcső :shock: Nálunk ez elképzelhetetlen, hogy ilyenre felengedjük a gyerekeket, apa paranoiás, na és én is, de azért a mozgólépcső tényleg iszonyú veszélyes. TEgnap mi is tescoban voltunk a két kicsivel, IDEGROHAM. Levi egyfolytában üvölt, hogy menni, menni menni menni, mindenki rosszallóan csóválja a fejét, ha kiveszem és meg akarom fogni a kezét, fetreng a földön, és üvölt, addig míg el nem engedem. Szóval most lesz szerintem kb. 1 év, amíg semmi olyan helyre nem megyünk vele, mert nincs veszélyérzete. Mindig elmegyek Bonyhádon a zebra mellett, ahol elütötték a kislányt, teli van virágokkal, mécsesekkel és ott a picike fényképe :cry: :cry: Inkább üvöltsön a gyerek a babakocsiban.
Timi, gondolhatod, azért van rend, mert rendet raktam, és pont ágyneműt húztam :lol: :lol: Most nem fotóznám le. :)
A körmöm most úgy gondolom, egy darabig lesz, kb. 3 hetente kell töltetni, és akkor másik mintát csinál. Úgy gondolom, havi 2-3 ezer forintot megér ez nekem.

Na sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Sziasztok!
Az igért képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép Kép
Vendég

Timi
Köszi a felajánlást :)
Próbáltam most küldeni a képeket, de a freemail nem tölti fel, majd még megpróbálom.

hettie

Sziasztok!

Tegnap este akartam benézni hogy mizu,de annyira fárad voltam hogy nagyon hamar bealudtam.
Szombat óta dolgozom a virágboltba,kisegítem az ismerősőmet aki péntekig sütteti a hasát a tengerparton.Szombat- vasárnap Lau nélkül,de ma meg tagnap meg még két napig együtt vagyunk itt a virágboltban.Most is onnét írok,Laut letettem aludni az utazóágyban,hála minden terv szerint alakul,mintha otthon lennénk. :lol: 8-ra jövünk,kipakolunk,közben jönnek,addig én kiszolgálok,aztán játszunk,van nagy udvar,lehet rajta motorozni,van hinta is,cseresznye fa,mindenféle csuda klassz dolog.Lau kapott egy szatyor autót,úgyhogy most azokkal játszik,tegnap az összeset bepakolta a babakocsiba és tologatta itt az udvarban :roll: :lol: Hoztam neki mindent,kaját ruhát,könyvet....ilyenkor mikor alszik,akkor szoktam virágozni,rendet tenni,meg megcsinálni a rendeléseket,tegnap is volt két ikebana egy szállodába.Persze azért nem ezrével jönnek,így van időm netezni is most:lol:
Nálunk újra nyár van,ha otthon lennénk bizti a Balcsinra mennénk délután.
Még nem olvastam vissza,de láttam a képeket:szépek és helyesek a gyerekek,a békák és a körmök is :lol:

Linda

Kép

Kép
czmelinda

Sziasztok

Hát mi van itt kérem, már megint beálltatok, mint a forgalom :!: :!:

Tina, Marvin nagyon jól néz ki ezzel a séróval, szép kisfiú nagyon, bizti sokat nyúlt, mert vékonyabbnak látom.

LInda, klassz munkahely, ahol ilyen jól elvagytok!!

Megyek én is,mert ma is ezer dolgom van, tegnap szedtünk meggyet papánál, el kellene raknom, de nem tudom, mi lesz belőle, mert ezt ugye magozni kell, hogy lesz rá időm??? Délután Marcinak évzáró és a fehér ingét égen-földön keresem, és nem találom, gyanítom márc. 15-én a suliban hagyta :evil: Nem is az a gond, hanem, hogy alig lehet kapni ilyesmit, tényleg durva, ezt is úgy vadásztam le a kínaiban, tiszta műszál persze, de normális nagyfiúinget kapni tényleg művészet. És még a hajam is meg kell mosni, mert csöpög a zsír fujj

Na sziasztok, írjatok azért, újra itt a hűvösebb idő.

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Na helló!

Tényleg mi ez a pangás???Azt hittem majd 2 hétig csak olvasom az elmaradást míg melózok,erre : :shock: így nézek hogy alig-alig van itt valaki :cry: tessék írni!!
Utolsó napom a virágboltban,tök jó volt a hét,de azért jó lesz egy kicsit otthon lenni,rendet tenni,sütögetni.Holnap szerintem egy baklavát összedobok :lol:
Laura éppen alszik,déltől fél négyig ,mint álltalában mindig :lol:
Kicsit korrábba is keltünk a héten,egy órával,azt is be kell potólnia.Holnap remélem fél kilencnél nem kelünk előbb.Mennünk kell majd gyalogosan is ide oda,pelust venni meg törlőt,fürdetőt,(Ildi,most olyan Pennyset akarok venni)popókrémet...ilyeneket.
Tegnap képzeljétek Atisomnak nyak görcse lett ,olyan szinten hogy 2 percenként beállt neki,ordított meg káromkodott,mozgatni sem tudta a fejét,gyorsan levittem a kórházba,de ott csak akkor adhatnak rá injekcíót ha van beutalód :shock: :roll: :x (persze: korán reggel tudni fogom hogy nyak-görcsöm lesz és gyorsan elmegyek a város másik végére a háziorvoshoz beutalóért,aki amúgy majd csak délután fog rendelni,addig meg meghalok....)szóval rendes volt az orvos ,letelefonálta a aszisztenssel hogy írjon beutalót,amiért majd elmegyünk és leadjuk.Kapott két szurit,meg 3 gyógyót meg egy büdi kenceficét,de szegénykém egész délelőtt még görcsölt,délutánra jobb volt,ma meg már nem is volt görcse,csak a fejtartása ilyen "béna".Tegnap nem is melózott,de ma el kellett mennie,azt nem tudom hogy vezet ilyen nyakkal :roll: na mindegy,nagyon sajnáltam... :cry:
Most mennem kell,jött valaki a boltba.

Linda

Kép

Kép
czmelinda

Sziasztok

hát tényleg el vagytok tűnve, mi van, nem működik a babanet????
Néztétek a héten a Hal a tortán-t? Azt figyuztam, hogy azért a Schobert Rékának is van pocakja, na persze nagyon csinos az alakja, de ahhoz képest, amennyit tornászik, meg ilyen kajákat eszik.... LÁttam róla már másik képet is, egy bálon, amikor ült, határozottan pocakosnak látszott. Szóval azért a terhességek meg a szülések azért nyomot hagynak. Na jó, ő nem szült, hanem császározták. Viszont a ruházkodása szerintem nagyon közönséges. Attól még, hogy csinos, nem kellene szerintem ezt a mindenemkivan stílust előadnia, na persze ő ezt élvezi, de szerintem igazi NŐ nem öltözködik így. Nem csoda, hogy minden pasi rágerjed, amit a Norbi is mondott. Szerintem más nőkre is rágerjednének, ha ilyen kihívóan öltöznének, nem csak arról van szó, hogy a Réka milyen jó nő.

Na hát most csak ennyit akartam. Azért adjatok életjelt magatokról. Santos téged meg fel is hívlak, mert nagyon el vagy veszve. Nincs neted?

Sziasztok további jó punnyadást

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Sziasztok!

Bocsi mindenkitől,nem volt netem,plusz be van csípődve a derekam így anyukám feljött Pestre segíteni,mert alig tudok mozogni,haza is fogunk utazni Újvárosba,mert nem bírom,amíg el nem múlik,így nem leszek egy darabig...addig jól kidumálhattok. :lol: puszi

Zsuzs

Kép

Kép
santos

Sziasztok lányok!

Ezt el kell olvasnotok! Nagyon jo!

Anyu ruhái

Első gyermek esetén (1.): Azonnal kismamaruhákat kezdesz hordani, amint megállapítják a terhességet.
Második gyermek esetén (2.): Ameddig csak lehet, a rendes ruháidat hordod.
Harmadik gyermek esetén (3.): A kismamaruháid a rendes ruháid.

