Új privát üzeneted érkezett!

Bocsi az előző nagyon hülye fogalmazásokért/szóismétlésekért - a késői időre fogom és hogy a szemeim alig vannak nyitva...az agykerekeim nem forognak... már :oops: .

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Finike!
Én is gratulálok az esküvődhöz!

Szerintem ha akkor néha úgy érezted, hogy ... úristen!!!..., ez csak veletek történhetett meg, akkor is később, hónapok, évek múlva szép emlékként fogsz rá visszagondolni, meg legalább a tiétek nem volt egy olyan tipikus szokványos esküvő. Aztán végülis tényleg voltak benne megható pillanatok is, nem is kevés, úgyhogy szerintem ez így az egész végül nagyon szép volt.

Évi

Kép
evisan

Finike!

Hát tényleg nem egy tipikus esküvő volt, de maradandó emlék és erre biztosan emlékezni fognak a rokon még 10 év múlva is.
A vége tényleg szépre és meghatóra sikerült, a kezdeti nehézségeket pedig egész jól viselted.
A zenész srác is nagyon oda volt, de aztán erőt vett magán és kiszáradt a felszerelés, na és nem utolsó sorban működött.
És ne aggódj, én nagyon jól éreztem magam, bár a végére picit elfáradtam :lol:
A külön jól esett, hogy én is kaptam virágot a Misitől.

Ja és nem az a fontos, hogy ömlött az eső, hanem az, hogy egy olyan emberhez mentél hozzá, aki tényleg szeret. Vigyázz rá illetve mostmár magatokra :wink: !

Vicus picit meg volt illetődve az elején a tömeg láttán, de aztán felodódott...

Üdv: Dóri
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a gratulációkat!
Vicus jól viselte bár az elején nagyon tevékenykedni akart, ő is szerette volna szórni a rózsaszirmokat, de ő össze-vissza szórta nagyon édes volt. A szertartáson igazából nem tudom hol volt, azt hiszem anyukám mellett állt éppen amikor szülőköszöntés volt. A lagzin amikor vacsoráztunk illetve utána egy kisfiú vigyázott rá nagy volt a lamour. Sok kis gyerek volt (talán ezért halt meg olyan korán a lagzi, mert a gyerekek kidőltek), így Vicusra csak néha kellett ránézni, nehogy kimenjen az esőre. Olyan fél 10 körül volt az áramszünet (nem tudom mennyi lehetett az idő), és akkor vittük el lefektetni. Nehezen aludt el mert fel volt pörögve, de a papával megbeszélték, hogy mind a ketten alszanak és punk-tum. :lol: :lol: Végülis tényleg jó volt, de nem álmaim esküvője volt, amit azért sajnálok, de megvallom őszintén, hogy mi is ilyen szeleburdik, nevetősek vagyunk, és meg is lepődtünk volna, ha minden simán megy. 10 év múlva újra meg szeretnénk ismételni, ezért is tettem ezt a vonalzót.
Második babára majd augusztus végén szeptember elején számítsatok! Akkorra szeretnénk ha megfoganna a kistesó. Ti az elsők között lesztek akik megtudjátok ígérem!!!

Eszti,
Rékának így utólag is szeretnénk Nagyon Sok Boldog Születésnapot kívánni. Bocsi a késésért!

Dóri,
Köszönjük a kedves szavakat tényleg jól esnek! Nekem is igazán az volt a fontos, hogy Ő ott van velem és akkor nem történhet semmi nagy gond, csak hát ez a stressz :evil: Reméljük még 10 év múlva is fotózással fogsz foglalkozni... :lol: 8)
A zenész meg persze, hogy kétségbe volt esve hisz tönkremehetett volna az egész felszerelése ami nem két forint. Már háromszor költözött másik helyre a beázások miatt, mire mi beértünk a lakodalmasházba.
Képek mikor várhatóak? Nem sürgetni szeretnélek, csak hogy tudjak valami időtpontot mondani hogy kb. június vége. Videózásról dvd juni 28-án lesz.

Mazsuzs,
Nem mondhatnám, hogy ez volt életem legjobb bulija, mert maga a bulizás nem volt az igazi, fáradtak voltak az emberek, meg a gyerekek is már elég korán hazaakartak menni mert már álmosak voltak. De nem baj lehetett volna ez rosszabb, hogy már a ceremónia után mindenki hazamegy, de nem így lett és én ennek örülök.

Na jó több szót ne ejtsünk erről, mert azért van még bennem bosszúság...

