Új privát üzeneted érkezett!

szerintem nem fájdítod,csak erőt adsz másoknak is! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Egy kis életjel magamról 8)

Kezdek jobban lenni,már egy hete nem hánytam.Nagyon örülök neki,csak el ne kiabáljam......!!!!!!!! :oops:

Tennék pocifotót is de sajna nem látszik még semmi. :?
Nem tudom mikor fog megindulni a pocakom?
Egyébként folyamatosan olvasok vissza,vagyis képben vagyok :lol:

Mimi:nagyon szép baba Zsombor,remélem minden rendben van és szépen gyarapszik!

Juca:Sokat gondolok rád a finish-ben!Már nagyon kíváncsi vagyok Paca nemére! :wink:

Üdv az Újaknak!Bárcsak ne itt találkoztunk volna.... :cry:

Többi kismami merre vagytok?

babaváróknak kitartás,meg lesz a gyümölcse :wink:

KépKép
lyndee

Ppetike,

Petra olyan mint egy játék-baba! :lol:

Lina,
én leadtam a szavazatom Lilire! :wink:

Vera!
Tényleg eltűntél... kiderült már a gyerkőc neme???

Kép
zmimi

lynde de jó hogy vagy,pont tegnap este voltál a fejembe!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nitácska! Boldog szülinapot!!!!!!!
És holnap 1000-rel gondolok Rád, amikor a dokinál leszel. Hány órakor mégy?
(A tegnapi kérdésem, úgy tűnik félreérthető volt, Enci se értette. Mivel még éjfél körül is írogattatok, azt gondoltam, reggel nagyon fáradtak lesztek. De valószínűleg ez nem okozott gondot. :) már nincs is jelentősége.)

Timocska, én is üdvözöllek itt, nagyon sajnálom a történteket. Én a műtét után vagy 10 napig vérezgettem, nekem azt mondták ez még normális (?), aztán egyszer csak elmúlt. :)

Ppetike, gyönyörűek a gyerekeid!

Vera, jó, hogy írtál! Én nagyon kíváncsi vagyok a terhes bajaidra :), és arra is, hogy már biztos, hogy lányotok lesz?

Lyndee, örülök, hogy jelentkeztél! Annak idején, amikor én itt megjelentem, még vigasztaltál Te is, hogy minden oké lesz majd, s reméled, hozzátok is hamarosan jön a gólya. Aztán néhány nap múlva mondtad, hogy + a teszt! :) Gratulálok és a rosszullétmentes napokhoz is! :wink:

Zsozsoo, a képet ugye még nem raktad fel? Ha a kicsinyítéssel van baj, akkor elküldheted nekem is, eddig már egyszer sikerült képet föltennem, úgyhogy rutinos versenyzőnek érzem magam. :)

Szilvia, köszönöm!

Encike, klassz képek!

Mi tegnap elmentünk Pestre az anyósomékhoz, ma jöttünk haza. Laura élvezte a lakótelepi játszótér örömeit és a nagyszülők + dédi kényeztetését.
Lauráról: már nagyon sokat beszél, van véleménye mindenről és egy ideje bilibe végzi, amit abba kell. Tetszik is neki. 8)

Amúgy mifelénk is nagyon meleg van, s az a baj, hogy este sem lesz jobb a helyzet. A szoba már-már elviselhetetlen. Lehet, hogy leköltözünk a pincébe?! :roll:

Kép
Kép
ggica

ggica:köszönöm hogy te is felköszöntesz!
holnap este fél 7 és 7 között kell mennem! :lol:
az este egész jól ki lett bírva,nem tudtam aludni mert olyan melegem volt meg olyan hányinger jött rám az este! :(
de regelre hála égnek elmult!
:lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,

Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok Neked!!!

Kép
Vendég

ppetik nagyon szépen köszönöm! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska!

Sok sok boldogságot kívánok születésnapod alkalmából!!!! Kívánom, hogy mielőbb tartsd karodban a bébidet!!!

Kép
szilvia80

szilvi köszönöm!
Én is kívánom,hogy mielőbbb babás legyél és nagyon boldog!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,

holnap 10000× fogok Rád gondolni!!!!!!

Én mindenkinek azt kívánom, hogy legyen minnél előbb babás és nagyon-nagyon boldog!
Vendég

köszi ppetike.amint megtudom mi van velem és ahogy hazaérek írom is mi a helyzet! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska, sok-sok boldog szuletesnapot es sok-sok kismanot!!! :lol:

ggica: mit jelent Lauranal, hogy mar beszel?? :shock: Szavakat tud mondani erthetoen, netalan par szavas mondatot is formal?Hat ez fantasztikus, mi hangutanzo szavaknal tartunk :lol: de probalja mondani az anyat is es a mamat kristalytisztan erteni.
Bilit mikor probaltad ki eloszor?
Tenyleg megtenned, hogy lekicsinyited Aronomrol a kepet?Hova kuldhetem a fenykepet?Egyszeruen nincs a gepen olyan progi, amivel pont akkorara tudnam allitani, amekkorat itt eloirnak.

Kép
zsozsoo

Timocska!

