Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jajj, dehogy mentünk el! :lol:
Úgy tervezem, hogy majd nyár vége felé, augusztus végén, szept. elején megyünk majd három napra valahova. Persze lehet, hogy előtte is összejön valami, de valahogy jobban örülnék neki ha úgy mehetnénk el, hogy Csabi már ül, és a lehető legkevesebb "gond" legyen az elmenetellel. Pl minimális dolgot kelljen csak vinnünk magunkkal.

Niki
Hát Rékától az egész famíliánk el van ájulva. 6 hónaposan ennyi mindent tudni!!! :shock: Nekem még az is csak álom, hogy Csabi másszon. :lol: :lol:
Bár, amilyen dagik vagyunk nem csodálom. Nem is érdekel, az apja is későn érő volt, talán nkem így a jobb.
Bárányhimlőt nem hiszem, hogy elkapta volna, mert bár 2 hét a lappangás, egy ennyire pici szervezetnél biztos vagyok benne, hogy hamarabb kijön minden sz.r.

Kia
Mázlisták vagytok, hogy csökken a súlyotok. Levin óriási lett, nekem úgy tűnik. Mi 9 kiló fölött vagyunk már (9290 egészen pontosan), és csak egyre jobban hízik, hiába kezdtem el a hozzátáplálást. :?

Etetőszék ügyünk megoldódott. :lol: Amennyiben huncit nem zavarja (és már miért is zavarná? :lol: ) :oops: mi is a Chicco mellett tettük le a voksunkat.
Először is átnyálaztam az egész választékot. (etetoszek.lap.hu - nem is gondoltam volna, hogy van ilyen oldal, de van :lol: ) Aztán maradt 3 lehetőség. A PegPerego, amilyen Zuziéknak is van, de ezzel az a gond, hogy a párnás rész nem levehető. Van a NeoNato-nak is ilyesmije, de ott a háttámla nem igazán állítható. (bár neten úgy láttam, hogy igen, de valóságban kiderült az ellentettje). Ma voltam az egyik elefáni boltban, hogy jobban szemügyre vegyem a terméket. Az eladó csaj roppant kedves volt, ő ajánlotta, hogy tegyem bele Csabit. Meglepő módon, valahogy jobban belepasszolt most, mint hunciéknál, mikor etettem. Ránézésre ímádta is (na meg játékot is kapott persze :lol: ). Végül pedig anyuék beszállnak a bizniszbe. Járókát akartak nekünk venni, de ésszerű érveim meggyőzték anyut (meg amúgy is ismer, és tudja, hogy életem végéig bánnám, ha nem venném meg), hogy az etetőszékre most nagyobb szükségünk van, mint a járókára. :lol:
Úgyhogy hétvégén megvesszük!

Kingi
Én az óvatosabb anyák közé sorolom magam, de én pont, hogy bevinném Csabit a vízbe. Igaz úgy, hogy az én kezemben van és csak pár percre. Igy érezné a testem melegét, és együtt "ízlelnénk" meg a Balaton vizét. De inkább kövesd a többiek tanácsát! :lol: :lol:

Hunci
Először is: Boldog Szülinapot kívánunk! :) Remélem összejön a babaúszás a továbbiakban is.

Lányok! :!:
Arra gondoltam, hogy a júliusi babatalit lehetne nálunk tartani! Hunci és nyafi eljönnének hozzánk, már pedig mi budán lakunk, úgyhogy remélem a többiek is bátorkodnának eljönni. Egyetlen egy dolog jött közbe... Peti szerint mivel 12-e tájékán költözünk, júliusban még nem lesz akkora "rend" a lakásban, hogy össze tudjam hozni. Ha így lenne, akkor augusztus is megfelel? Igyekezni fogok kirámolni. :lol:
Addig is hadd kérdezzem meg, van valaki, aki eljönne velem strandolni egyszer? Hunci, neked pl nincs kedved kimozdulni a panelből? Nyafi? Kingi? és mindenki??? (hadd ne soroljak fel mindenkit. :oops: :lol:
Szóval én egymagam nem mernék menni, és nálunk amúgy is nagy ellenzés van, ami a strandokat illeti. De vágyom már egy kis vízre, meg némi nyárra, hogy ne csak a lakásból élvezzem a nyarat!!!! Igaz, mindezt csak a visszaköltözés után tudnánk megvalósítani. Mit szóltok hozzá?
De megígérem igyekezni fogok mihamarabb kirámolni (én egy héttel számoltam).
Amúgy a XI.-kerben lakunk, a Bornemissza térnél (ez a 73-as busz végállomása). Csak úgy nagyjából, ki jönne el hozzánk, ha találunk egy közös időpontot?