Inkább mesélek arról, hogy Vicuskám már rengeteg szót mond. Amit mi mondunk azt mondja utánunk, igaz a -r , és az -s mássalhangzókat kihagyja, de így még édesebb. Nemsokára már mondatokat fog mondani, amitől azért félek, mert majd jön a sok kérdés......
Minden kilincset elér, mindent kinyit. Olyan nagy már kb. 89 cm. Ott lenn Lajosmizsén szépen felhízlaltuk (jó volt a szakács), olyan szép sonkái lettek nyam-nyam-nyam. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adra,
Tudom már nem olvasod, de azért Nektek nagyon jó időt kívánok, vagy legalább ne essen az eső. Jó pihizést!!!

Még nem volt időm teljesen visszaolvasni, de rajta vagyok az ügyön. :lol:

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Remélem nem haragusztok ha felrakok pár képet a nászútról...
Kép Kép Kép
Viki meg én
Kép
Az a labda, ami Vicus kezében van arra minden vendégünk írt pár kedves sort. Ezt a vőfély hozta ezzel is volt játék. Mögöttünk lévő út vezetett a lakodalmasházba. :)
Kép Ceglédbercelen lévő strandon...
Kép
A Major medencéjénél...

Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Finike szeretnék nektek nagyon sok boldogságot és szép, tartalmas házaséletet-éveket kívánni!
Ahogy leírtad az esküvőtöket, abban van valami megakpóan őszinte és azt is érzem, hogy bár nem ment minden simán, azért szép emlék marad!
Nagyon várjuk a képeket rólatok!

Eszti, örülök, hogy a születésnap jól sikerült!

A tanácsokat köszönöm (Eszti, Adra) az ágy azóta teljesen leengedve és a forgó is leszedve!
Ezen persze kicsit megsértődött a hercegnő, mert ugye így nagyobb munka felállni. :(

Nagyszülőknél nagyon jó volt, Hanna elbájolt mindenkit. A házban ahol a szüleim laknak esküvő volt, nagyot sétáltunk, meglestük a menyasszonyt, kocsit mostunk, dédivel kocsikáztunk! Szóval jól telt a hétvége!

Megyek kipakolni, mert még minden szalad!
Szép estét!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Sziasztok!

Finike! én is gratulálok Nektek. gondoltam Rátok sokat, mi is pont esküvőn voltunk /csak templomba/, de ott is végig esett, ráadásul a hatalmas rokonság be sem fért úgyhogy sokan kint álltunk ernyőkkel.
Mi esküvőnkön is nagyon esett az eső, a templomból ki sem tudtunk jönni, bent gratuláltak.
Viszont népihagyomány szerint, ha szakad az eső az esküvő napján akkor mesés gazdagságban fog élni a házaspár :D
Ahogy nézem a nászúton annál jobb időtök volt!!!!
Képek nagyon jók és várjuk nagyon a többit!!!!
Majd mi is sürgetjük a fotóst!!! :lol: Dóri pusz!!!

Mi most szalmák vagyunk. Johanna nyaral anyumékkal Hajdúszoboszlón, Bulcsú pedig anyóséknál. Ő holnap jön haza. Johanna csak csüt-ön. Holnap megyek ovi szülőire kiscsoportos. Már rutinos vagyok :lol: De sosem felejtem el mikor JOhanna ment oviba :cry:

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Finike!
Pont azt akartam írni, amit Adra!

Én is úgy hallottam a dédiktől, hogy nem baj, ha esik az eső, mert az a házasság ami esőben köttetik nagyon gazdag lesz!!! Úgyhogy fel a fejjel, tessék lottózni :wink: 8)

Dóri!
Nem sürgetünk mi sem, de a képeket szeretnénk ám látni! :lol: :lol:

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

Sziasztok !

Szeretnék egy kis segítséget kérni :
Területileg a Jahn Ferencbe tartozok, de még soha nem jártam az ottani nőgyógyászaton.

Problémám : úgy tűnik Bartolin mirigy gyulladásom van :( szeretném sürgősen megnézetni valakivel.

Szeretném megkérdezni, hogy mikor lehet a kh-ba bemenni vizsgálatra, van-e ambulancia ? Vagy előbb javasolt orvost választani ?? Ambulancián végeznek-e rákszűrést, hüvelyváladék vizsgálatot ?

Nagyon köszönöm a segítséget.
Üdv
Niki
mniki

Niki!

Szerintem 8-4ig hétköznap van ambuláns ellátás. Viszont a másik topikban van (Jahn Ferenc- babásai) egy szülésznő aki tuti tök pontos infóval tud szolgálni neked a kórházi dolgokról.

