sziasztok,
Réka, Nüncsi mindent jó korán kezd. asszem ő fordult meg először az itteni babák körül, most meg az ülés... gartula neki.
Pedig kolos a legidősebb, de amilyen kis duci ez a mozgásban hátrányára válik. mi már azon gondolkozunk hogy lejjebb rakjuk az ágyát, mert hason nagyon kinyomja magát, és most ez a ringatózás térden... nem lenne jó ha átesne a rácson.
Edina, a ragasztópisztolyos megoldás egy picit macerás. de a másik megoldás a beragasztásra: anya vett a tescoban/auchanban erős ragasztót, kb olyan vastag tekercs mint amivel a dobozokat szokták leragasztani az a barna ragacs, ez fekete vagy szürke és olyan mintha cérnaszálak lennének benne. nem is lehet eltépni csak vágni. ott van ahol a többi ragasztó. kb így néz ki, de az fekete
Érdekes, pont tegnap kérdezte a férjem, hogy nem csináltok babatalálkozót a furómozós barátnőiddel? Én is gondoltam már erre, de aztán elvetettem az ötletet, mivel sokan nem pestiek vagytok, meg a babáknak is tök más a napi ritmusuk, de így hogy Réka is gondolt rá, szívesen találkoznék veletek és a babákkal.
Réka, neked merre laknak a szüleid? próbáljunk összehozni vlmit. Edina, és ha hétvégén lenne? akkor férjed el tudna hozni. Férjek is jöhetnének, nem? bavallom nekem is egyszerűbb lenne, ha szabi vinne.
Én is azt várom már, hogy kolos mászkáljon, de most hogy már kezd kúszni is, talán jobb volt amíg leraktam vlhova, és még fél óra múlva is egy helyben maradt. most már 1 mp-re sem hagyhaton egyedül, mert biztos vlmi rosszban sántikál. ő is mindent a szájába vesz, mint nüncsi, és sz újság tényleg a legfinomabb kaja.
mi is már túlvagyunk rajta.
bevallom nektek, tegnap kicsit túlértékeltük a kisfiúnk érettségét, mert megint adtunk neki almát a kezébe. el is volt vele egy darabig, azátn elkezdett köhögni, meg fulladozni. úgy megijedtem/tünk!! Ő is megijedt, aztán olyan sírásba kezdett. szerencsére nem lett baj, de tényleg semmit nem szabad neki adni, bármit félrenyelhet.
szép napot!