Kép

Kép
fcicus

Kép Csak egy percre hagytam egyedül az apjával...:D

Kép

Kép
fcicus

Kinga de figyelmes vagy, köszönöm!!!!!!!!!!!!!

Kia, Levi nagyon ügyes!És ízlett a tölcsér?hogyan ette?
mármint ette vagy inkább rágta, nyelt is belőle?mit csinált vele?

Cicus, köszönöm neked is!Melyik színt vettétek meg végül?Mi van Csabi fején?Mit öntött rá az apja?Hatalmas a fiad :shock:
Mi megyünk bárhová és nagyjából bármikor bárhová!
Vendég

egy-két képet felteszek,de majd jövök késöbb...

Kép

Kép

Kép
Vendég

Mennyi haja van Flórikának :shock: nagyon szép kiccsaj!
Vendég

húúú tényleg mennyi haja van Flórának....nem semmi....még Rékát is leelőzi :wink:
Lassan lehet csurizni :)
Tényleg neki hátul nincs kikopva mert Rékának mégcsak most kezd el növögetni... :?
Vendég

Köszike! :D :D :D
Nem is azon csodálkozom hogy mennyi haja van,hanem hogy milyen göndör!!! :D :D :D :D
Mindjárt keresek egy 3 hós képet ahol szinte alig volt 5 hajszála..... :)

Cicus:mi is szívesen megyünk strandolni!Szólj mikor,s hol!

Niki:de ki volt kopva hátúl,de mostanra annyira besürűsödött,hogy reggel az az első,hogy megfésülöm! :D
Vendég

Kép

ááááá:olyan mintha nem is Flóra lenne!!! :)
Vendég

Dehogy tüntem el! Ó olvashattam volna kicsit korábban a topicot!!! Cicus mi ma voltunk strandon, anyóssal. Mi a Paskálra járunk, de most már nagyon sokan voltak, mert itt a szünidő. Más. Képzeljétek, Gigi lepirult…Árnyékban, lekenve…Mit lehet rákenni? Most kapott ilyen napozás utáni krémet. Akkor tünt fel, mikor este fürdetés volt, mert bepirosodott és sírt is a kis szentem, gondolom csípte a hátát a víz.
Gigi háromszögezik, de nem tudtam lekapni, mert nem volt nálam fényképezőgép!!!

Kép
nyafi

Szegééény Gigi...egyem a kis szívecskéjét!!! Azért de gáááz ez a nap.....ennyire éget :shock: Őrület, le volt kenve és árnyékban így megkapta....atyaég....mi is készülünk a Balcsira...asszem én óránként kenni fogom Rékát.....jaaa és nem viszem ki délben....pedig egész napra szerettünk volna lemenni a partra na de így :!: :?: Gratula Giginek a 3szöghöz...nagyon egyszerre csinálják az új dolgokat a csajaink :D

Ma ettünk Céklás-krumplit....és...tettem bele neki egy leheletnyi sót és cukrot(mármint a főzővízbe)...tudom hogy nem kéneeee....de kipróbáltam....és így jobban ízlett neki :roll:60-70 gr-ot megevett....utánna leöblítette 150 ml tápival :shock: Deee du....ahogy bement úgy is jött ki...a pelus tiszta piros volt :lol: Kis fososom :lol:
Vendég

Sziasztok!

