Új privát üzeneted érkezett!

Momoska: nem semmi, Aliz 38-as fej!!! Minden elismerésem. Geri is annyi volt, csak farosban és azért nem vállalták rendesen.
Anna már nem volt olyan "nagyfejű", "csak" 36 centis.
Remélem nincs nagy baja Borisznak. Jobbulást kívánok neki.

Én sem járok mérésre, amikor 3 hónapos volt, eljött a védőnő, hozott mérleget, hogy tudjuk mennyi a súlya. Egyik kolléganőmnek 2 hónapos babája van, nála van mérleg, ott mértem meg 2x. Most 8780 gramm és 70 centi.

Én csak vizet adok neki, azzal kínálom meg. Ha otthon vagyunk és szomjas, cici, ha máshol , víz. Nem mindig iszik, az igaz, de úgy gondolom, ha igazán szomjas, megissza. Gerinél is így csináltam és látom az osztálytársain, hogy némelyik nem bírja meginni a vizet és milyen rossz, rengeteg plusz kalória nomeg nem is oltja a szomját.

Tina: nagyon aranyos Dávid, jól látom, hogy kék szeme van? Valóban nem panaszkodhat ő sem párnácska-ügyben :)

Kép

Kép

Lilypie First Birthday tickers
háromszéki
 
 


jó reggelt!

A szokásos időben keltünk.

Lili ha jól emlékszem 34-es fejkörfogattal született szerencsére, így is össze-vissza kellett varni. Még jó hogy majd 1 hónappal előbb jött, mi lett volna később!!!!

Momoska: Remélem nem lett beteg megint Borsó. Szegényke nemrég volt valami baja.

Adtam a kezébe ma egy kenyérhéjat, háááát azt a grimaszt láttátok volna! Mintha azt mondaná, mi ez az undorító dolog a kezembe. Meg sem kostólta, csak szemlélte, tapogatta.
Egyébként nem az a tipus, aki mindent a szájába vesz, nem nagyon ízlelgeti a dolgokat.

Megyek mert reklamál a kiscsaj...

KépKép
domidina
 
 


Sziasztok!

Éjszaka volt egy nagy vihar, jó volt, mert kicsit lehűtötte a levegőt.

A vízzel én is úgy vagyok, hogy jó lenne ha inkább azt szokná meg. Tegnapelőtt egész jól itta, tegnap meg épp csak pár korty kellett neki. Midenesetre kínálgatom, aztán majd iszik ha szüksége van rá.

Edina!
Ezek miatt a vérzések miatt kell az UH, amit régebben írtál? Reméljük nincs semmi gond.

Momoska!
Így ahogy írod, valóban elég furcsa Borisz viselkedése. Lehet, hogy a meleg okozza? :roll: Azóta mi a helyzet?

Ezek a 36, 38-as fejkörfogatok jók kis méretek! Dávidnak "csak" 34 cm volt, de az is elég volt.

Évi!
Jól látod, Dávidnak valóban kék szeme van, aminek nagyon örülök! :D
Csak lesek, hogy Anna már majdnem 9 kiló! :) Dávidot tegnap mértem, 6980 g.
A copfok nekem is tetszenek. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tina82 2008.09.09 14:02-kor.

Kép
Kép
tina82
 
 

 
 

Sziasztok,

Jó kis éjszakánk volt tegnap. :( Szabi elvágta az ujját, vagyis lereszelt belőle egy pici darabot, és sehogy sem állt el a vérzés. Ez volt fél 10 felé. Nem tudtuk mit csináljunk vele, forduljunk orvoshoz vagy mi?? Kikerestük a péterfy kórház számát (ami itt van tőlünk egy köpésre), megkérdeztük van e ambulancia, mondtk, hogy épp ők az ügyeletesek, így bement (én itthon az alvó kolossal). Mondta, hogy az orvosok is alig tudták elállítani a vérzést. Végül éjfél előtt pár perccel jött haza egy jó nagy kötéssel az ujján. :)

Tina, tényleg jó volt az a kis vihar, bár kolos és én is felriadtunk úgy dörgött.
Milyen riadtan néz Dávid. Szeret fürdeni, vagy csak tűri a dolgot?

Kolos épp ma fél éves!!
látom Anna is mindjárt 5 hónapos. Úgy nőnek ezek a kölykök mint a gomba. :) be fogok már menni a védőnőhöz, kíváncsi vagyok mennyi lehet kolos, mármint hány kg.

Évi: én is próbáltam, hogy csak vizet adok neki azt kész, de nem vagyok elég kitartó. azért még nem adom fel teljesen.

megyek csinálok vlmi ebédet, mert Szabi itthon maradt, nem tudott levezetni gyöngyösre.
Vendég
 


Boldog felediket Kolosnak!!!!:-)))



Borisz vegighanyta az estet! 7kor evett, nyolckor hanyt, akkora adagot, amennyit nem is evett. igy fekudt le, mert beajult, f11kor felebresztettem, adtam neki keves vizet, de f1kor maga kelt, szopcsizott, aztan hallom, h. f4kor nyoszorog, adtam neki ketszer kis vizet, de csak forgolodott es nyogdosott 4-ig, gondoltam, megint megszoptatom, el is fogadta, vissza is aludt hipp-hopp, de 5 utan megint elkezdett nyogdosni, kivettem, rogton lehanyt, s utana fel ora alatt a kezemben meg haromszor. ilyen kisbabat meg nem is lattam oklendezni ennyire. ijeszto volt, logott a kezemben felmeztelenul es hanyt, aztan bealudt f9ig, akkor jokedvuen ebredt, eloszor csak vizet adtam neki, s latszik, hogy a szervezetuk mennyire tudja, mi kell, mert repkedett, mikor meglatta a vizesuveget, s alig birtam elvenni tole, nem akartam hirtelen, fel ora alatt itattam meg 1 dl-t, majd ra fel ora egy kis adag szopcsit kapott, azt is elvettem tole kegyetlenul, majd elmentunk dokihoz. pici hurutossagot hall, de semmi szamottevot...mast nem eszlelt, figyelnunk kell, itthon meg szopcsizott egy kicsit es bealudt!
este enyhe hoemelkedese is volt. a fenetudja, mi ez. mindenesetre marad a szopcsi. alma-barack most kuksolhat egy ideig meg a hutoben
ez a kohecselese nem nemregen volt, hanem meg azota se mult el, sajna. s nekem se. sot aliznak se, de o - es en - lathtoan javul(ok). :wink:

Kép
Kép
momoska
 
 


BOLDOG FÉLÉVET KOLOSNAK!

Ja a vihart az el is felejtettem reggel írni.

f2-kor nagy ajtócsapódás, Tünci felsír, aztán végépp fel is ébredt a zörgésre ahogy az ablakokat csukogattuk. Szopcsi, aztán alvás tovább.

