Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Kép
Kép

Ez a kislany valami edes bogar...mar regota megakartam osztani veletek de valami mindig kozbejott....nagy olvasgatasomban a forumon talaltam meg a kepeket.O Katica :P "magika" nevu forumozonk lanya :mrgreen: Nem ismerem ot de az erdem az ove ezert gondoltam fontos ideirnom :lol: :wink: En is ilyesmi voltam picinek na jooo o szebb :lol: :lol: mindenesetre a profi kepeket o maga csinalta es nekem ngyon tetszettek es mikor megtalaltam egybol tudtam megosztom veletek :wink: En egy ilyen bebivel meg is elegednek :mrgreen: Mindenkinek mennek a drukkok na meg a poszitiv energy!!!Babasodasra fel!!!! Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szióka drágaságom!
Jó reggelt Neked, illetve szép délelőttöt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Látom, Katalaint elloptad megint :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Szerintem egy kicsit a teád kavarhat be, és még csak most lesz pé-d :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 

 
 

Mentem leltározni, délután jövök :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Puszi mindeniknek :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kép

Jelentem fejfájás lemondott. :lol: :lol: Szerencséjére! :lol: :lol:
Tegnap korán mentem a tanyára, hogy még a nagy meleg előtt le tudjam szedni a meggyet. Mamikám pedig kapálgatott. Délután árpát arattunk, arra viszont "nagyon "jó idő volt. Pont olyan aratási. Iszonyat meleg volt. Nagy szalmakalap volt egész nap a fejemen, meg vizes törölköző a vállamon. Így ki lehett bírni.

Bridget

Tegnap tényleg elkerültük egymást, de én akkor már kinn voltam a tanyán, amikor ideértél.
Azok a gondolatok nagyon jók.
Hát, kár, hogy nem tudunk itthon hozzávalót szerezni egy jó kis japán ételhez. Mert én szívesen megkostólnám őket. Szeretem nagyon a szószos kajákat. Na de hátha ide is eljutnak egyszer ezek a termékek. :roll: :roll:
Kár, hogy tegnap nem volt akció. De még lehet, hogy ma be tudjátok pótolni. Lehet, hogy még nem késő. :roll: :roll:
Köszönöm az ölelős macit. Nagyon édes vagy! :lol: :lol: :lol:
Arról Az édesvölgyi suli szerelmes ikrei-ről már mintha hallottam volna. Lehet, hogy ment itthon tv-ben? :roll: :roll: :roll:
Már meg is van egy itthoni program . Kastélylátogatás. A Festetics-Kastélyt láttad már? Hát azt meg kell nézned neked is, meg mindenkinek aki nem látta. Az valami fantasztikus épület. Én kétszer is megnéztem, de mindkétszer magával ragadott. Gyönyörű a parkja is. :lol: :lol: :lol:
Ez a te hőd, tényleg elég furán adja elő.Mi ez a hullámvasút benne? :shock: :shock: :roll: :roll: Lehet, hogy nem is volt pé? :roll: :roll: Előfordulhat, hogy a teától kitolódik, és csak ezután lesz? :roll: :roll: Még igaz is lehet a fenti állításom, hogy még nem késő. Ne mondj le erről a hónapról! :!: :!: Majd csak akkor, ha megjött. Addig meg még van időd. Még egy hetet kinn vagy! :!: :!:
Jelentem tegnap megittam vagy 4 liter vizet! Illetve bodza -szörpit, amit a Mamikám csinált. Ilyenkor nagyon frissítő. :lol: :lol: :roll:
Jajj ez a kislány igazán édes! Nagyon cuki. Köszönjük, az energiát!
:lol: :lol: :lol:

Szöszke
Jó lenne,ha csak úgy elküldhetném pirit. :lol: :lol:
Te akkor nagy focirajongó vagy! Ritka lányban a fociszerető. :lol: :lol: Én annyira nem bánom,hogy vége, bár mostmár nincs minden este. Így nem gáz. De előtte minden este azt kellett nézni,és egy kicsit uncsi volt. igaz van 2 tv, de nem volt szívem kiküldeni a nappaliba tv-zni. Hát, őszintén szólva inkább azért, mert akkor nem tudtam volna odabujni hozzá, és én úgy szoktam elaludni. :lol: :lol: :oops: :oops: :roll: De azért a végső "csatára" kíváncsi vagyok. Azt meg szeretném majd nézni! :roll: :roll: :lol: :lol:
Úgy nézem, mindenki szereti a romantikus könyveket, és a kastélyokat. Húúú ha egyszer elengednének egybe.... Át tudnám kutatni szívesen. :oops: :oops: :lol: :lol:
A végtelen történeten én is szeretem. A Harry Pottert nem mondom, hogy szeretem, de nem is utálom. Filmen láttam őket. Bár szeritnem némelyik nem gyereknek való. :roll: :roll: :roll: :roll:

Zsuzska
nagyon klassz hétvége lehetett! Jól kiáztathattad magad! :lol: :lol: Medence, Balcsi.....Irigy-irigy. :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekünk a jövő hét végén lesz a tesómékkal közös "nyaralás" csak enyi lesz, mert nincs többre lehetőségünk. :roll: :roll:
Tegnap, és előtte itt is nagyon meleg volt. A fejem is a melgtől fájdulhatott meg. Nálunk vihar nem volt. Meglepődve olvastam a hírekben, hogy északon milyen károkat csinált. :shock: :shock: :roll: :roll:
A köszöntöntés pedig nagyon szívesen! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Húúú neked most volt pé, ha jól gondolom. nagyon felszaladt tegnap a hőd.Úgyhogy remélem rágyúrtatok! :oops: :oops: :lol: :lol:
A vonalzóim nevében is köszi. Szeretek néha változtatni. Kicsit feldob. :lol: :lol:
Ezek szerint te olyan vagy mint én. A párom néha azon röhög, hogy képes vagyok sírni, nevetni egy könyvön. Ő nem nagyon olvas, nem tudja milyen az, amikor az ember beleéli magát a történetbe. :lol: :lol: :lol:
Te királylány lehettél? Lehet, hogy én voltam az öltöztetőnőd, vagy a társalkodónőd, vagy valmi ilyesmi...:wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tényleg hol vannak a többiek? :roll: :roll: :roll: Remélem minden rendben velük! :roll: :roll: :roll:
Főleg a Nócika fura nekem, mert ő nem szokott ilyen sokáig távol lenni! :roll: :roll: :roll: Mindjárt írok neki iwiw-en.
De azért jöhetne mostmár Kata és Melus is!
Kata nem most ment a Balcsira? :roll: :roll: :roll: Vagy majd csak eztán? :roll: :roll: :roll:

Most megyek, zuhizni, aztán meló! Majd jövök holnap!
Puszi

Kép
Vendég
 


Szia Zsuzska!
Látom megelőztél. Mire megírtam, te is itt voltál!
Neked Kitartást, és jó munkát!
Vendég
 


Na vgyok en is 8) Voltam a lezeres szortelenitesemen....aminek hagy ne mondjam,hogy elneztem az idopontjat :? :oops: azt hittem 5-re van idopontom erre fel 2kor hivnak,hogy hol vgyok :?: :oops: :oops: :oops: Mondom nem 5-re megyek azt mondja nem 1-re :shock: :o :oops: Aztan megegyeztunk fel3-ra megyek 8) Kitty megvart aztan elmentunk egy kicsit setalni meg akart menni az uj Crocs cipoboltba mer allitolag itt olcso es otthon leadtak ra a rendelest...tudjatok az a lukacsos gumi cipo...na elkisertem es en is vettem egy papucs szerut ezen nincsenek olyan lukak nekem az nem jon be :lol: Elotte meg jooo sokat gyalogoltunk 8) Most ertem haza 15perce :shock:

Zsu
Lehet,hogy kesobb jon de mikor?! :roll: Nekem a ciklusom rovid ahoz,hogy kesobb jojjon :roll: :? Jo leltarozast :lol: 8) :lol: Katalint nem loptam el mert anyukajat en megkerdeztem feltehetem-e ot :wink: 8) es ezek meg a regebbi kepek amiket neked mar mutattam 8) de itt meg nem :roll: viszont vannak ujak is ugyhogy minnya jonnek azok is :lol: 8)

