Jelentem fejfájás lemondott.
Szerencséjére!
Tegnap korán mentem a tanyára, hogy még a nagy meleg előtt le tudjam szedni a meggyet. Mamikám pedig kapálgatott. Délután árpát arattunk, arra viszont "nagyon "jó idő volt. Pont olyan aratási. Iszonyat meleg volt. Nagy szalmakalap volt egész nap a fejemen, meg vizes törölköző a vállamon. Így ki lehett bírni.
Bridget
Tegnap tényleg elkerültük egymást, de én akkor már kinn voltam a tanyán, amikor ideértél.
Azok a gondolatok nagyon jók.
Hát, kár, hogy nem tudunk itthon hozzávalót szerezni egy jó kis japán ételhez. Mert én szívesen megkostólnám őket. Szeretem nagyon a szószos kajákat. Na de hátha ide is eljutnak egyszer ezek a termékek.
Kár, hogy tegnap nem volt akció. De még lehet, hogy ma be tudjátok pótolni. Lehet, hogy még nem késő.
Köszönöm az ölelős macit. Nagyon édes vagy!
Arról Az édesvölgyi suli szerelmes ikrei-ről már mintha hallottam volna. Lehet, hogy ment itthon tv-ben?
Már meg is van egy itthoni program . Kastélylátogatás. A Festetics-Kastélyt láttad már? Hát azt meg kell nézned neked is, meg mindenkinek aki nem látta. Az valami fantasztikus épület. Én kétszer is megnéztem, de mindkétszer magával ragadott. Gyönyörű a parkja is.
Ez a te hőd, tényleg elég furán adja elő.Mi ez a hullámvasút benne?
Lehet, hogy nem is volt pé?
Előfordulhat, hogy a teától kitolódik, és csak ezután lesz?
Még igaz is lehet a fenti állításom, hogy még nem késő. Ne mondj le erről a hónapról!
Majd csak akkor, ha megjött. Addig meg még van időd. Még egy hetet kinn vagy!
Jelentem tegnap megittam vagy 4 liter vizet! Illetve bodza -szörpit, amit a Mamikám csinált. Ilyenkor nagyon frissítő.
Jajj ez a kislány igazán édes! Nagyon cuki. Köszönjük, az energiát!
Szöszke
Jó lenne,ha csak úgy elküldhetném pirit.
Te akkor nagy focirajongó vagy! Ritka lányban a fociszerető.
Én annyira nem bánom,hogy vége, bár mostmár nincs minden este. Így nem gáz. De előtte minden este azt kellett nézni,és egy kicsit uncsi volt. igaz van 2 tv, de nem volt szívem kiküldeni a nappaliba tv-zni. Hát, őszintén szólva inkább azért, mert akkor nem tudtam volna odabujni hozzá, és én úgy szoktam elaludni.
De azért a végső "csatára" kíváncsi vagyok. Azt meg szeretném majd nézni!
Úgy nézem, mindenki szereti a romantikus könyveket, és a kastélyokat. Húúú ha egyszer elengednének egybe.... Át tudnám kutatni szívesen.
A végtelen történeten én is szeretem. A Harry Pottert nem mondom, hogy szeretem, de nem is utálom. Filmen láttam őket. Bár szeritnem némelyik nem gyereknek való.
Zsuzska
nagyon klassz hétvége lehetett! Jól kiáztathattad magad!
Medence, Balcsi.....Irigy-irigy.
Nekünk a jövő hét végén lesz a tesómékkal közös "nyaralás" csak enyi lesz, mert nincs többre lehetőségünk.
Tegnap, és előtte itt is nagyon meleg volt. A fejem is a melgtől fájdulhatott meg. Nálunk vihar nem volt. Meglepődve olvastam a hírekben, hogy északon milyen károkat csinált.
A köszöntöntés pedig nagyon szívesen!
Húúú neked most volt pé, ha jól gondolom. nagyon felszaladt tegnap a hőd.Úgyhogy remélem rágyúrtatok!
A vonalzóim nevében is köszi. Szeretek néha változtatni. Kicsit feldob.
Ezek szerint te olyan vagy mint én. A párom néha azon röhög, hogy képes vagyok sírni, nevetni egy könyvön. Ő nem nagyon olvas, nem tudja milyen az, amikor az ember beleéli magát a történetbe.
Te királylány lehettél? Lehet, hogy én voltam az öltöztetőnőd, vagy a társalkodónőd, vagy valmi ilyesmi...
Tényleg hol vannak a többiek?
Remélem minden rendben velük!
Főleg a Nócika fura nekem, mert ő nem szokott ilyen sokáig távol lenni!
Mindjárt írok neki iwiw-en.
De azért jöhetne mostmár Kata és Melus is!
Kata nem most ment a Balcsira?
Vagy majd csak eztán?
Most megyek, zuhizni, aztán meló! Majd jövök holnap!
Puszi