Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Dezsi :D

Én is kíváncsi vagyok milyen gyógyikat fogok kapni. Ilyenkor milyeneket szoktak adni?

Krisz :D

Biztos nagy fotós lesz belőle. :wink:

Nyulasz :D

Köszi, remélem sikerül összedrukkolni. De azért még én is teszek érte. :D

Jó éjt mindenkinek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Sziasztok!

Krisz, Neked is fogynak a napok rohamosan, hamar eljön az október.

Dezsi, nagyon izgulok érted, akárhányadik csoda is kell legyen!

Zsu, nekem semmit nem kellett szednem/szúrnom a fagyis beülti előtt, kivéve az Utrot. Ettől olyan egyszerű volt az egész az előző, hónapokig tartó szurizások után. Ha jól emlékszem 2 (vagy 3?) Uhura kellett csak mennem, hogy megnézzék, rendben van-e a spontán ciklus, érik-e tüsző, elég vastag-e a mny, és ennyi.

Nyulasz, képzeld, nem kaptam képet. Már mindenen (vizsgálat, megbeszélés, felöltözés, kiskönyvi bejegyzés, fizetés) túl voltunk, amikor észrevettem, hogy nem nyomtatta ki a dokibácsi. Szerintem elfelejtette.
Viszont nagy élmény volt. Már 5 centis a kiscsillag, és amint felém fordította a monitort a doki, éppen integetett - először az egyik kezével, aztán a másikkal. Édes volt nagyon. Minden a legnagyobb rendben, most készülök az integrált tesztre - mert sajnos elmúltam 35 :(

Katica, gondolok Rád!

Hanna, Gyöngyi, hogy vagytok? Régen jelentkeztetek.

Mindenkinek ölelés és kitartás ebben a hőségben!

Kép
petne

Sziasztok!

Zsu!
jómagam ösztrogén hormonos gyogyit szedtem és természetesen a nélkülözhetetlen progi-golyók! :lol:

Nyulasz!
azt hiszem csodára várok...

Skrisz!
Nahát! Fotóstúra? :roll: Ilyet még nem is hallottam! De perverz az biztos :lol: Olyan túra, ahol kattintani is kell és szúrni is :P :P :?: :D :lol:
dezsina

Petne!
mi az a integrált teszt? Igy 35 fölött :? :roll: :?:
dezsina

Petne!
Örülök,hogy minden rendben van a csöppséggel.
Dezsi!
Szerintem mindannyian... :wink:
Vendég

Dezsi, csodák pedig vannak. :)

Petne, ilyen picin is már integetnek? Csodás élmény lehet! :)

Zsu, mindenképp összedrukkoljuk neked a babát!!! Bízhatsz bennünk! :wink:

Nyulasz, elkezdted már a diétát?

Brumi, hol vagy? És hol van a vasad?

Gyöngyike, jól vagytok?

skrisz72

Sziasztok,

Krsiz, hová mentek nyaralni? De jó lesz nektek. Én is visszamennék még...olyan jó volt.

Dezsi, reflexológust nem próbálod? Egyik kolléganőm is jár, neki nem volt ciklusa, negyedévente ha egyszer megjött (28 éves). Mióta jár, már kétszer egymás után volt 32 napos ciklusa. Pedig nála sem találtak semmilyen kimutatható eltérést.
allegrobarbaro

Alle, házépítés után vagyunk. Otthon leszünk, és dolgozgatunk. Pl. sufnit kell építeni, meg kaput kell csinálni. :lol: Jó kis nyaralás lesz. :lol:

skrisz72

Krisz :D

Akkor most nagyon kell drukkolnotok. :D Jó kis nyaralás lesz, az biztos :wink:

Petne :D

Akkor tényleg egyszerűbb volt, mint a szurizás. Nagyon édes lehetett, ahogy integetett.Melyik az az inegrált teszt?

Dezsi :D

Milyen ösztrogén hormonos bogyót szedtél? Azt minek kellett szedned pontosan?

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Krisz!
Nem kezdtem el a diétát.És tele van t@köm ezzel az egésszel.A lombikkal,a várakozással,mindennel.És ha mégegyszer valaki megkérdezi tőlem,hogy ti még nem akartok gyereket,esküszöm szájb@rúgom.
Vendég

Nyulasz :lol: ismerős érzés. A párom ma reggel mondta, hogy az egyik haverjának a nője két hónapos terhes. Mondtam, teljesen hidegen hagy. Minden második nő, aki szembejön velem az utcán terhes. Csak én nem. Hiába, irigy vagyok. És aki ezt tagadja, az hazudik. Mikor találkozom olyan ismerősökkel, akiket már régebben láttam, már menekülök, mert a "hallottam férjhez mentél" mondat után tudom, hogy a következő kérdés a gyerek téma lesz. Baromi rossz érzés.
És bocs, ha megbántottalak a kérdéssel, látom egy kicsit ingerült vagy. De nem csodálom... :roll:

Zsu, ha kell, megtanulunk valami pom-pom lány táncot is. :lol: :lol:

skrisz72

Jaj Krisz,ne haragudj,nem neked szólt a válasz :oops: ...ma kicsit elkenődtem,most tudtam meg,az egyetlen ismerősöm aki még nem volt terhes,na már az is terhes.És ez amikor boldog-boldogtalan kérdezgeti,hogy mi mikor akarunk gyereket,komolyan már arra gondoltam,hogy azt mondom nem akarunk gyereket,nem szeretem a gyerekeket.Hátha jó hülyén érzik majd magukat.
Vendég

Nyulaszkám, Téged nagyon megbántott valaki :cry: Mi történt?

Krisz, Te saját magadat sokkolod a vonalzóddal? Nyaralásnak hívod a sufniépítést :D
Igen, már mozog keze-lába, úszkál, meg ilyesmi. Tulajdonképpen már majdnem mindene megvan, csak még fejletlen. Tényleg nagyon nagy csoda, higgyetek benne, lányok! Megéri!

Dezsi, az integrált tesz a Down kór és a nyitott gerinc kiszűrésére jó. 35 év felett javasolt, viszont a rendes protokollban a magzatvízvételes megoldást csinálják. Ez 3-4% vetélési veszéllyel jár, ezért van ez a módszer, ami vérvételből és UH-ból áll, és ha az nega, akkor elkerülhető a kockázatos szurizás. Végül kombinált tesztre megyek (rábeszélt az asszisztens nő). Az csak a Down kórt szűri, viszont már másnap megvan az eredmény, míg a másiknál 4-5 hét, és a nyitott gerinc vizsgálatot úgyis elvégzik TB-re a 16. héten.
Jó hosszú lettem, de talán segít, ha majd HAMAROSAN ti is ebben a cipóben jártok. :wink:

Kép
petne

Petne!
feljebb leírtam,mi borította ki a bilit.
Drukkolok,hogy minden okés legyen a teszten.
Vendég

Petne, és hol csináltatod ezt a tesztet? Én is 35 fölött vagyok, de a magzatvízvizsgálatot nem akarom.
allegrobarbaro

Nyulasz, ez így van, jópofa akar lenni valaki és belegyalogol a lelkedbe. Miközben semmit nem tud, nem tudja, hogy mindent megadnánk egy-két babáért és mi mindenen megyünk keresztül mind fizikailag, mind lelkileg. Ölellek.
allegrobarbaro

Alle!
Így van.Köszönöm,és mindenkinek köszönöm.Ti tartjátok bennem a lelket.
Vendég

Sziasztok!
Örülök h ennyien írtatok és köszönök minden szót.
Az a "baj" h muszály dolgoznom h meglegyen a 180 napom a gyed és társaihoz kicsit későn jött meg a vállalkozóim és ezért kényszerülök munkába.probálom nem tulzásba vinni csak kicsit és a melegben minél kevesebbet.

Kép

Kép
bellanitta

Petne, ez nagyon fontos vizsgálat. Majd írj, hogy minden rendben van-e.

Alle, vérből mindent meg tudnak mondani. Hál'istennek fejlődik az orvostudomány. 25-30 ezer Ft-ért már nem szúrják meg a hasadat, hanem vérvételből megmondják majdnem 100%-ra, hogy egészséges-e a magzat. Ne izgulj!

Bellanitta, vigyázz a kicsire, tessék kicsit visszavenni a tempóból. :lol:

Nyulasz, teljesen megértelek. Nekem is az összes barátnőm már ringatja a babáját. Sőt, még a szar házasságuk ellenére is összehoztak egy másodikat. Ez van. Kiábrándító. Ma volt a bowlingos évadzáró vacsi. Közöltem, hogy nem indulok a következő idényben. Októberben indulna, de nekem ugye októberben kezdődnek a szurik. Kár lenne elkezdeni az idényt, úgysem tudnék résztvenni teljes vállszélességgel. Kérdezte az egyik csapattársam, hogy már útban van-e a baba, vagy csak papíron. Mondtam, hogy csak papíron. Mit mondjak... még jó, hogy már két sör és egy mézes pálinka bennem volt. Így legalább nem voltam annyira zavarban... :oops: A türelem rózsát terem... vagy babát. :wink:

Jó éjt mindenkinek!

skrisz72

Sziasztok!