Tina: A vizsgálatkor nem mondott semmit, csak annyit, hogy nem normális dolog az állandó vérzés (kevés vagy sok mindegy) és hogy a cyt. eredménytől függetlenül azért csinálna egy UH-t. Hááát, attól tartok valami lehet, különben miért mondta volna. Én meg nem kérdeztem rá, kicsit tartok tőle. Na de előre nem parázom.
Dávid nagyon édi baba, azokkal a nagy szép szemeivel!

Ma tejbedarapépet tízóraiztunk, most megette kb. (50 ml), aztán egy kevés tejci. 1 órakor meg alma+csirkehusi 70 g-ot evett belőle, aztán 50 tejcsi. Nem eszik sokat, és éppen ezért gyakrabban, sokszor a 3 órát sem bírja ki.

Voltam ma a tescoba is, vettem polifom puzzlet, de megjártam vele, mert állatfigurásat vettem, nem gondoltam, hogy azok simán kiszedhetőek, (több apró darabból van) uh. az egyiket cserélhetjük vissza. Nem jó, mert ha kiszedi belőle le is nyelheti a kisebbeket.

Megyek mert reklamál a kiscsaj, most nem akar a szőnyegen feküdni.

Itt az ölemben ellene, ha meglátja a klaviatúrát teljesen bezsong tőle, na meg a kutyusoktól, (háttérként ők vannak fent). Az apja majd hoz neki egy kiszuperáltat, azt verheti ezerrel.

KépKép
domidina
 
 


kukorica janos banod netalan, hogy katonanak bealltal
bator huszar igy ul a lovan, ezredes urnak is bevalnal.

34.szer enekli most aliz a fulembe, gondoltam, megosztom veletek :roll: :? :lol: :wink: :wink:

borso ma meg ( a hajnalt kiveve) nem hanyt (koppkoppkopp), es szopcsizik is rendesen (persze csak magahoz kepest). jokedvu, csak talan hamarabb farad es olyankor borzaszto nyugos, ha rogton nem tesszuk le aludni. s nyugosebben is ebred mindig. kohogni kohog. remelem, nem lesz semmi komoly!

Kép
Kép
momoska
 
 


Köszönjük a jó kívánságokat! átadom kolosnak. :)

szegény pici Borisz baba, kívánunk kolossal Neki jobbulást.

Edina: remélem semmi komolyat nem mutat majd ki az uh.

nekünk is állatos puzzle-nk van, én beragasztottam a figurákat. kolos is előszerettel szedte ki őket. Most delélött pedig a CD állványról (ami a játszószőnyeg mellett van) kezdte lapakolni a cd-ket. :)
A minap pedig feldöntötte az egyik cserepes virágomat.

kolos annyit kakil. Ma már nem is tudom hányadik pelenkáját "koszolja" össze.

És elkiabáltam azt a védőnénis dolgot, ma meglátogatott minket. :) Azért jött, hogy mivel 6 hós a pici talán kezdjük el a normális kaját. Mondtam, azon már túl vagyunk és ízlik neki.

A legújabb amit csinál, hogy a térdén és a kezén támaszkodik, hintázik, majd aki nem tudja most innen hogyan tovább, előrebukik és beveri a nóziját. :) nem sír, de néha meglepődik.
Vendég
 


sziasztok!

Megint ilyen korán itt vagyok. Ébredés a szokásos f6, de szerencsre az éjjeli vihar miatt most nem ébredt fel.

BOLDOG FÉLÉVET BORISZNAK! És jobbulást neki.

A puzzle ragasztásra én is gondoltam, majd kiprobálom, de az egyiket azért visszacseréltetem számosra, az mégis csak egy darabban van.

Kolos már ilyen ügyes, hogy négykézláb tud lenni???
Lilinél még csak a hasrafordulás megy, na meg az ülés, persze azért nem ül biztosan de néha már fogni sem kell ha megtalálja az egyensúlyt.

Megyek mert reklamál....

KépKép
domidina
 
 


koszonjuk! Mi meg Norinak kivanjuk ugyanezt!!

ma 7 kor(brrr!) kelt fel eves szulinapja alkalmabol. de legalabb azota tok nyugisan jatszadozik, csak kohog meg a kis nyavalyas!

ilyen volt 1 naposan:
3200 gr
51 cm Kép
ez meg egy tegnapi vigyor!
8080 gr(a hanyasos nap hozott 150 gr minuszt, de majd behozzuk am:-))
69.5 cm Kép

Kép
Kép
momoska
 
 


engedjetek meg nehany parallelfotot is:
aliz 4 naposan beoltoztetet boriszt a babaja ruhajaba (ami amugy aliz hazahozos rucija volt a korhazbol anno), s berakta a kis jatekbabakocsijaba! (mar egyszer felraktam ezt a kepet ide) Kép

ma ezt megismeteltuk, csak mar nem fert bele a kisruhaba:-)
Kép

s ugyanez a meretkulonbseg a babzsakon, csak itt mar kb. 3 hetes volt!(ez is volt mar itt!)
Kép

ez meg kb. 2 hete keszult!

Kép

Kép
Kép
momoska
 
 


Sziasztok,

BOLDOG 6. HÓNAPOT BORISZ

mennyire pici volt borisz abban a játékbabakocsiban, most meg már kilóg a lába. de hogy tűri a megpróbáltatást.
örülök, hogy borisz már jobban van.

mi pont köztetek vagyunk a felébredést tekintve, fél 7. :) De fennt volt 4kor is, hallottam, hogy nagyon erölködik, kakilt, és nem hagyhattam úgy. szerencsére hamar visszaaludt. aztán 5 óra vlmikor is fordulgatott + játszott.

inkább csak próbálkozik, feltolja magát, egy darabig úgy marad, majd hopp és előrebukik. még nem jött rá a mászás technikájára.
Vendég
 


Sziasztok!

Tegnap éjszaka megint jó kis zuhé volt, amire sajna Dávid fel is ébredt. Elég nehezen aludt vissza, már ott tartottam, hogy megszoptatom, de addigra elaludt.

Orsi!
Elmondhatom, hogy Dávid most már szeret fürdeni (régebben végigüvöltötte). Val.szeg inkább a fényképezőnek szólt a döbbent arc.
A párdodnak jobbulást kívánok. Homeopátiás dolgokat nem szoktatok használni? Van egy szer, az arnica, ami segíti a sebgyógyulást. Ha érdekel, kikeresem, hogy melyik higítási arányban.

Kolosnak boldog fél éves szülinapot!

Momoska!
Ezek nem túl jó hírek, de az utolsó hsz-okból ítélve talán már jobban van Borisz. Szintén homeopátiásban jutott eszembe a Stodal szirup a köhögésre.
A képösszeállítás nagyon jó lett, jól látható, hogy mennyit változott.

Borisznak is boldog fél éves szülinapot kívánunk!

