Sziasztok!
Én is itt vagyok ám, csak közben voltak nálunk történések...
Csüt. este (kiborulásom napján) jól összevesztem apával, mert úgy éreztem, hogy őt egyáltalán nem zavarja, hogy már 8 hónapja sikertelenük próbálkozunk!!!! Persze biztos nem így van, max. ő nem tudja annyira kimutatni ezt az érzést.
Na, de azóta lehiggadtunk, és szent a béke. Megfogadtam, hogy a következő hónapban nem fogok ennyire görcsösen a babával foglalkozni. Csak 1 baj van! Azért érdekelne pl. a hőm is, hogy ha valóban terhes leszek, nekem hol lesz... Meg a kislány érdekében azért nem ártana az ovu tesztelgetés, nem is beszélek a gyógyszerről, amit szedek és teákról, amiket majd iszok. Szóval valahogy nem tudok majd nem arra figyelni. Na mindegy!
Lesz, ami lesz!!!!
Amúgy most egy hétig magunk vagyunk apával....
Dani nyaral a maminál (anyósnál). Nagyon furcsa, hogy nincs itt velünk és máris rettenetesen hiányzik, pedig csak tegnap este vittük el. Szólt anyósom, hogy leállás lesz náluk a gyárban és nem lehetne-e ott 1 hetet a kisunokájuk, hiszen úgyis igen ritkán látják:
5-6 hetente egy hétvége.
Így, most hogy egész nap magam vagyok, nekiugrok a lakás nagytakarításának. Már elkértem a keresztszüleimtől a takarítógépet és szőnyeget meg a textilbőr ülőgarnitúrát is kitisztítom, mert Dani előszeretettel issza ott a kakaót, és hát nem egyszer kicsorgatta már!! Nagyon ronda, foltos.
Na, nem azt mondom, hogy ezután már nem fog ott kakaózni őnagysága, max. jobban odafigyelek rá, és megpróbálom neki elmagyarázni mi is a helyzet!
Szóval, unatkozni nem fogok.
Magamról: piri még mindig sehol. Bizonytalan vagyok a dokival kapcsolatban, mert az utolsó találkozásunkkor azt mondta, hogy akkor menjek vissza hozzá, ha a 3 hónap Closti után sincs baba, vagy ha terhes vagyok. Na most nekem a tesztem negatív lett és a hőm sem támasztja alá, hogy esetleg korai volt. Most menjek megint vissza hozzá, hogy megint késik 1 hete, de terhes nem vagyok??? A múltkor is megnézett Uh-al és azt mondta, valóban nem vagyok terhes, van egy megvastagodott nyálkahártyám és valószínűleg hamarosan meg fog jönni. Még vártam 1 hetet és akkor meg is jött. Akkor most megint menjek el hozzá??? Most már majd azt mondja magában, hogy türelmetlen vagyok és nem várom meg soha hogy megjöjjön, hanem egyből szaladok hozzá. Vagy nem???? NEM TUDOM!!!!! TANÁCSTALAN VAGYOK!!!!!!!
Cat!
Nekem nagyon gyanús a te hőgörbéd!!!
Tényleg, mikor tesztelsz????
Picimami!
Neked mikorra is várható /azaz nem várható piri??
Nekd is lehet már drukkolni???
Gabi!
A vonalzód szerint nálatok meg most jön az a bizonyos 2 hét várakozási idő. Most jön, hogy: türelem babát terem!
Többiek???