Pendi
Latod itt ma csak mi tartjuk a frontot :roll: Lehet van otthon is valami adalaek vgy kaja de en nem elek otthon nem tom.A kajat meg itt tavaly ota esegetem meg miota az embor ravesz minden felere :lol: 8) En is gondolkodtam hazavinni szoszt es csinalok a csaladnak de nincs helyem :? :roll: Jah az akciot en is sajnalom...na mind1...majd agusztusban :( :? :roll: Szerintem mar keso mer pe elotti 2nap a jo :roll: lehet pe-m se volt ilyen hovel :evil: :roll: :evil: A macit szivesen :wink: A konyv amirol irtam lehet ment a teveben :roll: En nem tom jotol kerded :lol: de remlik nekem is valami :roll: En nem sok kastelyt lattam...es amit lattam az is olyan regen volt nem emlexem ra :? :roll: Na jo nem mondok le a honaprol...de mint ahogy neked is megjegyeztem a gyereket nem a golya hozza :roll: es a semmibol en se leszek babas :? :roll: Igen mar csak 1het uhh ezt is megeltuk :lol: A sok vizivas meg jo mer ugye azert fajt a fejed(marmint mer nem ittal)A kislanyrol meg jonnek a tobbi kepek 8) Tobbiek nem tom hol vannak :roll: Jaaah jol mondod Kata balcsin van :shock: 8)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Bocsika, hogy nem jöttem, de ma van a házassági évfordulónk, és hát apácska biza itthon van velem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nócika üzente:

Szia Drága Zsuzsumkám! Ne harika, hogy nem jövök, de sajna
> otthon betojizott agépem! Ki tudja mikor tudok ujra
> csaszizni hozzátok! Most is a munkahelyemről írok neked! Ha
> bármi extra történés van légyszike írd meg itt, mert a
> babanetre nem nagyon szeretnék felmenni itt a neten! Szal
> mindenkit csokolok baromira hiányoztok! Mindenkinek sok
> pudingot kivánok! Légyszi mindenkinek írd meg, hogy nagyon
> hiányzik nekem! Sokszor csók mindenkinek! Meg köszcsi, hogy
> továbbitod az üzim! Millio pusz Nócika!

Ígérem, holnap jövök :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Szép álmokat mindenkinek :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kép

ZSu
te vgy a het hose :lol: :wink: Leltarozol aztan megint leltarozol,partyk,szulinapi buli es most meg a evfordulotok 8) :lol: Le a kalappal es koszi az uzencsi kozvetitest :wink:
Kép

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9 ... 38400_.png

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Mindjárt visszaolvasok, tegnap nem tudtam jönni, barátnőztem .. de előbb vmit meg kell osztanom veletek ..


POZITÍV LETT A TESZTEM!!!

Kép
szöszke.
 
 


Szöszke!!!!

Nagyon nagy GRATULA!!!!!!!!
Ugye-ugye, én megmondtam!!!!!
Mikor mész dokihoz?
Vigyázz magadra nagyon!!!!!!
Puszi!!!!!!!!!!! :) :) :)
Vendég
 


Tesztfotót kérünk!!!!!
Vendég
 


Melus! De drága vagy, annyira köszönöm, nagyon jól esik!!! Tesztfotót majd csinálok este, és holnap reggel feldobom :) Dokihoz lövésem sincs, h mikor megyek :roll: Mikor "kell"? :roll:

Kép
szöszke.
 
 


Attól függ, milyen erős a teszted.Ha erős, akkor már látni fogja a petezsákot.
Ha holnap nem is, hétfőn mindenképp menj el egy uh-ra.
Valami gondod volt?Esetleg progihiány vagy vaélami?Mert akkor progipótlást is kapsz.De majd a doki megmondja. :)
Az első babás a topicban!!!Reméljük, most beindulnak a többiek is :wink:
Vendég
 


Hurrrááááááá!!!!!!!! Szöszkének + lett a tesztje!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Olyan izgatott lettem, mintha az enyém lett volna pozitiv.:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szöszke
Hatalmas gratula!!!!!!!!!!!
Annyira örülök neked!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindjárt írok a többieknek is.
Vendég
 


Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh Szoszke!!!!!!
Kép

Mondtam en jol eltuntel aztan babasan jottel vissza :lol: De,hogy hogy csak 3hetes kismami vgy?21napos a ciklusod vgy a vonalzod ilyen becsapos? 8) Amugy ngyon klafa (irigy)(irigy) En ugy tom a doki nem ngyon foglalkozik mig 7hetes nem vgy....de vervetel az jo mer abbol megmondjak...bar en meg nem voltam babas :roll: Te joooo eg ha +-os ott nincs mese jon a babo!!! :lol: :lol: 8)

Melus
Latom azert te is figyelsz :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jah igen Pendi jott es meselte az oromhirt 8)
Es igen megvan az elso BABASUNK!!!!!!!Yeeeeh.... Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jaaaajjj Szia Melus!