Felkészülés a szülésre
1.: Vallásos áhítattal gyakorlod a légzéstechnikát.
2.: Nem gyakorolsz, mert emlékszel, hogy a múltkor sem segített.
3.: A 8. hónapban előjegyzed magad epidurálra.

Babakelengye
1.: Előre kimosod, színek szerint rendezed, és precízen összehajtogatod a babaruhákat.
2.: Ellenőrzöd, hogy még tiszták-e, és csak a legsötétebb foltokat tartalmazóktól válsz meg.
3.: Miért NE viselhetnének a fiúk is rózsaszínűt?!

Aggódás
1.: Az első nyugtalan nyösszenésnél vagy fintornál felkapod.
2.: Akkor veszed föl, ha üvöltése felzavarná az elsőszülöttet.
3.: Megtanítod a hároméves elsőszülöttet, hogyan tologassa a babakocsit.

Cumi
1.: Ha a cumi leesik a földre, elteszed, majd otthon elmosod és kifőzöd.
2.: Ha a cumi leesik a földre, a cumisüvegből vett folyadékkal leöblíted.
3.: Megtörlöd a pólódban és visszadugod a szájába.

Pelenkázás
1.: Óránként bugyrot cserélsz, akár kell, akár nem.
2.: 2-3 óránként pucolod a dedet, ahogy szükség van rá.
3.: Igyekszel még azelőtt kicserélni a bugyrot, hogy a többiek a szag miatt panaszkodni kezdenének vagy kifolyna.

Pelenka tisztítás
1.: Mosás, szárítás, vasalás.
2.: Mosás, szárítás.
3.: Szárítás.

Babaprogramok
1.: Eljártok babatornára, babaúszásra, babazenére és babamese-klubba.
2.: Eljártok babatornára.
3.: Eljártok a közértbe. Mert, kell a kimozdulás!

Kimozdulás
1.: Első alkalommal óránként rácsörögsz a bébiszitterre.
2.: Mielőtt elmennél otthonról, még meghagyod a számodat, ahol elérhetnek.
3.: Meghagyod a bébiszitternek, hogy csak akkor hívjon, ha vér folyik.

Otthonlét
1.: Hosszú órákat töltesz el naponta csupán azzal, hogy a gyermekben gyönyörködsz.
2.: Naponta többször rájuk nézel, nehogy az idősebb összenyomja, böködje vagy megüsse a kicsit.
3.: Minden nap igyekszel némi időt eltölteni a gyerekek látókörén kívül.

Lenyelt pénzérmék
1.: Ha elsőszülötted lenyel egy pénzérmét, rohantok az ügyeletre és vered az asztalt röntgenért.
2.: Ha másodszülötted lenyel egy pénzérmét, gondosan figyeled a pelenka tartamát, hogy távozott-e. (És csak akkor aggódsz, ha a lenyelt 2 Ft-os helyett két 1 Ft-ost találsz.)
3.: Ha harmadszülötted lenyel egy pénzérmét, levonod a zsebpénzéből

Sziasztok
Vendég

Helló,hétalvó banda????Alszatok vagy mi van már???

Judit,tök jó az iromány,vicces,de néha túloz.

Ildi,szerintem jó is jó kis alakja van a Rékánakés szerintem is hülyén öltözködik,nem csinosan,se nem sportosan... :?

Laurának jön a hetedik foga,tök nyünyike.

Linda

Kép

Kép
czmelinda

Sziasztok!
van egy nagyon rossz hírem. A férjemnek van valakije, és az a szándéka hogy elhagy minket. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Teljesen magam alatt vagyok, apukám még nem is tudja.
Sejtettem már egy hete, de pénteken be is vallotta.
A munkahelyén szedte össze a kis rüfkét, aki férjezett, de most válik.
Elegem van a rohadt férfiakból! Én megbíztam benne, elengedtem mindig ha menni akart a munkatársaival valahova, nehogymá én legyek a szemét. Erre tessék, jol kihasználta a bizalmam. Nem tudom mi lett vele de nem igy ismertem meg, ráadásul még vallásos is, de ezt már aligha hiszem. Nem tudom mi lesz velünk.
csak azt tudom tanácsolni, ne bizzatok a férfiakban, és nézzetek a körmükre még az olyannak is, akit becsületesnek, hűségesnek hisztek. Az se igaz amit kérdeznek. :twisted: :twisted: :twisted:
Ő csal meg mikor én tehettem volna meg azok után amennyit törődött velem. Na mindegy.

hettie

Hettie!! Nagyon nagyon sajnálom. Ledöbbentem. Most nehéz lenne bármit is mondani, ami vigasztaló lenne. Mindazonáltal ezt én is átéltem az első házasságomban. Mi akkor együttmaradtunk, mert rendbe szerettük volna hozni a dolgot, de utána mégis tönkrement. Szóval még ne add fel, bár gondolom, az első gondolatod, hogy kirúgod, hogy csak úgy füstöl. Lehet, hogy még ő is jobb belátásra tér, rájön, hogy nem érdemes eldobni a családját egy futó kaland miatt.
Ha pedig másképp alakul, akkor bízz magadban, és hidd el, hogy ki fog még sütni a nap feletted, és ne feledd: válás után is lehetsz még boldog!!!

De tényleg nagyon-nagyon sajnállak, nagyon sok rosszat kapsz mostanában a sorstól :cry: :cry:

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Sziasztok csajok!!

Itt az elveszett bárány!! :oops:
Az állandó rohanásban soha nincs időm lerogyni ide! Most is rohanok majd tovább,mert Fatinak évzáró,Pistit vinnem kell vissza a dokihoz...
Egyébként megvagyunk,szépen növögetünk,19 fogunk van,és borzasztóak az éjszakáink! :? Mintha egy újszülöttről írnék! :roll: Nappal jókedvű,csicsorog vigyorog,éjszaka meg üvölt,ha rájön,meg hisztizik!Volt olyan,hogy éjjel fél 3-kor a konyhában etettem,5 órakor meg az utcán sétáltunk,mert csak így vigasztalódott meg!De mostmár lekopogom,kopp-kopp,2 napja jobb az éjszaka! Bölcsit nagyon szereti már,csak most is itthon van,mert elkapott egy fosós vírust,és nehezen evickélünk ki belőle!
A beszéd még mindig sehol,de viszont mindent megért! Majd egyszercsak elkezd dumálni,le se lehet állítani! :lol:
Én nyomom a melót ezerrel,szeptembertől továbbképzésre megyek,úgyhogy mindig van valami!

Riz! Neked akartam már írni régóta a számítógép függő apával kapcsolatban! Az én uram is eléggé függő,de van közöttünk egy kompromisszum,hogy amikor családi let van,akkor nincs gép!Mi esténként együtt netezünk,ha a gyerekek lefekszenek,és utána ha van kedve,ott marad! De ha kérem,eljön velem az ágyba,egy kis sutymorgás,összebújás,anyázás,amire nagy igényem van,és remélem neki is,utána mehet a géphez vissza ha nem álmos!Szerintem ti is beszéljétek meg az igényeket,és azokat az időket,amikor gépezhet apa! És még mindig úgy vagyok vele,hohgy inkább üljenek a számítógép elött,mint a kocsmában,vagy nők után fussanak! Lásd. szegény Hettie-t)

Hettie!
Sajnálom,hogy ilyen a férjed,de ezt tényleg le kéne ülni megbeszélni,mert mégiscsak ott van a közös gyereketek!Vagy egyáltalán megtudni,hogy elmúlt e már a szerelme feléd,mert ha igen,nincs értelme folytatni,de ha nem,és képes vagy megbocsájtani,akkor meg lehetne próbálni! fel a fejjel,kitartás! Ha mégis elmegy,bizti találsz olyat aki megérdemel téged!

Na,rohantam is tovább... Puszi Melódia

Kép
Kép
melódia78

Kép Kép

Kép
Kép
melódia78

Sziasztok!

Én is adok magunkról életjelet, nagyjából olvastalak benneteket, de majd vmikor írok is :)
Hettie-nek azért írnék, hogy én is sajnálom a történteket, sztem adj magatoknak egy kis időt, nem is csak a gyerek miatt, hanem amúgy is.
Remélem férjed észhez tér...

