Sziasztok!
Irto keveset vagyunk itthon,hiaba, a jo ido
Most meg kezdodik az EB donto,szoval
Csak mindig benezek,akarmilyen keson is,hogy mi ujsag itt,de nekem sincs nagyon erom irni...ugy lefaradok..
Majd sztem a keptarra teszek fel nyaralasos kepeket
Esztora,
semmi gond,akkor kuldd,amikor Neked jo
Jo lesz a hotel,ahova mentek.Akkor az a vegleges?Vagy megsem?
Mi is all inclusive-on voltunk,imadtuk
Sztem gyerekkel csucs jo.
Ja annyi mindent tudnek irni,meselni..de snekit sem akarok untatni
Azert latom jo sokan eltuntek,gondolom Mindenki kint van egesz nap,ahogy mi is.Illetve nem kint,mert a kritikus idoszakban ugye pont ebed,meg alvas van,de delelott,meg delutan 3-4 utan kint vagyunk ezerrel.
Szeri,
hogy alltok a lakastervezessel?
Meri,
olvastam Nagyidat,sajnalom ezt a torest....remelem minden a leheto legjobban alakul!!!!!Sokat gondolok rad!
Niko,
jo pihit!!!!!!Szuper lesz sztem!
Vicky,
tok jo,hogy mar mindjart leteszed a melot
Szuper lezs utana
Pinkine,Marietta,
hat kitartas,mert most mar tenyleg nincs sok am!!!!!!!!!!!!!!
En nagyon aterzem!!!!
Annyit nosztalgiazom,sztem ez mar nem normalis...eskuszom,annyiszor eszembe jut,hoyg tavaly ilyenkor mit gondoltam,hoyg az nem igaz....az utolso napok voltak egyutt,egy testben Attilaval...es mar total kivoltam,hogy mikor bujik ki...ugye junius 28ra voltam kiirva....es szinte minden tulhordott napra emlekszem (de az utolso 1 hetre is a "normal" idobol),hogy menniyre vartam mar...
Es most ugy gondolom,de jo lenne megint,ujra,ott....
Olyan szep volt!Ugyhogy barmennyire is sugetnetek,probaljatok elvezni,amig lehet ezt a szimbiozist,mert olyan jo!!!!!!!
Tiszta erzelgos vagyok mostansag amugy.....kepzelem,hoyg fogok sirni Attila szulinapjan...
ajjajjj..
Kepzeljetek megjott,miutan hazajottunk a nyaralasbol,mazli...szoval kivancsi vagyok,hogy most beall-e mar.Kiszamoltam,majdnem 2 evig nem mensiztem...hat nem hianyzott nagyon.De ugyanakkor meg vagyom ra,hogy szepen visszaalljon minden,hogy aztan lehessen tesoprojektezni
na indul a meccs,millio puszi!!!