Bocsánat, hogy végigmosolyogtam a "akkor mikor jön a baba" írásaitokat :oops: Annyir ugyanez történik velem is, amikor régen látott ismerősök találkoznak velem. Hát ez van. Én is úton útfélen csak terhes nőkkel találkozom, akik zavarnak és a kisgyerekesek egyszerűen idegesítenek. Ez van. De ez majd elmúlik mindannyiunknál, amikor terhesek leszünk mindannyian és mindannyiunknak egészséges kisbabája születik! :) :D

Alle! :D
nem próbáltam a reflexmókust, pedig ajánlottad már egyszer nekem, sőt a tel. számát is megadtad. Még nem vagyok olyan szinten. talán, ha nem sikerül a 4. lombikom, akkor mindenhova elmegyek.
Egyenlőre nagyon drukkolok, hogy egyáltalán tesztelhessek és netalántán még egy jó pozititvet is :? De jó lenne...

Bellanitta!
vigyázz magatokra! Csak imitáld a melót! A mostani eszemmel úgy gondolom, hogy én szivesen mennék dolgozni. Perszen nekem is muszáj lesz, amikor babát fogok várni...

Nyulaszom!
Olyan nagyon nehéznek érzem a lelked :) De én is nagyon erős vagyok és nagyon-nagyon tartom Neked :!: :D Igy Te is megerősödsz és a kis blasztóbabáid meg is tapadnak a pocidban! Már csak 3 hónap! Kitartás! :wink:

Skrisz!
nekem is mindig ilyen nyaralások voltak idáig :D Most mentem el elöször, de a köv. szabimat már a földtúrással töltöm újra a nyáron :lol:

Petne!
:) köszi. Azt hiszem én a vérvételeset fogom választani. Inkább nem eszem egy hétig, de kifizetem a lóvét :lol: Minket ne szúrkáljanak akkor már 8)
dezsina

Zsu!
majnem kihagytalak :?
Szóval Estrofem-et szedtem, ami ösztrogén tartalmú. Ne kérdezd miért. A doki irta fel és én beszedtem. Amúgy azt lombiknál is szedem, csak a punkció utántól...
dezsina

Szia Nyulasz, megértelek, nekem a tavalyi tavaszom volt ilyen. Túl a sikertelen inszemen, és mindenki terhes volt körülöttem, és az utcán is lekerültek a kabátok a kismamikról. Én akkor kezdtem is begolyózni, már szégyelltem, hogy utálok mindenkit, akinek sikerült. Nekem jót tett néhány hónap pihenő, az örökbefogadás is akkor indult be, és nagyon klassz nyaralásunk volt. Ezek mind elvették a figyelmem a témáról, szóval megnyugodott kicsit a lelkem. Ölellek!

Alle, én 2 helyet tudok, ahol csinálják ezt a vizsgálatot. Az egyik a Bolgárkerék utcában van, a másik az Istenhegyi Magánklinikán. A dokim a másodikat ajánlotta.

Bellanitta, tényleg ne vidd túlzásba a munkát!

Krisz, emiatt ne szégyelld magad, a lényeg, hogy sikerüljön!

Puszi mindenkinek!

Kép
petne

sziasztok!

most csak gyorsan, nemrég értem haza a klinikáról.

nem talált semmi elváltozást a doki.

este bővebben írok. köszönöm a drukkokat.

katica
katica30

Szia Katica, várjuk a beszámolót!

skrisz72

Katica!
Jaj, de jó :D Akkor este részletes beszámoót kérünk :!: :!: :!:
dezsina

Pár kép Bogyikáról:
Kép Elvarázsolós gyereknapon :-)

Kép Testőrrel a fekete autónál

Kép Neked adom, kéred?

Kép Elveszem!:-)

Kép Fürcsi Hápival és Tátival.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!
Köszi mindenkinek,tudom ti tudjátok miről beszélek.
Dezsi!
Légy is erős.
Katica!
Örülök,hogy minden okés,remélem jól vagy.
Hajnoca!
Tündéri Bogyika!Látom nemsoká nagy ünnep lesz :D
Vendég

Krisz, és lányok!
Vagyok, csak most egy picit pihennem kellett, depis vagyok egy picit,

Nyulaszka, nekem is valahogy ez egy nehezebb időszak. A pszichomókussal befejeztük legalábbis őszig az üléseket. Valahogy jó volt várni, hogy 2 hetente megkérdezi, hogy na, hogy vannak? És ilyenkor a kettőnk és a babaprojekt viszonyára irányult a kérdés. Kár, hogy vége, most ismét pill nem csinálunk semmit az ügy érdekében. Csak szedem a vasat. És várok, hogy elmúljak 35!!!!!
A depim másik oka azt hiszem, hogy ismét kaptam ajánlatot arra, hogy segítenek nekem gyereket csinálni, ha már kitartok a férjem mellett!!!! Na, ettől ki tudok akadni. Pláne, amikor egy iszonyúan sármos fickó teszi ezt, vagy egy gyerekkori régi barát, vagy a legjobb közös krőzusgazdag ismerősünk. Eddig 3 ajánlatot kaptam. Ja,és azt mondja az egyik,, hogy majd megbánom, hogy hűséges vagyok meg ilyesmi. Na, ettől még inkább kiakadok. Én szeretem a férjem, csak a sok hormonkezelés és a múltkori életveszélyes állapot és ezek a szövegek kicsit marcangolnak. Hát, ezért tűntem el egy picit. Talán jobb most, hogy leírtam ezt nektek, ne haragudjatok ezért, de végülis beültetés előtti és utáni érzés. Csak tudom, hogy nálunk itt mindenki szépen megy előre, kitartóan, csinálja a vizsiket, stimut, beültit, én meg itt néha depizek. De most már tényleg nagyon érzem, hogy akarok gyereket. :) És a férjemtől!