Mostanában baromi fáradt vagyok, gondolom ez a hülye idő, meg amúgy is. 9-10kor reggel már aludni tudnék, alig várom, hogy letehessem a Katát...most aludt el, írok és bújok az ágyba. Jővő szerdán megyek UH-ra, kiváncsi leszek, izgalommal várom már.

Ma voltam a diabetológián, megdicsértek :) alig nézték meg a kajás naplómat, amit nagy gonddal vezetek, nyomtatom szépen minden héten. :D Múlt csütörtökön voltam kórházi hatpontos vérvételen (napi 6x vettek vénából, nem volt kellemes, hami előtt és után egy órával) gyönyörűek lettek...pedig többet ettem, mint "szabadott" volna, dehát ez van, nekem nem elég a napi 160g Ch. Ha többet eszem is jó a cukrom...8kg hízásnál tartok, sztem ez sem vészes. Amióta van ez a cukorügy nem is tudom mennyit, olyan 1,5-2kg-ot ha híztam.

Na megyek pihizni, vmikor jövök. Írjatok :wink:

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Itt vagyok ám én is :lol: Most voltunk Sopronban a hétvégén. Hááát :cry: , őszi idő volt sajnos. Majd teszek fel egy őszi képet :lol: Amúgy minden rendben van, megvolt az első szülői értekezlet is. Nagyon komoly volt. Már várom, h menjünk. Beszoktatás az szept utolsó hetében lesz. Alma lesz a jele. Dórikámnak csak : AMA :lol: Kissé azért izgulok, h lesznek a dolgok, mert elvégre 2 évig voltunk sülve-főve.

Hettie!

:cry: :cry: :cry: Borzasztóan sajnálom. Nálunk a nővéremmel történt ugyanez 5 évvel ezelőtt. Ott is munkahelyi kapcsolat. Valóban a kérdés az lenne, h szeret-e még? Ha nem akkor sajnos ott már nagyon tenni nem lehet semmit. A másik, h ha visszamenne akkor ugyanúgy megtudnál bízni benne? Ezek nagyon nehéz dolgok. Én ezt végigcsináltam a nővéremmel. Persze tudni nem tudom, de gondolom iszonyat nehéz és fájjó. :cry: Mégegyszer nagyon sajnálom ami történt. És bármikor írd ki magadból amit gondolsz.

Edi!

Olyan ügyi vagy, h így tudod csinálni. Elhiszem, h kivagy merűlve. Én is mindig aludnék, pedig nem vagyok terhes :lol: :lol:

Linduskám!

Laukának hatalmas pusszanat :lol: Hamarosan talizni fogunk :lol: Badacsony amit írtál?

[KÉP] [KÉP]

Timi

Kép

Kép
hogyor timea

Most ő ugy látja hogy el akar hagyni, meg nem szeret, akkor sem jönne vissza, ha nem jönne össze a nővel a dolog. Ugy befolyásolja a nő hogy észre sem veszi, persze ő nem veszi észre, meg azt mondja azt ugysem, engedné. Hát persze, észre sem fogod venni-mondom.
Ugyanez volt aposommal is, de azota együtt vannak. Őt is elvakította a köd.
Az meg hogy nem szeret már ugy igaz, hogy nem szerelmes, de szeret. Mondtam neki nem tart egyik szerelem sem örökké, hanem átalakul szeretetté. És mindegyik, nem csak a miénk. A házasság szerintem nem arról szól, ha már elmult a szerelem akkor el kell dobni a másikat, mint egy használt zoknit.

Rizinek
pedig én is azt üzenem hogy ne engedje hogy a férje ott üljön a gép előtt, foglalkozzon veled is, mert nem jo vége lesz, mint ahogy nálunk is. Mindig itt ül ha itthon van. Habár most hogy ez a helyzet, most megkönnyebbült és sokkal odafigyelőbb meg kedvesebb velem is meg manóval is. De nem tudom még mi lesz a vége a dolognak.

hettie

Sziasztok!

Melódia: jól nézel ki! És a kis csöppségek is ;)
Tina, és hTimi, ti is! ;)

Számítógép:
- ami már megoldódott lassan egy hónapja, de azért köszi mindenkinek -
- gondoltam, túl hosszú lett a kifejtésem, de nem szerkesztettem át, mert úgysem írtok, és aki unatkozik, annak legalább lesz mit olvasnia!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
anno mikor megismerkedtünk férjemmel (majd egy évtized lesz :P ) én is számítógép függő voltam, meg ő is... ez volt a megismerkedésünk alapja! A számítógép!
Aztán párom által visszakerültem a "való" világba, igaz egy rózsaszínű kiadásba :lol: Ő meg mindig tudta, hol a határ, vagy legalábbis érzékeltettem, ha nem tetszett valami :) jó kis lelki terrorizátor vagyok :?
De férjem több évtizedes múltja, a szerepjáték, előbb volt mint én.... nem rossz dolog... de ma már gépet igényel. Így nekem természetes, hogy a szabadidejében a géphez ül. De 1. nincs szabadideje, mert minden idejét velünk tölti maximálisan. Lányok, tutira! 2. én is szerepjátékoznék, ha lenne időm--kipróbáltam volna már... de nekem erre nincs idő, pláne csemete megszületése óta

Tehát a szerepjáték páromhoz tartozik, szerves része. Amit össze lehet egyeztetni családdal, hittel-vallással, vagyis ő össze tudja :)
Számítógépünk, otthon internettel gyermek születése után került csak a képbe. Előtte kiéltük magunkat a munkahelyeken :) Ez Veronika születése után nagyon jól jött... és a kuss, senki meg se pisszenjen, mert felébred korszakban, mikor én alig vártam, hogy a síró bébi aludjon, hogy én is alhassak... valljuk be, nem voltam társaság, tehát páromnak is jól jött a gép ;)

De második bébi felbukkanásával újra fáradékony, használhatatlan korszakba léptem, később pedig férjem rákattan egy játékra, nem a számítógépre, hanem a játékra, és mikor már nem aludnék este 8-kor... ez igen zavaró lett. Főleg, hogy a játéka miatt sokszor éjfél után feküdt le -addig itt klimpírozott :shock: :lol: - másnap meló. És én mint egy gondos anya, ezt nem helyeslem :shock: :evil:
Na, ebből lett elegem. De mivel nem vagyok olyan, hogy meg is mondjam, azonnal, melegében, hanem csak jól láthatóan nem tetszik valami.... majd a halmozódások eredményeképpen egyszer csak kibukkan.... De férjem, a "családi béke érdekében" korlátozta SAJÁT MAGÁT. Így ritkán játszik már ezzel az izével....
Amúgy bármikor odamehetek a géphez, lehetünk együtt előtte (csak én ott, hamar elfáradok) nincsenek titkok.... Sőt, örül ha érdeklődöm a dolgai iránt... Ő is nagy babanet olvasó szokott lenni (ha van itt élet).
Amúgy, mi az a pár vagyunk, akik a szabadidejüket szeretik együtt tölteni... együtt elmenni barátokkal sörözőbe beszélgetni.... együtt bevásárolni... együtt lenni 3-4-esben... Maximálisan a családjáért él. Úgy érzem, ennyi, hogy este lehuppan a gép elé nem baj.... csak néha hagyja ott (magától!!! mert én nem tudok kérni-rossz tulajdonság. Akkor inkább pukkadjak meg ;) )

Hetti, Melódia: köszi azért a tanácsokat!!!

Hettie: sajnálom ami veletek történt!!! Főleg ilyen hamar anyukád után :(
Férjed ha vallásos, akkor másképp kellene ezt megközelítenie tényleg. Nincs senki aki el tudna beszélgetni vele? Meg nektek is ez kellene valóban, mint ahogy a többi csajszi írta....