Kép
Kép
tina82
 
 


most a bryoniat kapja, nekunk homeopatias a gyerek haziorvosunk, gyakran kap ilyesmiket!
a stodal a kedvesemnek szokott bejonni, bar en jobban szeretem azokat a cuccokat, amik nem komplexek, hanem celzottak, de erre azert jo a doki, mert en nehezen tudom attekinteni.
en attol felek, hogy - sajna - ez nem virus, hanem valami baci, amit en is nehezen tudok lekuzdeni, aliz is. bar ettol meg inkabb erosodik az immunrendszere borsonak is, de abban egyeztunk meg a dokival, h. varunk meg par napot, s ha kicsit se javul, sot romlik, akkor esetleg antibio lesz, de azt en se-doki se csipjuk.
amugy ma mar a kedve is jo, nyugis is, sot.... rovideket szopcsizik, de o sose volt nagyevo:-)

Kép
Kép
momoska
 
 


hat en nemtom, mi van ezzel a kolyokkel. amugy se latszik rajta, ha almos, de ma meg nyugos se lesz. csak ugy heccbol lerakom, ha mar 3-4 orat ebren volt (max. 3-at szokott eddig kibirni). delelott leraktam, egy hang nelkul elaludt, nyomott is 2esfel orat. most megint leraktam 10 perce, de meg az elobb is hallottam dumalgatni az agyaban. most epp csend van.
s enni se ker. csak ugy neha megkinalom szopcsival, ha eppen ugy erzem, regen evett, hol elfogadja, hol nem. lehet, h. feleves korara robot lett???

aliz ma megy apaval cirkuszba, holnap meg az apjuk megy maratoni osztalytalalkozora (szombat delelott 11-tol masnap delelottig tart (ottalvos). rogton 2x egymas utan en furdetem boriszt. eddig osszesen 3x furdettem. nagy para lesz:-))

Kép
Kép
momoska
 
 


igy meg fog lepodni! Kép

Kép
Kép
momoska
 
 


sziasztok!

BOLDOG HÓFORDULÓT ANNÁNAK és NÓRÁNAK!

Momoska: Nagyon jók a képek. Borisz tényleg jól bírja a kiképzést, amit Alíz csinál vele, de nagyon édesek lehetnek együtt! Ez a babzsák fotel nagyon jó, hol lehet ilyet kapni? Gondoltam varrok egyet, de ahhoz nem volt lelkierőm még, na meg anyagom sincs hozzá. Azért a kész jobban néz ki .

Orsi: úgy tűnik javul Kolos reggeli ébredési ideje? Lili ma 5kor ébredt. Negyed órát hagytam dumálgatni, nem tudtam menni azonnal. Nála az van hogy ilyenkor már nagyon éhes, biztos nem alszik vissza egyedül, na meg egyedül amúgy sem alszik el, de már ideje lenne kipróbálnom amikor nyugis hangulatban van és nem ordít a kiságyban

Ő i már többet bír fent lenni, de ez változó.

Megint előjöttek a pöttyei az állán, most újra kenem, de nem tudok rájönni mitől lehet.
Egyébként egy fog mennyi idő alatt nő ki?

Ja és nem is írtam, kedden mértem Lilit, 7420 g (+220 egy hét alatt).

ma vendégeink lesznek, barátnőmék jönnek az egész családdal, 4 gyerek, és talán + egy fő a lányuk barátja, kis kerti parti lesz. Csak akkor látom őket, ha anyukámékhoz megyünk, akkor is csak nagyon rövid időre.

megyek mert már unja a pihiszékét....
szép napot

KépKép
domidina
 
 


Sziasztok

Tina, köszönjük. A homeopátiával kapcsolatban kicsit szkeptikus vagyok. én próbáltam már több mindenre, de nem igazán vált be. és van amiben meg nem tudom, hogy az segített-e vagy más. nekem is van kis füzetem (kaptam patikában boiront). de köszi.

Évi: kipróbáltam a minap azt a fürdető módszert amit nálad láttam, hogy törölközöt rakok kolos feje alá a kádba, és nagyon bejött neki. úgy rugdosott, meg kalimpált vagy 20 percen keresztül. :)

Edina: hát ez nagyon változó. ma pl. 5:50kor ébredt, de van mikor később. vlhogy nem látom a rendszert a felébredéseiben. van hogy leteszem 9kor alszik 7ig, de olyan is van, hogy csak 6ig. ha 10kor teszem le, akkor is felkel korán. szóval arra jutottam, teljesen mind1 mikor rakom le, úgyis van esély a 7előtti kelésre.

BOLDOG HÓFORDULÓT ANNÁNAK és NÓRÁNAK!
Vendég
 


Boldog hófordulos napot Anna-babanak!

hat mi meg 3/4 8kor keltunk! nekem mar ez is korai ugy elkenyelmesedtem fertodon abba a 8 ora utani ebredesekkel!(bar aliz meg 7kor, pedig a cirkusz miatt 10ig fenn volt. egyebkent nala se jon be a kesoi lefektetes...sot olyankor neha meg korabban kel!!)

apjuk elment a maratoni oszt.tal-ra, alizra meg megint rajott a moshatnek. most borisz jatekait mosogatja! borso meg megint elvan, mint befott. alig eszik, azaz furan. meg az ejszakai eveseinel se forditja oda a fejet rogton, hanem elobb nezelodik, dumal 1 percet, s csak uatan nagy nehezen. a hajnali (ma 4kor) evese utan meg mar napok ota nem ehezik meg, azaz nemtom, mikor. 4-5 ora eltelte utan megkinalom, neha nagy sokara elfogadja, szopcsizik egy keveset, aztan annyi, ra egy masfel-2 orara neha meg ker egy kicsit, vagy legalabbis nyugos es olyankor hipp-hopp elfogadja a cicit. ugy tunik, eppen csak letfenntart.
valami bujkalhat egyebkent benne, mert tegnap ejjel f12kor felsirt, s semmi se volt jo neki, se cici nem kellett, se simogatas, neha arra hallgatott el rovid ideig, h. kivettem, de leginkabb arra, mikor visszaraktam, mert sirta kezemben is, aztan elhallgatott az agyaban 5-10 percre, mocorgott nyogdosott, ujra felsirt...fel ora utan azt talaltam ki, hogy kicsit jobba felebresztem, ezert kipelenkaztam, utana elfogadta a cicit, s aludt tovabb (4ig-akkor evett). nemtom, miket csinal ez a kolok mostanaban!

orsi,
a homeopatia nalam se mindig mukodik, tul "betokosodott"vagyok hozza, de a kedvesemnel, aki egy erzekeny fajta pl. a panikbetegseget is ez gyogyitotta ki. a kolykoknel meg nagyon gyakran bejon! egyebkent pont a gyerekgyogyaszatban van a legnagyobb sikere, talan ez cafolja leginkabb a szkeptikusok placebohatas-elmeletet! De arra mindenkeppen jo, h. szulo megnyugszik, h. ad valamit, a gyerek immunrendszerenek igy meg van eselye fejlodni, nem valtjak mi mindig azokkal az idiota antibiotikumokkal, mint a magyar orvoslasban szokas, mert a kolykok a legtobb betegsegbol kepesek barmifele gyogyszer nelkul felgyogyulni, csak a szulok nagy resze ezt nehezn nezi tetlenul!!

