Sziasztok!
Brumi!
nekem is ajánlkozott az összes kollágám, kórtól függetlenül
, de csak viccelősiből! Nem komolyan... De én mindig mondom kicsit pironkodva, hogy nekem csak a páromtól kell
Úgyhogy ne törödj ezekkel a dolgokkal.
és ha depi vagy, akkor írj ide! Itt a helyed! Nem tudod, hogy én hányszor vagyok depi egy évben
mindig írok! és segít. Pár nap vagy hét és túl van az ember rajta. Én úgy gondolom, hogy muszáj valamilyen szinten elfogadni, hogy ez van! (ezt most az optimista fázisomban mondom) Nem szabad(na) felörlődnünk ebbe! Nem szabad tönkretenni a legszebb éveinket! Nem szabad, hogy csak erről szóljon az egész életünk! A depis fázisokban ezt nem igy látom természetesen. hanem úgy hogy miért pont én, és miért pont velem. és depi, depi, depi.
pont azért hogy kevésbé legyek depi, adtam be az öf-t. És jelentem megkaptam a papírt, hogy alkalmas vagyok.
(pedig, ha tudnák, hogy nem
) Szóval a múlt héten. Még a területi hivatlaban is azt mondta a néni, hogy minden 2. aki beadja, terhes lesz
hát erre számítok én is. Ha pedig tovább ver a sors, akkor 40 éves koromra lesz egy kisbabám, akit valószínüleg úgyanúgy fogok szeretni. Azt gondolom, hogy 4 év alatt sok minden történhet. Lehet sajátom is, vagy ha még sem, akkor addigra már oly erős lesz a baba utáni vágy, hogy nagyon fogom akarni a öribabát!
Egyszóval fel a fejjel! Sikerülni fog! Ne aggódj! Ki kell várni! Lehetőség van még! És próbálj megnyugodni valahogy. Találj ki valamit ami megnyugtat. No depi!
a barnázással kapcsolatosan, én a 3. lombik óta csinálom ezt. Összezavarodott a szervezetem. Szerintem progi hiány, de a köv ciklusban (remélem nem jön meg persze) megyek 3. és 21. napi hormonos vérvételre... Szerintem érdemes megnézetni...
Nyulasz!
még nem is kérdezted, hogy teszteltem e
Ez kicsit fáj...
Katica!
köszi a drukkot!
Én is úgy gondolom, hogy nem tudják megmondani, hogy miért nem tapad meg a baba. Ha tudnák, akkor, már mindannyian babásak lennénk. A dokim a szerencsét is emlegeti
Természetesen az adott feltételeknek meg kell lennie!!!
Drukkok! Sikerülni fog!!!
Skrisz!
medence... hmmm.... Szóval. tavasszal vettem 3,5 átmérőjű merevfalút cca 46ezer. miután dombon van a házam
van egy teraszom a ház előtt ami kb 3m magas a földtől. Oda van besüllyesztve (én ástam ki) alá kellett betonozni utána körbe zsalukövel, ami szintén teli van betonnal, illetve egy része nincs körben földdel(zsalúkővel), hanem falazva van. A költségek... Úristen. több mint egy 100ast ráköltöttem. Oké, a viakolort ami befedi a teraszt azt nem számolom, mert azt már novemberben megvettem. A 8,5 köb viz megy bele, a szerek kb 5000 ft. Örült nagy melóban vagyok. Sóder, homok, föld rendlés ugranak a 20ezresek, aláfóliázás stb. stb. Nem is tudom összefoglalni. Biztos jó lesz ha kész leszek
Már egy hónapja van benne víz és még nem bróbáltam ki, mert várom, hogy le rakjuk teljesen a viakolort. Utána összel még növények... az sem olcsó. Atyám fia...