Bellanitta, tényleg vigyázz magadra! De okosan csinálod, hogy utána legyen egy kis GYES! Ügyi vagy!

Petne, nagyon szépen köszönjük a lelki támogatást! :) Neked annyira jó, hogy már sikerült, és olyan megnyugtatóan tudsz írni! Integetett a kis gézengúz? A drága....

Katica, szuper, hogy nem találtak elváltozást! Mesélj, mi volt!

Dezsi, én is szoktam barnázni már a 21. naptól, nézessem meg magam szerinted? Régen nem így volt, csak kb 2 éve van így. A medence mikor lesz kész?
Vendég

hú,Brumi,ilyen kapós vagy? :lol: :lol: :lol:
Na félre a tréfát,de nem semmi amit írtál.Nekem senki sem tett még ajánlatot.Na nem mintha hajlanék felé.
Én még mindig halogatom a pszichomókust,pedig érzem ám sokszor,hogy talán segítene.De még a lombik előtt biztos elmegyek.
Vasad?Hormonok?A dokik mit mondanak erre a barnázásra?
Vendég

sziasztok!

mindenkinek köszönöm a drukkokat.

petne: drukk a teszthez!

zsu: javítottam a táblában :wink:

krisz: fotós lesz a gyerek :lol: hajrá fagyibabák!

nyuszi: ölelést küldök.

dezsi: drukk+++++

hajnoca: nagyon édes bogyika.

brumi: ölelést küldök neked is.

rólam: bocsi, tegnap nem bírtam jönni este, végre aludtam egy rendeset. a klinikán nem aludtam lényegileg semmit, csak a műtétkor. én úgy éreztem, hogy jobban elaltattak, mint punkciókor, kb. 45 percig voltam a műtőben. aztán egész nap kicsit le voltam lassulva, de nem bírtam aludni. semmi elváltozást nem talált a doki, ami egyben jó, de ugyanakkor rossz is. hisz akkor még mindig tovább kereshetjük, hogy miért nem tapadnak meg a babák a pocakomban. műtét után kissé fájt a hasam, és egy ideig eléggé véreztem, jól meg is ijedtem. de aztán fokozatosan csökkent, mára csak pici barna van. elvileg ez teljesen normális jelenség hisztero után. dokimat csak dícsérni tudom, és a nővérek is nagyon rendesen voltak. dokimtól kaptam hematológiára beutalót, keressük tovább a bajt. holnap megyek kecskemétre, ott csináltatom meg, szegeden szept elejére kaptam időpontot.

katica
katica30

Brumi, a pasik néha olyan disznók. A jó benne, hogy nőnek érezheted magad, mert kellesz nekik. De azért belegondolhatnának a sűrűjébe, mielőtt hülye ajánlatokat tesznek. Egyszerűek mint a fű. :lol: A korod miatt ne aggódj, én januárban töltöttem a 36-ot. Nem vészes. Nyugi! A másik topikban Zölddisznó 40 éves, és most sikerült neki. Nem számít. Boldog kismama. Te is az leszel. Itt vagyunk és támogatjuk egymást. Ne keseredj el!

Katica, sajnos a megtapadás orvosi fekete lyuk. Nem nagyon tudják megmagyarázni, hogy miért tapadnak meg, és miért nem. Nálam nincs semmi hormonális gond, csak a petevezetőim nem működnek. Ott voltak a helyükön a kicsik, jó volt a nyálkahártya. Minden adott volt. Mégsem tapadtak meg. Ki tudja miért... Lehet, hogy itt kezdenek el játszani a lelki dolgok. Görcsös akarás, és társai... Azért nézesd meg magad hematológussal, hátha mond valami értelmeset.

Hajnóca, tündéri Bogyika. :lol:

Dezsi, ha van időd és kedved, priviben nem írnál nekem részletesen a medencétekről? Mekkora, hogy csináltátok, kb. mennyiből van meg. Én is úgy szeretnék egyet. Hely az van. :wink:

skrisz72

Sziasztok!