Kép
Kép
momoska
 
 


na eldumalgatok itt magam apatlanul magukban szoszmotolo kolykok mellett.:-)

kerdes:
nektek mit csinal a kolyok, mikor felebred??? azaz honnan tudjatok, h. ebren van mar, ha nem vagytok eppen a szobaban??
borisz ugyanis - ha semmi baja nincs - csak szoszmotol, diszkret halkan dumalgat, s dobalgatja a kutyajat es rongyait, ha felebredt. ezt a reggeli (es ejszakai brrr!!) ebredeseinel eszreveszem, mert egy szobaban vagyunk. de napkozben akkor szoktam bemenni, ha mar hangosan dumal, azaz ha hallom. de nehanyszor mar be kellett mennem vmiert a szobaba, mikor aludt mar regota, s olyankor neha mar fenn vigyorgott es jatszott a kutyajaval, ki tudja, miota...hm :| :o :d

Kép
Kép
momoska
 
 


na eldumalgatok itt magam apatlanul magukban szoszmotolo kolykok mellett.:-)

kerdes:
nektek mit csinal a kolyok, mikor felebred??? azaz honnan tudjatok, h. ebren van mar, ha nem vagytok eppen a szobaban??
borisz ugyanis - ha semmi baja nincs - csak szoszmotol, diszkret halkan dumalgat, s dobalgatja a kutyajat es rongyait, ha felebredt. ezt a reggeli (es ejszakai brrr!!) ebredeseinel eszreveszem, mert egy szobaban vagyunk. de napkozben akkor szoktam bemenni, ha mar hangosan dumal, azaz ha hallom. de nehanyszor mar be kellett mennem vmiert a szobaba, mikor aludt mar regota, s olyankor neha mar fenn vigyorgott es jatszott a kutyajaval, ki tudja, miota...hm :? :wink: :o :D

Kép
Kép
momoska
 
 


ébredés: elöször kolos is csak dumálgat, vagy csak néz ki a fejéből bambán. van hogy először a lábát dobálja - ütögeti a matracnak - aztán ha erre senki sem reagál, sikongat majd sír. na ezt már biztos meghallom, és rohanok hozzá. nekem is gond, hogy már csak azt hallom meg ha sír. pedig pici a lakás, de ha nyitva van az ablak, a forgalom zaja nagyon behallatszik. anyáénál meg az emeleten alszik, és ha kinnt vagyok a medencénél nem is hallom meg. így van, hogy 5percenként bemegyek hozzá/vagy vlki és megnézzük. ma pl. épp jókor mentem be, a sírás határán volt, de ahogy meglátott már vigyorgott. én az angelcare-t szoktam erre a célre használni, mert az bébiörzős is. sajnos most gyöngyösön hagytam.

akkor majd koloson fogok kísérletezni a homeopátiával. :) de remélem minél késöbb kell. most jut eszembe! a forgzásnál is lehet használni nem? majd kipróbálom.

hát kolosnál ezt nem tudnám elképzelni. neki bármikor bármit adok kéri! :) és sosem elég.
Vendég
 


íme pár kép a délutáni pancsiból. az úszógumit most vette neki öcsém.
Kép

Kép

Kép

nagyon finom apa keze, talán jobb mint az úszógumi. :)
Kép
Vendég
 


sziasztok

Éjjel Lili is kelt f12-kor, de visszaaltattam, aztán meg bementem 3 után nem sokkal, betakartam, föl is ébredt azonnal, kaja, aztán már csak f7-kor.

Én meg tegnap mivel 5-kor keltem estére kipurcantam a vendégsereg, meg Lili egész napos cipelése után, hogy 8-kor ágyiba kerültem és szunya.

Lili dumálgat ébredés után, jó hangosan, azt meghallom. Főleg reggel. Ha meg ki kell mennem az udvarra én is bébiőrt használok (adó-vevő) különben nem tudnék nyugodtan kint tenni-venni. Nálunk nagy csönd van (zsákutca) és hiába alszik az emeleten azonnal meghallom ha fönt van.

Homeos bogyók, hááát én úgy vagyok vele, hogy hiszek is meg nem is. Nem igen használunk, igaz nem is kellett még nagyon, csak 1x volt beteg, amikor az influenzát elkapta, de akkor antibogyót kapott.

Orsi, jó ez az úszógumi, ilyet szerettél volna igaz?

Írtad hogy beragasztottad a polifomba a kivágott mintát. Mivel??? Én is beragasztanám, mert addig nem tudom használni. Vagy ha nem jó lesz a falra dísznek.

KépKép
domidina
 
 


Sziasztok,

ma rendes volt a kismanó n8-kor kelt. de bírtam volna még aludni.

igen, pont ilyet szerettem volna, nagyon eltalálta öcsém.

én folyékony műanyagot használtam. nem tudom mi a rendes neve, asszem ragasztópisztoly. felteszek képet: Kép
Vendég
 


ma is jól befűtöttek. alig várom, hogy felébredjen koli és mehetünk ki pancsizni (persze csak 3-4körül)

Momoska: hogy ment az egyedül fürdetés, és az egyedül éjszakázás a kölykökkel? én még nem voltam egyedül kolossal éjszaka, de két hét múlva leszek, mert megyünk balatonra és Szabi elmegy koncertre én meg egyedül leszek. majd túlélem.
Vendég
 


Sziasztok!

Utolag is nagyon boldog 6.honapot minden unnepeltnek!

Mostanaban Nuncsi kinyir engem a korai kelesekkel.Raszokott,hogy 6 korul kel fel,tok mindegy hogy mikor fekszik le este.De napkozben meg van hogy bekabul 3 orakra,amit eddig nem csinalt.Szerintem a melegtol kipurcan, foleg,hogy majdnem minden nap megyunk a partra.

Ma viszont felult magatol.Mar eppen akartam irni,hogy ha en lerakom ot ulesbe,siman eldol.Mar tobb mint egy hete azt csinalja,amit Kolos is,karjan tamaszkodik,meg a terden es hintazik elore hatra.Aztan ma beringatta magat ulesbe.Kb 5 masodperc utan eldolt,de nagyon aranyos volt.Be akart jonni hozzam a tengerbe azert ringatozott.Szerencsere nagyon tetszik neki a viz.

Azt sem irtam,hogy bemaszott a medencejebe onnan meg ki.Inkabb kiugrott,szegenykem jol az arcara esett.
Egyebkent iszonyat virgonc,ket percnel tobbet nem tudok ulni ha fent van.Allandoan kuszik,mindenhova,most mar ki a szobabol,kinyitja a szekrenyeket,ujsagot keres amit megehet.de mindent meg akar enni.Szonyeget,asztalt a pizsamamat a szeket.MIndent.

