Szépséges reggelt!
Tesó szijja! 19-e jó? remeélm minden rendben, jól vagy!
Zöldi használ grapefruit és a fehérjedús étkezés, és a felpócolás!
hungarocel ZSigi birodalombanvan, max szüléskor elviszed
függöny még nincs... a szőnyeget meg megoldottam vettem azt a puzzles szines habszivacs szőnyeget... mer akármilyent néztem, mind tujva drága volt...ha időközben találok másikat majd csere:oops:
zelleres receptet kipróbáltam, de mindennnap nem ehetem
de már veszek és rágcsálok zellertnéha
dokim szerint a z autóúttól is lehetett a nagy vizesedés, mert nem tudtam mozgatni sokat, illetve kultúrális programok voltak, és azokra is kimentünk...
most hoyg pihentetem már szépen lement..és mászkálás után is csak minimálisan jön vissza a dagadás...
Szezsó ide is irjál sokat!
idén nyáron megúsztad az elszállásolásunkat
Bettike kitartás diétához, majd nézd meg a linket amit küldtem..meg szerintem Snufitesó is tud segíteni ő is csináált/ja diétát!
KAtám drága hogy vagy?
Zsu jó volt a hétvége? sajnálom, hogy nem tudtunk találkozni!
Misszi nem kihagytál, hanem rossz sorba irtál
mintha azt mondtam volna minek mész még dokihoz
mikor legközelebb mész már látszani fog és majd boldogan hozod nekünk a képet! addig is+++++++++++
Veramami ezek a tesztek 25 ösek? vagy 10 esek? dokival beszéltél?+++++++++++
Babim drága remélem jól vagy!
Gaby most már egész életedben nászúton leszel?
Szilcsi Lalinkó még minidg annyira édes..és nagyon hasonlít rád szerintem...
Sonja drága remélem te is jól vagy
Andi
csak így tovább!
na most éppen azon gondolkodám, kiit hagytam ki! sikítson majd aki kimaradt, őt sem szereetem kevésbé
megvan Kati mindjárt itt az évforduló... ti még ezt is ünneplitek? meg eskiset is? Nekünk az augusztus lesz zsufis.. mert Szülünk, születtem, és házasodtunk is...
bár hétvégén hogy otthon voltunk, mindenki azzal jött hogy ,max 2 hetet adnak...
remeélm hogy nincs igazuk.. a terv 08.08.08