Csajok!
A népi hagyomány az jó, akkor kinyitom az ajtót mert a miénken is esett az eső hátha dől be a lé csak eddig csukva tarottam :wink: :lol: .

Finike!
Szerintem az embernek a saját esküvője mindig stresszesebb mert annyi mindenre kell figyelni még akkor is ha van vőfély de az a lényeg, hogy tudtatok nevetni és meghatódni. A szertartások pedig gyorsan mennek sajnos, olyan mint a mandulaműtét de ez egy kicsit kellemesebb :wink: :lol:
Tök jók a nászutas képek.

Szandra

szandrakiss

Szandra,

Köszönöm a segítséget !

Niki
mniki

itt nincs senki? :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Húúú, ez az ovi nélküli élet nagyon fárasztó :wink: :) , ketten kétfelé, a harmadik meg itthon :wink: , nem semmi. De sabaj, a jövőhéten lemegyünk 4 napra (p-sz-v-h) a Balcsira és én úgy de úgy kipihenem magam mint még soha, höhö.

Judit!
Akkor csinálok egy csomó képet a házról és elküldöm neked.

Sid!
Miért mi volt mikor Johanna ment oviba? És milyen volt a mostani szülői. Milyen furcsa, hogy ilyenkor tartják.

Hexina!
Fotók a jó kis hétvégéről???

Fricky!
Nálatok milyen az ovinélküliélet??? Bence nem hiányolja nagyon??

Na megyek tápot adni a csibéknek

Szandra

szandrakiss

jóéjt lányok! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Eszti!
Te hogy szedted az Urtica Urens 5 ch-t? Te mondtad, hogy neked segített, és tök jól volt tőle tejed. Most én is elkezdtem szedni, és egyelőre tényleg úgy érzem, hogy jó, és valóban szaporítja. Hányszor hány bogyót szedtél belőle???

Köszi,

Jó éjt mindenkinek:
Évi

Kép
evisan

Sziasztok Csajok!

Szandra!
Hát igen, az ovi nélküli élet.....
Bence mostanában nem is igazán hiányolja, vagyis mondani nem mondogatja, csak azt látom rajta, hogy hiányzik neki a gyerekekkel való játék, mert én nem tudok vele úgy játszani, meg időm sincs rá :(

Evisan!
Én anno úgy szedtem, hogy a kezdetektől - szó szerint a szülőágyon vettem be az első adagot - minden szopi előtt fél órával bevettem 5 golyócskát. Nekem mákom volt, mert Réka az első pillanattól kezdve óraműpontossággal szopott eleinte 3, később 4 óránként. Aztán mikor elkezdtem neki a hozzátápit, leálltam fokozatosan az urtica-ról is, először napi 3*5 golyócska, később már csak reggel meg este, végül befejeztem. Ez volt kb. 6 hós kora körül (mármint hogy befejeztem), de addigra Rékának kibúj 4 foga, evett "rendesen", és pár hétre rá be is fejezte a szopizást. A tejem is gyönyörűen magától elapadt.
Remélem tudtam segíteni!

Most megyek, elkészítem a reggelit, mert hallom a mocorgást....

Kép Kép
fricky

Ja, bocsi még azt felejtettem el, hogy én nagyon figyeltem, hogy golyócskák előtt, után fél órával nem ettem, nem ittam semmit, meg homeo-s fogkrémet használtam, és nem rágóztam mentolos rágót sem - pedig ez nálam nagy szó, ki sem bírok menni az utcára rágó nélkül, de vettem gyerekrágókat 8)
Eszti

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

Finike! Aranyosak a nászúton készült képek!

Evisan! Én is így ismerem az Ultrica szedését ahogy Eszti írta, pedig több variációt olvastam róla, de más kismamáktól is ezt hallottam amit Eszti ajánlott.
Arra tényleg figyelj oda hogy nem lehet enni-inni a bevétel előtt és után, és a mentolos dolgokra is figyelj! Én elszúrtam mert pl. volt olyan amikor lehelletfrissítés címén - még a kórházban a látogatás előtt - bekaptam egy mentolos rágót, de akkor már késő volt gondolkodni. :(

Itt esik az eső már reggel óta, pedig ma egy kis vásárlást akartam beiktatni babakocsival...A héten már kifejtettünk 18 kiló borsót. Itt vannak a nyári munkák...
Adra, Mesi vidéken, Nutella is...többiek hol vagytok?