Mi is elkezdtuk a hozzataplalast.Eddig a banan-sargabaracjk izlett neki a legjobban.Ma mar nyitott szajjal varta mikor kanalazom a szajaba.
Ja!Ma elfogyott a teaja es mivel a kocsiban volt a tobbi,vizet adtunk neki,es azt is megitta,ugyhogy szereti.

Momoska!Belekepzeltem magam a helyedbe,amikor olyan sokat hanyt Borisz.Hat ha te megijedtel en tuti szivgorcsot kaptam volna.
Nekunk is van ilyen babzsakunk.Meg mikor kisebb volt Nuncsi beleraktuk,de felidegesitette magat hogy nem tud kiszabadulni,csak jol elsullyed.
Ezt elkuldom,mielott elszall.

Kép
mamice
 
 


Orsi!En a heti het napbol hatot egyedul vagyok Nuncsivel estenkent.Nem olyan veszes,mar teljesen kialakult a rendszer.Biztos nem lesz gond.
En is vettem Nuncsinek egy ilyen labkilogos uszogumit,de meg eleg nagy nekunk.Nem tudom,hogy ebbol van e tobb meret.
Most en is orulok,hogy vizpart mellett vagyunk.Annyira meleg van itt is.

Edina!Remelem nincs komoly baj.
Te milyen tejpepet adsz Lilinek?Szereti?

En tegnap mertem Nuncsit pont 7 kilo es kb 69-70 centi.

Kepzeljetek lehet szeptembertol elkezdem a kozmetikus sulit,mert szeretnek nyitni itt egy szalont.10 honapos a kepzes vagy egy eves,ugyhogy ha jelenykezem akkor koltozunk vissza Pestre szeptembertol.

Tesom penteken nyitotta meg a jogatermet az Astorian.Bikram joga,nem tudom ismeritek-e.40 fokban jogaznak.En tuti kinyulnek.

Most megyek,minden baba nagyon szep es aranyos.

Meg azt szeretnem kerdezni,hogy nincs kedvetek talizni?en jul 15 en megyek haza 2 hetre.Szivesen talalkoznek veletek meg a picikkel.

Jo ejt!

Kép
mamice
 
 


Kép ebbol jott az ules
Kép Apucival

Kép
mamice
 
 


Sziasztok!

Orsi: köszi, ilyen nekem is van, használom viszonylag rendszeresen szárazvirágkötéshez, de most ez nem jutott eszembe.

RÉka: Nüncsi nagyon ügyes már! Én is várom már hogy Lili ne csak hasra forduljon aztán onnan sehova, semerre, hanem már tudjon kuszni-mászni (na akkor meg gondolom ez lesz a "baj") Ülni ő is kb. így tud, de van hogy megtalálja az egyensúlyát és elég sokáig megül.
Jó hogy Nüncsi így szereti a vizet. Mi majd jövőre próbáljuk ki. Egyenlőre marad az itthoni pancsi a kicsi medencébe, mert úgy láttuk hogy a nagymedence vize hideg neki. Pedig szoknia kell, mert a tengervíz sem lesz melegebb, sőt.

Egybéként meg a napközbeni alvás a melegtől van, Lili is kipurcan már 1,5 óra után, ha kint vagyunk a levegőn, fürcsizünk.

Tejpép: Ha jól emlékszem Milupát vettem, gyümölcsökkel. Az mondjuk nem látszik benne, de gondolom van benne. Ha megcsinálom inkább natur tejbepapi íze van és ha nem is kitörő örömmel veti rá magát, de viszonylag azt lehet mondani, hogy szereti. Tátja a száját, ami haladás. De ebből sem eszik meg túl sokat egyszerre.

Amióta nem szedem a bogyót nincs vérzésem, uh. azt hiszem csak ettől volt és nem valami szervi baj, de azért megnézetem magam.

Tali: Jó ötlet, szívesen találkoznék mindenkivel, de nem hiszem, hogy nekünk ez összejönne, jó egy órányira lakunk Bp-től, és a férjem nélkül én kocsival nem tudnék menni.

Judit, Petra régen hallottunk rólatok? Merre vagytok?
Ma Lili megint 5-kor kelt, illetve 4.15-kor felsírt, de aludt tovább, na persze én meg már nem.

KépKép
domidina
 
 


Edina!
en hippet vettem,de meg nem probaltam ki.
nekem meg most pont az a furi,hogy nem jott meg.hetvegen kellett volna...nem nagyon szokott kesni.
orulok,ha csak a bogyoktol volt.anno nekem is volt hasonlo,de az meg 18 eves korom krnyeken.aztan felirt a doki masfajtat.

most nagyon jo a tenger.nagyon kellemes,nem hideg egyatalan.

Nuncsi tegnap mar 7 korul elaludt,ugyhogy 3:30kor arra keltem hogy nagyon jol elszorakozik a kisagyaban.jatszik,dumal,mintha reggel lenne.azt hittem kinyulok,aztan 20 perc alatt sikerult visszaaludni,de akkor mar velem aludt 7-ig.

Sajnalom,ha nem tudnank talizni,jo lett volna latni titeket.

Voltunk mult heten gyereknezoben,ezt a kepet fel akartam rakni.Szegeny pici fiu,Nuncsi kicsit elkapta a grabancat :lol: Kép
Probaltam neki mondani,hogy finoman,ne vaduljon,dehat szerintetek mennyire erti meg???

Mindenkinek szep napot!

Kép
mamice
 
 


sziasztok,

Réka, Nüncsi mindent jó korán kezd. asszem ő fordult meg először az itteni babák körül, most meg az ülés... gartula neki. :D Pedig kolos a legidősebb, de amilyen kis duci ez a mozgásban hátrányára válik. mi már azon gondolkozunk hogy lejjebb rakjuk az ágyát, mert hason nagyon kinyomja magát, és most ez a ringatózás térden... nem lenne jó ha átesne a rácson.

Edina, a ragasztópisztolyos megoldás egy picit macerás. de a másik megoldás a beragasztásra: anya vett a tescoban/auchanban erős ragasztót, kb olyan vastag tekercs mint amivel a dobozokat szokták leragasztani az a barna ragacs, ez fekete vagy szürke és olyan mintha cérnaszálak lennének benne. nem is lehet eltépni csak vágni. ott van ahol a többi ragasztó. kb így néz ki, de az fekete Kép


Érdekes, pont tegnap kérdezte a férjem, hogy nem csináltok babatalálkozót a furómozós barátnőiddel? Én is gondoltam már erre, de aztán elvetettem az ötletet, mivel sokan nem pestiek vagytok, meg a babáknak is tök más a napi ritmusuk, de így hogy Réka is gondolt rá, szívesen találkoznék veletek és a babákkal.
Réka, neked merre laknak a szüleid? próbáljunk összehozni vlmit. Edina, és ha hétvégén lenne? akkor férjed el tudna hozni. Férjek is jöhetnének, nem? bavallom nekem is egyszerűbb lenne, ha szabi vinne.