Látom mindenki nehezen bírja a meleget!?
Van egy ötletem a szüleim elmentek nyaralni így miénk a ház.
Ha valakinek nincs holnapra programja szívesen látjuk nálunk, van medence is, bár alacsony most a vize de szupi jó így is a babáknak.
Szóval ha valakinek van kedve átjönni írjon és megírom a címet priviben, meg hogy hogyan kell ide jönni.
A csajszik nagyon cukik és irtó ügyesek! A fiúk meg amúgy is későn érők! :P :lol:
Puszi Mindenkinek!
Anna, Levi baba
Kép
boganna07

Anna
A holnap az a ma? :lol:

Kingi

Flórika tényleg rengeteget változott!

nyafi

Szegénykém! :( Nem tudok hozzászólni érdemben, Csabinak most veszek krémet, és bárhova viszem be fogom kenni. De eszerint talán jobb, ha nem visszük strandra a törpéket, szerinted?

Niki
Én is nagyon szeretnék már céklát adni Csabinak, de úgy tudom, hogy rendes céklát nem lehet kapni. Te milyen céklát adtál? Vagy piacon még látni? (már vagy másfél hete nem jutottam el a piacra - mert az Pesten van, én meg Diósdon)
Amúgy megnyugtatlak, én mindenhez, amit főzök adok kis sót! A dokink és a védőnőnk is megengedte, sőt! De csak picit. Ellenben cukrot nem adok semmihez sem.

Hunci

Csak hétvégén vesszük meg, egyedül azért nem bírnám el. :lol: Az eladó csaj a marmalade színt preferálta nekünk, számomra mindegy lenne. Majd Peti eldönti szerintem.

Kép

Kép
fcicus

Igen mára gondoltam, mert ma nincs programunk, és itthon leszünk.
Várok mindenkit aki szeretne jönni.
Nyafi már jelentkezett hogy eljön.
Hunci, Zuzi, Zsuzsi, Niki, Kia, Többiek?????

Puszi!
Anna, Levi baba
Kép
boganna07

Cicus én azért viszem, gyere menjünk együtt! Jövő héten? Jössz Annához?

Kép
nyafi

Mehetünk nyafi jövő héten, ezt még előre majd beszéljük meg, hogy mikor.
Nekem ma sajnos nem jó! :( Kicsit korábban kellett volna, hogy tudjunk róla, mert így becammogni át a városon a 80 fokban, hát ne haragudjatok, de most nem vállalom. Sajnálom, mert szívesen mentünk volna, csak korábban kellett volna, hogy tudjak róla. Ilyenkor nagyon sajnálom, hogy nincs még jogsim. :(

Kép

Kép
fcicus

Ja, amúgy hunci, borotvahab van a gyermeken. :lol:

Kép

Kép
fcicus

Anna köszi a kedves invitálást...de mi nem tudunk menni mert messze vagyunk...de azért egyszer egy talira tuti felmegyünk :wink: Csak még az a kérdés hogy mikor :roll:

Cicc, nekem szerencsém van a céklával kapcsolatban mert anyukáméknak a kertjében van rengeteg.....és....tuti jó forrásból származik tehát no vegyszer és no műtrágya :)
Amúgy szerintem még van szezonja mert nekünk még a földből szedik elő anyáék....bár már készülnek hogy elrakják a pincébe...mert ez sokáig eláll asszem!

Ma jönnek a barátnőim hozzánk és még rengeteg dolgom van...húúú és ezt Réka mellett kivitelezni...ajjjajjjj :roll:

Mérges vagyok valaki elkezdte a radiátort....babrálni sőtt fúrjaaa.....a pi....baaa....Réka alszik :twisted:

Na jó szórakozást nektek mára!!!

Puszi
Niki és Réka baba
Vendég

Nyafi sajnálom, szegény Gigi!

Cicus, a marmalade az olyan mint a miénk?