Brumi!
nekem is ajánlkozott az összes kollágám, kórtól függetlenül :lol: , de csak viccelősiből! Nem komolyan... De én mindig mondom kicsit pironkodva, hogy nekem csak a páromtól kell :D Úgyhogy ne törödj ezekkel a dolgokkal.
és ha depi vagy, akkor írj ide! Itt a helyed! Nem tudod, hogy én hányszor vagyok depi egy évben :evil: mindig írok! és segít. Pár nap vagy hét és túl van az ember rajta. Én úgy gondolom, hogy muszáj valamilyen szinten elfogadni, hogy ez van! (ezt most az optimista fázisomban mondom) Nem szabad(na) felörlődnünk ebbe! Nem szabad tönkretenni a legszebb éveinket! Nem szabad, hogy csak erről szóljon az egész életünk! A depis fázisokban ezt nem igy látom természetesen. hanem úgy hogy miért pont én, és miért pont velem. és depi, depi, depi.
pont azért hogy kevésbé legyek depi, adtam be az öf-t. És jelentem megkaptam a papírt, hogy alkalmas vagyok. :) (pedig, ha tudnák, hogy nem :lol: :lol: :lol: ) Szóval a múlt héten. Még a területi hivatlaban is azt mondta a néni, hogy minden 2. aki beadja, terhes lesz :lol: hát erre számítok én is. Ha pedig tovább ver a sors, akkor 40 éves koromra lesz egy kisbabám, akit valószínüleg úgyanúgy fogok szeretni. Azt gondolom, hogy 4 év alatt sok minden történhet. Lehet sajátom is, vagy ha még sem, akkor addigra már oly erős lesz a baba utáni vágy, hogy nagyon fogom akarni a öribabát! 8) Egyszóval fel a fejjel! Sikerülni fog! Ne aggódj! Ki kell várni! Lehetőség van még! És próbálj megnyugodni valahogy. Találj ki valamit ami megnyugtat. No depi! :wink:
a barnázással kapcsolatosan, én a 3. lombik óta csinálom ezt. Összezavarodott a szervezetem. Szerintem progi hiány, de a köv ciklusban (remélem nem jön meg persze) megyek 3. és 21. napi hormonos vérvételre... Szerintem érdemes megnézetni... :roll:

Nyulasz!
még nem is kérdezted, hogy teszteltem e :? Ez kicsit fáj... :D

Katica!
köszi a drukkot!
Én is úgy gondolom, hogy nem tudják megmondani, hogy miért nem tapad meg a baba. Ha tudnák, akkor, már mindannyian babásak lennénk. A dokim a szerencsét is emlegeti :lol: Természetesen az adott feltételeknek meg kell lennie!!! :wink: Drukkok! Sikerülni fog!!!

Skrisz!
medence... hmmm.... Szóval. tavasszal vettem 3,5 átmérőjű merevfalút cca 46ezer. miután dombon van a házam :lol: van egy teraszom a ház előtt ami kb 3m magas a földtől. Oda van besüllyesztve (én ástam ki) alá kellett betonozni utána körbe zsalukövel, ami szintén teli van betonnal, illetve egy része nincs körben földdel(zsalúkővel), hanem falazva van. A költségek... Úristen. több mint egy 100ast ráköltöttem. Oké, a viakolort ami befedi a teraszt azt nem számolom, mert azt már novemberben megvettem. A 8,5 köb viz megy bele, a szerek kb 5000 ft. Örült nagy melóban vagyok. Sóder, homok, föld rendlés ugranak a 20ezresek, aláfóliázás stb. stb. Nem is tudom összefoglalni. Biztos jó lesz ha kész leszek :) Már egy hónapja van benne víz és még nem bróbáltam ki, mert várom, hogy le rakjuk teljesen a viakolort. Utána összel még növények... az sem olcsó. Atyám fia... :lol: :lol: :lol:
dezsina

Dezsi, vétek nem kipróbálni! A teraszról ugranék bele! :lol: Én az ásásnál inkább igénybevennék egy bobcat-et... :roll: Kemény, agyagos talajunk van, lehet, hogy beletörne a bicskám, ha ásóval kezdenék neki! De nagyon szeretnék medencét. A szomszédnak van, és csak irigykedem, mikor látom őket pancsolni... :oops: Persze a szomszéd építési vállalkozó, nem jelentett neki gondot a szép meditterán háza mellé egy rendes medencét építeni... fúj irigy vagyok :oops: Egyébként nagyon jó fej srác. Nekünk is segített az építkezésnél.

Többiektől elnézést kérek az off-ért.

skrisz72

Skrisz!
én is a szomszédoktól irigykedtem el :lol: :lol: :lol:
én is gondoltam bobcat-re, de nálunk nem bír semmi odamenni a domboldalamra :( minden kézierővel megy. Bodybuilder vagyok :lol: :lol: :lol: Bizti tuti jó. Szerintem tervezz, számolj és kezdjetek bele! Egyből nem leszel a lombikkal elfoglalva :lol: Én nem is gondolok rá :D
dezsina

sziasztok!