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Nálunk ma Vicus délután úgy döntött, hogy nem alszik, így már este 7-kor majdnem elájult a fáradtságtól. Borzasztó hisztis volt. Biztos ez a bolond időjárás viseli meg.
Képzeljétek eddig úgy tűnik, hogy június végén megyünk Horvátországba négy napra. Remélem tényleg összejön. Tavaly sem voltunk így együtt nyaralni, mert apának dolgoznia kellett. Úgy tervezem, hogy este megfürdetjük Vicust és megkajál majd berakjuk a kocsiba és remélhetőleg átalussza az út nagy részét. Napözben biztos nem bírná végig. Ti voltatok már külföldön ilyen kis gyerekkel? Ti hogy csináltátok? Nekem Vicus napközben max. 2 órát aludna, és valószínű, hogy sokat nyűglődne. Várom a tapasztalatokat. :)

Kép
Kép
finike

Finike!

Mi nem voltunk így nyaralni de sokszor beszélgetünk róla. Akkor majd ti megszerzitek az éjszakai utazós tapasztalatokat és akkor legalább én is okosabb leszek. Ma nálunk sem aludt az Edó, úgy látszik kikészíti őket ez az idő.

Szorítok, hogy összejöjjön az utazás nektek.

Szandra

szandrakiss

Finike!
Mi voltunk Bencével mikor ő másfél éves volt szintén Horvátországban. Mi nappal utaztunk, és semmi gond nem volt vele. Nézelődött, amikor elkezdett nyugtalanabb lenni, akkor hátraültem hozzá, játszottunk, énekeltünk. Amikor meg végképp nem bírtam már vele, megálltunk egy pihenőnél, futkározott, megkajáltunk, ittunk, tisztába tettem, én mentünk tovább. Gyakorlatilag 12 órát utaztunk egyben, és semmi gáz nem volt vele. Az éjszakai utazástól csak egy riasztott vissza, hogy mi van, ha felpörög a gyerek, és nem alszik el éjszaka, illetve azért a kocsiban ő sem tudja olyan igazán kialudni magát, mint az ágyában, és akkor meg az első ottani nap semmi másból nem áll, mint hallgatni a gyermeket, mert tiszta fáradt. Plusz apa is hulla lesz, mire éjszaka levezet, ő sem alszik....

Na, majd meglátjátok, kíváncsi leszek, ha mégis az éjszakai utazás mellett döntötök, akkor hogy sül el. Majd úgyis elmeséled :wink:

Kép Kép
fricky

finike ilyenkor ez előfordul már hogy nem akar aludni délután,nekünk is Máté néha ugy dönt nem akar aludni! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Az a baj, hogy Vicus nem nagyon szeret kocsiban utazni sokáig max. másfél óra autózás utána már nyüglődik, ekkor jövök én, de max. egy fél órát tudom még húzni aztán már én sem vagyok jó neki. Szóval nem könnyű. Én sem vagyok nagyon az éjszakai autózás mellett mert a párom amúgy is fáradt, én meg nem szeretek éjszaka vezetni. Még meggondoljuk. Lehet hogy nappali utazás marad, sok-sok megállással. Na jó majd meglátjuk egyáltalán legyen biztos, hogy megyünk, mert még ez is kérdéses.

Ki hova megy nyaralni??? Meséljetek már Ti is!!! :lol: 8) Valószínű engem már untok annyit mesélek, így most Ti jöttök.

Szandra,
Te komolyan mondod, hogy kipihened magad Balcsin??? :shock: :lol: 8) Én tiszta szívemből kívánom, hogy tényleg tudjál egy kicsit pihenni és feltőltődni! Mi most hétvégén ugrunk le a rokonunkhoz Siófokra. Csak szombat-vasárnap, de már ez is valami végre emberek között :D .

Nutella,
Veletek mizújs? Mesélj milyen így két gyermekkel? Bírsz velük?

Szami,
Szofi hogy van?

Na megyek bevetem magam az ágyba..... már az egész család alszik én sem maradhatok ki ebből... :lol:
Kép

Kép
Kép
finike

Finike!
Szerintem fáradtab leszek mikor hazajövünk Balcsiról mint előtte de ahogy írod, más emberek, feltöltődés egy kicsit.
Bátrak vagytok akkor ha Vicus ennyire nem bírja az utazást és bevállaljátok, mi nem mertük tavaly, igaz idén sem. Tami a bosszantó szamarat szokta eljátszani a Shrek-ből minden autóban ülésnél mert 5 percenként kérdezi, hogy mikor érünk oda. Néha kiakasztó tud lenni. Repülővel nem járnátok jobban, ezek a fapados járatok nem is olyan drágák és mégis ott van 1-2 óra alatt?