Én is teszek sót is és cukrot is a kajába, ezt a kettőt lehet adni így adom is, meg hát így finomabb a kaja.

A cékla kijön bizony, szép lila még a feneke is, ezért utálok céklát adni neki :lol: és sztem még lehet kapni legalábis én láttam nálunk.

Anna nem tudunk menni, ez a hét és a jövő hét totál foglalt, mert vasárnap keresztelő és amiatt rohangálok gyantázni meg ide-oda és pénteken utazunk le, és ott is maradunk egy hetet Kecskeméten.Sajnálom....ettől a 2 héttől eltekintve mi mindig benne vagyunk bármibe akár másnap is....
Vendég

Cicc, teljes mértékben megértelek, de ha már a Moszkváig eljutok onnan metro ami egy kicsit hüvibb és az Örstől csak egy busz. És ahogy ideértek már csobbanhatok is, és addig maradtok amíg akartok. Csinálok jó hideg limonádét is!:wink:
Ez az ötlet tegnap pattant ki a fejemből, mert mára is volt programunk csak lemondták így szabad lett ez a napunk.
Azért szeretettel várunk ha mégis eljönnétek. :D :roll:

Anna, Levi baba
Kép
boganna07

Hunci sajnáljuk hogy nem tudtok eljönni, jó készülődést a keresztelőhöz. Mi finomat csinálsz? Hogyan készülsz rá?
Ruhát találtál végül, ha igen hol mert én sehol sem találok.:-(

Anna, Levi baba
Kép
boganna07

Csabi csibének NAGYON BOLDOG FÉLÉVES SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!
Anna, Levi baba
Kép
boganna07

Cicus eszembe volt és elffelejtettem, ne haragudj!CSabinak boldog féléves szülinapt!!!!!!!!!!!!

Boganna, izé...szóval hazamegyünk Kecskemétre, ott lesz a keresztelő. Vendéglőbe megyünk...apu kapott birkát azt főzik meg pörköltnek, krumplival, salátával és lehet rendelni sütit, így laig kerül valamibe mert a birka ingyen volt, ingyen megfőzik és csak a többit kell fizertni meg a piákat.Olcsóbb mintha én csinálnék , meg ne mférnénk el sehol meg hát nem tudok főzni-sütni...És nem kell mosogatni stb....

Voltam Kenguruban Dunakeszin, hát mit ne mondjak nem tetszettek a keresztelő ruhák...így végül egy halászgatyót lesz rajta, Tescoban vettem, combig ér, csíkos, van benne kék-szürke-vaj-bézs szanek, ehhez vettem egy csini világos barna inget és fehér alapon szörke-fekete körös cipőt meg fehér zoknit...

Mivel nem áll jól neki a fehér szín a kreolos bőre miatt, fel akartam dobni, hát olyannyira sikerült hogy csak a zokni a fehér :lol:
Vendég

Sziasztok!

Csabinak Nagyon Boldog Féléves Születésnapot Kívánunk!!!

Sajnos Anna, mi sem tudunk menni, de nagyon köszönjük a meghívást. Apa itthon van szabin, és én is készülődök, mert szombaton lesz Patrik keresztelője.
Lesznek hidegtálak, én csinálom, és még a hozzávalókat is be kell szerezem. Sütit is csinálnom kell még, nem beszélve a takarításról :x Azt nagyon uuuutálom!!!
Tegnap is sütöttem, főztem.... hát azt hittem megdöglök a melegtől!
Manócskán láttam pöttyöket, szerintem melegkiütés. Pedig alig van rajta ruha. Csak egy kis bady! Remélem hamar elmúllik.

Nyafi: egyszer Patriknak is megsütötte a lábát a nap, talán még májusban. Akkor Pantenol-lal kentük be és 1 nap alatt rendbejött. Mondjuk ő nem fájdította ha megsimogattam vagy bekentem. Hétvégén is kentem szinte óránként 50 faktoros krémmel, de nem is lett semmi baja szerencsére!

