Sziasztok!
Nitácska!
Boldog szülinapot!!!!!!!
És holnap 1000-rel gondolok Rád, amikor a dokinál leszel. Hány órakor mégy?
(A tegnapi kérdésem, úgy tűnik félreérthető volt, Enci se értette. Mivel még éjfél körül is írogattatok, azt gondoltam, reggel nagyon fáradtak lesztek. De valószínűleg ez nem okozott gondot.
már nincs is jelentősége.)
Timocska, én is üdvözöllek itt, nagyon sajnálom a történteket. Én a műtét után vagy 10 napig vérezgettem, nekem azt mondták ez még normális (?), aztán egyszer csak elmúlt.
Ppetike, gyönyörűek a gyerekeid!
Vera, jó, hogy írtál! Én nagyon kíváncsi vagyok a terhes bajaidra
, és arra is, hogy már biztos, hogy lányotok lesz?
Lyndee, örülök, hogy jelentkeztél! Annak idején, amikor én itt megjelentem, még vigasztaltál Te is, hogy minden oké lesz majd, s reméled, hozzátok is hamarosan jön a gólya. Aztán néhány nap múlva mondtad, hogy + a teszt!
Gratulálok és a rosszullétmentes napokhoz is!
Zsozsoo, a képet ugye még nem raktad fel? Ha a kicsinyítéssel van baj, akkor elküldheted nekem is, eddig már egyszer sikerült képet föltennem, úgyhogy rutinos versenyzőnek érzem magam.
Szilvia, köszönöm!
Encike, klassz képek!
Mi tegnap elmentünk Pestre az anyósomékhoz, ma jöttünk haza. Laura élvezte a lakótelepi játszótér örömeit és a nagyszülők + dédi kényeztetését.
Lauráról: már nagyon sokat beszél, van véleménye mindenről és egy ideje bilibe végzi, amit abba kell. Tetszik is neki.
Amúgy mifelénk is nagyon meleg van, s az a baj, hogy este sem lesz jobb a helyzet. A szoba már-már elviselhetetlen. Lehet, hogy leköltözünk a pincébe?!