Szandra

szandrakiss

Finike!

Ági 15 hós volt, 10 órás út nappal, reggel 6-ko ridultunk, az első 2 órát végigaludta, és ő szuperül bírta, mi kevésbé a végén 3 órás dugóba kerültünk 41 fok volt, igaz légkondis a kocsi, de borzasztó volt, viszont Ági szuperül bírta, meg sem nyikkant.

Idén is megyünk, viszont a Réka nálunk is nehezebben viseli az autót, de pl. egy Pom-Bar sokat segít a dolgon és 1 órán át csendben vannak.
Megint az lesz a taktika, hogy ébredés előtt pár órával elindulni, letudni a magyar szakaszt, majd Au. közepén megállni, már tudom hol vannak játszóteres pihenőhelyek, ott egy órát eltölteni, majd tovább.

De ne aggódj, bírni fogja, jobban, mint te :wink:
Vendég

sziasztok!idén mi sajna nem tudunk menni nyaralni mert lekéstük a foglalást ahova akartunk menni,na de majd jövőre,idén maradnak a strandolások! :lol: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Szandra! Johannánál még minden új volt az ovival kapcsolatban, most már tudom a szokásokat, ismerem az óvónéniket /ugyanazok lesznek, mint Johannának/. Általában nyári zárás előtt van a kiscsoportos szülői, mert utána szabadságolások vannak aug-ig.

Finike! még mi sem voltunk külföldön a gyerekekkel. Nálunk sem annyira bírja Bulcsú, mikor kisebb volt még rosszabb volt. Idén Cserkeszőlőre megyünk nyaralni. Mondjuk én 4 napra meggondolnám 2x is a hosszú út miatt, főleg nem is szereti az autózást Vicus. Próba szerencse, hajnali indulással lehet tényleg jobban jártok megállás miatt is. Mikor mentek?

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Már régen voltam, gondoltam benézek.

Húúú, ez a meleg! Hogy bírjátok? És a gyerekek? Szegény Zsófinak is ma nagyon melege volt szerintem. Rákoshegyen voltunk ma (apósomék telke), meg aztán itthon lementünk a kertbe, de nagyon elkezdett nyűgösködni, és egyszerűen nem tudott elaludni. Biztos melege volt. Aztán felhoztam a kiságyába, és kb. 3 perc után elaludt, de ehhez hozzá kell tennem, h mivel tetőtéri a lakásunk, mikor hazajöttünk a telekről 32 fok volt a lakásban is. Szerencsére van légkondink. Persze a gyerekszobában nem használjuk, csak átengedjük oda a többi helyiségből a hűvösebb levegőt.

Mi Nagybörzsönybe megyünk nyaralni. Már nagyon várom. Bár ott nincs víz, mert dombos-hegyes vidék, de jól át lehet ott is vészelni a meleget. Jó kis hideg vályog parasztház van ott, amit ki szoktunk bérelni. Tavaly meg is fáztam, mert a meleg udvarról állandóan beszaladgáltam a hideg házba. Úgyh. Zsófival is nagyon kell vigyáznunk, nehogy megfázítsuk.

Jó éjt, sziasztok:

Évi

Kép
evisan

szép hely Börzsöny én is voltam már ott még iskoláskoromba csak hideg tél volt! :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Mivel nem ér olvasni, írok pár sort....
Megint kicsit lelassult a forgalom, bár tudjuk be a nagy melegnek és a nyárnak.
Ráadásul Mesi, Nutella és Adra vidéken vannak így mindjárt hiányoznak is.

Finike! Mi sem nagyon tudnánk menni Nándival hosszabb útra mert annyira nincs oda az autókázásért. Ha bemegyünk Pestre vásárolni akkor is egy fél óra múlva már unja az utat. Bár volt már olyan, hogy egy órát is jól bírt. Mikor milyen a kedve.... Nem egy nagy utazó! Én vele neki sem mernék vágni Horvátországnak de mi mondjunk nem is készülünk oda - sajnos. :( Az unokatestvéremékhez készülünk viszont, ők Tatabánya környékén laknak.
Ez tőlünk másfél óra az autópályán. Most el is halasztottam még a látogatást pár hónappal - igaz más program jött közbe - de annyira nem bánom hogy nem kell lemennünk ebben a melegben és a másfél óra autókázást sem most kell megejteni.