Én tök újonc vagyok a témában, mivel csak tavaly derült ki, hogy nem lehet másként gyerekem (de akkor aztán mindkét petevezetőt jól kivették, a biztonság kedvéért, amúgy két méhen kívüli után...)

Ebben a hónapban kezdtük az első ciklust, amire kicsit túl jól reagáltam, előbbre hozták a punkciót és hétfőn megvolt a transzfer (2 törpe). Ma csütörtök van, tehát talán még normális, hogy nincsenek terhességi tüneteim. Azért aggódom, mert egyébként olyan kis nyüzsi vagyok, és bár igyekeztem magam visszafogni, de hát azért nem szigorú fekvésben töltöttem az elmúlt napokat, főleg tegnap már sokat ültem, s ráadásul reflexből mindig a hasizmomat használom...

Meg tele vagyok mindenféle aggodalommal, biztos ti is ismeritek ezeket a gondolatokat, azért kérdezlek titeket.

Nektek milyen tapasztalataitok vannak? Nagyon felelőtlen vagyok, vagy nem ezen múlik?
kisbuta

Ha senki nincs itt, folytatom a monológot. Végülis nem sokkal korábban valaki mondta, hogy ki kell adni a gőzt, és így is van.

Asszem sikerülni fog. Erre csak nagyon indirekt bizonyítékom van. A férjem éjszakai műszakban van ma este. Feltettem két tojást főzni, és spuri vissza az ágyba, laptop ölbe, és google, és keresés, hátha találok valakit a nagyvilágban, aki a hasonló gondokkal küzd, tartsunk össze. Olvasásba bele-, a tojásról meg elfeledkeztem. Csak az előbb jutott eszembe, de már késő. A konyha sűrű füstben, a víz teljesen elpárolgott, a tojások szétrobbantak és feketére égtek, borzalmas látvány, még jó, hogy a párom éjszakai műszakban van (bár ha nem lenne, adott volna vacsorát, mert nagyon vigyáz rám).

Eddigi 28 évem összes empirikus tapasztalata: ha valami nagy dologra készülsz, és előtte valami katasztrófa történik veled, akkor nagyon jól fog sikerülni az, ami igazán számít. Nálam ez így szokott lenni...

Azért örülnék valami kézzel foghatóbb bizonyítéknak...
kisbuta

Kisbuta!
Sajnálom a két méhenkívülit és a petevezetőid is.Ha hétfőn volt a transzfer,akkor ne nagyon keress még tüneteket.Amiatt,hogy teszel ezt-azt,ne izgulj,elvileg mindent ugyanúgy lehet csinálni,mint máskor.Mondjuk kertet ne áss,és a konyhát ne gyújtsd fel :lol:
Végülis,ha spontán lennél terhes,akkor is min.még 2 de inkább 3 hét is eltelne,mire észrevennéd.És tünet még akkor se nagyon van,max hogy nem jön meg a mensid.És amikor spontán akartatok gyereket,gondolom nem feküdted végig a hónapok felét. :lol: Persze ilyenkor próbálunk nagyon vigyázni,és talán ez az ami gátat szab,talán ha élnénk ahogy addig,akkor könnyebben sikerülne,mintha csak fekszünk,és várjuk rókakomát,jeleket,tüneteket.Persze én is így szoktam csinálni,pihenek rengeteget,és aggódom,ha hirtelen mozdultam,
de most hogy neked írom le,rájöttem biztos ezért nem sikerült.
Melyik intézetbe jártok?
Ja,és drukk,hogy sikerüljön.Nyomasd a progit,és sétálj nagyokat,hogy legyen a méhednek jó vérellátotttsága.
Dezsi!
Jól megírtad Bruminak.Egyetértek!...és mond csak,teszteltél már??? :lol:
Vendég

Sziasztok lányok!

Kisbuta!
Üdv a csapatban! Én nagyon bízom benned ám! Ha volt már terhességed, biztosan sikerülni fog elsőre :D ! Öregbítsd az "elsőresikerült" csapatát! Drukkolok!
Saját tapasztalataim, hogy tök mindegy mit csinálunk. Volt, hogy feküdem, volt hogy nem. Volt, hogy dolgoztam, volt hogy nem. Volt hogy szedtem mindenféle vitamint, teát ittam stb és volt, hogy semmi extrát sem. Hát, még baba nélkül vagyok, de nemsokára nekem is sikerülni fog!
Hajrá!!!!

