Próbálok visszaolvasni, hihi.
Nagyon tündéri minden gyerkőc.
Samunak az a portréja iszonyú jóó lett. Ezt keretezzétek be Zsófi!
Jónás meg már mosolyog
Nelly, Szonja még mindig gyönyörűű!
Zsu, tényleg jó ez a kendős képe Emmusnak. Itt már olyan nagylányos. Hiába, ő már egy járó leányzó.
Fürtös Balázs meg észbontó, nagyon cuki!
Klári, Julinak gratu a bilizéshez!
És a dumája....beszarás
Olyan észjárásuk van, szinte követhetetlen és megfejthetetlen, nem?
Fatima, tök ügyes Tarek, h. mutatja ha kaki van. Lehet, h. nálatok tényleg előbb kezdődik majd a szobatisztaságra szoktatás?
Emma is sokat fejlődött az elmúlt napokban.
Ő is már mondd pár szót és szinte mindent ért.
Ne tudjátok meg hogy élvezte a Balatont. Kis vizitündér volt. Az emberek meg csak bámulták, h. úr isten, ilyen kicsi gyerek és így pancsol, merül....
Szóval jól éreztük magunkat, azt leszámítva, h. Emmának kellett pár nap, míg megszokta a környezetet és azt h. nem apa van velünk, hanem Andika és Eszter. Na igen, szoknia kellett azt is, h. ott meg kell osztani mindent Eszterrel és nem minden játék az övé.
Én egy kicsit kiborultam, mert ugye nem volt apai segítség, mindent mi csináltunk, főzés, pesztra, főzés, én a balaton partján nem győtem Emma után futni, mert úgy megidult mindig a víz felé.
Egyszerűen már röhögtünk Andikával, h. Emma nem tudott egyhelyben maradni, olyan szinten volt aktív, h. már a látványától lefáradtunk. Voltak hisztik, nehéz altatások, kipurcantam.
Vártuk pénteken apát, mint a messiást.
jövök még...