Előre elnézést kérek, nekem még annyira új itt minden, hogy csak kapkodom a fejemet - pedig most hétvégén úgy látom nem is pörgött annyira a topik.
Szóval, ha valakit kihagynék, úgy most szólok, hogy nem szándékosan bunkóskodom, csak szokom a nickeket és a társaságot. Nagyon örülök, hogy befogadtok és köszi a tanácsokat.
Marek, akkor mi valóban esélyesek vagyunk egy együttszülésre.
Bár sosem lehet tudni, barátnőm azzal a sorstársával szült egy napon, egy kórházban, akivel 1x egy génklinikán együtt várt vmilyen eredményre - s bár akkor megbeszélték, hogy több mint 4 hét különbség van köztük - neki kicsit később jött, a másik lánynak meg egy picit előbb a baba.
Lilla, pontosan, nekem is múlt héten, azaz a 23-on kezdett nagy mozgolódásba a kislány. Nagyon boldog voltam ám tőle, mert egész addig csak hallgattam, hogy bezzeg mások már hetekkel korábban lepkeszárnyakat érzékelnek.
Szülésznőt mikor a legideálisabb fogadni? Úgy tudom a Dél-pestiben van szülőszoba látogatás, arra mikor, hol lehet jelentkezni és főleg, mikor a legideálisabb?
(annyira tapasztalatlan vagyok, első terhességem, ráadásul évekig más kórházba jártam vizsgálatokra, más dokim volt korábban, de ez egy másik történet..)