Nyulasz!
igen :D nega :( és tegnap újra elkezdem parnázni :( szóval akkor következik (ha tényleg megjön) a hormonos vérvétel... és utána a lombik! Már kezdek extázisban lenni! :D
dezsina

Kisbuta, én a beülti utáni első napon feküdtem, a többin meg kertészkedtem, ücsörögtem a laptop előtt, takarítgattam. Nem tapadtak meg a kicsik. Erre nincs recept. :? Ha veled akarnak maradni, akkor erősen kapaszkodnak. Ha meg nem, akkor szép csendben lelépnek... :lol: Üdv köztünk! Drukkolok, hogy sikerüljön!

Lányok, nekem elég szarul indult a nap. Azt álmodtam, hogy a dokim felhívott, és közölte, hogy tumorom van. Úgyhogy műteni kell, és ezért további 6 hónapig tolódik a lombik. Remek hangulatom van. :cry:

skrisz72

Dezsi!
Még nem feladni :D
Krisz!
Hülye álmok :evil: Hessss,rosszkedv!
Vendég

Katica!
Azért jó,hogy nincs gond ott belül.Majd írj,mi volt a hematológusnál.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Katica, jó, hogy nem találtak semmit, így legalább nincs akadálya annak, hogy terhes legyél! Lehet, hogy pont ez a piszkálódás, és esetleg a nega eredmény kellett ahhoz, hogy legközelebb sikerüljön. Jobbulást a műtét után!

Hajnóca, Bogyika nagyon helyes :D És ami meglepő, nagyon hasonlít egy barátom gyerkőcére. Főleg az első és az utolsó képen.

Brumi, nem semmi ez az ajánlat. Nekem szerencsére csak az exem ajánlotta fel, akkor is csak viccesen. Én is ki lennék bukva, asszem.

Kisbuta, üdv köztünk! Ahogy már a lányok leírták, még ne keress jeleket, és a sikerre sincs recept. Ami nekem bejött, az a 3 nap fekvés-pihenés, aztán a séták minden nap.
Nagyon drukkolok, sok sikert kívánok, és én is azt, hogy növeld az elsőre sikeresek táborát!
Egy kis tojás-odaégetés is belefér :lol:

Dezsi, még szerintem se add fel ilyen könnyen. Amíg nem jön meg, van remény. Drukkolok! Ha mégis, akkor jöhet az extázis :D

Krisz, hülye álmokkal nem törődni!!!

Rólam: Képzeljétek, szerdán elkezdtem ici-picit vérezgetni (inkább barnázni) :cry: . Nagyon kicsit, nagyon haloványan. Aztán tegnap azt hittem, vége, de este megint előjött. Azóta is hol van valami, hol nincs. Mindenki azt mondja körülöttem, hogy ez simán belefér, de azért én aggódós vagyok ám. Hívtam a dokimat, ki van kapcsolva, hívtam a kórházat, és kiderült, hogy szabin van, és ha ki van kapcsolva, nem is lehet utolérni hétfőig. Hát ezen kicsit kiakadtam. Most mindenesetre remélem, hogy javulni fog a helyzet hétvégén, és esetleg el is múlik. Drukkoljatok, légyszi!

Kép
petne

Sziasztok!

Köszi a biztatást mindenkinek!

Talán azért vagyok így megijedve, mert mindig a két spontán terhességhez akarom hasonlítani a közérzetemet. Csakhogy azokról, amikor még ennyire picikék voltak (ma pont egy hetesek), még tényleg nem tudtam. Mindig csak a mensi előtt pár nappal jöttem rá, hogy terhes vagyok, de nem tudom, miből, csak egyszerre tudtam. Azt hiszem, a HCG az, ami amint megjelent a szervezetemben, az összes idegszálammal éreztem, hogy történt valami. Most viszont, utánaolvastam, még nem lehet HCG a szervezetemben, az a jövőhétre várható (ha! Bárcsak!) Nagyon szeretném már érezni újra ezt a HCG-feelinget, talán ezalkalommal tragédiába sem torkollna...

Igazán szívből kívánom nektek is, hogy átéljétek milyen, ha megjelenik a HCG bennetek, és még azt is, hogy ne kelljen olyan korán véget vetni neki, mint nálam eddig, hanem 9 hónapig veletek maradjon.

De így - az előzmények után - a férjemmel arra jutottunk, hogy gyerek az, aminek ha belecsípünk a fenekébe, akkor visít. Addig semmibe nem merem beleélni magam. Tudjátok, tavaly augusztusban, a második pici nagyon rafkós volt. Megjelent a magzatburok a méhben, és mind azt hittük, hogy akkor minden a legnagyobb rendben. Aztán nézik, nézik uh-val, ott a magzatburok, és nincs benne senki. Mondták, hogy valószínűleg felszívódott, ez előfordul, nem tudni miért. Abrasio. Erre továbbra is terhes maradtam, nagyon akart élni a csöppség. És akkor meglátták a kürtben. Nagyon ritka, de előfordul, hogy a méhen kívüli baba mellett egy magzatburok alakul ki a méhben, Aries-Stella jelenségnek hívják. - Azóta nem hiszek semmit, legföljebb, ha már beindulnak a fájások. Addig bármi történhet.

