Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak életjel! Kikészít ez a meleg, szinte megmozdulni sincs erőm, de gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Ezért is nem jöttem, bocsi. :oops:

Holnap elutazunk vasárnapig Egerbe, ma dokihoz megyünk, megkapjuk az AFP eredményt. Hétfőn megpróbálok jönni. :oops: :lol:

Annyit láttam, Pinkiné és Marietta még egyben vannak, szorítok Nektek!!!!!!!!

Pusz Nikó

Kép
nikóska

Nikó!
Kellemes kikapcsolódást Nektek. Eger nagyon szép hely, legalábbis nekem tetszett, kellemes emlékeim fűződnek hozzá, és a környékhez (ott voltunk nászúton)
vivi79

Niko várom a címedet és küldöm a könyvet!!!
jó utat nektek!

Arwen ne haragudj de nem merem Nyunyit napközben kivinni ilyenkor meg ugy elalszik hogy már semmi nincs nyitva...még nem adtam fel a tárolót állítólag enyhül az idő végre.

Bridzsi

Kép
esztora

Fio, jó, amit a könyvből bemásoltál a képtárba! Mindig olyan új megvilágítást hoz a dolgokra, számomra sokszor ismert elvekkel, de sokkal elfogadhatóbb magyarázattal. A frappáns "Mikor tört össze a váza?" megoldásokat pedig imádom! :)

Nikó, minden kismami, és mindenki, aki szenved a melegtől! Vigyázzatok magatokra és élvezzétek a kora reggeli és az esti órákat. Mi azt is élvezzük, h végre lehet pucérkodni a lakásban, anélkül az aggodalom nélkül, h megfáznak. Szellőztetni is kell Doró popóját, mert melegkiütései is vannak, sőt, az a nyakán is.
A fiam füle megfájdult tegnapelőt éjjel, de azóta semmi. Előtte berakta a fejét a emdencébe. Jó lesz :? , ha ennyi elég neki a fülfájáshoz. Különben már olyan kedvvel strandolna!

Tegnap azt hittem, Miklóskát látom a babaúszós hotelben, de azt hsiezm, tévedtem. Anyukát nem láttam, így nem tudtam beazonosítani Gyuzsot.

Esztora, elgondolkodtam, h Ti ki se mentek, lehet, h én felelőtlen voltam? Mi sétáltunk tegnap, de a kicsi babakocsiban volt, és odafelé letakartam az egész babakocsit egy kifogóval (Doró aludt), visszafelé csak a lábát a kifogóval, a feje meg árnyékban volt. De mindezt 11-kor és fél 3-kor. Remélem, ez azért belefér!
A fiút bekentem, ne mis lett smemmi baja, de nekem kicist húzódott az arcomon a bőr, kicsit biztos megkaptaaa nap. Azt hsizem, magamat kifelejtettem. :oops:

Kép

Kép
nán-dorka

Krisz, olyan rég voltatok!!! Remélem, minden okés és csak nagy erőkkel élvezitek a nyarat! :wink:

Kép

Kép
nán-dorka

sziasztok, élek még én is :D

Köszönöm a babadicséreteket, átadtam az illetékesnek :lol:

Adri, végül a kétlépcsős tesztre nem megyünk, köztes megoldást választottunk, hétfőn megyünk az Istenhegyibe, ott lesz 4D és vérvizsgálat is, ami alapján kockázatot becsülnek és azonnal lesz eredmény, nem kell egy hónapot várni rá. Hiszem, hogy minden rendben lesz, úgyhogy főleg a 4D miatt várom (kapunk majd DVD-t is :lol: :lol: :lol: )

Marietta, írhatsz bármikor, éjszaka általában ki vagyok kapcsolva vagy lehalkítva, de reggel azonnal tudok tudósítani! Elvileg tudok mms-t fogadni a 30-as számomra, de még nem nagyon használtam.

Fioona, már megint utazik apjukod? :?

Pinkiné, mindjárt itt a terminus vége. Nekem az van a protokollban, hogy ilyenkor befektetnek - ez tényleg így van?

Dorka, nyugi, belefér! Otthon is melegük lenne a kicsiknek, egy kis séta árnyékban, naptejjel biztosan nem árthat :wink:

Nikó, jó kikapcsolódást Nektek! 8)

Elsejétől hivatalosan nem dolgozom :lol: :lol: :lol: persze a "kedves" kolleganőm, aki megkönnyítette a döntésemet, még nem tudja :wink: :wink: :wink: :lol: heti 1-2 napot fogok bevállalni max, ha meglesz az utódom és segíteni kell majd neki, persze mindenféle kötelezettség nélkül :lol:

Hétvégén végre nem lesz akkora forróság, terveztek valami programot? Mi rokonokat látogatunk, utoljára több mint 1 hónapja voltunk...

Kép
vickybabe

Vicky éljen a szabdság!!!

Nándorka Nyunyi extra érzékeny bőrű most is kiütéses a melegtől a válla én ezért vagyok óvatosabb!!

képzeljétek már egyedül csobban a vízbe,ülőhelyzetből a medence széléről :wink:
meg csúzdázott is szintén a vízben landolt,vettem ma neki karúszót ha valami vízeshelyre megyünk legyen.