Bocsi, de annyira magával ragadtak a történések, hogy elfelejtettelek köszönteni!
Mi újság? Hogy vagy? HOgy bírod ezt a meleget?
Vendég
 


Bridget!
Jó az új vonalzód! :lol: :lol:
Vendég
 


Pendi
Koszi 8)

Szoszke
Te mar 2napja teszteltel? :shock: :roll: :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jajjj Csajok, én annyira boldog vagyok, és olyan jó érzés, hogy velem együtt örültök Ti is, köszönöm!!! Sztem várok még egy kicsit a dokival .. a ciklusom 28 napos volt, Bridg :)

Nagyon-nagyon köszönöm nektek drága barátnőim!!! :)

Kép
szöszke.
 
 


Jajjj Csajok, én annyira boldog vagyok, és olyan jó érzés, hogy velem együtt örültök Ti is, köszönöm!!! Sztem várok még egy kicsit a dokival .. a ciklusom 28 napos volt, Bridg :)

Nagyon-nagyon köszönöm nektek drága barátnőim!!! :)

Kép
szöszke.
 
 


Bocsi h 2x küldte el :twisted: Ma reggel teszteltem.

Kép
szöszke.
 
 


Hogyne orulnenk veled a boldogsagot meg elhisszuk :wink: :D es irjal ma mi meg hogy volt....reszletes beszamolot kerunk!!! :twisted: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


ez az!
részletesen!

Ez neked szól:

Kép
Vendég
 


ES meg szeretnem hangsulyosan kiemelni,hogy orulok,hogy mi voltunk az elsok akikkel megosztottad eme nagy oromedet.Kép
Mesld el mikor kellett volna jojjon es melyik nap teszteltel es a pe-d mikor volt mindent!Na meg azt szerinted hogy jott ossze :?: 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Pendi
Az utazos vonalzomon mivel lassan megyek a dragamat fogom csokolgatni amig itt vgyok jooo mi?! :lol:


Szoszke
Igy razom majd az oromodben:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Igen, figyelek :)
De ritkán írok viszont :oops: ezért ezer bocs!
Köszi szépen, megvagyunk, a pocak már jó nagy, lassan megpróbálok tenni pocakfotót is, csak még mindig nincs elem :oops:
A meleg kikészít, de a picit is, mert van amikopr eszeveszettül rugdos, van amikor órákig semmi.
Vendég
 


Na en megyek kajalni me minnya ehen halok :? :x

Szoszke yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh U did it!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Annnyira aranyosak vagytok!!! :D

Bridget, Pendi! Részletesen: hétvége óta érzem ugye a hányingert, amit Márk deoja vált ki belőlem .. mondtam, h eddig szerettem, de most tényleg .. fúj. Ez már gyanús volt, mert a mensi nem produkálhatott vna ilyesmi tünetet. Valamelyik nap cickófeszülést is éreztem, viszont ezzel úgy vtam, h lehet, h csak bemesélem magamnak. Tegnap este viszont nem tudtam tovább várni, és elhatároztam, h ma reggel megcsinálom a tesztet. És lám :) Fogalmam sincs, h mikor jöhetett össze, vagy h mikor lehetett peteérésem .. nem tudom, nem számolgattam még :D De nagyon boldog vagyok!!! :) Köszönöm a képet, Pendi, és ezt a hatalmas örömöt, Bridg :) És természetes, h nektek mondtam el először, hiszen ti szinte az elejétől ismertétek a terveimet, velem voltatok végig .. :)

Kép
szöszke.
 