Én is azt várom már, hogy kolos mászkáljon, de most hogy már kezd kúszni is, talán jobb volt amíg leraktam vlhova, és még fél óra múlva is egy helyben maradt. most már 1 mp-re sem hagyhaton egyedül, mert biztos vlmi rosszban sántikál. ő is mindent a szájába vesz, mint nüncsi, és sz újság tényleg a legfinomabb kaja. :) mi is már túlvagyunk rajta.

bevallom nektek, tegnap kicsit túlértékeltük a kisfiúnk érettségét, mert megint adtunk neki almát a kezébe. el is volt vele egy darabig, azátn elkezdett köhögni, meg fulladozni. úgy megijedtem/tünk!! Ő is megijedt, aztán olyan sírásba kezdett. szerencsére nem lett baj, de tényleg semmit nem szabad neki adni, bármit félrenyelhet. :(

szép napot!
Vendég
 


hat borisz is köhög rendesen, s mivel csutortokon elutazunk, mondta a doki, h. rahallgatna, nem egy ilyen aggodos dokifajta, de borisznal a tudogyuszinal se volt laz meg tobb orvos nem is hallotta, ezert ovatos, de most is tiszta a legzese allitolag, ahhoz kepest csunyan kohog...kaptunk ujabb homeobogyokat!
hat, csajok, nekem vhogy nem fer bele az idombe ez a hozzataplalas!
reggel kel f8-8 korul, s mivel o ejjel eszik, ezert reggel nem rogtom szopcsizik, csak olyan kb 9., s mivel amugy se tul lelkes a kajaert, nem akarok rogton szopcsi utan adni neki, kicsit ehezzen, de 11 elott meg mar almos, 10kor meg meg nem ehezik. aztan alszik 2 orat, szopcsi (na ekkor kellene megprobalni, de ekkor meg mar ehes hozza)...s akkor megint ugyanez, hogy mire kicsit ehes lenne, mar almos is. akkor csak egy orat alszik, de adjak neki 5kor eloszor????? raadasul olyankor mar altalaban mozgunk vhova aliz miatt, gyakran a delutani alvasa mar a kocsijaban van! majd csak kialakul valami...addig meg eleldegel anyatejen
mi kb juli 12.-juli 20. kozott vagyunk pesten, ha akkor van valami, nekunk jo!!!

mozgas: borso ugyan forog ide is oda is, de nem hasznalja helyvaltoztatasra, csak megmutatja neha, nem is surun. terdre meg nem nyomja fel magat...de ez lehet, hogy az 1 nap kulonbseg koloshoz kepest:-)))

Boldog felevet Lilinek igy kicsit megkesve!!!

Kép
Kép
momoska
 
 


Tali: Hááááát megemlítem Tibinek, de sok reményt nem fűzök hozzá, nem az a kimozdulós fajta ilyen téren, na meg ha meghallja hogy Pestre kell menni, hát az összes haja égnek áll. Szerencsére ritkán kell neki oda mennie.
De jó lenne nem vitás.

Megpróbálom a ragasztópisztolyt, de azért megnézetem a Tibivel ez a ragasztót is. De ez sem lehet túl egyszerű, hiszen olyan vékony csíkot kell vágni mint a polif. vastagsága. Nekem egyszerűbbnek tűnik a pisztoly, ha így belegondolok a gyakorlati részébe.

Ma készítettem papit, krumpli, sárgarépa és csirkemell, összeturmixoltam egy kis tápszerrel. A főzővízbe tettem sót, meg egy kis petrezselyemzöldet, hogy legyen valami ize. A lényeg, hogy nem fintorgott tőle, evett kb. 50-60 g-ot, de ezek után sem eszik többet, 60 g. tejcsinél. Tízóraira meg tejbepapit evett, abból is kb. 70-et.

Ma Lili alig aludt eddig, 2x fél órát, éppenhogy meg tudtam csinálni a kajáját, meg egy kis nokedlit a kész pörkölthöz.

KépKép
domidina
 
 


Mi jul 15-tol 29-ig leszunk otthon.Nekem barhol jo,barmikor.en tuti ferj nelkul jovok.Dani itt marad.
Szuleim a IX.kerben laknak,de oda megyek ahova mondjatok.

Orsi! en multkor a babapiskotaval "fullasztottam" meg szegenyt majdnem.En is mondtam mar a Daninak hogy rakja teljesen le az agyat,de nem akarja.Majd egyszer egy nagy puffanasra kelunk.Nuncsi kiugrott.Aztan nezhet.

Ma adtam neki ilyen repas cuccot,de marhara nem kellett neki.
Nekem eleg tavolinak tunik,hogy egyszer majd csak normal kajat fog enni.

Momoska!Ti nem Pesten laktok?Vagy mentek valahova?

Kép
mamice
 
 


mi pest. zuglo. ugyhogy nekem a liget vagy valami tuti:-)
de most megyunk zamardiba, onnan rogton mindszentkallara, aztan 20.-an fertodre megint 1 hetre (aliz kettore).

Kép
Kép
momoska
 
 


Szegénykém nagyon küzd, hogy elaludjon. sírdogál, néha beveszi az ujját, aztán kezdi a nyivákolást elölröl. na most talán elnyomja z álom...

Edina, Lili: tényleg, tényleg, csak a vonalzóra kellett volna néznem: BOLDOG FÉL ÉVET!!!

Réka: az előbb elfelejtettem kérdezni, a férjed mit csinál, hol dolgozik, hogy sosincs otthon éjjel? tudom, mondtad, hogy hajón ismerkedtetek meg, de ott is dolgozik? és ha pestre jönnél tanulni, ő is jönne?

még mindig sír, megyek megnézem...
Vendég
 


folyt: találna itt munkát Dani? vagy egyedül lennél Nüncsivel?
Vendég
 


Köszönjük szépen, hááát igen, mi is növekszünk. El sem hiszem hogy már fél éves lett, hiszen csak most született.....! Hogy rohan az idő!

Tegnap én is az almával jártam meg Lilinél. Ettem almát, aztán csak úgy haraptam neki egy nagy szeletet. De mondom úgy sem veszi a szájába. Magától nem is, de én ízleltettem meg vele és rácuppant, le is harapott belőle egy darabot. Na ott hagytuk abba.
Inkább gyors lereszeltem és adtam neki belőle.

De aztán később ki is adta a déli sütőtök egy részével.

Pestiek értekezzétek meg a helyszínt az időpontot, aztán majd meglátjuk.

KépKép
domidina
 
 


Kép
nem a játékok érdeklik, azzal szokott szórakozni, hogy én fölhajtom a játékhidat, ő meg addig kapaszkodik míg el nem éri és lenyomja.

Kép barátnőmék hozták ajándékba ezt a sapit.