Olyan rossz, hogy igazából semmit nem tudok tenni értük, hogy biztosan megtapadjanak. Én nem tapadhatok meg helyettük.

Bocsi, jó sokat fecsegtem, látszik, hogy egyedül vagyok. A férjemen kívül ugyanis csak édesanyám, és a keresztanyám tudnak róla, másnak nem mondtam, elég bajom volt anélkül is, hogy még mások is úgy nézzenek rám, mint valami szánalmas valamire. (Azokat a barátnőimet meg, akik elküldték nekem a kisbabáik fényképét, még fel sem hívtam azóta sem. Nem voltam hozzá elég erős.)

Nyulasz: Szeged, Kaáli
kisbuta

Petne!

Lehet, és nagyon remélem, hogy nics veletek semmi baj! Azért lehet, hogy mégis be kéne mennetek az ügyeletre, inkább fölöslegesen menj be, mert megmarad mindenképp, minthogy baj legyen hétfőig. Nem jó ezzel viccelni.

Nagyon szorítok! (Jó, hogy vagytok, most már nem csak magamért kell aggódni ) :wink:
kisbuta

Nyulasz!
háát... :? a remény hal meg utoljára. De jó lenne....

Petne!
és mondtad a kórházban, hogy mi a bajod?
nagyon drukkolok!

Kisbutus!
szegénykém, jó sok mindenen mentél keresztül :( Rettentően drukkolok, hogy pár nap múlva már érezd! Mert lehet ám érezni! Nekem is elindult már és rögtön tudtam! Csak ilyenkor nagyon kivagyunk élezve a tünetekre és ezért is elviselhetetlen a várakozás! Mikor kell tesztelni? Vagy vérvétel lesz?
dezsina

Petne, szerintem feküdj a hétvégén. Aki vérezget, barnázgat, azt mindig fektetik az orvosok. Meg tömik őket progival. Pihenjél!

skrisz72

Sziasztok

Ne hari, hogy nem jelentkezek :oops: :oops: :oops:
Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek, ha 60 naposak a ciklusaim, akkor a 30. nap vagy a 40. nap körül lehet a peteérés? Vagy a peteérés után kb. 2 héttel jön meg? Akkor a 40 nap? Tök káosz ez nekem :? :oops:
Csináltam lh-t, kedden még a T csík volt erősebb a C-nél, csüt meg már fordítva. Akkor kedd körül lehetet valami? Az a 42. nap volt. Begolyózok komolyan :twisted:

Petne, Dezsina
Drukkkkk :!: :wink:

És a többieknek is, meg kitartást :!:
Vendég

Zsani, szerintem vegyél egy mikroszkópot. Idemásolok egy cikk részletet:
A ciklusban bekövetkező hormonális változások hatnak a hüvely hámjára, a méhnyak által termelt nyák jellegére, sőt a nyál minőségére is, az ösztrogének hatására ún. arborizáció történik. A beszáradt váladék mikroszkópos megfigyelése és a páfránylevél alakzat kialakulása is jelzi az ovulációt, elvileg 90%-os biztonsággal

skrisz72

Dezsina: teszt a jövő hét végén. Olyan lassan halad az idő.

Hogy egy kicsit mosolyogjatok is: a párom még nálam is jobban aggódik. Reggel elmeséltem neki a konyhai balesetet, mire nem azért aggódott rögtön, hogy majdnem felgyújtottam a konyhát, á, az semmi, hanem hogy elpakoltam az ablak elől az (üres és pehely könnyű) teafőzőt, és kinyitottam a konyhaablakot, s ráadásul közben kb. fél percig benne lélegeztem a kénes füstben, és akkor most megerőltettem-e magam túlságosan, valamint gyorsan kiszámolta, hogy mennyi kén-dioxid lehetett levegőben, és mennyi a határérték, és hogy az nem árt-e a babának (amúgy bőven eü határérték alatt volt)... :lol:
kisbuta

jajj, derűre ború

most beszéltem telefonon a dokival (kicsit végig a hiperstimuláció határán mozogtam, ezért kellett szerdán és ma is felhívni, hogy rendben vagyok-e)

Hát, persze, rendben vagyok, nincs hiperstimuláció. Erre kérdezi, a mellem érzékeny-e? Basszus, tegnapig majd' szét pukkant, olyan érzékeny volt, ma reggelre egy kicsit leeresztett. Mire ő: az végülis nem kötelező tünet, de jobb lenne, ha érzékeny maradna, telefonáljak hétfőn is.

... mintha lassan kezdenék pánikba esni ...

hahó! Nálatok ez hogy volt/van?
kisbuta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?