Szandra, akkor a héten mentek a Balcsira? Biztosan jó lesz, már csak a "kimozdulás" tényétől is.

Evisan! Kitől bérlitek a Börzsönyben a parasztházat? Másoknak is kiadják vagy csak Nektek - mert esetleg ismerősök vagytok?

További szép napot mindenkinek egy árnyékos, hűs helyen!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Jelentkezem én is, az elmúlt pár napban nem igazán sikerült. Bár nem nagyon hiányolt senki. :D :D

Szandra, sajnos képek nem készültek a jó kis hétvégéről. :( A mostaniról viszont igen, majd osztok meg belőle, ha nem haragszatok meg érte. :) Strandolunk az erkélyen és szülinapozni voltunk. :D

Finike, mi nyaralni Romániába-Erdélybe megyünk, ismerős családhoz. Osztozom az aggodalmadban a hosszú út miatt, bár Hanna azért edzésben van. De 800 km... :!: Mindig vittük mindenhova, szüleim 200 km-re laknak, azt az utat nagyon jól bírja.
(Képeket mikor látunk rólatok még? Csak csendben kérdezem, nehogy Dóri azt higgye sürgetem. :D :D :D :D )

Többiek, merre jártok ebben a nagy melegben? Szami, Poci, Dalmácska, Judit! Hahhhóóóóó!!!

Éhes a család, megyek főzni!
Pusszantás!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

hexina én vagyok kint nem lehet megmaradni olyan meleg van de itt a lakásba is csak ventilátor mellet éppenhogy ki lehet bírni!
Szegény Mátékém ki akar menni de nem merem ilyen időbe kivinni! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Helló!

Hexina, bocsi hogy nem hiányoltalak, ha egy kicsit visszaolvastam volna akkor tuti te is bekerülsz a hiányzókhoz. :D :D De az az igazság, hogy mindig megkeresem az utolsó hozzászólásomat és onnan nézem meg hogy ki volt fent. Te pedig most nem voltál az utolsók között... :wink: (De azért hiányoztál Hannával együtt!)

Nitacska! Szerintem se nagyon mozduljatok ki Mátéval! Nagyon meleg van! Tegnap megint láttam egy riportot arról, hogy mennyire káros a UV sugárzás és a naptej (mégha 50-es faktorszámú is) csak a legégéstől véd meg, a sugárzás veszélyeitől (bőrrák) nem. Kicsit rémisztő, főleg azért mert gyerekkorunkban egész napokat a strandon töltöttünk, most meg.... Mondjuk a barátnőmnek nem régen vették le egy anyajegyét ami gyanús volt, ő még komolyabban veszi ezt...

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Szisztok!

Ugyan, Mazsuzs, ez nem szemrehányás volt! Azért is tettem utána vigyort!!! :D
Nagyon rossz ez, hogy az ember be van szorítva a négy fal közé, de a bőrrákot nagyon komolyan veszem én is! Sajnos a családunkban van akit érint, így mi is veszélyeztetettek vagyunk. Én spec. most készülök a bőrgyógyihoz. Kb. ezer anyajegy és vannak kifejeztetten csúnyák köztük. Inkább megelőzzünk!!

A lakásban is 30 fok felett, Hanna tiszta nyűg, folyton rajtam lógna. :(
Megvolt a pancsi az erkélyen, most szundi van, nem tudom meddig.
Ígértem képeket, most teszek fel nektek pancsolóst míg lehet. :oops:

Kép Kipróbáltam szárazon...
Kép vizesen jobban tetszett! :)

Árnyékot és enyhülést kívánunk mindenkinek! :D
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

hexina bennt a lakásba van a kismedence?
mert én már gondoltam rá,hogy a szobába hozom a kismedencét és itt nem éri károsnapsugárzás! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

MI is vagyunk. du 3 után szoktam Őket én is vízre ereszteni.
Johanna jár úszni is du egy órát. Tetszik Neki és egész ügyes is. Bulcsú nélkülem nem akar bemenni vagy ha mégis bemegy egyből jön is ki. Majd jővőre sztem már Ő is bátrabb lesz.
Hát ez van velünk, hűsölünk a lakásban délelőtt a teraszon.

Hexina! képek nagyon jók!!!!

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

sidney jól is teszitek,hogy hűsőltök a teraszon! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Mi is vagyunk, csak már elértük az olvadási pontot. Ma is voltunk vásárolni délelőtt és utána itthon a kádban pancsoltunk együtt. Jó volt egy kicsit lehűlni, de negyed óra múlva újra ömlött rólam a víz. :evil: Lemondtam a horváto-i utat, nem merem bevállalni. Most hétvégén Siófokon voltunk, nagyon jó volt a víz és az idő is. Vicus is nagyon élvezte.