KépKép
domidina
 
 


tuti ez a sapi, meg o is, aki benne van:-)

ma megprobaltuk aliz regi nagy kedvencet, a meggyet banannal, bar aliz asszem ezt csak olyan 7 honapos kora utan kapta a banan miatt, akkor meg komolyan vettem, mit mikor szabad:-)
megint evett belole anelkul, h. eszrevette volna, de aliznak meg mindig izlik:-))

most szoltak, hogy juli 12.-26 kozott leszunk pesten, az meg tobb ido, kesobb megyunk!

bar egy baratommal, aki most jott meg 1 ev utan amerikabol 4 napja probalunk idopontot egyeztetni, mikor erek ra talalkozni, pedig neki mindig jo es mindenhol...ugyhogy kisse nehezkes lettem:-) igaz vele kolykok nelkul talalkoznek azert!

Kép
Kép
momoska
 
 


ja a sapirol jut eszembe!
nagyfeju borsoszem kepes volt kinoni a nyari napsapkajat majus vege ota. akkor kapta ugyanis. 44-es, epp jo volt ra, meg dillemaztam is, de a 46-os meg nagyon lotyogott rajta, erre most meg egyaltalan nem birom a fejebe huzni. kenytelen vagyok beruhazni egyre, mielott elutazunk. bar most olyan jo kis napmentes ido van (igaz, ha meg ez lenne 3-4 napig, akkor mar idegesitene)

Kép
Kép
momoska
 
 


Sziasztok!

Őrület ez a net! Ma jön a szerelő megnézni. Tegnap délután fél órát vártam a babanetre, de semmi nem jött be :twisted:

Nagyon jók a képek!!! :D

Lilinek boldog féléves szülinapot kívánunk!

Mamice!
Csak ámulok, hogy Tüncsi mikre képes, nagyon ügyik vagytok! :)

Orsi!
Azt a medencét nagyon irigylem... :) Hol vettétek azt az úszógumit? Majd a Sparban megnézetem én is a férjemmel, mert talán Edina írta, hogy Ők ott vették.

Most hétvégén kimegyünk a telekre és val.szeg hosszabb távon maradunk is (akár augusztusig). A férjem szerint így már megérné feltölteni a medencét is. :)

A talival kapcsolatban szerintem mi kimaradunk. Megkérdezem a férjemet, de nem sok reményt fűzök hozzá...

Tegnap láttam Dávidnál is, hogy felhúzza magát a térdére és úgy hintázik pár másodpercig. :) Kúszó mozdulatokat próbál tenni, de még nem az igazi. :)

Nem tudom legközelebb mikor tudok jönni, azért még a héten igyekszem, mielőtt kimegyünk a telekre.

Kép
Kép
tina82
 
 


Sziasztok,

tegnap este 10kor nagyon virgonc volt a kismanó. mi elmentünk aludni, ő meg ott játszott az ágyában, aztán vlmikor elaludt. Tényleg jó, hogy már gond nélkül fordulgat hátáról a hasára, mert így nem kell felkelnem hozzá ha aludni akar, csak hasra fordul és alszik.
ennek eredményeképpen ma 7kor ébredt. én viszont fél 7kor és nem tudtam visszaaludni. :(

úszógumi: öcsém vette neki a balatonon, mert én sehol sem kaptam itthon. aztán most láttam hogy a brendonban is lehet kapni, van is hozzá kupon a baba magazinban. szívesen odaadom a kupont ha kell, nekem nincs rá szükségem. ezt lehet most kapni: http://brendon.hu/campaign/viewer.aspx?productid=178416

olyan kár, többen írjátok, hogy nem tudnátok jönni ha találkoznánk, pedig jó lenne élőben is látni egymást. álljatok a sarkatokra, mondjátok meg a férjeknek, hogy márpedig ti el akartok jönni. :)

végezetül egy kép tegnapról. már nagyon ügyesen tudok ülni. :)


Kép
Vendég
 


borisz estere lazas lett, zamardi eltolva, ugyhogy csak hetfon indulunk mindszentkallara, onnan rogton majd 12.-en zamardi.
hat konkretan nem tudni, van-e osszefugges a hanyas es a hetek ota tarto kohecselese ota, vagy az mas volt, de a laz most azzal jart, hogy erosebben, hurutosabban kohog. ugy tunik a homeobogyok megdobtak az immunrendszert - ez a feladatuk - az meg rajott, h. nem kis kohecselos virus ez, hanem baci, ezert melle nem usztuk meg azt antibiot, jo keseru, kb. olyan reakcioval eszi, mint a gyumiket! most is hoemelkedese van, de este 38,4-el fekudt le. ennyi lazat meg hagyok, hadd dolgozzon a szervezete.

most eppen nezi velem az ulo kolost, s azt uzeni, o is megismerkedne a korban hozzaillo csajokkal-fiukkal.

Kép
Kép
momoska
 
 


Sziasztok!
Sajnos mi sem tudunk menni a találkozóra :( ugyanis holnap elutazunk és csak aug 20-án jövünk vissza. Nem is írok sokat, mert nagy készülődésben vagyok, csak találtam egy aranyos cikket, azt akarom elküldeni

http://www.rimaszombat.polgarinfo.hu/mo ... =0&thold=0

Nagyon boldog féléves szülinapot kívánok minden babának!!!!

Jobbulást kívánok Borisznak, gyógyuljon meg hamar.

Lili nagyon aranyos a sapiban.

Kolos nagyon ügyesen ül.

Nüncsi is nagyon ügyes kiscsaj, hogy ennyi mindent csinál már.

Vasárnap strandon voltunk, délután és Anna megismerte a babamedencét. Hááááát, nagyon tetszett neki, több mint félórát fürdött, utána pedig egy nagyot aludt a füvön.

Mindenkinek szép nyarat, majd nemsokára jelentkezem, mert szüleimnél is van net. Ha aug. 20 után lesz találka, arra benevezek mindenképp :)))

Kép

Kép

Lilypie First Birthday tickers
háromszéki
 
 


Csak egy Anya?



Magazin
Egy nőtől, aki éppen a jogosítványát akarta megújítani a megyei hivatalban a hivatalnok hölgy megkérdezte, hogy mi a foglalkozása. A nő hezitált, nem igazán tudta, hogyan határozza meg a munkáját.


- "Úgy értem," - magyarázta a hivatalnok- ''van munkája, vagy csak egy...?"

- ''Persze, hogy van munkám," - csattant fel a nő - ''Anya vagyok."

- ''Az anyaság nem számít foglalkozásnak, a háztartásbeli a megfelelő szó!" - hangsúlyozta a hivatalnok.

Egészen addig a napig nem is jutott eszembe a történet, amíg egyszer csak ugyan ebbe a szituációba nem kerültem a polgármesteri hivatalban. A hivatalnok láthatóan egy karrierista hölgy volt, kiegyensúlyozott, hatékony és megszállottja az olyan fontosnak hangzó címeknek, mint: "Hivatali Vallató" vagy ''Városi Nyilvántartó".

- ''Mi a foglalkozása?"-kérdezte. Mi késztetett rá, hogy ezt válaszoljam, nem tudom. Csak úgy kibuktak belőlem a szavak.