Edi: én is 9 körül leszek mindig hulla fáradt. Már megelőzésképpen próbálok 8-kor egy nagy csupor teát inni, vagy fél kávét.... Teljesen használhatatlannak érzem magam. És egy jó hete, újra szundiznom kell nekem is délben (most is azt kellene :P )

Hétvégén grilleztünk barátoknál, falun. Királyság volt!!!!!!!! Veronika nagyondenagyon élvezte. Kutya gyömöszölés, ráülés, ráfekvés, hozzábújás.... állandó macerálás.... Boci és anyukája nézés más állatokkal. Eper és málna valós helyről való fogyasztása :P Este 9-kor értünk haza, addig semmi baja nem volt. Lakásajtón belépés után szokásos fáradt vagyok műsor, és gyors elalvás :lol: :lol:

szombatra rántott karfiolt és rántott tököt tervezek -ma voltam piacon - lehet lesz mellé krumplipüré is ;)
Gyümölcsszezon nagyon rulla. Gyerkőc is fal minden "újdonságot"

Sziasztok

rezsó az ömlengős terjengős rizibizi voltam -szép napot!

KépKép
rizibizi

sziasztok

na csajok ezt nézzétek meg

http://index.hu/velemeny/eheti/e7i080616/

Riz: örülhetsz, hogy Veronika eszi a gyümit, nekünk itt rohad a sok cseri, és nem kell nekik :(

sziasztok, ha már ekkora a csend

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Sziasztok!

Vagyok én is csak két napja nem jött be a babanet,kíírta hogy kész,de egy nagy üresség volt csak a képernyőn! :x :shock: :? Gyorsan visszaolvasok és írok mindjárt.

Linda

Kép

Kép
czmelinda

Na,újra itt.Elolvastam. :lol:

Ildi,jó az iromány, van róla különvéleményem is,tömören csak ennyi:én nem vagyok "játszóteres anyuka" s a gyerekem nem lesz köcsög iskolás éppen azért mert amíg itthon van rengeteget foglalkozom vele,szeretek vele lenni,nincs a terhemre,s különben is nincs olyan melóhely ahol elég lenne csak 4 órát dolgozni ahhoz hogy a nap tovvábbi része is simán leperegjen,mindenkire legyen idő energia és pénz.... Úgyhogy én nem húzzok vissza :lol: :wink:
Laura sem eszik semmi gyümit,se cseresznyét se meggyet,semmit,mindent megnyal és már fordítja is ki a szájából :roll:
Ma fini görög sali volt rántott pipimellel.Holnapra gondoltam egy kis csípős lecsót :P

Hetti,borzasztó az embered :( :( :( én tuti világgá kergetném.....

Edi,de jó hogy írtál!Ügyes vagy a diétával,milyen gazok,meg sem nézték a naplódat :roll: Amúgy gyakran én rám is rámtör az álmosság,néha sikerül hunyni egy keveset,de általában mindig akad valami "fontosabb" :lol:
Mire vagy kiírva?Apás szülés lesz??Kata császáros volt,Dávid vajon mi lesz??Izgulsz?

Timi,jól néztek ki a családi fotón,remélem azért kellemess volt a pihenés a rossz idő ellenére is.Dóri csini,Laurára gyakran adok én is farmer szerkót mert az olyan cuki :wink:
Miért adod bölcsibe ha még nincs is melóhelyed??Vagy addigra keresel??
Yes,Badacsony! :wink:

Melódi,ti is jól néztek ki :wink: Miért nem akar aludni éjjel ez a gyerek??!Laura egy angyal,este fél kilenctől reggel 8-ig alszik :lol: Majd déltől fél 4-ig is egy nagyot,persze emellet gazdag elfoglaltságok vannak hogy jól aludjon.

Rizike,örülök hogy te is jól vagy,és te mire vagy kiírva?
Laurának sajnos a málna sem ízlett,pedig nekünk is van gigant nagyszemü a kertben,sőt igazi tejszínhabbal összetrutyákoltam,de nem kellett neki :(

Santos,mi van a derekaddal még "nem állt ki"??Hazajöttél már egyáltalán?Ha igen miért nem írsz?Hiányzol nekünk :wink:

Ma délelött elmentünk nyomulni Laurával meg egy másik csjszival meg a kölkével ,az új STOP.SHOP-ba.Ma nyított,ezren voltak,volt ingyen lufi meg labda...Sok üzlett lett,persze egyik sem magyar,miért is kell az országnak ennyi külföldi céget beengedni!?Na mindegy,bambulázni jó lesz,mert amúgy nem olcsó semmi,bár vettem egy felsőt a Takkóban,990-ért :lol: a Brendonban,arany árak vannak,volt egy tök király gyerek ágy,hasonló mint Levié,40 ezer volt,plsszu még 20 a kihúzhatós ágyneműtartó :shock: A Müllerben pedig egy tejpépet vettem,(445ft)s ott adtak egy ingyen labdát,amit Laura hazáig fogott :lol: Voltak klassz cipők a Deichmannban,de azok sem ingyé' voltak sajna...ez van...

Teszek fel pár képet,de ezt előbb elküdöm mert világgá megyek ha nem megy át.

Linda

Kép

Kép
czmelinda

Na átment,látom,de sajna most meg eltüntek a képek amiket fel akartam tenni,nem találom az I meghajtót,várnotok kell míg meglesz.

Addig is puszi.

Linda

Kép

Kép
czmelinda

Sziasztok,
csak egy kétsoros:
Linda:Laurának utólag is nagyon de nagyon boldog névnapot!!!!
Santossal beszéltem telefonon a héten, így tudom, hogy kissé jobban van (kalapács-kovács is szóba jött). Vasárnap jön haza, így addig nem lesz netközelben tuti. Többit várjuk tőle ;) !!!

KépKép
rizibizi

Sziasztok

Linda, már bánom is, hogy feltettem azt a linket, ennek a köcsögnek szerintem csak az volt a célja ezzel a hangvétellel, hogy minél többen rákattintsanak.... Úgyhogy nem is kommentálnám, de azt tudom, hogy Dobrev Klára kezdeményezi, hogy minél több bölcsi legyen, és a gyes is csak 2 éves korig járjon. Úgyhogy valahogy innen fúj a szél. Milyen emberek ezek???? :x
Takko az tök jó, Marcinak szoktunk ott kifogni jó kis halálfejes cuccokat :lol: :lol: De Levinek is vettem már szép kötött kardigánt 1200-ért :shock: :shock: Jók az akcióik.
Tényleg ezer bocsi, Laurának boldog névnapot!! Elfelejtettem, pedig Hanna is Laura :))) De neki ezt nem ünnepeljük.

Na megyek is, mert a szünidő némileg lefáraszt, nagyon durva. Riz, a suttogóban nagyobb gyerekek hisztijére is van megoldás? Esküszöm, megvenném, mert nagyon nehéz Hannával bírni.
Amúgy most vagyunk túl egy hányós-fosós víruson, amit a két kicsi kapott el, volt olyan éjszaka, hogy egymás után 2x hányták össze mindketten az ágyukat, és Levi 3 napja kizárólag túrórudit eszik. Szóval nem vagyok túl jó passzban, apával is gondok vannak, ő soha nincs itthon, én viszont állandóan, bezárva, alig van időnk beszélni is, mással meg nem tudok, mivel nincs senki, szóval enyhén depis vagyok.
De nektek amúgy minden jót.
Pusz

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Sziasztok!

Szeretnétek babátoknak egy igazán nélkülözhetelen kelléket?
Egy olyan takarót amit nem rúg le a sétánál, az autósülésben vagy alváskor?

Ami jó ha kéznél van vendégségben. Használható takarónak, hempergőzőnek vagy ágytakarónak.

Sőt! Te állíthatod össze, hogy milyen színű legyen milyen minta legyen rajt és még a babád neve is szerepel rajta?

Mi készítjük ezeket a névre szóló takarókat. Ölelni valóan puha, polár anyagból szimplán, duplán és egy különleges polár - pamut kétoldalú kombinációban.

Gyertek a www.gportal.hu/babatakaro oldalra és rendeljetek most 10% kedvezménnyel.

Üdvözlettel:Rempi Kép
rempi

Helló belló!

Ildi,semmi gond,csak írtam ami eszembe jutott :lol: Köszi a névnaps üdvözlést!