Bridzsi

Kép
esztora

Vicky általában 41+1en fektetnek be legalább is itt nálunk így van.
aztán orvosa meg helyzete válogatja!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Vicky, nem fektetnek be, majd csak - ahogy Esztora írta - 41+1-en. Ma voltunk ctg-n - egy db összehúzódásom nem volt. Hétfőn este vár a doki legközelebb. De már mindenki Petinek könyörög, hogy a hétvégén legyen olyan jó fiú és bújjon ki :) A doki asszisztense szerint - aki szülésznő - már jó lent van a pocim, úgyhogy akármi történhet a hétvégén. :wink:
Ennek érdekében ma jó sokat mozogtam :) Konkrétan kimentünk Apával a temetőbe és átültettük Anyuék sírján a virágokat. Eléggé el voltak bokrosodva már. :roll: Hétvégére tervezünk egy kis összebújást :wink: :wink:, meg kitakarítjuk az autót :) Na jó, Apa takarít én dirigálok :)
Ha hétfő estig nem jön ki a kis Pasim, akkor találtam a neten egy homeopátiás koktélt, ami állítólag megindítja a szülést, azt fogom magamévá tenni. Ártani csak nem árthat.

Ez az:

Szülésindító "koktél"

* 1 adag Caulophyllum thalictroides D4,
* 10 csepp Cimicifuga D2,
* 1 adag Pulsatilla D30.

Azt írják, hogy 1 óra alatt kell elkortyolgatni. :roll:

Na, megyek vacsit csinálni, Apa mindjárt végez a krumpli pucolással :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Nándorka! Köszi a hiányolást! Az az igazság hogy olvasni olvaslak titeket, de írni vagy nincs időm, vagy fáradt vagyok... :oops: :(

Marietta! Nekem is bármikor küldheted az sms-t. :wink:

Vicky! Biztos nagyon jó érzés lehetett látni az uh-on a picurkádat! Ilyen képek láttán szerintem mindannyiunkat elfog a nosztalgiázás... :roll:

Csenge újabb szokásai: minden állat vau, és ezt lelkesen mondja. :lol: Dobja a puszit, tentézteti a babáját, és lelkesen tolja a babakocsiban is. Igazi csaj. Ja a táncolását tökélyre fejlesztette! :lol:

Pinkiné, Marietta! Hajrá hétvége! :D :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Én is itt vagyok, már jól van a kismanó. Most a melegtől szenvedünk itt a panelben. Sétálni csak reggel és este tudnánk, napközben én sem birom kint :oops: Reggeli meg sokszor ugrik, mert Gabcsi 7-kor kel, de negyed 10-kor már újra az ágyban van és alszik 1,5-2 órát. A délutáni alvás nehezebben megy. Nektek hányszor alszanak a lurkók? Sajnos azt vettem észre, hogy Gáborka nem nagyon tud megbirkózni a többi gyerekkel. A múltkoris a játszótéren közel jött egy kislány és Gabcsi úgy bömbölt :roll: Nem értem. Van egy kislány itt nálunk a házban, Gabcsival egyidősek, akikhez járunk, hát őt sem igazán szereti. pedig a kislánynak nagyon tetszik ám az én szemem fénye 8) 8) 8)

Nándorka,
szegény Gabcsi 1,5 hétig küzdött a hasmenéssel és a lángoló popsival. Bezzeg most jó idő van, igy mi is meztelenkedünk, de akkor persze nem lehetett. Vettünk sérgarépa-rizs lét (HIPP)és főztem krumpli főzit, rizst, sárgarépát, no és sok sok tápszert evett. Most sem akar nagyon enni a meleg miatt, ezt megértem. Próbálok neki sok gyümit és egyszerű kajcsikat adni. Sok tápszert eszik, apa is mondja.... :roll:

Angyalkrisz,
Csenge annyira nagy már. olyan érzésem van sokszor mintha idősebb lenne Gabcsinál.

Vicky,
ööööö, én is azon voltam, 12 heti UH, vérvétel és abból számolják a kockázatot + 4D, csak nem tudtam a nevét. Melyik orvos lesz? Bőröd javul? Nekem borzasztóan ragyás volt a vállam, a nyakam, a dekoltázsom. Soha ilyen ronda pattanásaim nem voltak, mint a terhesség 6-13.hetében. Aztán úgy elmúltak mintha sose lettek volna ott.

Pinkiné, Marietta,
csak annyit tudok mondani: kitartás

Esztóra,
milyen klassz, hogy Nyunyi igy szereti a vizet. :lol:

Szeri?

Kép
Kép
adrienna

5nap 2nap hú de nagyon izgi!!!

Adri ezt meg is beszéltük családilag hogy mivel ennyire szereti az úszást folytatjuk amíg van hozzá kedve.pont most olvastam egy cikket hogy miért is nem jó a búszás ....mindjárt bemásolom nagyon nem értek vele egyet azt hiszem az évek alatt bizonyitott már.

Bridzsi

Kép
esztora

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora, jó, h belinkelted az úszásról ezt. Lakatos Katalin gyógypedagógustól vizsgálatok eredményeit várnám alátámasztásul. Mert nehéz elképzelnem, h játékos foglakozásokkal el lehetne érni azt, h fennmaradjanak az elemi reflexek. Sztem egészséges gyereknél ezek eltűnnek, annak ellenére, h a vízben való játéknál megjelenik. Dorka konkrétan egy időben szerette a merülést, aztá nmeg nem. Nem tudom, összefüggésben volt-e mindez a reflex-szel, de sztem a gyerekek érése, fejlődése nem befolyásolható ilyen enyhe módszerekkel.

