Eloszor is jooo reggelt bar itt mar 3ora van delutan
Megtort a jeg....szoktak mondani na itt a mai hom lassatok csodat
:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9 ... 11200_.png
18-as karika!!
Bar ha jol latom akkor jo lett volna meg tegnap egyuttlenni emborrel ehez a hohoz...sajna uccso nap mar olyas valami volt amibol babao nem lehet
neha azt is kell sajna mert o szereti ngyon
Na mind1 azert meg ramaszok majd vasarnap ez termeszetes de igy is gyer lesz a termes
Vegigaludtam 10orat pipiles nelkul
yeeeeeeeeeeeeeeeeh
A gyogyteam meg nem vettem be marmint amit a korhazban adnak mer nem tudom,hogy kell
ugyanis kis zacsikban vannak..most akkor teakent vgy poralakban lenyelni...nem tom ugyhogy megvarom embort aztan elolvassa nekem
Mindenesetre most iszom majd amig van a gyokerem meg kozben iszom majd ezt is amit a korhazban adtam a hormonokra...aztan a herb boltban meg megveszem azt a masik teat amit ajanlottak,hogy erosit!!Valami 8-10fele mar nem emlexem pontosan hany fele gyogynoveny van benne(azsiai) es nem is olyan draga olyan 7000ft lehetett
asszem erre se emlexem pontosan...szal betankoltam gyogynovenyileg...otthon meg az otthoni akupos majd ad amit gondol ha gondol valamire.Mindenesetre agusztusban egy hormonfelterkepezessel szeretnem kezdeni na meg oersze a gyogyi ami petecskeket csinal nekem
es tom,hogy jo eredmenyekkel zarok meg ok is meglepodnek majd es babas leszek sitty sutty
Hianyzik embor mar most pedig csak 1napja van tavol
Na persze otthon mashogy lesz mert lesz mivel lekossem magam
Mar alig varom,hogy talalkozhassam a kutyusommal
ugy hianyzik o is
Felek nehogy inkfartus kapjon,hogy igy 1ev utan lat megint
max eddig a 6honap volt az is csak 1szer meg egyszer 5...amugy 3-4-2havonta mindig hazamentem
Majd megprobalok azert 2-3szor hazamenni most is 1evben...hat majd meglatjuk
Pendi
Na nem baj az ha 1honap halasztas van addig is mar nyugisabb leszel es talan meg e-hoban spontan osszejon....ugy szokott lenni
Az atjarhatosagit meg uhu-val is megtudjak csinalni vgy o ragaszkodott a rontgeneshez?
Te nem vgy aszmas?
Barinom nem tom megnyugodott-e mert en oszinten elmondtam a velemenyem ami epp nem igazan tetszhet neki
dehat barinom...es velem szokott a gondjairol beszelni mert en mindig megmondom a frankot
Probalok en nem stresszelni de uccso nap azaz utazasi nap tuti mar a hasam olyan kemeny lesz az idegtol,hogy csak na
errol nem tehetek
persze probalok allandoan relaxalni
Az FSH hormon meg most nem tom elmagyarazni mi de a lenyeg,hogy nekem duplaja a kelletenel
es ez most lement soot ngyon "kozel" allok a felso hatarertekhez!!!!Ami nekem ngyon jo hir
A fagyibabakat meg csak gondoltam,hogy igy van mert a no azt mondta ember is kell,hogy jojjon.Eloszor nem ertettem aztan utana jutott eszembe,hogy talan mar egyutt fagyasztjak le?Olyan nincs,hogy csak az en peteim kulon?!Mert akkor nem tom,hogy lesz megoldhato ez is
Most 1kicsit elkeseredtem ez ugyben
Ember mar jon haza vasarnap es en szerda reggel utazom.Bar dolgozni dolgozik de mar 6-8korul hazajott a heten is foleg az uccso napjaimon tuti hazajon korabbna,hogy velem legyen
Leszunk mi egyutt azon nem aggodom
Jah jol megszepulok...bar most is jol nez ki
csakhat mire megyek legyenek friss kormeim,ne legyen lenott hajam..stb. FONTOS!
Parod vizsgalata megvolt akkor oke.Csak erdeklodom am nem akarok mindenbe beleszolni
Jo,hogy akkor lesz a kontroll is mielott lesz closty szedes
Olyan kis biztato vgy hougyben
de tenyleg igy van latod ma mar felis ugrott
latom mar te is azert kiismered magad rajta
A gyogynovenyek meg tuti jok en is mostmar ngyon szeretem oket...foleg,hogy szamomra ugye nincs gyogymod....csak is ezekkel a szerekkel tom erositeni a szervezetem,hogy eros legyen,egeszseges es ellanallo!!!
Masnak nem irok
Az olvasoknak meg uzenem lehet am batran irni is!!!!!