Rizi,neked is köszi hogy gondoltál Laurára :wink: Egy big autót kapott,olyan mint a kismotor csak ez bébitaxi vagy mi a szössz,imádja ezt is,fel lehet nyitni az ülését ,s oda rejti a "kincseit"

Ma megint melóztam én is,2 esküvői hóbelebancot is meg kellett gyártanunk,nagyon szépek lettek.(csokor,asztaldísz,autódísz,kitüző,dekoráció...) :oops: :lol:
Holnap a kutyusomat viszem Ajkára,fodrászhoz a barinőmhöz,jó melegünk lesz,de csak most ér rá.Majd teszek róla képett,ilyen volt ,lett...
Ma délután Balcsiztunk is ,olyan jó volt a víz,rengeteg kis gyerek volt este 7-ig lent voltunk,Laura alig akart kijönni a vízből.
Megtaláltam a képeket,most teszek fel egy csomót :lol:

virágboltos múlt hétről: Kép
ilyen az új szandi:
Kép
Laura szobaajtajának dísze:
Kép
ezek is a szobadekorok:
Kép
szekrény:
Kép
tároló:
Kép
egy kiálításra a virág-dekorom:
Kép
mai Balcsis kép:
Kép

na bocsi a sok képért.
ui:Laurát agyoncsipkedték a szúnyogok,elég csúnya piros foltok vannak a kezén arcán :roll: :(

Linda

Kép

Kép
czmelinda

Sziasztok

Rakok én is pár képet tegnap strandoltunk, annyira-de annyira jó volt, a gyerekek halálira élvezték, Levi nem akart kijönni a vízből, de csak a kisvíz volt jó neki, úszógumival-karúszóval a nagy víz nem jött be neki. A strand egyébként Dombóvár Gunarasfürdő, nagyon jó kis strand, eddigi akárhányszor voltunk, mindig volt gyerekprogram, szuper játszótér, puha talpazattal, és élőzenét játszottak, break-esekkel, meg minden, ami nagyon jó funk-jazz volt, imádtam az egészet, strandröpladbapálya, focipálya, csúzdapark, szóval minden, ami szem-szájnak ingere.
Linda, nem hideg a Balcsi még Laurának? Az én gyerekeim nem mennek a hidegebb vízbe. (Persze Marcit kivéve).

A strand képeket a férjem telójával készítettük, mert gépet nem akartam vinni, képzeljétek, elég hiper-huper telefon, de pár napja volt meg neki, amikor beleejtettem a kávéba.... Szerencsére meg tudták javítani.... huhh :oops:
Na jönnek a képek, kicsit sok lesz.
Kép Kép :!: :!: Kép Kép

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Kép Kép

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Ildi,tök jók a képek!Klassz a gyerek medence!A gyerekek is helyesek,Marci nagyon szívtipró lesz,hasonlít rád!Miért nem a tuti gatyeszt adtad Levire??Bár így is helyes volt!Te is csini vagy :wink:
Laurának nem volt hideg a víz,rengeteg gyerek fürdött akkor éppen,meg tök meleg is volt.Amúgy itt elég sekély a víz mint látod,és hamar felmelegszik.Még jó hogy ingyenes,így bármikor mehetünk :lol:

Írjatok!!

Linda

Kép

Kép
czmelinda

Linda! A tuti gatyesz volt, csak felcsúszott! :lol: :lol: :lol: :wink: Egész nap attól rettegtem, hogy belefosizik, mert nem volt itthon úszópelusunk, és aznap még nem kakilt. De nem történt baleset szerencsére, hazahozta a kaksit :lol: :lol:
Marci erről a képéről nekem is ez jutott eszembe: szívtipró gimi :lol: Emlékeztek még erre a sorozatra???

A strandon pedig elég sok nálamisnagyobbhasú nőci is volt juhéjj :wink: :wink:

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Helló Ildi!

Jól el levelezgetünk :lol:
Nemsokára megyünk a Balcsira,Laura eszik aztán már itt sem vagyunk,csak 7 kor jövünk haza!
Juhhé,errefelé is vannak duci csajok :wink:

Többiek mizu?Mit csináltok,mindenki a strandon lóg???

Linda

Kép

Kép
czmelinda

Na helllllllllllllll!

Itt vagyok,új a derekam,már jelentkeztem is művészi tornára :lol: már csak a félelem van,hogy nehogy megint becsípődjön,még a zoknim sem tudtam felvenni,kb 5 nap volt kritikus...amúgy klassz volt anyuéknál,bár mi nem strandoltunk,így irígyen bámultam a képeket...

Hettie!
Nagyon tisztelem az olyan nőket,mint te,akik képesek a család együttmaradásáért nyelni egy nagyot és átlépni a sérelmeket,meg leülni és civilizáltan megbeszélni...Mindenesetre óriási disznóság ez a férjed részéről,tapintatlan és meggondolatlan cselekedet.
Nem gondolom,hogy ezt érdemelnéd,még ha elmúlt a szerelem akkor sem.
Sajnos én nem tudok neked semmi okosságot mondani,mert magamat ismervén,ha le is nyelném az uram félrelépését,minden adandó alkalommal a fejéhez csapkodnám a botlást, minden kis vitából botrányt csinálnék vagy direkt keresném,hogy mibe köthetek bele,ez pedig rosszabb,mintha rögtön véget vetne az ember a dolgoknak,persze ez az ilyen típusú vehemens nőszemélyekre vonatkozik,mint jómagam.

Szóval kitartás!!!

True!
Remélem elmúlt a depid,meg feldobott a strand,hiányzott a cset :lol: (Linda veled is,nehogy megszólj!!! :lol: ) Vasárnap jöttünk vissza Pestre,már hétfőn is akartam netezni,de csak estére lett net,kihívtam a digi kábeléket,mert sokat szarakodott,kicserélték a modemet...Ma voltunk gasztrón,meg vérvételen végig ordított a gyermek,mint a sakál,pedig a vérvételen kívül hozzá sem értek,csak megmérték (velem együtt,mert majomként csimpaszkodott rajtam,majd dokinéni lefejtette a kezét rólam és engem is megmértek... :lol: az eredmény 12.8-64 az én javamra :lol: ezért hát belenyugodtam,hogy már nem s-es a méretem többé. Azt mondta a dokinéni,hogy lehet,hogy kinőtte a kölök már a tej-balhét,de most már várjuk meg a véreredményt (aug.vége.szept.eleje) és a tejterhelést,tehát eredmény november táján várható.
A cikk amit olvastam nagyon durva basszus olyan szinten felhergelt,hogy káromkodtam mint egy kocsis,azt gondolom erről,hogy külföldön nyilván megtehetik az anyukák,hiszen ha visszamennek dolgozni normális pénzt kapnak,amiből futja bébiszitterre házvezetőnőre,így nem kérdéses,hogy ezt választják,plusz a suli 5 éves kortól kezdődik,addig playgroup van...szóval én,a JÁTSZÓTERES ANYUKA akinek eleddig nem volt pénze ruhákra így többnyire ugyanabban járt,mert nem cseszte szét az ünneplőjét a homokozóban,elhúzok dolgozni,hogy a kommunikációképtelen gyermekemet belökjem a bölcsibe...fú belökném a cikk iróját egy rakás kakis pelenka közé.

Apropó! Megjött az adóvisszatérítés,jól össze is vesztem az urammal,ugyanis,eladtuk a babakocsit és vettünk (én ) egy chicco-t amilyet akartam,csak 8000-ret kellett ráfizetni,de azt is az uram ígérte,én pedig megtettem.Ő pediglen azt hitte,hogy ez így természetes,én pedig felszólaltam és fel is fogok folyton.

Ma a kórházi vizsgálatra eljött az uram segíteni,de csak akadályozott,plusz szidalmazott mert ideges volt,hogy ordít a gyermek,én én a béna állat nem tudom megnyugtatni,szóval igencsak feszült idegállapotban volt,én is emiatt.
Viszont, én megnyugtattam magam egy kis bevásárlással így beszabadultam egy gas boltba :lol: :lol: :lol: és vettem leértékelt cuccokat,majd alap,hogy abban etettem a gyereket így foltos is lett az új fehér pólóm,majd meghalgattam a dumát,hogy de béna vagyok,mintha neki kéne kimosni :wink:

Persze fodrászhoz nem jutottam el,mert úgy közlekedtem mint egy rőzsehordó öregasszony,valamint egy sem vállalt el a közelben,így ismét sárga a fejem,de már kezdem megszokni. Körmöshöz is mentem volna,de nem vállalt ő sem (persze úgy nem tudnak vállalni hogy holnap gyorsan jönnék...