Kép
zuzmara08

Sziasztok!

Boldog szülinapot!!!!!!!!!!!

Anna, de jóóóóó lett volna, sajna nem tudunk menni :( :(

puszi:

Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi

Júúúúj tényleg Csabinak is Boldogságos 1/2 évet! :D

Nálunk klíma van ...komolyan mondom egyáltalán nem bántuk meg ....brutál meleg lenne nálunk.....így is 23 fokra van állítva és 26 van...ami pont kellemes...nekem is és Rékának is :)
Vendég

Sziasztok!

Cicus: megnéztem az etetőszéket, de ennek levehető a párnás része...
Hátul és oldalt is patentos...
Na, mindegy! Csak úgy kíváncsiságból megnéztem etetés után, hogy milyen :)

Nincs klímánk, és meg lehet sülni a lakásban!!!! Ventillátor megy, de halottnak a puszi :? Imádom a nyarat, de ez már nekem is sok(k)
Úgy, de úgy szeretnék a Balatonon lenni 8) 8) 8) 8)

Kép
zuzmara08

Boldog féléves szülinapot karácsonyiak!!! :D

Kép

Kép

Kép
linus

Sziasztok!

Kristóf Babának is Nagyon Boldogságos Féléves Születésnapot Kívánunk!!! ... így utólag is.... :lol:

Kép
zuzmara08

Köszönöm Anna ezt a szép napot, nagyon jól éreztem magam!!!

Kép
nyafi

Csabi, Kristóf nagyon nagyon boldogat, egészségeset, nevetőst!!!

Kép
nyafi

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket!

Valóban, Linusnak és Bettinek is Boldog Fél Évet!!! :)

Zuzi

Hát, nem tudom akkor, hogy mit mutogatott ez az eladó csaj, még körül nézek. :) Amúgy esz a sárga irigység amiatt, hogy Balcsin jártatok! :oops: :lol:

Anna

Ne haragudj, hogy nem mentünk. Nem mertem ebben a hőségben, meg hát sajnos számomra késő is volt. :( Majd legközelebb! :lol:

Babaúszás

Csajok! Mivel holnaptól megint nem lesz állandó netünk, így itt szeretném most jelezni, hogy SZOMBATON 10-re megyünk úszni!!!!!!! Gyertek ti is, találkozzunk!!!! Nyafi kérlek!

Hunci

Azt hiszem, hogy ez a marmaled az, de hosszú haj rövid ész miatt teljesen elfelejtettem, hogy milyen van nektek. :lol: Annyi maradt meg, hogy óriási tálca, és Csabi szépen elhelyezkedett benne. :oops: :lol:

Linus
Kristóf milyen cuki! Nagyon férfias a pofija! Ha jól emlékszem, Szentendrén laktok. Bejönnétek hozzánk a talira? Valójában csak a hév és egy villamos elhoz hozzánk, tehát egy átszállás lenne. Láttam, hogy neked is van kengurud. Azzal? Nagyon örülnék neki, ha ti is jönnétek! A 41-es vili egyébként, ami az utcánkban tesz le.

Étkezés
Szóval felmerült bennem néhány babaetetéssel kapcsolatos kérdés, és bár jövő hét hétfőn megyünk a fél éves méredzkedésre, szeretném kikérni a véleményeteket.
Szóval:
1. paradicsomot már lehet adni? Konkrétan paradicsomos krumplira gondolok.
2. Ha új ízű tejpépet adok, azt is három napig adjak neki?
3. Ki milyen zöldségeket próbált már? (és most nem a vásárolható babakajákra gondolok, mert azok amúgy is vegyesek)
4. Rizst adtatok már? Milyen rizst? (van egy nestlés babakajám - őszi alma teljes értékű rizzsel 4 hós kortól)

