No, mostanra egészen magamhoz tértem, végre a hasam se fáj
Judy,
remélem jó lesz a ct eredménye és anyukád a gyógyszeres kezelés után hazamehet!!!!! Hát, a magyar eü-ről ma én is tudok mesélni
Jobbulást neki!!! Most legalább jó kezekben van!!!!
Gabi,
nagyon profi vagy kecske elletés terén. Majdnem mint egy igazi szülés, ezért ment neked olyan könnyen Noel megszülése
A kiskecske tüneményes!!!!
Tündi,
csak nem te is elkaptad??? Hű, vigyázzatok nagyon magatokra!!! Sajnálom, hogy ennyi minden összejött most, de emlékszem már rég a végére akartál járni a kukis dolognak is... Reméljük hamar túl lesztek rajta!!!
Kriszti,
nagyon jók lettek a képek!!! Tényleg látszik, hogy Martinka nagyon élvezte a vizet
Alexa,
hozzánk is küldheted Martinkát, még itt is van egy-két szerelnivaló, amivel Apa nem halad
. Bilin hason - hát ez nagyon jóóóóóóó!!!
Andi,
de jó, hogy Gréti megint ilyen remek kislány volt!!! Szép estét mára otthon!!!
Andesz,
no látod, vége a nagy meccsnek!!! Hajrá Gabi művének festése, egész biztos ez is nagyon klassz lesz!!!!! Kérünk képeket, már nagyon kíváncsi vagyok rá!!! És az egész házra!!!
Vicuska,
hajrá-hajrá, nagyon drukkolok, most már itt az ideje egy új babásnak is a topicban!!!!! Itt a helyed!!!!!!!
Márti,
várom én is a storyt!!! Kíváncsi vagyok rá!!!
Lányok, köszi a hátsós tanácsokat, még egy kérdés - amikor dokiról beszéltek akkor a házidokit értitek alatta???? És meg is vizsgál vagy elhiszi nekem amit mondok???
Vagy a nődikor, aki amúgy is lát mindent
Ani,
készen lettek a képek?? Milyen volt az elmúlt 4 hetet úgy nézni, hogy az már elmúlt???? Nem furi???
Mai eüs storim:
fél tízre értünk NST-re, 10 körül bejutottam, Bencus egész szép kiugrálós görbét produkált. Fel is hívtam BB-t, hogy jöhet kiértékelni, de kiderült, hogy még a héten otthon van szabin... Igy húztam egy sorszámot uh-ra - nagy nehezen meguh-ztak, de ezt a szakrendelőben kellene...
Délben!!!! kiértékelte egy nődoki az NST-t, hogy nem jó, mert kétszer 120 alá ment a pulzusa... Ismételtünk, de itt Bencus aludt, többször eltűnt a szívhang is.. A nő mondta, hogy ebből kórház lesz - én meg löködtem a hasam, hogy legalább vmi kiugrás legyen a görbén. Fél egykor ismét kiértékelés - hm, ez már egész jó, de még kell egy flowmetria - ha az jó, nem kell befeküdnöm. fél kettőkor oda is bejutottam, ahol Csetényi doki mindkét nst-re azt mondta, hogy szerinte teljesen rendben van, és a flow is tökéletes
. Kettő körül végeztünk is
Teljesen ki voltam borulva és akadva: meleg volt, se levegő se orvos, aki kiértékelne, két vajúdó nőt másfél órán keresztül váratták, míg felvitték őket a szülőszobára. Szóval nonsense az egész.
Ibit még meg akartam keresni, de alig vártam hogy magunk mögött tudjuk a kórházat... Remélem jól van!!!
Szerdán kell mennünk BB-hez magánrendelésre, ott megvizsgál.