És mit csinál Nyunyi, miután beugrik? Doró szeret beugrani, de sajnos mostanában nem szeret a karúszóval egyedül lebegni, úszkálni, csak ha foghat engem is közben. Pedig hosszú ideig tök jól elvolt úgy. No, amjdcsak változik. Így most beugrik, aztán egy idő után rámcsimpaszkodik.

Adri, Doró is pici adagokat eszik csak mindenből. Ahogy Gabcsinak a tápszer, Dorkának is a tejcsi alapvető forrás még. Nme hiszem, h ez nagy baj lenne!

Viki, van már az utatokról képes bezsámoló? Bocs, ha már szóltál, csak én felejtettem el. Előfordul nálam...
Elsejétől nem dolgozol? Tök jó!!! :D :D Írok majd Neked.

Krisz, de édi lehet CSenge! Táncról efgy youtube? :wink: Szívesn néznénk!!

Mi holnap esküvőre és lagziba megyünk, drukkoljatok! H minél nyugisabbak legyenek a kőcök! A fiam koszorúsfiú :) lesz, kis csokor lesz nála.

Kép

Kép
nán-dorka

Gondolunk Rátok, Pinkiné és Marietta! Olyan jó Nektek, higgyétek el! Ezek olyan szép napok és a szülés!! Megdobogósodik a szívem, ha ezekre az utolsó napokra és a szülés napjára gondolok, olyanformán, mint amikor szerelmes az ember. Majd meglátjátok, akárhogy is lesz, az emlékekben nagyon klassz marad. :wink:

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Hát, a hétvége eddigi tapasztalatai alapján a szülés indító praktikák nálunk nem váltak be.
Pedig takarítottam, lépcsőztem, szexeltünk :oops:, de 1-2 erősebb derékfájáson kívül semmit nem tudtunk kicsiholni :roll:
De éltet a tudat, hogy nem marad bent örökké ez a gyerek :? :oops: A jövőhéten még kipróbálom azt a homeopátiás koktélt, ha az sem jön be, akkor feladom.
Bár azért van bennem egy kis lelkiismeret furdalás, hogy én a világra akarom "erőltetni" ezt a gyereket. De talán inkább így, mint az indítással. Attól úgy félek, hogy nem olyan lesz a szülés, amilyennek elképzeltem. Bár lehet, hogy így sem :):):):wink:

Esztora, annyira szupi hogy Nyunyi így szereti a vizet :) Nagyon édes lehet ahogy élvezkedik benne :)

Csajszik, nagy kérdésem lenne. Anyósomék ma elmentek kecskét venni. :roll: :roll: Elsősorban Nekünk (mármint Nekem meg a Petinek), de persze Ők is isszák majd a tejét. Mert hogy - én nagy tejmániás vagyok és - ne a bolti csomagolt tejet igyam szoptatás alatt, hanem a jó kis házi kecsketejet, amitől állítólag több lesz az én tejem is és Peti is egészségesebb lesz tőle.
Olvastam a neten 1-2 cikket, hogy a kecsketej összetétele áll legközelebb az anyatejéhez, s hogy éppen emiatt 95%-kal kisebb az esély, hogy allergiát kap, mint a tehéntejtől. De azért bennem van félsz. :roll: :roll: Még így is több helyen azt írják, 1 éves kora előtt ne adjuk neki, bár azt is olvastam, hogy ez csak óvatosságból van rajta. :roll:
Mondjuk amikor megkérdeztem a védőnőt, hogy mit ne egyek az első időkben, hogy Peti ne legyen hasfájós, azt felelte, ez minden babánál más, egyek mindent nyugodtan, majd kitapasztaljuk, hogy mi nem jó a gyomrocskájának. :roll:
Szerintetek ihatok én forralt kecsketejet, ha nem látszik a Petin semmi allergiára utaló jel?
Ja, hétfőtől minden héten hozzák a házi, kukoricás tyúkot is :), hogy a szülés után hamar megerősödjek :) s ezentúl nem esszük ám a bolti húsokat. S persze emellett nagyon odáig van már, hogy mikor bújik ki a Mazsola :) Bár, ezt én is szeretném tudni. :? :roll:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

kukk...
kismamik hajráá, hajrááá. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Pinkiné:
nálunk ugye Marci allergiás, mikor terhes lettem Lillával, akkor a doki közölte, h a 3. trimeszterben valamint a szoptatás alatt eszembe se jusson tejet inni.
Pedig Marci nem a tejre az, sőt.. akkor még csak a bőre volt tünet.
Most, h kiderült ez a szója dolog, így Lillának 3 éves korig nem adhatok tejet, Marci is 2 évesen kapott.
A mai ajánlások 2-3 éves korra teszik a tehéntejet. A kecskét kicsit előbbre.
Mondjuk, most ezzel senkit nem akarok megbántani, de mi egyiket sem iszunk. Sztem a tej a bocinak való, a kecsketej,meg a gidáknak. :oops:
Mellesleg én tejallergiás vagyok, szval így nem is ittam egyik terhességemnél sem. :wink:
Szval a véleményem, h igyál, ha jólesik, de mértékkel.