 


Nnna mostmár írok a többieknek is :lol: :lol: :lol:

Zsu!
Neked is nagyon gratulálok a házassági évfordulótokhoz!
Kép
Egész nap ki se másszatok az ágyból! :oops: :lol: :lol: :lol: Lehet, hogy ennek az eseménynek lesz majd babó az eredménye! :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: Köszönjük, hogy felraktad Nócika üzenetét. Megnyugodtam, hogy semmi baja. :wink: :wink: :roll: :roll: :lol: :lol:
Nektek szép napot!!! És holnap várunk!! :lol: :lol: :lol:

Bridget
Te nagyon szétszórt vagy már. :lol: :lol: :lol: Megint időzavarba kerültél? illetve elfelejtetted az időpontodat? :lol: :lol: :lol: Már nagyon az utazás hatása alatt álsz! Nyugodj meg! Tudom, hogy izgulsz! Minden ok lesz, és hamarosan itthon leszel! Meg nálam is!
:lol: :lol: :lol: :lol: Már nagyon várlak bennetetket! :lol: :lol: :lol:
Az a gumipapucs most itthon is nagy divat. Mindenkinek ilyet látok a lábán.nagyon praktikus lábbeli. :roll: :roll:
Na, látod, nem csak mi vagyunk. Szerencsére. :lol: :lol: :lol:
és micsoda hírek!!! :lol: :lol: :lol:
Én ittam elég folyadékot. :roll: :roll: Megittam majd 3-4 liter vizet. Szoktam én az ilyenre figyelni, mert nem szeretnék kiszáradni. A fejfájásom szerintem a a melegtől, és az állott levegőtől volt.
:roll: :roll: :roll:
Ez a kisbabó egyszerüen gyönyörű. Nagyon szép baba. Bárcsak már mi is ott tartanánk, hogy ilyen képet tegyünk fel. :roll: :roll:
Ez a te hőd még mindig eléggé furi. :roll: :roll: Mintha még nem lett volna pé. de még be sem rakta a függyőlegest. Lehet, hogy tényleg a teától van? most fog helyreállni a ciklusod. :roll: :roll: De ha még nem volt, addig amíg nem indulsz, még van majd' egy heted! addig meglesz a pé is. Van még esélye a babának.
Az a vonalzó tényleg nagyon jó! szegény párod! Mire elindulsz, kipuszilod belőle a lelkét! hi-hi. :lol: :lol: :lol:
Jó étvágyat! :wink: :lol:

Szöszke
Még itt is le kell, hogy írjam ,ennyire örülök neked! :lol: :lol: :lol: :lol: Ez a hír most felrázta szerintem a csapatot! Várjuk a tesztképet!!! :lol: :lol: mit érzel? hányineg? álmosság? Mik a tünetek? Mindent írj le. Vezesd nálunk is a "kismama-naplódat"!
:lol: :lol:
És hát persze, hogy veled örülünk!!!! Barátnők vagyunk!!!!! És tudod most veled együtt örülünk!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Osztom Bridget véleményét: Nagoyn jó, hogy velünk osztottad meg előszőr! :lol: :lol: :lol: Meg is sértődnék,ha nem így lene! :lol: :lol: :lol: otthon tudják már? Mit szóltak? Márk? (ugye így hívják a párodat?) Ő tudja már? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Melus
nincs elem? hát adok én egyet! :lol: :lol: :lol: azon ne múljon! :lol: :lol: :lol:
Vegyél amint lehet! Várjuk azt a pociképet!
Igyál sok folyadékot! És ne menj a napra!!!! vigyázz magadra!

Én ma megyek vissza a régi dokimhoz. Beszéltem az asszisztensével a kolléganőmmel, aki beszélt a dokival. Vár engem. Nagyon izgatott vagyok. Kolléganőm azt mondta, hogy ma megbeszéljük az időpontot, és valószínűleg jövő héten már meg is lesz az átjárhatósági.

Mindenkinek szép napot!
Még majd igyekszem jönni!
Vendég
 


Most látom SZöszke, hogy mire megírtam, írtál! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Jaj de jo...azert remelem nem hagysz itt bennunket most,hogy babos vgy :roll: Meg meg az jutott eszembe,hogy most tesoddal mindketten babat vartok...az osok gondolom majd ki ugranak a borukbol oromukban :D

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Nagyon jó, hogy így történt!
Tényleg írtad azt a deo dolgot! Hát, az már az volt! De jó !!! Még mindig nem térek észhez! Gondolom hát még te!!!!!! Mostmár nagoyn vigyázz magadra! De nagyon!!!!!!
Vendég
 


húúú tényleg!!!
Én azt már el is felejtettem, hgoy kettő baba lesz a családba!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ezt tuti jó!!!
dupla öröm.
Tesód mikorra is várja? Majd megoszthatjátok egymással a tapasztalataitokat!
Vendég
 