Zi,
Anyósomnál vannak a kisruhák egyelőre,akkor tudom megkaparintani a dobozt amikor elköltözik az új lakásába (elváltak ugyanis,szerintem az uram idegroncssága is ebből fakad úgy 80 százalékban) és,ha az urad sűrűn jön Újvárosba a közeljövőben,megoldhatjuk úgy is,hogy felugrik érte majdan anyukámékhoz,úgyis ott laknak a fősuli mellett.

Edi,
30. hét húúúúúúúúúúúú mindjárt itt a vége,biztos tök jó lesz :lol: :lol: :lol:

Kedves többiek,most nem jut eszembe semmi egyéb,így is összevissza írtam puszipuszi,majdmég jövök.

Zsuzs

Kép

Kép
santos

helló

Azt hittem,hogy millió hozzászólást kell majd olvassak,de nem volt túl termékeny ez az egy hét....

Ildi! Imádtam a szívtipró gimit,még az első sorozatot fel is vettem VHS-re :lol: (Imádtam Riverst és Bordínót is,de az új részek közül is tetszett jónéhány na és persze Drezik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Zsuzs

Kép

Kép
santos

Hell,

hétfőn azért mentünk dokihoz, mert gyermek pöttyös lett = melegkiütés
Napi 5-6 fürdés ajánlott az én kis cicamicámnak, aki igen kényes bőrrel érzékeny eme melegre sima gatyában is ;)
Ma, azaz szerdán meg azért mentünk, mert latyakosan köhög, egyre többet. (Még sosem volt beteg, így mint igazi betegség. Csak himi-humi pöttyök, vagy orrfolyás, fogfájástól láz...)
Szóval nem elég, hogy jön egy fog, csiga lassúsággal, és örült fájdalmakkal (lsd. nyűgösség), de most még hortyogo köhögés, ma már extra intenzivitással, és rekedtség... át nem aludt éjszaka, csak immel-ámmal...és hajnali kelés. Mire dokihoz bejutottunk gyerek szokás szerint csak ordított (santos-rékabébi ikertesójáról beszélek, igen :lol: ) olyan hullafáradt volt. És amire nem volt példa már majd jó fél éve, útközben hazafelé a babakocsiban beájult=elaludt, a negyedikre felfelé is aludt. Otthoni köhögőrohamra persze extra bőgés. Anyuka szirupcsorgatása mindenfelé, csak gyerek szájába nem. Gyors fürdés (1 perc) és szirupbetuszakolás, majd alvás. Reménykedem, hogy tartós lesz... megyek mindjárt én is... csak ettem-lehiggadtam....

Dokinéni azt mondta, csemete ha felhevül, sima szobahőmérséklettől is meghűlhet (ne aggódjál már teee!!!!). És mentségem, hogy már hétfőn is köhögött egy picit - tehát nem a melegkiütést kezeltem el (túl jól).

Na panaszáradatnak vége. Rezsó megy horpasztani. Mindenkinek szép időt!!!!!!!!-napot, pancsit

(Ui.: állítólag jó lett a cukorterhelésem, védőnő utcai beszélgetésnél így emlékezett. Jupppiéééé!!!!!!!!!)

KépKép
rizibizi

Sziasztok

Nahát megjött Szantoá kisasszony!! Akinek annyira azért nem hiányoztam, hogy legalább este 9-ig üljön a gép előtt, mire kicsit le tudok rogyni. Mi ilyen időben akkor jövünk be az udvarról, hiszen egész nap a hűvös(ebb) szobában kínlódunk, és csak este 5-6 körül megyünk ki fürdeni, rohangálni, sárban tapicskolni és efféle foglalatosságokat űzni.

Riz, írtam privit msn-re, majd olvasd el. Sajnálom, hogy Vero beteg lett, rossz hír, hogy sima szobában is meg lehet hűlni, Levi egész nap egy szál pelusban rohangált :shock: Úgy is alszik...
Most látom, hogy annak is van előnye, ha többször volt beteg a gyerek: enyém gyerekeim úgy veszik be a gyógyit, mintha cukorral kínálnám őket. Nyitják a szájukat, stb. Sőt, Hanna le tudja nyelni a tablettát, Levi meg elrágja a folsavat, amit a vassal együtt kell szedni nekik. Kéznél van mindig pohár finom innivaló, és tudják, hogy rögtön gyógyi után ivás következik.
A másik előny: nem bőg a dokinál, csak összehúzott, szúrós szemekkel bámulja, és mindig viszünk kisautót neki, mert nála is van, és akkor nincs gáz, ha haza akarja hozni Levi. De a biztoság kedvéért, mikor kéri a dokinéni az autót, a lehető legmesszebbről nyújtja neki oda, nehogy orvul elkapja a gonosz dokinéni szörny, és erőszakkal szétfeszítse a száját. Levi szokta ellökni a kezét, miközben vizsgálja.

Amúgy Levinek is igen sűrűn van melegkiütése, főként autózás után, mikor kiveszem a kocsiból, folyton vizes rajta a póló. Mindig viszek is neki másikat.

Zsuzs: már a nevekre nem emlékszem a jeles sorozatból, de a Rivers rémlik, valami oltári laza főszívtipró lehetett tippjeim szerint :lol: :lol: :lol:

Depim nem múlt el, tekintve a fő okot, hogy valószínű, nem vehetnek fel a csaj helyére senkit, ahova mentem volna dolgozni :twisted: :twisted: , úgyhogy kiszámoltatom, mennyi a szabim a régi melóhelyről, és majd meglátjuk, mi lesz. Fő szar ebben az, hogy én Szekszárdra fogok járni, apa meg a 3 kölket viheti, és szórhatja szét őket, dehát ez van. Viszont nem fogok lelkifurit érezni, ha sokat lesznek betegek, sőt, az első köhintésre jövök táppénzre. Ja, amúgy Timi neked is szól: 3 éves korig nem küldhetnek el, ha gyesen vagy, de melózhatsz is mellette 8 órában, én is így leszek a régi melóhelyemen. Tehát fizut is kapok és gyest is, és nem küldhetnek el, kötelező foglalkoztatni, amíg be nem tölti a 3-at, védett vagy, és még utána egy hónappal. Azalatt az egy év alatt meg majdcsak találok valami melót.

Linda, Lauka annyira ari a strandos képen, ahogy ott ül... Milyen kis duckó, Levi már kinőtte ezt a babás duciságot, szerintem sokat nyúlt. Szép lesz nagyon a szobája, azt a szekrényt te dekoráltad ki?

Ma szomszédtól kapott cukkinit rántottam, krumplival meg az örök sláger ubisalival, tegnapról volt karalábéleves. Levinek nem jött be a rántott tök. Holnap megyünk egész napra mamához, este csinálják a körmömet. Rakok fel képet, hogy milyet szeretnék, de még nem biztos, hogy ez lesz.
Na pusszancs nektek

Kép

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Háj,

Ildi,
Naaa azért naaa itt ültem a gép előtt fél tízig is,ami,nálam világszám,szóval naaaaa....majd ma akkor...ma. :lol: :lol:

Annyit akartam,hogy egy ismerősöm beszélt valami munkajogásszal,aki szerint,olyannyira nem küldhetnek el,hogy ha mégis megteszik a munkahelyeden,akkor is a gyerek 3 éves koráig kell biztosítaniuk az alapfizudat még akkor is,ha más hely után nézel,valamint a szabidat is ki kell fizetniük,nem kiadni,hanem kifizetni...a disznóság csak az,hogy azt szokták tenni a cégek,főként a multik,hogy azt mondják nem tudnak a régi munkakörödben alkalmazni és felkínálnak egy, állítólag a végzettségednek megfelelő más pozíciót ami olyannyira szar,hogy nem fogadod el és így magad mégy el...ha jól értelmeztem a dolgokat...érdekes dolog,hogy ahány munkajogász,ahány fórum,ahány portál,munkáltató és munkaügyis,mind mind máshogyan értelmezik ezt a dolgot jó mi?