Kép
Kép
h@jni

Sztem igyál, de ha bőrprobléma van, csökkentsd. Amennyire én tudom, nagy különbség nincs a tehén- és a kecsketej közt. Magát a tejet én is óvatosan adom (Doró még nem kapott), de sztem joghurtot isa lehet csinálni berlőle, nem? és biztos, h tök jó, h tudjátok, mit eszik. és jópofa, h lesz egysaját kecskéltek!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Irto keveset vagyunk itthon,hiaba, a jo ido :lol:
Most meg kezdodik az EB donto,szoval :lol:

Csak mindig benezek,akarmilyen keson is,hogy mi ujsag itt,de nekem sincs nagyon erom irni...ugy lefaradok.. :roll:

Majd sztem a keptarra teszek fel nyaralasos kepeket :wink:

Esztora,
semmi gond,akkor kuldd,amikor Neked jo :wink:
Jo lesz a hotel,ahova mentek.Akkor az a vegleges?Vagy megsem?
Mi is all inclusive-on voltunk,imadtuk :lol: Sztem gyerekkel csucs jo.

Ja annyi mindent tudnek irni,meselni..de snekit sem akarok untatni :lol:
Azert latom jo sokan eltuntek,gondolom Mindenki kint van egesz nap,ahogy mi is.Illetve nem kint,mert a kritikus idoszakban ugye pont ebed,meg alvas van,de delelott,meg delutan 3-4 utan kint vagyunk ezerrel.

Szeri,
hogy alltok a lakastervezessel? :lol:

Meri,
olvastam Nagyidat,sajnalom ezt a torest....remelem minden a leheto legjobban alakul!!!!!Sokat gondolok rad!

Niko,
jo pihit!!!!!!Szuper lesz sztem!

Vicky,
tok jo,hogy mar mindjart leteszed a melot :lol: :lol: :lol: Szuper lezs utana :lol: :lol: :lol:

Pinkine,Marietta,
hat kitartas,mert most mar tenyleg nincs sok am!!!!!!!!!!!!!! :wink:
En nagyon aterzem!!!!

Annyit nosztalgiazom,sztem ez mar nem normalis...eskuszom,annyiszor eszembe jut,hoyg tavaly ilyenkor mit gondoltam,hoyg az nem igaz....az utolso napok voltak egyutt,egy testben Attilaval...es mar total kivoltam,hogy mikor bujik ki...ugye junius 28ra voltam kiirva....es szinte minden tulhordott napra emlekszem (de az utolso 1 hetre is a "normal" idobol),hogy menniyre vartam mar...
Es most ugy gondolom,de jo lenne megint,ujra,ott....
Olyan szep volt!Ugyhogy barmennyire is sugetnetek,probaljatok elvezni,amig lehet ezt a szimbiozist,mert olyan jo!!!!!!!
Tiszta erzelgos vagyok mostansag amugy.....kepzelem,hoyg fogok sirni Attila szulinapjan... :roll: ajjajjj..

Kepzeljetek megjott,miutan hazajottunk a nyaralasbol,mazli...szoval kivancsi vagyok,hogy most beall-e mar.Kiszamoltam,majdnem 2 evig nem mensiztem...hat nem hianyzott nagyon.De ugyanakkor meg vagyom ra,hogy szepen visszaalljon minden,hogy aztan lehessen tesoprojektezni :wink:

na indul a meccs,millio puszi!!!

Kép

Kép
arwen07

Ja tej:
hat en imadom,es a tejtermekeket is,szoval nekem oriasi csapas lenne,ha nem ihatnam.En ugyanugy ittam szopi alatt is.Mondjuk Attim hasfajos is volt,de ugy vettem eszre,hogy nala nem fuggott ossze azzal,hogy en mit eszem,de egyaltalan!Akkor is uvoltott,ha total kimelo hamikat ettem.
O sem iszik meg tejet,de tejtermeket par hete kap (joghurt,sajt,turo),nincs baja toluk.
Direktbe tejet en meg nem tervezek 1 eves kor utan egybol,de sztem osztol igen.

Kép

Kép
arwen07

sziasztok!

Pinkiné, 40 hét ma :D hogy vagytok? Tej-témához nem igazán értek (még), de hihetetlen, milyen gondoskodó anyósod van :lol:

Marietta, gondolom még egyben, mert nem írtál! :D

Arwen, én kíváncsi vagyok a képekre és mesélj nyugodtan, ha van időd! Jó, hogy ilyen nosztalgiával gondolsz a tavaly ilyenkorra! Mindjárt jön a tesó és hamarosan újra átélheted a Csodát! :lol:

Esztora, de aranyos lehet Nyunyi a vízben 8)

Dorka, jól emlékszel, még nem írtam, mert nincs még kész a beszámoló :oops: Na de majd ha itthon leszek, gyorsan befejezem :lol: :lol: :lol:

Adri, az jó, ha a 13. héten elmúltak a ragyáid. Nekem talán kevesebb van, de még mindig jönnek újak... :? Soha ilyen ronda nem volt a fejem... :?

Ma nem dolgozom, megyünk 4D-re :lol: :lol: :lol: majd próbálok hozni képeket este :D

Kép
vickybabe

Drága Csajok!