Hexina,
Nagyon jók a képek, cuki a pancsizótok! :D

Judit,
Hogy áll az építkezés?

Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Nitácska, nem! Csak szárazon! Vízzel töltve az erkélyen van, ott megy a pancsi délutánonként.

Sid, a bátorságról csak annyit, hogy a lányom is "Búvár Kundot" játszik a kádban és a medencében is, utána meg görbül a szája, hogy vizes lett a feje... :D Nagyon rég raktál képet a gyerkőcökről! Kérek szépen! Biztosan igazi nagylegény már Bulcsú!

Finike, de kár! Sajnálom! Azért lesz még valami nyaralás-pihenés a nyáron? Azt el is felejtettem kérdezni, hogy sikerült Vicusnak homokozót venni?

Halihóóóó, többiek?!

Szép napot mindenkinek!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Sziasztok!

Viccesen napszemcsibe ülök itt a gép előtt mert éjszaka (apa tuti megvert csak nem vallja be) úgy bedagadt a szemem, hogy csak egy rizs nyíláson nézek ki. Nem tudom mi ez, barátnőm szerint allergia, hát nem tudom de olyan ronda, hogy a csajoknak nem merem megmutatni mert sírva fakadnának így marad a lakásban is a napszemü.

Húúú, ez a meleg nagyon durva és hol van még július és augusztus. Mi most péntek-szo-vas-hétfőn megyünk Balcsira, úgy néztem nem lez az az extra forróság így jobb lesz egy fokkal. Bár a ház tök jó hűvös (parasztház), régen azért értettek az építkezéshez.

A lakásban nálunk is 31 fok van, borzasztó.

Hexina!
Én tavaly úgy altattam Edót a nagy melegben, hogy bevizeztem egy rongypelust és akkor az volt a takarója, mire elaludt addigra fel is melegedett a pelus nem fázott meg de elaludni könnyen elaludt (ha meg már aludt nem zavarta annyira a meleg). Nagyon édes Hanna a képeken, annyira értelmes és tiszta a tekintete. Csodaszép.

Sid!
Ha látja Bulcsú, hogy Johanna mennyire élvezi a vizet akkor tuti ő is kedvet kap majd. Egyet értek, hogy rég tettél képeket, sőt ha teszel is akkor is keveset :( , de sokat sokat kérünk.

Finike!
Hogy őszinte legyek, szerintem jobb, hogy nem vállaltátok be a dolgot, előtte kisebb távokon teszteljétek Vicust és ha megszokta akkor jöhet a nagyobb falat. Mentek még Balcsira?

Mazsuzs!
Meg kell mondjam te sem bővelkedsz képekben. Pedig a kispasikat különösen imádom. Ismerős a dolog, hogy ha nem muszály ne utazzunk. Totál kikészültünk mikor tavaly az Edó a másfél órából egyet végig ordított mikor hazafelé jöttünk Balcsiról az autópályán.

Na megyek összekapom magam mert 9kor kezdődik a rendelés a szemészeten, hátha felnyitják a szememet végre :wink:

Puszi

Szandra

szandrakiss

Sziasztok,

én is rég jártam erre :(
elkezdtem rendszeresen tornázni (pilates) járni, és ez három délelőttöt lefoglal. az A1-be járunk, én tornázom, Szonjus játszik a gyerekmegőrzőben. Hihetetlenül jól bírja, simán elvan. Beadom, integet, dob egy puszit és megy is játszani. Én meg a tornát élvezem nagyon, már kifejezetten hiányzik azokon a napokon, amikro nem megyek.
túl vagyunk az évzárón. meglepő módon, Danca végig fent maradt a színpadon. bár nem vitte túlzásba az aktivitást :) az idővel is szerencsénk volt, a gyerekek programja után kezdett el esni az eső. csak a Pintácsi Viki koncertet mosta el :lol: azt viszont nem sajnáltam nagyon....
Szonjussal túlestünk az első fodrászkodáson. úgy ült a fodrásznéni székében, mintha állandóan ezt csinálná... kifejezetten élvezte. jó rövid lett a haja. még így is szakad róla a víz, de azért így sokkal jobb neki. majd akkor lesz hosszabba haja, ha már egy kicsit nagyobb lesz, és már értékeli is. addig nem akarom csattal és gumival rohangáni utána, úgyis kitépné...
az építkezés egy kicsit lelassult, mert a parketta késik 2 hónapot. még jó, hogy családon belülről érkezik :? anyósom barátjának fatelepe van...már egy hónapot csúsztunk miatta, mert a tetőfa is késett...már nem izgatom magam, majd Zuglóból hordom át a gyerekeket Óbudára oviba/bölcsibe...
most megyek, mert elvileg éppen dolgozom....
itt egy kép a rövid hajú Szonjusról, és az évzárós Dancáról.