Jobbulást Veronikagyereknek!

puszi

Zsuzs

Kép

Kép
santos

Ja, RIVERS a főszívtipró volt az első sorozatban és összejött az angol irodalom tanárnővel és le is léptek mind a ketten :lol: :lol:

Zsuzs

Kép

Kép
santos

Na helló!

Santollini,de jó hogy vagy!!!Nagyon hiányoltunk,élmény volt ismét olvasni :lol: poló,korház egyebek....ezek a férfiak,olyan "bénák" és olyan hamar felkpják a vizet :roll: :shock: :? :o :lol:
Riversnek volt egy motorja,hosszú haja volt,kemény rokker csákó volt :wink: Örülök hogy visszaállt derekad,vigyázz nagyon,nekem szerencsére 3 éve nem volt baj vele,de óvatosan is közelítek meg mindent ami árthat....

Rizi,jobbulást Veroninak,és kitartást a melegben :wink:
Ma fagyasztott teszkós szilvás gömb volt,tök fini volt. :wink:

Ildi,igen ,Laura duckó,meg magas meg izmos is,szerintem,a poci az mindig nagy,de főleg kaja után.Ez van,úgy is tornász csajszi lesz belőle :wink:
Most az kinek a körme??
Melóhely:miért Szekszárd?Régen is ott dolgoztál?Azért a férjek is bevállalhatnak valamit,ne már csk mindig mindent te!
NE DEPIZZ!MAJD LESZ VALAHOGY,LÉGY OPTIMISTA!! :wink:

Megyek megnézem Laut,dél óta nyomja...aztán irány a Balcsi :P

Linda

Kép

Kép
czmelinda

sziasztok

egy friss hír: most is megy a szívtipró gimi az m2-őn , asszem szombat, vas. hétfő, kedd, délelőtt fél 11 körül, viszont már a végefelé jár...

Linda: az egy minta kép, a neten találtam. Igen, Szekszárdon van a régi melóhelyem, régen apa is ott dolgozott, csak átjött a bonyádi kaps-ra.

Nem is arról van szó, hogy bevállalhatnak a férjek, az igaz, de tök gáz, hogy elfelejti mindig, hogy az oviba ünneplőben kell menni, wc papírt kell vinni, meg ilyesmiket. 3 gyereknél meg még gázabb. Nem fogja tudni, hogy melyik ruhát kell hazahozni, és mit adjon a gyerekre. Marcinak focicucc, uszicucc, stb.. huhh, most hogy így írom, még durvább :roll: :roll: Az a teszkós szilvásgombi nagyon fini, a legjobb mind közül.

Zsuzsi, bocs, későn értünk haza, de tegnap 21.13-kor már nem voltál msn, tuti, mert akkor ültem oda. Körmözni holnap megyünk.
Na pusz, visszajött a régi idő, mikor hárman írkáltunk :)

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Sziasztok!

Jók a képek. Anyukák, apukák is jól néznek is, persze a gyerekek a legszebbek :) Irigykedek a fürdőzökre, akár Balcsin, akár strandon! Mondjuk nekem nem hiányzik a strand, úgysem mennék be a vízbe, de Katának jó lenne...Még jó, hogy anyáéknál a kertben a teraszon tud pancsizni, hétvégén is volt kint 4x, meg tegnap 2x. Kedden anyukáméknál aludt Kata, mert voltam tegnap UH-on, meg előtte gondoltam veszek hálóinget stb. , de sajnos semmit nem kaptam. Így a kórházi csomagom még csak papíron létezik...

Túlvagyok UH-on, nem volt semmi extra, villámgyorsan mérték a méreteket, fejből írom amire emlékszem. 30+6 naposan voltam UH-on.
BDP: 80mm, Fejkörfogat: 284 mm, Haskörfogat: 283 mm, FL: 61 cm
Becsült súly: 1890g
Koponyafekvés, méhlepény hátsó falon. Egy héttel nagyobb, mint a kora, teljesen jó sztem, nem lesz óriásbébi.

(Ilyenkor Kata 30+5naposan voltunk 4D-n, súly: 1700 g )

Apa sokat dolgozik, 7-8-kor jár haza, örülök ha élek estére, akkor már nem kívánkozom gép elé, most reggeli után amíg Kata pingut néz gyorsban szoktam netezni. Ha leteszem aludni én is megyek csicsi.
Szombaton megyek szülőszoba látogatásra, jó lesz már ismerősként végigvonulni :lol:

Timi!

Szuper a békás gyűjteményed, nagyon tetszik :wink: Egyébként hol tárolod ezt a sok békát? Itt-ott a lakásban díszek?

True!
Szupi lett a körmöd :wink: Mennyi időközönként mész újra?
Levin volt a vízben pelenka? Nem pisilt a vízbe? Kata jelzi hogy pisi, meg fogdossa :lol: kétszer belepisilt a medencébe tegnap, de bilire istennek nem ülne. Vettem neki a C&A-ban 10db bugyikát 1190Ft-ért, hogy tanuljuk a bilizést, de nem tetszik neki…De legalább jelez, meg mutatja. Ez is haladás.

Zsuzsi!
Ja nemsokára vége, várom már, mert Kata mellett nagy a strapa, pedig anyukánál van sokat hétvégén, meg hétköznap is vmikor, de akkor is. Nem fogad szót, egyre rosszabb...

Linda!
Gofrit valszeg hétvégén próbáljuk ki. A csésze neked mennyi? Anya mondta nem tudja neked mekkora a csészéd :D
Aug. 28-ra vagyok kiírva, de Kata is 2 héttel hamarabb született, én úgy vagyok vele a júliust ki kellene bírni vhogyan…Kata császárral született, most nem tudom mi lesz. Még egyelőre nem filózom, ha ott leszek, minden megy magától :wink: Gyuri velem lesz, remélem ő visz be, parázok már mi lesz mondjuk, Katát letenni gyorsan anyánál meg ilyenek.
Szép Laura új szandálja, mennyi volt, hol vetted?
Szépek a díszítéseid.

Tina!
Marvin nagyon édes kiscsávó!!! Azok a fürtök, nem semmi. A szörfruhában nagyon menő :D Brendonban még nyomulsz mostanság?

Ribizli!
Gratula a cukorterhelésedhez, remélem jól tudta a védőnőd :) Én voltam hatpontoson, teljesen jó alacsony lett, meg mértek vmi hemoglobin a1c-t (lehet neked is anno) ez az elmúlt 3 hó cukorátlagát mutatja és ez is jó 4,9 lett. Még elmegyek egy vénás reggeli utáni vérvételre, meg vissza a diab-ra, meg utána a dokihoz, azt el lehet őket felejteni…max még egyszer megyek…meg majd itthon mérek megint hatpontost 2 hét múlva. Képzeld súlyom sem nő, mint állat, mikor ettem, mint a gép. Most tartok összesen 8,3-8,5kg-nál. Hogy bírod a meleget? Veronikával mikor mozdulsz ki? Bírod még vele tartani a lépést? Én egy hete kivagyok, nem azt mondom nem bírok menni, de nehézkes már. Meg szoktam görcsölgetni :( Így marad a pihenés, próbálok sokat feküdni innentől kezdve.

Edit

Kép
Kép
edi78

Ja, vettünk Katának ágyat, bele kellene őt szoktatni, de kimászik, nem tudom mi lesz...Lehet este elalszik a kiságyban és ma már áttesszük őt az ő ágyába. True, nálatok Levi simán elfogadta az új helyét?
Adjatok vmi tippet, mert a kiságyat, ugye be kell lassan rendezni a bébinek...
Mellékelek képeket a szobáról, még a piros ikeás halacskát fel kell szögelni az ágy fölé (nem tettük meg, hát Kata már ott is letépte a tapétát :evil: ). A kék halacskát meg a komód fölé tesszük az a fiú részleg. A képeken zsúfoltabbnak tűnik a szoba, mint élőben, nekem tetszik. Máshogyan nem lehetett, lemértünk mindent, meg itt filóztunk hogy s mint.
Sztem elég jól megcsináltuk a szobát. Kata ágya mögött a szekrényben vannak a lányok ruhái, ott a kisszéke, asztal, játéktartó, el tud szeparálódni. Másik oldal a bébi oldal + relax fotel. És nagy hely marad a szekrény előtt, ahol játszani lehet. Még a kiságyat be kell tolni a fal felé, de Kata tapéta tépése miatt kihúztuk. (tegnap ajtó mellett is letépte, mer be volt nyomva az ágy nem vettük észre)

Kép Kép Kép Kép

Mellékelek pocifotót is.