Én is azért nem tudok jönni, mert egész nap odavagyunk. Főleg hétvégén. Hétközben meg csak délután tudunk menni, mert Bali még délelőtt alszik, de azt az időt meg a háztartás rendbetételével, főzéssel töltöm. Na meg intézzük a hitelt a lakáshoz... szóval időm az nagyon korlátozott. Olvaslak benneteket, minden nap benézek, hogy mi zu, de írni nekem sincs már erőm...

Köszi egyébként a hiányolást, jólesett :)

Télen szerintem jobban fog pörögni ez a topic.

Arwen, ti Zadarban voltatok igaz? Lehetne egy-két kérdésem hozzád priviben? Mi is oda megyünk augusztusban. :lol:
Engem egyébként érdekelne, hogy mit csináltatok, hol voltatok, szóval nyugodtan meséljél, nem hiszem hogy ezzel bárkit is untatnál. És majd kuksizom a képeket a képtárba!

Vicky, szuper, hogy leteszed a munkát. Majd meglátod mennyire klassz lesz otthon! A 4D-re kiváncsi vagyok, este még benézek, hogy megtudjam mi volt...

Ragota te is jelentkezz egy kicsit, mi zu veletek!

Angyalkrisz, Csenge nagyon ügyi kislány és tök édes lehet, ahogy tentézik a babának. még mindig mondja, hogy anya?

Én egy kicsit aggódom, mert az én fiam leginkább oroszul beszél. Régóta mondja, hogy ggye? illetve ez egy kérdés nála... meg a kutyára azt mondja, hogy tya... meg minden kutya egyébként, ami él és mozog, és még ezen kívül azt mondja, hogy ba, amikor ad valamit. Na és ezzel kifújt. Néha még valami kínai beszédet is vélek felfedezni, de hiába mondjuk neki, hogy apa, anya, baba,vau.. semmi! szerintetek ez normális, hogy még nem mond ilyen szavakat?

Lakástervezés: mindent kigondoltunk már, még egy hónap és átadás következik, aztán kezdhetünk el dolgozni. Már nagyon várom! :) már úgy költöznék el innen, pedig itt is szeretek lakni, csak az új hely még jobb lesz...

Adri, szerintem ne aggódj Gabi baba viselkedése miatt, én is találkoztam ilyen gyerkőccel a játszótéren, de el kell fogadni, ő ilyen típus. Balázs meg az ellenkezője. Mindenkit megdobál, üt, elveszi a játékát stb... kicsit kész vagyok emiatt. Viszont olyan is van, hogy azt meg megszeretgeti, aki tetszik neki. Azt ha annak a valakinek ez nem tetszik, akkor elkezd bömbölni, mármint a másik gyerek.

A múltkor képzeljétek, barátnőm kislányára szabályosan rámászott és puszilgatta (vagyis inkább összenyálazta a száját). Nem lehetett róla leszakítani, a végére már irtó kínos volt. :oops:

Marietta, PInkiné! Kitartáááááás!!!! Annyira izgi, hogy órák vagy napok kérdése és mindjárt szültök!!! Mennek a drukkok!!!!
szerika

Vicky,
nem biztos, hogy a 13. héten estek le a ragyáim, lehet hogy később :roll: Lehet, hogy később... Nekem ilyen nagyon durva mélyen ülő undormányos pattanásaim voltak, amiket nem lehetett kinyomni. Szóval Vicky van remény ;)

Pinkiné,
én még most sem adok tehéntejet Gabcsinak. Valahogy rossz érzésem van, sok rosszat hallottam. Mindenesetre a háború alatt, amikor apukám született, akkor a nagymamámnak nem volt elég teje és ők pl vettek egy kecskét és azt itta. Szerintem az a baj, hogy már annyi féle fajta allergia kialakult a túlszocializálódással, hogy már nem lehet tudni, mi használható a régi dolgok közül. Pl itt a nagymamám, tudom nem vág ide, de túlélt 2 világháborút, éhezett és mégis felnevelt 5 gyereket és anyukámat pl 3 éves koráig tudta szoptatni és most 90 éves és azonkivül, hogy öreg és gyenge, semmi komolyabb baja nincs hála Istennek.
Egyébként Gabcsi is hasfájós volt és tök mindegy mit ettem, neki fájt. A végén már szinte vizen éltem, de az sem volt jó :roll:

Csajok az a helyzet, hogy az utóbbi időben kicsit furcsán éreztem magam, erre ma reggel:

Kép

Kép
Kép
adrienna

Arwen,
Zadar engem is érdekelne ;)

Szeri,
Gabcsi se mond semmit és ez engem is nagyon zavar :roll:
Lakással kapcsolatban tájékoztass folyamatosan, nagyon érdekel a téma engem is.
Gabcsi is délelőttönként alszik 1,5-2 órát igy mi is csak délután tudunk menni, csak az a baj, hogy akkor van a legmelegebb

Kép
Kép
adrienna

Adri, hát ez nem semmi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: GRATULÁLOK! Megvan az első topic-tesóbaba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Szeri, nyugi, a fiúk később kezdenek el beszélni (és szűkszavúbbak), ez ugye később is megmarad, a csajok lesznek a nagy dumások!!! :wink: De izgalmas lehet ez a lakásproject!!!! (bár én most nem vállalnék be egy költözést, lusta vagyok, mint a dög 8) )

Kép
vickybabe

Vicky,
én is örülök, de azért még megy a para, nem teljesen igy terveztük, de azért nem küldjük vissza ha jönni akar
:lol: :lol: Mondjuk még nagyon az elején vagyok, szóval nem szabad elkiabálni. Pénteken kellett volna megjönnie.