Csajszik kicsit befajdult a fejem...reggel 10ora ota agepen ulok(8oraja :shock: ) pihenek kicsit aztan meg jovok es pendi neked is akkor majd irok :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Dehogyis hagylak itt benneteket, Bridget!!! Ha jöhetek még így is, akkor semmi pénzért sem :) És nem győzöm elégszer megköszönni nektek, hatalmas boldogságot adtok ti is :)

Pendi! Igen, Márk :D A fiúk még nem tudják. Először fel akartam hívni, de anyu azt mondta, h jobb ezt személyesen (milyen igaza van, csak úgy megmondanám neki), és mivel nem tudja, h mostanában van tesztájm, nem is izgul .. majd elmondom neki délután, ha hazajön :) Anyu hihetetlenül a boldog, a nővérem még mindig zokog .. a hormonok :D

Bridget! Hát igen .. és tökjó lesz, h nagyjából egyszerre fognak megszületni a babák! Szilvi mindig is egy lépéssel előttem járt mindenben (persze ezt nem rossz értelemben, hanem azért, mert ő az idősebb), és ez nincs másként most sem .. emiatt az egy lépés miatt eddig is rengeteget segített, most is tud majd remélem :)

Kép
szöszke.
 
 


[quote]H írta:a jöhetek még így is

Mi az hogy jöheteK?!!! egyenesen kötelező!!!! ti adtok nekünk!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát nagyon kivi vagyok,, hogy mit szol a párod!!

[quote]a írta: nővérem még mindig zokog

Hát én is megkönnyeztem, elhiheted!!! Ez annyira jó hír!!!!!
Vendég
 


[quote="pendi"]
írta:
pendi
[quote]a írta: nővérem még mindig zokog

Hát én is megkönnyeztem, elhiheted!!! Ez annyira jó hír!!!!!


Komolyan Pendi?? De aranyos vagy :oops: :oops: Köszönöm :)
Jólvan, rendben, természetes h jövök ;)

Kép
szöszke.
 
 


Jaaj, olyan mamlasz vagyok, reggel óta akarok még vmit írni, csak perpillanat nem látok ki attól a bizonyos rózsaszín felhőtől :)

Zsu! Nagyon sok szeretettel gratulálok én is az évfordulóhoz!!!
Kép

Kép
szöszke.
 
 


Na vgyok a fejem meg szet akar mindig esni ugyhogy elmegyek hajat mosok aztan agy lesz a vege.Mar fel 10van ugyis :roll:

Szoszke
Mindenkeppen ird meg mit szolt a parod meg amugy is minden szosszenet erdekel minket ugyhogy tudooosiiits!!!! :lol: 8) :lol: En tuti inkfartust kaptam volna +os tesztem lattan :shock: :? :roll: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Te jarsz a fejemben majd paromnak is elmesellek ha agyban leszunk :wink:

Pendi
A hommel nem tom tenyleg,hogy mi van...a team nemzes elosegitesere szolgal vgy mi nem tom,hogy a ciklushoz mennyire van koze de majd meglatjuk :wink: es igen ngyon szetszort vgyok...nem tom miert :roll: :oops: Az utazassal nem foglalkozom egyenlore ugyhogy az nem lehet :roll: Gondoltam,hogy van otthon is...mindenhol meno most...olyan konnyu nem is erezni,hogya labadon van :shock: A kis Katica gyonyoru...ngyon irigy vgyok a anyukajara :roll: :oops: 8) :lol: A paromat meg jah szetcsokolgatom mire megyek haza nem baj :lol:

Amugy parom holnap megy Kinaba es vasarnap jon haza ugyhogy ez a 3nap kiesik az akciobol...utana meg mar szerintem keso... :roll: bar vannak meg csodak :wink: Ugyhogy hetvegen egyedul leszek es regeneralodom megyek kormoshoz,fodraszhoz es bepakolok :wink: 8) Talan masszazsra is.Holnap pedig 12-re akuposhoz megyek utana meg 2-re a dokihoz az EREDMENYEIMERT izzadas ugyben :roll: :oops: nem felejtettem el 1enlore legalabbis :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Közben kitaláltam, hogyan hozom Márk tudtára, mert úgy érzem, nem vagyok elég bátor, h csak úgy odaálljak elé, és azt mondjam: "baba lesz" :oops: szóval vacsinál mindig anyu és én terítünk, majd belecsempészem Márk szalvétájába a tesztet :)

Nnna, Bridg, megint dejó napja lesz vkinek amikor megy szépülni :D Tööökjó neked, én is akarod, bár most nagyon jól érzem magam :D

Kép
szöszke.
 
