Sziasztok!
Épp készülök megsülni, idehaza szívem szerint leköltöznék valahova vízpartra. Vagy fel mondjuk Finnországba, ott most lehet jobb idő van.
Bagzerka: tök jó, hogy eltűnőben a fehérje
)
Lolababa: nekem még nem volt vér a vizeletemben. Remélem nem lesz nálatok semmi gond, de ha a dokid nem aggódik, akkor próbálj meg te sem.
Honey: éljen a wifi
Márti: ez a gyümölcs fagyasztás jó ötlet! Asszem követni fogom a példád
Konan: hát, elég furcsa, hogy 10 hét múlva már akár szülhetünk is. Olyan közelinek tűnik, pedig még csak most teszteltem pozitívat
Jó pihenést és Balcsizást!
Szeder: én is úgy babáznék már néha! Ilyenkor még a hátralévő 11-13 hét borzalmasan soknak tűnik! Remélem minden rendben találnak Nálad, és mehettek a Balcsira! És gratulálok a 30. héthez! Ilyen céljaim egyébként nekem is voltak, most épp a 30. hét az aktuális
Anyoooka: ez a semmire nincs időm ismerős. És az hagyján, hogy időm nincs, de ebben a melegben kedvem sincs még ahhoz se, amit megtudnék csinálni. Mert még a porszívó is érezhetően fűti a lakást ha bekapcsolom.
Honey: én se vállalnám be az utat 32 hetesen. Már most, lassan 28 hetesen is szenvedek, ha másfél órát kell autóban ülnöm, el nem tudom képzelni, hogy bírnám ezt a 32. héten.
Roni: jobbulást! Tudjátok, hogy mi okozza ezt a fájdalmat? A baba nyom valamit?
Bagzerka: látom te is mosnál már babaruhát. Én is csak a költözésre várok, aztán rávetem magam a mosógépre és a babaruhákra
Tali: én mennék nagyon szívesen!!! ÉS délután 5re már oda tudok érni melóból
Szülésznő: én fogok választani, azt akit a dokim ajánlott. Eddig csak jót hallottam/olvastam róla, remélem nekem is jó lesz!
Védőnő: Szeder, az enyém is ilyesmi, ráadásul szerintem iszonyat marhaságokat mondd néha. Ma pl, egy kismamának 10kg-t lenne szabad hizni függetlenül attól, hogy honnan indul. Az ősszes terhes köbnyv leírja, plusz a dokim is megmondta, hogy nagyon sokat számít, hogy milyen alkat vagy és hogy mekkora súlyról indulsz. A másik: azért, hogy ne vizesedjek, max napi 1,5l folyadékot igyak. Hát nem fogom betartani az tuti, nyár van, és most szomjazzak? Én mondjuk csak megvonom rá a vállam, de mi van, ha valaki komolyan veszi? Ja, és egyáltalán nem vizesedek még.
Csibe: jó medenceparti lebzselést!
Sziszi: tök jó, hogy megkaptátok a hitelt!
Martee: örülök, hogy Nostawennel minden rendben, további kitartást neki!
Monee: már azt hittem elvesztél
Amióta meleg van, én is egyre nehezebben alszom, ennek örömére egyre fáradtabb vagyok munkahelyemen. Ott valamelyik légkondis tárgyalóban simán el tudnék dőlni néhány órára néha.
Minyu: Nándinak jobbulást!
Eszike: sajnálom a tovább küldést és kitartás!De azért tök jó, hogy egy diétán tartott kismamának elfelejtik odaadni a kajaadagját.. No comment.