Kép
Kép
adrienna

Adri, hát igen, ember tervez... pont 2 év lesz köztük, az ideális szerintem :wink: És majdnem egyidősek lesznek az én Kismanómmal :lol:

Kép
vickybabe

Adri: nagyon gratulálok a Kistesóhoz. De jó, de jó!! Terveztétek? Nem is írtál róla.
Há, lesz itt utánpótlás. MOst a napokban Marietta és Pinkiné, aztán Meri, és Vicky. És máris jön a következő kör. Jaj, de jó, nagyon örülök neki.

Arwen: Te is tesóprojectet említettél. MIkor tervezitek a Picúrt?
vivi79

Adri tudtam hogy ma nagy hírünk lesz!!!(bevallom nem erre számítottam :lol: )

Szeri ne aggódj semmi gond Balival Nyunyi is zagyvál ezerrel...

Arwen engem nem untatnál az tuti!!
a szállodát nem tudom mert last minute-re utazunk idén :lol:
ígérem a héten feladom a csomagot!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Vivi, még előttem van Nikó is a sorban :lol: :wink: Nektek mikor jön a tesó? Nővéred hogy van?

Esztora, gondolom Pinkiné vagy Marietta hírét várod már Te is! :lol: nagyon csendben vannak, remélem OK minden velük!

Kép
vickybabe

Szeri, persze h normális! Van gyerek, aki 3 évesen kezd el beszélni. Az már nagyon nagy lépés egy babánál, amikor már vannak olyan hangsorok, amiket kifejezetten vmilyen körére használ a dolgoknak. Mint pl. a tya.
Édi lehetett Bali, ahogy letámadta a kislányt. Nyilván tisztában van a vonzerejével.

Nem merek többet írni, mert a gép előtt csoportosul az egész háznép, fiam botokat illesztget ("lenyomatokat gyártok"), a lányom a röplabdámon dobol, a cica pedi arra les, melyik ezek közül a könnyebb zsákmány, amire lecsaphatna.
Csinálok is gyorsan cicás képet, ma este hazamegy a kis vendégünk.

Kép

Kép
nán-dorka

[color=darkred]Aztamindenit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Adri!!! GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!
Szóhoz se jutok hirtelen :lol: :D :D Nagyon megleptél! :)[/color
]
Nem félsz? Én tuti kétségbeesnék, ha most jönne ketteske. Balázzsal is alig bírok...de persze örülnék is neki.

Adri, délelőtt mi se tudunk menni sétálni, játszózni, de így legalább tudok itthon ténykedni. Délután meg meleg van, de mi olyan 5 után szoktunk lemenni, akkor már viszonylag tűrhető.

Köszi a nyugtatásokat a beszéddel kapcsolatban. Csak ugye azértt aggaszt, mert más gyerekek már ezerrel mondják ilyen korban, hogy anya, apa, baba... :roll:
szerika

pirossal akartam írni Adrinak, de úgy látom nem jött össze... azért olvasható...
szerika

Köszönöm a gratulációkat, de tudjuk ugye mindannyian tapasztalatból ;) nem szabad még ilyenkor nagyon örülni, mert még nagyon az elején vagyunk. Tervezni úgy terveztük, hogy 2 hónapja nem védekezünk, de nem is nagyon teszünk érte semmit. Nem hőmérőzök, nem számolgatok, azt sem tudom, mikor volt pé. Úgy gondoltuk, hogy 2-2,5 év legyen a különbség. Nem gondoltuk, hogy ilyen gyorsan összejön, Gabcsinak több kellett.
Be vagyok tojva rendesen, de anyukám rokkantnyugdijas igy lesz segitseg. Anyósom is kérdezgeti, hogy mikor jöjjön nyugdijba, szóval emiatt nem aggódom annyira. Meg hát már 34 éves leszek, amikor a picike megszületik, szóval az idő is rohan :lol: :lol:

Kép
Kép
adrienna

letámadta mellé persze ilyet akartam tenni: :D

Kép

Kép
nán-dorka

Jó Adri, akkor még annyira nem örülünk :lol: csak egy picit oksi? :)
Köszi, hogy megosztottad velünk ilyen korán az örömhírt.
Klassz, hogy lesz segítséged, meg végülis még 9 hónap addig, tehát Gabi baba is sokat fog fejlődni.
34 éves leszel???? Ezen meglepődtem, mert szerintem nem nézel ki annyinak.
szerika

megjöttünk, hoztam képeket :lol:

Kép

Kép

Kép
vickybabe

Sziasztok!!!

Bocs az eltűnésért...kicsit összejöttek a dolgok mostanában.

Adri!

Akkor csak halkan,de gratulaaaa!!! :)

Vicky!

Nagyon jók a képek,gyönyörű már most is a bébikéd!

Pinkiné,Marietta!
Minden nap gondolok rátok!!!