Csabi és a fél év
Ezt még mindenképpen meg akarom kérdezni. A többség túl van a fél éven. Ti észrevettetek változást? Annó azt mondta a védőnő, hogy 6 hétnél, 3 hónapnál és 6 hónál van egy fordulat a baba életében. Nálunk, amint betöltöttük a 3 hónapot, tényleg fordulat volt, onnantól alig aludt nap közben, és abszolút más lett.
Most, én nem tudom, hogy mi van a fiammal, de ez valami szörnyű. Elaltatom nap közben, kilépek a szobából, 10 perc sem telik bele, és sír, felkelt. Megyek vissza, újra, megint sír. Aztán este fürdetés után evés, kiságy, épphogy kilépek a szobából, hogy menjek tusolni (látta) úgy elkezdett üvölteni, mintha a fogát húznák. Ma, ha nem látott, vagy nem voltam mellette folyton bőgött. Hihetetlen! Nem is értem. Ezt már nem tudom melegre fogni. Apjától is sírt. És ez nem a foga, az biztos! Amúgy a nyaklánc már pár napja ott virít a nyakán, nagyon csini. :wink:
Ja, és mindemellé két napja alig eszik kanállal. Ez a fogzás? Ma anyatejes krumpli volt, tegnap srépa kis fehérrépával, egyiket sem fogadta el. A délelőtti almának a felét is meghagyta. A srépát mondjuk úgy tűnik, hogy utálja, így akkor adtam gyorsan tejpépet, de annak is lett maradéka. A krumpliból ugyan evett, de vajmi keveset. Pedig eddig nála aztán semmi baj nem volt az evéssel, az tuti! :!:
Ez most mitől van?! :?:

Kép

Kép
fcicus

Nyafi mi is nagyon örültünk hogy eljöttetek, kár hogy nem csináltunk képeket pedig még fürcsiztünk is.:-))) Szóval jó volt nagyon!
Gigi ennivaló kiscsaj, és a háromszögezést is nagyon jól
csinálja
Cicus: Nálunk is detto ugyan ez volt ma sokat sírt és nem volt hajlandó kanállal enni, tuti a foguk, és szegénykém bukit is. Az etetőszékben is felül és rágja a tálcáját ezerrel, annyira sajnálom, lehet hogy mi is kipróbáljuk ezt a nyakláncot.
Nálunk is nagy mumus a sárgarépa.
Levi imádja a paradicsomos burgonyát a kakija puhább tőle, szóval nekünk nagyon bejött. :oops: :D Ja és ez a Nestlé amit írtál az egyik kedvence a kis Manókánknak. :D
Linus, Kristófnak így utólag is NAGYON BOLDOG FÉLÉVES SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK! Kész nagyfiú ezen a képen!
Jó éjt mindenkinek!
Anna, Levi baba
Kép
boganna07

Boganna, sajnálom hogy nem mentünk!Legközelebb...

Kristófnak és Pannának boldog féléves szülinapot!

Cicus:

Szóval:
1. paradicsomot már lehet adni? Konkrétan paradicsomos krumplira gondolok.

pari mehet, megpárolod és lehúzod a héját, mixeled krumpilval.

2. Ha új ízű tejpépet adok, azt is három napig adjak neki?

nem kell feltétlenül de mindegy

3. Ki milyen zöldségeket próbált már? (és most nem a vásárolható babakajákra gondolok, mert azok amúgy is vegyesek)

mi már mindent szinte...sárgarépa után én parit, majd sütötököt majd salátát majd sóskát, spenótot, majd céklát, majd padlizsánt, cukkinit, adtam kicsit később zöldborsót majd karalábét, karfiolt és már nem tudom tovább...de így volt a sorrend eddig az biztos.

4. Rizst adtatok már? Milyen rizst? (van egy nestlés babakajám - őszi alma teljes értékű rizzsel 4 hós kortól)

rizst barna rizst vagy babáknak való rizst lehet nyugodtan

Fél éves kor:rengeteget változott...rengeteget, hihetetlen...

Nyertek a németek :lol: (ők a favorit a hollandok után :cry: )
Vendég

Mi is a németeknek szurkoltunk! :lol: (Peti alapból német fun, az olaszok meg kiestek...)

