Sziasztok!
Jajj, dehogy mentünk el!
Úgy tervezem, hogy majd nyár vége felé, augusztus végén, szept. elején megyünk majd három napra valahova. Persze lehet, hogy előtte is összejön valami, de valahogy jobban örülnék neki ha úgy mehetnénk el, hogy Csabi már ül, és a lehető legkevesebb "gond" legyen az elmenetellel. Pl minimális dolgot kelljen csak vinnünk magunkkal.
Niki
Hát Rékától az egész famíliánk el van ájulva. 6 hónaposan ennyi mindent tudni!!!
Nekem még az is csak álom, hogy Csabi másszon.
Bár, amilyen dagik vagyunk nem csodálom. Nem is érdekel, az apja is későn érő volt, talán nkem így a jobb.
Bárányhimlőt nem hiszem, hogy elkapta volna, mert bár 2 hét a lappangás, egy ennyire pici szervezetnél biztos vagyok benne, hogy hamarabb kijön minden sz.r.
Kia
Mázlisták vagytok, hogy csökken a súlyotok. Levin óriási lett, nekem úgy tűnik. Mi 9 kiló fölött vagyunk már (9290 egészen pontosan), és csak egyre jobban hízik, hiába kezdtem el a hozzátáplálást.
Etetőszék ügyünk megoldódott.
Amennyiben huncit nem zavarja (és már miért is zavarná?
)
mi is a Chicco mellett tettük le a voksunkat.
Először is átnyálaztam az egész választékot. (etetoszek.lap.hu - nem is gondoltam volna, hogy van ilyen oldal, de van
) Aztán maradt 3 lehetőség. A PegPerego, amilyen Zuziéknak is van, de ezzel az a gond, hogy a párnás rész nem levehető. Van a NeoNato-nak is ilyesmije, de ott a háttámla nem igazán állítható. (bár neten úgy láttam, hogy igen, de valóságban kiderült az ellentettje). Ma voltam az egyik elefáni boltban, hogy jobban szemügyre vegyem a terméket. Az eladó csaj roppant kedves volt, ő ajánlotta, hogy tegyem bele Csabit. Meglepő módon, valahogy jobban belepasszolt most, mint hunciéknál, mikor etettem. Ránézésre ímádta is (na meg játékot is kapott persze
). Végül pedig anyuék beszállnak a bizniszbe. Járókát akartak nekünk venni, de ésszerű érveim meggyőzték anyut (meg amúgy is ismer, és tudja, hogy életem végéig bánnám, ha nem venném meg), hogy az etetőszékre most nagyobb szükségünk van, mint a járókára.
Úgyhogy hétvégén megvesszük!
Kingi
Én az óvatosabb anyák közé sorolom magam, de én pont, hogy bevinném Csabit a vízbe. Igaz úgy, hogy az én kezemben van és csak pár percre. Igy érezné a testem melegét, és együtt "ízlelnénk" meg a Balaton vizét. De inkább kövesd a többiek tanácsát!
Hunci
Először is: Boldog Szülinapot kívánunk!
Remélem összejön a babaúszás a továbbiakban is.
Lányok!
Arra gondoltam, hogy a júliusi babatalit lehetne nálunk tartani! Hunci és nyafi eljönnének hozzánk, már pedig mi budán lakunk, úgyhogy remélem a többiek is bátorkodnának eljönni. Egyetlen egy dolog jött közbe... Peti szerint mivel 12-e tájékán költözünk, júliusban még nem lesz akkora "rend" a lakásban, hogy össze tudjam hozni. Ha így lenne, akkor augusztus is megfelel? Igyekezni fogok kirámolni.
Addig is hadd kérdezzem meg, van valaki, aki eljönne velem strandolni egyszer? Hunci, neked pl nincs kedved kimozdulni a panelből? Nyafi? Kingi? és mindenki??? (hadd ne soroljak fel mindenkit.
Szóval én egymagam nem mernék menni, és nálunk amúgy is nagy ellenzés van, ami a strandokat illeti. De vágyom már egy kis vízre, meg némi nyárra, hogy ne csak a lakásból élvezzem a nyarat!!!! Igaz, mindezt csak a visszaköltözés után tudnánk megvalósítani. Mit szóltok hozzá?
De megígérem igyekezni fogok mihamarabb kirámolni (én egy héttel számoltam).
Amúgy a XI.-kerben lakunk, a Bornemissza térnél (ez a 73-as busz végállomása). Csak úgy nagyjából, ki jönne el hozzánk, ha találunk egy közös időpontot?