- ''Tudományos munkatárs vagyok a gyermekfejlődés és emberi kapcsolatok területén.'' A hivatalnok megdermedt, a golyóstoll megállt a kezében és úgy nézett rám, mint aki rosszul hall. Megismételtem lassan, kihangsúlyozva a fontos szavakat. Majd csodálattal néztem, amint a kijelentésemet fekete nyomtatott betűkkel a hivatalos nyomtatványra írta.

- ''Megkérdezhetem,"-kezdte a hivatalnok érdeklődéssel - "Pontosan mit csinál ezen a területen?"

Hűvösen, minden izgatottság nélkül a hangomban, hallottam magam válaszolni:

- "Továbbképző kutatómunkát végzek, (amit az anyák nem) Laboratóriumban és terepen, (általában úgy mondom a házban és a házon kívül). A főnökömnek dolgozom, (az Úrnak elsősorban, aztán az egész családnak) szereztem már négy elismerést (mind lány). Természetesen ez a munka az egyik legelhivatottabb a földön, (akar valaki ellentmondani?) és gyakran napi 14 órát dolgozom (a 24 közelebb áll a valósághoz). De a munkám több kihívást tartogat, mint a legtöbb átlagos karrier és az elismerés sokkal kielégítőbb, mint pusztán a pénz.''

A hivatalnok egyre növekvő elismeréssel töltötte ki a nyomtatványomat, felállt és személyesen kísért az ajtóhoz. Amint

ráhajtottam a kocsifelhajtónkra, a csodálatos új karrieremben elmerülve, szaladtak elém a laborasszisztenseim -13, 7 és 3 évesek. Az emeletről hallottam a gyermekfejlődési programunk új kísérleti modelljét (egy 6 hónapos kisbabát), amint egy új hangmintát tesztelt. Úgy éreztem, csapást mértem a bürokráciára! Úgy tűntem fel előttük, mint aki sokkal előkelőbb és nélkülözhetetlenebb az emberiség számára, mint "csak egy másik Anya''. Anyaság! Micsoda nagyszerű karrier! Különösen, ha egy cím is van az ajtón. Akkor a Nagymamák "Vezető tudományos munkatársak a gyermekfejlődés és emberi kapcsolatok területén '', és a Dédnagymamák ''Ügyvezető tudományos munkatársak"? Szerintem igen!!! És hiszem, hogy a nagynénik a Tudományos munkatárs helyettesek".



Kérlek küld el ezt egy másik Anyának, Nagymamának, Nagynéninek, és más barátoknak, akiket ismersz. Legyen kevesebb problémád, több örömed, és csak boldogság kopogtasson az ajtódon! Légy kedvesebb mint kellene. Mindenkinek, akivel csak találkozol meg kell vívnia a saját harcát. Sosem tudhatod, hogy egy perc vagy egy pár őszinte szó mikor befolyásol egy életet.


Továbította:
Péteri Attila Árpád



FŐSZERKESZTŐI MEGJEGYZÉS :
Nagyon igaz !!!

Isten áldja a szerzőt, bárki is az!
Házik Zoltán
Polgár Info felvidéki, kárpátaljai, délvidéki főszerkesztője

Kép

Kép

Lilypie First Birthday tickers
háromszéki
 
 


Sziasztok!

Eloszor is kivanok utolag Minden Babanak es Anyukanak BOLDOG HOFORDULOT es mi is koszi a jokivansagot.

Mi megjartuk Bekescsabat (szeretett szulootthonom) es hihetetlen hogy par nap alatt is mennyit fejlodik egy ilyen kisbaba. Azt birom a legjobban hogy amikor felveszem, atkarolja a nyakam.

Momoska, remelem hamarosan kilaball Borisz ebbol a franya kohogesbol, elmulik a laza es makkkkk egeszseges lesz! Tok jo hogy ennyit jottok-mentek, Mindszentkalla nagyon jo hely es a kornyeke is, en Kekkuton dolgoztam es nagyon szerettem. Sajnos persze a budapesti szekhelyen volt a mhelyem de sokat jartam az ottani uzembe es akkor ha volt lehetosegem, elveztem a szep kornyezetet.

Orsi, Edina, ne haragudjatok nem tudom kovetni a dolgokat, a ragasztoszalag mire kell? :oops:

Evi, jo utat kivanok nektek!

Mamice, nagyon gyorsan fejlodik Nuncsike, barcsak Nori is mar ilyeneket csinalna.

Edina, varrtunk nagymamival halozsakot, de most neztem meg a Tied hogy sokkal jobb, mert te pantosat varrtal, sokkal szellosebb, a mienk ujjatlan lett, de meg nem hasznaltuk mert annyira meleg van hogy eleg egy body.

elkuldom nehogy elszalljon.

KépKép
Kép
csillaz
 
 


Sziasztok!

szokásos a napunk, nem is írom le mert már uncsi lehet.
A tali nekünk sem jön össze, mondjuk ezt Tibi megkérdezése nélkül is biztosra tudtam.

Tina: érezzétek jól magatokat, ott biztos jobban telik majd a nyár, mint a dög meleg panelben, kellemesebb. Na azért az nem jó hogy csak aug.-ban hallunk majd rólad ám!!!! :cry:

Olyan brendonos kupon nekem is van, ma vettem az újságot a boltban. Igaz egy kissé már megviselt, mert Lili agyon gyürögette, de talán még használható ha kell valakinek. Én nem használom fel ezeket, a brendon k.....va drága még igy is.

Ma hazafelé az utcánkban ülőre állítottam a kocsi háttámláját a kerékövet bekötöttem és úgy ült a kocsiban. Elől a kapaszkodót fogta. Úgy élvezte!!! Ragyogott az arca annyira tetszett neki. Ha lehetne egyfolytában csak ülne.

küldök át nektek recepteket, ezzel szórakoztam ma. Igaz még nem egészen van kész a szerkesztése, de így is használható. Majd ebből fogok főzőcskézni. Bár ahogy Lili étvágyát elnézem, meg a kajákhoz való hozzáállását.... egy kissé lehangoló. Nálunk lassabban megy ez a hozzátápi/kiváltás. Nem úgy mint Kolosnak.

KépKép
domidina
 
 


Evi, tetszik az iras, nagyon jo!

Orsi, Kolos nagyon ugyin ul mar, Nori meg igy nem tud egyedul ulni... tegnap viszont hason fekve huzogatta a terdet fel, gondolom hamarosan feltolja magat es kuszik.

Talalkozni tok jo lenne, hetvegen lenne jo, hogy Nandi vinne minket, a liget nekunk is jo lenne.

Orsi, jo hogy irtad hogy a brendonban van ez az uszogumi, vajon megrendelve is igenybe veheto a kupon?

tegnap ota nem iszom kavet (nagy kaves voltam, persze terhesen nem csak utana) es eleg szar de le akarok szokni rola.

udv, szep napot!

KépKép
Kép
csillaz
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?