Lányok, nagyon szépen köszönöm, a többieknél is kíváncsi lennék a mit-hogyanra, de ez már óriási segítség nekem. Igy fel is bátorodtam, hogy ma kipróbáljuk az erdei gyümis Hipp-es tejpépet! :lol: Vagy a Banános Humana-t. --- ezt valójában már én jobban várom. :oops:

Anna
Az őszibarack-banán teljes értékű rizzsel nestlésre gondolsz? :wink:

Hogy én mennyire meglepődtem azon, hogy mennyire alacsony a GYED!!! Na mindegy...

Kép

Kép
fcicus

hello! kajákhoz Cicus inkább nem szólok hozzá, mert tudod mi még mindíg inkább tápon élünk.
Neki is volt egy pár ilyen napja, mikor nagyon kívánt engem. én akkor azt csináltam, hogy vittem az etetőszékben, a hurciban, vagy a habtapin mindenhova és így látott. de már elmúlt.
Anna csak neked! pusssssssssssssssssz!!!
Mutatok kúszóprodukciót!!!
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
nyafi

Sziasztok!

Cicus: a hozzátápihoz nem tudok hozzászólni, mi még csak almát ettünk és azt sem nevezném evésnek :roll:

A változás viszont óriási volt...felült, felállt, és nagyon ANYÁS lett, az alvás nálunk ugyanígy néz ki :( és nem tudok vele mit csinálni...esetleg valami tanács, amint leteszem sír és felül.

Már próbáltom hogy ráhagyom de ez sem segít.

Abigél és Kristóf is nagyon édesek!!!!

puszi:
Zs

Kép Kép
tn_zsuzsi

Hello!

Lányok, én holnaptól megint kicsit eldugulok.
Úszni pedig úgy tűnik, hogy mégsem 10-re megyünk, mert nem kell anyósomékhoz menni utána, és ahogy Petit ismerem, már 8-ra fogunk menni. Szóval mégsem valószínű, hogy összefutunk!

Puszi mindnekinek!

Kép

Kép
fcicus

Ja, még gyorsan szeretnék nektek valamit mutatni!
Sosem tudtuk pontosan eltalálni, hogy kire is hasonlít ez a gyerek!?! Most megtaláltuk!

Kép PiciPeti

Kép PiciCsabi

Félelmetes! :) :shock:

Kép

Kép
fcicus

Hahó! Mi nem megyünk úszni, mert megyünk Veresegyházára, elvileg 10-re és ott leszünk egész hétvégén! Mindenkinek jó hétvégét kívánok!!!

Kép
nyafi

Húúúúú csajok eladtuk a lakásunkat :shock: .... tök hirtelen....így kezdődhet az építkezés....ajjjjaaajjjjj.....Okt.ben ki kell költöznünk.....valszínű anyáékhoz.....mert addigra még örülünk ha falak állnak!

Cicc, nagyonnn hasonlít Csabi az apucijáraaa....aztaaaa :!:
Paradicsomos krumplit nem próbáltam méééég!!Mert mi is elég lassan haladunk...uyganis a kisasszony egy finnyagép :roll: Bármit adok elsőre óriási undorodó pofákat vág és 2-3 kanál után szájzárat kap ŐRékaságaaaa :D Aztán 5-6 nap után már 60-70 gr az adag...én ennek is örülök....tegnap is csináltam neki sárgabaris-sütőtökös.kruplit.....és...csodák csodája megevett belőle 60 gr...pedig először ette...és magában a sárgabai ill. sütőtök uuutálat volt a számára....viszont így bekanalazta.....szerintem ő kifejezetten uuuutáljaaa az intenzív ízeket ez tuti...mert ha magában adok valamit azt az istennek sem enné meg :roll:

O óóóóó kaki van....megyek is...majd még jövök!
Vendég

Nah újra itt....kaka kipipálva:)

Szóval rizset még én sem adtam....kíváncsi lennék én is ki hogy adta ha adta már és milyet lehet ?