Kép

na mentem, Kata álmoska,
Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

A férjem ugy döntött marad, remélem rendbe jön minden.

Santos
Hát nem könnyű ezt elviselni az biztos, de én szeretném rendbe hozni a dolgokat. Én sem értem miért érdemlem ezt, főleg hogy még gyereket is szültem neki. Jo lenne ha el tudnám intézni, hogy a férfiak is megtapasztalják azt amit a nők, meg azt hogy ők szüljenek, ott halnának meg az biztos. De megnézném :lol:

Edi
Már tényleg nincs sok hátra, sok kitartás kell az biztos igy terhesen egy gyerekkel, én nem bírnám az biztos, mert manó is olyan rossz mostanában, mindig hisztizik.

True
Én is gondoltam ilyen körmökre, nem tudom mennyibe kerülne, meg persze hogy meddig tartana nálam. Barátnőmnek is van zselés, de azt meg nem tudom tesznek e fel olyan kis körömre mint az enyém. Régen nem volt ilyen kicsi, de miota mano megvan ugy tönkrement a körmöm is, hogy rögtön letörik.

Mano ma kirámolta a macskaalmot, és persze volt benne kaka is, amit kiszedett. Nem vettem észre rögtön, ugyhogy biztos a kezét a szájába vette, remélem nem lesz baja tőle. Szerintetek? Most ezen aggódok.
Ja nem is irtam hogy vasárnap ota van nekünk is macsek, nagyon aranyos, és szobatiszta, rögtön tudta hogy hova kell wc-zni.
Mano egész nap kergeti szegényt meg nyúzza, húzza össze vissza, remélem a macsek túléli. :D

hettie

sziasztok

Mama laptopjáról írok, mrt nem tudom megnézni az e-mailjeimet, nem tudok ezzel kukacot írni. Alt+kukac gomb nem működik, se shift, se ctrl :shock: :shock: Most én vagyok a hülye??? ő meg nincs itt, elvitte a kicsiket a suliba, ahol tanít.

Edi: Levi ágya kifelé van fordítva háttámlával, és mióta 2x kiesett a saját ágyából, azóta meg se próbál kimászni belőle, annyira megtanítottuk neki, hogy fent nem lehet kimászni. Pedig tök alacsony az a korlát, úgy alszik benne, mint a rácsos ágyban első perctől fogva. Este míg kakaózik, énekelek, sutyorgok neki, rötyög, aztán otthagyom, és elalszik, délben is. Igaz, este sokkal később fektetjük most, hogy ilyen az idő.
Én azt csináltam anno - amire neked már nincs időd sajna nagyon- hogy szétszedtem hónapokkal előbb a kiságyat, hogy Hanna ne érezze, hogy a kistesó miatt kellett neki kiköltözni az ágyából, mert az neki nagyon rosszul esett volna. Lehet, hogy nektek is meg kellene próbálni erre az egy hónapra, akkor jobban elfogadná Kata az új ágyat. Levinek esze ágában sincs jelezni a pisit, ha meztelenkedik az udvaron, akkor is csorgat szanaszéjjel és csak néz. :)

Hetti! Most, hogy így döntött a férjed, nagyon okosnak kell lenned. Sokkal töb b időt kell együtt töltenetek, nem lesz könnyű, az biztos. De próbálj meg azon gondolkodni, mi vezetett ide. _Tudom, hogy nehéz ezt most felfogni, de ha idáig fajulnak a dolgok, mindkét fél hibás. Őszintén remélem, hogy sikerül rendbehoznotok.
Nekem is zselés a körmöm, és nekem is folyton letört, azért csináltattam. Szóval fel lehet rakatni.
Macskaszar ügyben nem tudok semmi okosságot, de szerintem minden gyerek eszik egy-két érdekes dolgot, amíg felnő, úgyhogy nem hinném, hogy baja lesz. Legfeljebb egy kis féreg, de arra meg van gyógyszer.

na sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Ildi!
Nekem a kukac nem sima alt+kukac,hanem Alt Gr + kukac. (na Bill Gécc megszólalt :lol: )

Réka kis bugyiban nyomul és egyáltalán nem szól ha pisilni kell,csak utána,jön huhogva meg csücsörít hogy : úúú szétröhögöm az agyam rajta.

Ma dokinál voltunk,felírattam a bárányhimlő elleni oltást és a Broncho Waxom nevezetű immunerősítő izét,plusz a tápszer,hát halljátok 12 ezret hagytam a patikában majdnem elájultam,plusz fogalmam nincs miért kell mínusz 3 fokot csinálni a boltokban és a patikában is,tök köhögök,remélem a gyerek nem lesz náthás,igencsak meg volt izzadva szegény az utcán.

Pocak nagyon jól néz ki4

Lépek mert jön a Németországban élő nagybátyám,akitől a rengeteg cuccot kaptuk,ma jön Pestre és szombatig lesz,szóval főzök,szereti a töltött kápit és a csülökpörit is hát most nekiállok,szegény Santos apu meg kap valami mást,mert ugye ő csak a csirkemellet és a karajt eszi,hogy én meg egyem a zúzáját

Ildi, ha mást nem akkor ide írd már meg,hogy mikor érsz rá...én este képtelen vagyok sokáig lenni,ma is fél ötkor felkeltem a viharra és azóta fennt vagyok.

Na puszpusz

Zsuzs

Kép

Kép
santos

sziasztok

na erre a topicra aztán nem lehet mondani, hogy dübörögne!!

Edi, azt elfelejtettem az előző hsz-omban, hogy Levi biztos belepisilt a vízbe, de én nem vettem észre. De szerintem nem ő volt az egyetlen gyerek:))))
A körmömet kb. 3 hetente kell újra töltetni, de most elsőre majdnem kibírt 4 hetet, bár az egyik már elég randa volt, és jól meg is nőtt, már alig tudtam gépelni. Imádom egyébként, főként, hogy nem kell vele semmit csinálni, és mégis szép.

Mostmár biztos, hogy a régi melóhelyemre megyek vissza, hát ez van. Most fogom megkérdezni a szabikat, de úgy gondolom, még az idén nem dolgozok. Akkor Levit is rövidített bölcsibe vinném szerintem, úgy könnyebben szokna be, úgy gondolom.

Mást nem is tudok írni, mivel nincs mire reagálni. Írjatok már!!

Kérdés emeleten lakókhoz: mennyire van nagymeleg ilyen időben a lakásban??? Lehetséges, hogy nekünk is ez lesz, azért kérdezem.
Na sziasztok el :arrow:

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Sziasztok!

Hát tényleg nagy a pangás itt. Nyár van....
Arti még mindig köhög, már több mint 2 hónapja, nem tudom mitől, agyógyszereket kapja mindig, de nem mulik neki. Nem tudom mit csináljak vele. :roll:

True
mennyibe kerül ez a köröm, mert ha nem drága én is szeretnék ilyet. És a feltöltések mennyibe kerülnek? Én is gondolkozok munkán, de nem tudom hova vesznek majd fel. az lesz a kifogás hogy mert gyerekem van... eddig az volt hogy lesz.... hát van. rohadt munkáltatók!

hettie

Hettie! A köhögésre a stodalt próbáltátok már? homeopátiás. Lehet, hogy allergiás Arti, a gyerekdoki mit mond?

A körmömet nekem nagyon olcsón csinálja a csaj, egy kis faluban dolgozik, most kezdte, 3200 volt első alkalommal, a töltések 2200. Nem kér plusz pénzt semmilyen díszítésre. Pesten ahogy nézegettem, elég durva árak vannak, 5-től felfelé, nem tudom, nálatok mennyi lehet. De szerintem is jó ötlet kicsit magaddal foglalkozni, hátha a férjed újra belédszeret! :wink:

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?