Még nem tudtam rendesen visszaolvasni...
Nálunk az a helyzet,hogy 1 hete késik a mensim..23.-án kellett volna megjönnie.(nekem eddig még mindíg pontosan jött meg).Csináltam 2 tesztet,mindkettő negatív...Egyiket 24.-én,másikat 26.-án. Most várunk... :roll:
Mi azért eléggé pánikba estünk...terveztünk 3. babát,de nagyon nem mostanában...A kezdeti sokkon túl vagyunk,átbeszéltük a dolgokat,ezért ha baba van a dologban,akkor megtartjuk.:)
(Mondjuk nekem eszembe se jutna a másik lehetőség ...valahogy nem bírnám ki lelkileg az biztos.)

Megyek visszalovasni,puszi

KépKépKépKép
*orsi*

Húha Lányok!!! Adri csak csendben gratula!!!!

Vicky: csak nem ujjacskát szopizik a babucitok a felső képen???? Nagyon szép babácska.

Orsi: hú, de kíváncsi vagyok. Drukk, hogy úgy alakuljon, ahogy kell.

Pinkiné és Marietta: mi újság Veletek? Sokat gondoltam Rátok.

Mi megjöttünk a pihiből, egyébként Egerben voltunk. Jó volt és ennyi elég is volt. Sokat sétáltunk. És tőlünk pár 100 méterre Edda koncert is volt. Hát, Áron vagy átaludta, vagy nem lesz rajongó. Viszont utálja a szirénákat és a motorokat. Kaptam egy vércukorvizsgálót azzal barátkozom, de valahogy nem vagyunk egy hullámhosszon. Nem tudom írtam-e, de a dokim múlt héten Áront lánynak vélte látni, mondjuk 2d uh-on.
:roll:

meriann

De jó,hogy benéztem!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adri,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem mondok semmit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Majd kesobb :wink:

De ez akkor is csucs!!!! :lol:

Tesoprojekt nalunk:hat nalunk egyedul az epitkezes tart vissza,hogy ne mar most.Az az igazsag,hogy ha esszel vegiggondolom,akkor nem lenne jo nagy pocakkal rohangalni,intezkedni,idegeskedni...hanem az lenne a szuper,ha mar tenyleg a keszbe erkezne.Igy ugy tervezzuk,hogy jovore (mert idei koltozes tutko nem lesz),ha bekoltozunk,akorul majd elindul a dolog,vagy vmi ilyesmi. :lol:

Zadar:barkinek barmire szivesen valaszolok :wink: Ha tudok :lol:

Meri,
orulok,hogy pihiztetek kicsit!JOt nevettem,hoyg Aron nem lesz Edda rajongo :lol:
Az en dokim is egyetlen egyszer lanynak latta Attilamat,de masik 5 doki mind fiunak. :wink:

Ors,
:lol:
Hat nem is tudom minek drukkoljak Nalatok! :lol: :lol: Vicces lenne meg egy ujabb kismami :lol: En orulnek :lol:

Vicky,
szepseges a babatok nagyon!

Beszed:Attilam is csak hablatyol :lol: Pedig en aztan beszelek hozza,meg meselek,meg mondokazunk,meg rengeteg gyerekzenet hallgatunk,szoval duma az van korulotte,de nem :lol:
Total gyerekfuggo.Sogornom mondta minap (en is pont ezt kerdeztem tole),hogy neki mind3 gyerek keson kezdett beszelni,1,5-2 evesen.Ez olyan,mint,hoyg melyik gyerek mikor all fel,meg mikor indul el.

Nandorka,
jot nevettem,hoyg ott csoprtosul mindenki korulotted :lol:
HOva utaztok?

Esztora,
csomag raer :wink:
Nyunyi tenyleg csucs lehet,ahogy beugrik a vizbe!Ha van ilyen kepetek,megneznem!!!!!!!!!!!

Szeri,
huuu de jo,mindjart lakasberendezes-tervezes :lol:
Oroszul beszel,mi? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na most nyugi van,toltok fel nyaralasos kepeket a keptarra. :wink:

Kép

Kép
arwen07

ahogy ígértem benéztem...

Vicky, nagyon szép a babátok!!! Annyira klasszak ezek a képek róla! Balázs ilyenkor úgy nézett ki,mint egy ufócska, a 12. héten kaptam róla egy uh képet és tisztára meg voltam rémülve :D :P

Meri, nem semmi, hogy lánynak nézték Áront. Azért meglepődnél, ha lányotok lenne, igaz? :wink:

Orsi, de jó, hogy jöttél. Na nemtán nálatok is lesz valami izgi??? :lol: (én se tudnék elvetetni egy csöppséget, lelkileg nem tudnám magam túltenni rajta)

pusszz megyek pihizni, ma is húzós napunk volt...
szerika

Adri,
Gabort nagyon reg lattam,aztan megneztem most a keptaron a kepeket!Hat wow!!!!Nem semmi menniyre nagyfiu lett!Es milyen helyes!!!!Tunderbogar!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Angyalkrisz,
strandolo Csenge a fagyitolcserrel,hat az vmi csucs aranyos!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Nandorka,
Dorka de edes a kis ruhaiban!A sarga nagyon joooooooooooo!

Megvettuk Attilanak a szulinapi ajandekot.