Üdv itt, bár a + tesztes topikban szívesebben találkoztunk volna veled!!!
Szörnyű lehet 15 hetesen elveszíteni a a bébit...
Mielőbbi gyógyulást neked!
A terhességed előtt rendesek voltak a ciklusaid? Én is kb. 10 napig vérezgettem, aztán hirtelen abba maradt. Próbálj sokat pihenni. Én is azt mondom, mint a lányok, hogy ha párnapon belül sem marad el, akkor érdemes felkeresned a dokid!

Jó éjt mindenkinek!!!
Szilvi

Kép
szilvia80

zsozso köszönöm!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vera!
Tényleg jol eltüntél! Jol vagytok? Baba neme?

Lyndee!
Olvastam a hsz-ed és hirtelen azt kérdeztem, hogy te is kismami vagy, mire rájöttem, hogy igen.

Készülödik egy kis eső, egész nap meleg volt.
encike 2

Sziasztok!!

Íme a LÁNYUNK profilból..... (nincs fütyi, de biztos, csak akkor lesz, ha megszületik. ) 716g, 25 hetes 3 napos. 40. hétre 3100g lehet, ha ilyen ütemben gyarapszik....

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Az igen Zsu, jo nagy baba.

jé laptetőőőőő!
encike 2

Zsuzsu,

jó nagy baba lesz.
Vendég

zsu szép paraméretei lesznek a csajszinak!!!!!!!!!!
jóéjt lányok! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,

már nagyon várom a holnapi helyzet-jelentést!!! :lol:

Jó éjszakát és szép álmokat mindenkinek.
Vendég

sziasztok.
Üdv mindenkinek, az újaknak is sajnos.
Létezek én is de ebben a dög melegben nincs kedvem írni.
Van egy hatalmas klíma a lakásban de nem szeretem, mert akkor be kell zárni mindent, gyűlölöm a bezártságot.
Nálunk nincs semmi újság.
Viszont kérdeznék.A hasam annyira föntről emelkedik ki , hogy a melltartó alsó része kis hordás után komoly fájdalmakat okoz, nem szorít,mégis bánt, mi a ..... lehet csinálni, muszály hordanom, egész nap jönnek mennek az emberek, és hát ciki vagy nem szemet szúró látvány, szoptatni biztos könnyebb lesz, de melltartó nélkül egyáltalán nem tudok lenni.
Zsuzsu meg a többiek, nemsoká mi is soirra kerülünk, nekem elég gyorsan megy az idő.

Kép

Kép
napsugár035

Luca remélem jól vagy!!!!!!!!!!!!!
Gondolom a munkád miatt nem jössz. Én sokat gondolok rád :)

Kép

Kép
napsugár035

Sziasztok!

Zsuzsu,
ez csodálatos! :D Nagyon örülök a kis Tirzának. :D

Juca,
hogy vagy???? Pontosan mikorra vagy kiírva?

Remélem mindenki jól van, mi elkezdtünk kétlaki életet élni, a Balatonról viszont nem igen tudok netezni.

Mindenkinek drukkolok, kinek mihez kell! :)

KépKép
dreika

Sziasztok!

Zsuzsu, én is gratulálok a szép és egészséges Tirzushoz!!!

Napsugár, tényleg, már a 27. hét. :) Melltartó-ügyben nem sok hasznos tanácsot tudok adni, esetleg már most kipróbálhatod a szoptatós melltartót, mert az talán kényelmesebb...

Dreika, de jó Nektek, hogy Balcsiztok! Ott van nyaralótok vagy miért a kétlaki élet?

Nita, akkor ma szorítok nagyon!!!!

Zsozsoo, tegnap írtam Neked, de nem tudom, hogy megérkezett-e. Az email-címem: ggica@freemail.hu.
Laura kb. másfél éves kora óta beszél. Előtte csak szótagok, szavak, aztán egyszercsak mondatok. Persze a ty az sokszor t (kuta), a cs az c, meg ilyenek.
A bili csak azóta téma, mióta ilyen jó idő van, mert ezért vettem le róla a pelenkát. Szól, ha van valami, igaz, ehhez talán az is kellett, hogy első nap belepisilt az etetőszékbe. Azóta gondolom, tudja, mi az a bepisilés és figyel magára (?). Alváshoz + ha megyünk valahova, kap pelenkát.

Itt esett éjjel az eső, s végre nincs olyan borzasztó meleg!
Szép napot!

Kép
Kép
ggica

Sziasztok!
Melltarto ügyben én is olyat ajánlanék, ami tiszta pamut és nincs benne halcsont. Alle Nature.

A gyerköceim megtalálták a "kopogos" cipőmeimet és egész nap ezt kell hallgatnom. hiába mondom, hogy tegyék le. Tetszik nekik.

14.-én mi is megyünk a Balcsira.
encike 2

csak pár kép...