Zöldség gyümi....mi még ahogy említettem nagyon az alapoknál járunk....zöldség....krumpli,s.répa,borsó, sütőtök....talán ennyi asszem...és én a gyümit is kénytelen vagyok krumplival vagy tejpéppel adni...mert ahogy említettem ŐRékasága 1 finnyagép!

Linus, nagyon cuki Kristóf!!!

Boldogságos 1/2 évet neki és és Pankának is...remélem nem hagytam ki senkit :oops:

Ma megvolt Rékuci életében az első nagy koppanás.....ugyanis a kisasszony magyar spárgából akart fordulni na hogy ezt igazából nem lehet azt ő nem tudta így lendületből koppant a feje a padlószőnyegen .....volt nagy Ooooordításss...aztán fél perc múlva már vigyorgott 1000-rel....kis lüke :)

Na megyek mert megpróbálunk egy kis főzit enni elérkezett az ebédidő!

Mindenkinek Jó Hétvégét!

Puszi
Niki és Réka baba
Vendég

Csajok az normális hogy főzi után hamarabb éhes a gyermekem? Tegnap megevett 100 gr főzit utánna leöblítette 120 tápival és 3 óra múlva már éhes volt :shock:
Vendég

Örülj neki, lehet, hogy kicsit savas volt a főzi nem tom mit adtál neki és attól éhesebb. Mi kipihentük magunkat hétvégén, Abigélért odavoltak! Péntek óta viszont kicsit nyűgi! Nem tom miért nálatok mi a helyzet?

Kép
nyafi

Örülök neki szó se róla....valszínű megnőtt az étvágya....mert fürcsi előtt is közvetlen éhes és akkor is megivott 100 ml tápit....mondjuk nem is csodálom annyit mozog .... hogy ihaj :D
Vendég

Niki:passz.Flóra főzi után simán kibír 4 órát.

Tegnap lent voltunk a balcsin.Olyan jóóóóóó volt! :D :D :D Egész nap a vízben voltunk(gyerek nélkül) és ennek meg az lett a következménye,h szénné égett a hátam!!! :( :( :( Jó volt így aludni éjszaka!

Hunci:mesélj hogy sikerült a keresztelő?!Tegyél fel majd képeket.
Azt hiszem mondtad,hogy Kecskeméti vagy.
Ugyi?

Húú hoghy dörög! :shock:

További szép napot Mindenkinek! :D
Vendég

Niki:passz.Flóra főzi után simán kibír 4 órát.

Tegnap lent voltunk a balcsin.Olyan jóóóóóó volt! :D :D :D Egész nap a vízben voltunk(gyerek nélkül) és ennek meg az lett a következménye,h szénné égett a hátam!!! :( :( :( Jó volt így aludni éjszaka!

Hunci:mesélj hogy sikerült a keresztelő?!Tegyél fel majd képeket.
Azt hiszem mondtad,hogy Kecskeméti vagy.
Ugyi?

Húú hogy dörög! :shock:

További szép napot Mindenkinek! :D
Vendég

Ha nem bánjátok egy kis hétvégi egyveleg képekben :)

Kép Feltérdeltem :)

Kép Átmászom apán :)

Kép Na jó egy kis segítséget kaptam...mert túl nagy hátul a koffer...:)

Kép Bi-bííí én már kenyeret is kóstoltam és tök fini...:)

Kép Nagyinál vigyorgok mint a tejbetök...:)

Tudom megint sok vagyok bocsi :oops:
Vendég

Sziasztok!

Niki:Nem vagy sok,sőt!
Rékuci tündéri!:)

Kép
aniko...

Kép

Kép

Kép

Kapott egy medencét és ezt művelte.... :D
Vendég

Kingii nagyon édes Flóra....Rékának is ilyen kis pancsolója van :D
Amúgy Flóra mennyi főzit eszik, hány gr-ot?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?