 


Nekem mar megvan,hogy fogom bejelenteni :lol: 4ev alatt volt idom kitalalni :roll: :? Ugy izgulok....huhuuuu 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


És beavatsz? ;) Nem nyúlom le az ötletet, becsszó :D

Kép
szöszke.
 
 


Tyu oke beavatlak :wink: 8) Szal en majd veszek egy kepeslapot tod olyan babasat...es megirom ugy a baba neveben,hogy Hy en lennek a te fiad/lanyod egyenlore a mama hasaban (a szovegen meg nem gondolkodtam de megirom,hogy pl.) 4hetes meg pirinyo de mar...(es leirom hogy ilyenkor milye van meg ilyenek)...es,hogy ha te is szeretned akkor 8honap mulva talalkozunk 8) Valami ilyesmi mindenesetre berakom boritek...megcimezve neki a golyatol vgy nem tom :lol: A leveleket en hozom fel es majd ott ulok mikor kibontja es olvassa....mer ugye a reakciora kivi leszek :lol: :lol: 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bar az elso kerdes az lenne:
"What's this?" :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Megyunk aludni 8)
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Halihó!

Csajok??? Mi volt ez az óriási pangás tegnap??? :shock:


[quote="bridget0801"]B írta:bridget0801ar az elso kerdes az lenne:
"What's this?" :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

A barátnőm is úgy csinálta tavaly, h levelet írt a férjének a baba nevében :) Mondjuk ott a srác meg teljesen ki volt akadva, h miért kap névtelen leveleket, meg ő ezt nem nyitja ki, meg biztos levélbomba .. nagyon vicces volt :lol:

Na, hát én is megmondtam Márknak tegnap, nagyon-nagyon örült, hihetetlenül boldog lett :) Megterítettünk anyuval, és tényleg beletettem a szalvétába a tesztet, amikor meg akarta törölni a száját, akkor pottyant az ölébe, szóval tiszta jól jött ki :D Boldog nagyon, és olyan jó látni :)

Kép
szöszke.
 
 


szia Szöszke!
itt vagyok én is. mindjárt írok
Vendég
 


Kép

Jó reggelt!

Akkora vihar volt nálunk éjszaka, hogy felébredtem. Nem szeretem a vihart. :roll: :roll:
Voltam tegnap a dokinál, elvileg jövő héten megcsinálja az átjárhatóságit, de majd ma fel kell hívnom. Megy a röntgenesük szabadságra, és ha nem lesz helyettesítő, akkor nem tudja most megcsinálni. Akkor tolódik egy ciklust. Most azt mondta, hogy ne is szedjem addig a clostyt, mert nincs értelme. Majd meglátjuk, hogy átjárható vagyok-e egyáltalán. Aztán, majd lehet szedni. Tök rendi volt, még pénzt sem kért ezért. Pedig magán rendelésen voltam.

Szöszke
Ez nagyon jó! Márminnt, hogy minden úgy jött ki, ahogyan eltervezted! mi volt az első mondata, vagy reakciója? A többiek? Hogyna reagáltak? már aki még nem tudta. Gondolom sírt az egész család örömében!:lol: :lol:
persze, hogy megkönnyeztem a hírt! A barátnőm vagy TE is, és veled együtt örülök. Csak én ilyen kis érzékeny vagyok. Ilyen hírekre persze, hogy könnybe lábad a szemem örömömben.
a barátnőd sztorija nem semmi. Segény, biztosan nem így tervezte. De gondolom, azért örült a párja a jó hírnek! lol: :lol:

Bridget
Hát szegény párodnak pont most kell elutaznia? mikor alig van időtök egymásra? Hát lesz majd mit bepótólni, amikor visszaérsz! :roll: :roll:
ahogy elnézemaz időt, már valószínűleg megvan az eredmny. Mit mondott a doki? mitől lehet ez az izzadás?
az a babaközlési sztori nagyon jó. :lol: :lol: és gondolod nem tudná, hogy mi ez? Biztos vagyok benne, hogy egyből kapcsolna. :lol: :lol:

Zsuzska
Hogy sikerült az évforduló? Beszámolót kérünk! :lol: :lol:
Ma dolgozol?

Kép
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?