Kép

Kép szopi után

Kép tappancsok

Kép
zmimi

Egyem meg!
encike 2

mimi nagyon cuki csávó a zsomborka!!!!!!!!!!!!

nmsoká megyek a dokihoz! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mimi,

tündéri a kicsi fiad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Nita,

tűkön ülve várom/várjuk a fejleményeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Megvagyok én is, olvaslak Benneteket, de írni nem nagyon van időm.Meg nincs is miről, dolgozom, aztán túrom a kertet, utána megiszom a sörömet, aztán belezúgok az ágyba.
Vendég

Nita!
Már a dokinál vagy, ha hazajöttél irj!
encike 2

ggica:irtam vissza email cimedre, koszonom a segitseget megegyszer is.

zmimi:gyonyoru a kisfiad. Te jobban vagy mar a szules utan?

nitacska: jelentkezz majd, mert itt sokan gondolunk rad es varjuk a jo hireket.

Kép
zsozsoo

Luca,

de örülök, hogy jelentkeztél!
:D Hogy vagy?

Nita,

várjuk a helyzet-jelentést!

Többiek,

merre vagytok???
Vendég

ppetike: Petra mar vegigalussza az ejszakat?Mikor szoptatsz utoljara?

Kép
zsozsoo

Sziasztok!

Nálunk épp altatás van, most kevés sikerrel...:)

Luca, én is nagyon örülök Neked!!!

Nita, most miattad jöttem, úgyhogy lécci-lécci, mesélj!

Zsozsoo, megnézem.

És szeretnék kérdezni valamit tőletek. Akinek volt a terhessége elején hányinger, az mikor jelentkezett legelőször (hányadik héten)?

Kép
Kép
ggica

Zsozsoo,

igen, végig alussza már az éjszakát, kb. este 8-9 óra körül kap enni utoljára és reggel 6-ig szokott aludni.
Vendég

Ggica,

mikor Petikével voltam terhes, akkor 6-7 hetesen jelentkezett nálam hányinger illetve hányás.
Vendég

ggica: hanyingered volt?Nekem Aronnal nem, de a masodik babonal hamar jelentkezett szinten....kezdhetunk szoritani nektek?
Nalunk is ma nagyon nehezkes volt a fektetes....eloszor faradt volt 8korul, majd felvittem a szobajaba Aront, ott pedig elkezdett velem kacerkodni majd hatalmas jokedvben kitort....jatszottunk meg egy orat, aztan a nagymamanak sikerult ma letennie Aront, helyesebben alombaringatnia 8)

ppetike: nagyon szerencses vagy, hogy Petra ilyen jo kislany es hagy aludni.

Kép
zsozsoo

Ppetike!
Tényleg örülhetsz, hogy ilyen ügyi csajszid van!
Nekem Dori 1 éves koráig szopcsizott, még éjszaka is evett. Többször.

Ggica!
Hányinger: 10 hetes koromtol 20 hetes korig. Nekem sokáig "rossz" volt.

Kép pancsi

Kép a barátnőm 2 hét mulva szül

Kép Dorina, Niki Kép és én
encike 2

és apa
Kép
encike 2

Talán csak képzelődtem, mert terhességi hányingernek akkor korai lenne a dolog.
Nekem egyébként ma három hónapja volt a vetélés, épp ilyen tájban műtöttek. :(

Encike, nagyon szépek vagytok. De jó a barátnődnek!
Zsozsoo, akkor megpróbálom.
Ppetike, Petra tényleg nagyon-nagyon ügyes!
Valakinek nem írt Nita, hogy mi újság vele? Baba?

Kép
Kép
ggica

Sajna Nitárol nem tudok semmit, pedig másik topikba is irtam neki.
encike 2

Zsozsooék gyönyörű fiacskája, Áron:

Kép Áron

Jó éjszakát!

Kép
Kép
ggica

ggica: nagyon szepen koszonom a segitseget!!!

Kép
zsozsoo

Nita:Utólag is Boldog Szülinapot kívánok!
Mi volt a dokinál?

zsuzsu:Nagyon örülök a jó hírnek!Meg lesz a szíved vágya....egy kislány! Ábel hogy van?Régen kaptunk képet :cry:

Nekem a 6-7 héttől jöttek a hányingerek és gyakorlatilag még most is tart.Bár nem annyira intenzíven mint először,de ma reggel is jött vuk :oops:

KépKép
lyndee

Kép

csak rohanvánst 2 sort, jól vagyunk, de anyós beteg, így főznök kellett neki is, egész délelőtt a konyhában voltam.
Gyerekek jól vannak, zajlok az élet.

Ggica, teszt??
Vendég

Ugy látom most mindenki képeket mutogat!!!!
Várok még kiváncsian!

A párom ismeröse kiszámolta 2 gyerek után hány nap szabim van. Tök jo, mert 85, ami 4 honap. De most jutott az eszembe, hogy 2 honapra vissza kéne mennem, hogy jobb gyedet kapjak. De minimállal vok bejelentve. Szerintetek számit az a 2 honap még?
encike 2

Na akkor közvetítek nitáról.

Minden rendben vele. Nem terhes hanem már 20 mm-es a nyálkahártya és akár mior megjöhet neki. Augusztusba kivizsgálják nehogy megint előforduljon ez és akkor utána szeptemberbe ezerrel a baba projekt nekik.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?