Ezt: http://elefanibababolt.echt.hu/jatek/chicco?cid=45674

Vettunk meg emelle konyveket,mar alig varom,hogy olvassuk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tok mast akartunk eredetileg,csak voltunk par gyerkoccel meg mamaval jatszohazban,es Attilam leparkolt kb fel orara vagy tobbre ennel a jateknal :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
arwen07

Orsi,
nem semmi :lol: Kivánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogy te szeretnéd ;)

Meri,
Gabcsit a 2D-n a nődokink a 36.héten nézte lánynak :shock: aztán fiú maradt :lol: Jó lehetett kicsit pihizni.

Vicky,
csoda szép babókád van :lol: Kinél voltatok? Melyik dokinál?

Arwen,
Tök jó ez a játék!! :lol: Gabcsi is imádja az ilyeneket.

Tényleg csajok, ti hova viszitek játszóházba a gyerkőcöket? Esetleg zenebölcsi?

Nándorka,
a figyelemelterelés elég jól működik a frusztrációknál, de hogy mikor hol a határ az még mindig nagyon nehéz :roll:

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Köszönjük a ránk gondolást :)
Jelentem, mi még mindig egyben és semmi nem utal arra, hogy Petink ki akarna jönni. Az nst görbe olyan lapos, mint egy 5 éves kislány mellkhasa. :)
Doki már mondta, hogy jövőhét hétfőig ha nem történik semmi, felvesz az osztályra és indítja. Kérdeztem, hogy Ő tud-e valami praktikát. Erre a méhszáj ellenőrzés alatt fogta és kézzel megtágítgatott kicsit. Hááááát, majdnem össze..... magam. :roll: Meg mondta, hogy próbáljak meg tonikot inni. Hazafelé voltunk vásárolni, vettem is, ittam is. De mindig is utáltam a kesernyés mellékíze miatt :(

Vicky, csuda édes a Babátok a képen :) Biztosan nagy élmény volt a 4D :) Én is minden alkalmat úgy imádtam :) A munkaletételhez pedig gratula! :) Majd most megtudja a csajszi, hogy Ki a magyarok Istene! :):):)

Krisz, nagyon édes lehet, ahogy Csenge altatja a babáját :) Hiába, igazi csaj :)

Szeri, jópofa ez az "oroszul" beszélés :) Hiába, őstehetség a gyerkőc! :):):):)

Orsi, még egy topictesó? :):wink:

Adri, hát ez nagy meglepetés! :) Halk (de nagy) Gratula Nektek! :) Biztosan minden rendben lesz :)

Meri, nem csodálom hogy Áron nem lesz Edda rajongó! :) Én sem vagyok az :) Bocsánatkérés attól, aki esetleg igen :roll:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Hali csajok!

Mi mindenórás kismamik micsoda hírekre jövünk itt Pinkinével!! :lol: :lol:

Ti okoztok itt nekünk meglepit nem mi nektek! :twisted: :lol:

Jelentem még mi is egyben! :? Este 7kor doki. Nst és vizsgálat is lesz. Hát kivi vagyok mit mondd. Csütörtökre vagyok kiírva, hát jó lenne ha Flóra addig kijönne. Nagyon várjuk már Őt,meg az az igazság hogy én azt már nem tudom megoldani hogy 2 naponta járjak nstre. És ezért befeküdni se szeretnék. Úgyhogy én most ezmiatt is aggódom. Este ezt is megbeszélem a dokimmal hogy most ilyenkor mi van. :roll:

Adri!

Csak halkan de annál nagyobb gratula!! :D Hidd el minden rendben lesz.

Orsi!

Hát nem is tudom nektek akkor mit kívánjak. :roll: Legyen minden úgy ahogy szeretnétek. De ez nem semmi hogy így megindultak a topictesók. :lol:

Vicky!

Csuda édes a babátok! Ugye milyen jó élmény volt a 4d? Nyugi nem felejtettem el hogy Neked kell majd írnom smst. :lol:

Meri!

Örülök hogy jól sikerült a kikapcsolódás. Én már igen nehezen viselem hogy már nem mehetek úgy sehova. :?

Na megyek is mert mennem kell a tp papíromért,és még egy két dolgot elkell intéznem a városba. Azért már kicsit rezel a seggem mikor így nekiindulok hogy nehogy útközben jöjjön rám a szülés. :?

De bízom Flórában hogy megvárja még hazaérek! 8) :lol:
csipcsab

Pinkiné!

Miért jó a tonic?????????????? :roll:

Én se szeretem egyáltalán de ha kell akkor iszok. :lol:
csipcsab

Pinkiné, Marietta,
szerintem ezek a babák tudják, hogy bent hüvösebb van, mint kint :shock: Ne féljetek, kijönnek, csak kell egy kis hidegfront ;)
Nekem a szülésznőm azt mondta, hogy az interneten van valami koktél, oliva olaj lekvár vagy valami hasonló, amitől az ember jó kis hasmenést kap és az beinditja. Hát nem tudom, nem biztatlak benneteket, hogy próbáljátok ki, de van ilyen is

Bejelentkeztem nődokihoz, de szabin van, igy aug. 7-én fogad :? Ennek nem örülök. Nem attól félek, hogy elmegy, mert annak biztos oka lenne és nagyon szomorú is lennék, hanem nehogy méhen kivül legyen :roll:

Kép
Kép
adrienna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?