puszik.
judit
Kép
Kép

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

juditt nagyon helyesek a gyerekek!
rám is rámférne a tornázás az tuti! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Finike, tetszett az olvadási pont-os szöveg.. :lol: :lol:

Hexina, természetesen értettem hogy nem szemrehányás volt, de néha olyan jó amikor hiányolják az embert... :) , és én igazán hiányolhattalak volna. 8)
Nagyon aranyosak a képek Hanna Sáráról, és tetszik a medencéje! Mi megjártuk meg egy nagyon-nagyot vettünk először és mikor láttuk hogy mennyi víz kell a feltöltéséhez kisebbet kellett nézni.

Szandra, mivel te (talán) egy hete is már buzdítottál képek feltételére, hát legyen! Egészen frissek, június közepe és a múlt hétvége az elkészülési időpont. Remélem meg leszel elégedve: 8)

Itt még a nagyméretű medencében:
Kép

Kép

Nándi és a lány(ok) :)
Kép

Judit! A te gyerkőcképeid is nagyszerűek de ez mindig így van! :)
Nálunk is több példa bizonyítja, hogyha az ember lakásfelújítás vagy egyéb dologban a rokonok "segítségét" v. egyéb szolgáltatását veszi igénybe, akkor hónapok is elmehetnek vagy esetleg kicsit drágább lesz a munka mintha egy teljesen idegen mestert kerestünk volna.

Nitácska! Nem csináltad meg a gyurmareceptet Máténak?

mazsuzs

Kép
mazsuzs

sziasztok!

Csajok! eddig össz egy képet tettem fel :lol: magunkról. nincs időm kicsinyíteni 8) Pedig én is úgy szeretem nézegetni a gyerköcöket.
/topikos/ persze a sajátjaimat is :oops:
Szóval majd a JF nagyijai időszakban remélem több időm lesz és akkor majd rakok képeket az unokákról:)

Judit! Danca olyan mintha Te lennél!!! tudom hogy mindig ezt mondja mindenki de akkor sem tudom kihagyni!!! :wink: Azért még ne add fel a reményt, aug vége messze van még.
Én már úgy elhatároztam, hogy esténként tornázok, de vhogy mindig elmarad:( pedig lassan megyünk nyaralni és löttyedt leszek.

Finike! Mi nagyon élvezzük a belföldi nyaralásokat. annyira jó helyek vannak itthon.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

mazsuzs nekiálltam elkezdeni de valamiért abbahagytam,valami közbejött akkor de a hétvégén rászánom magam!most semmi nem jöhet közbe!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Forrongok a dühtől... :twisted: :twisted: :twisted:
Most jöttünk meg a Heim Pál orthopédiai vizsgálatáról és ilyen öntelt, bunkó orvossal én még nem találkoztam.

Úgy kezdődött, hogy amikor bementünk az előttünk lévő kisfiút minősítette (aki vörösre sírta a fejét az ultrahang során), hogy már ilyenkor megmutatkozik a majdani felnőttkori jelleme...no comment.

Petra a vizsgálat elejét végigvigyorogta, a doki megállapította, hogy túl laza a csípője, már túlságosan is, ilyet ő még nem látott, megultrahangozza.

Az ultrahang 10 percig tartott (nem túlzok), közben persze Petra is elkezdett sírni, a doki meg végig mondogatta, hogy milyen hisztisek a gyerekek, az egész az ő érdekükben van... :twisted: :twisted: :twisted:

Könyörgöm, a gyerek még csak 3 hónapos!!! Jó hogy sír, ha 40 fokos melegben az oldalára fordítva lefogják, és matatnak rajta!!! A doki meg sík ideg volt, mert Petra mindig akkor rúgott egy nagyot, amikor végre sikerült megtalálnia az ultrahangon a jó képet. Végül úgy döntött, hogy a legelső felvétel lett a legjobb. Jó, hogy végigmaceráltatta a gyerekkel a 10 perces vizsgálatot. Amikor Andrissal voltunk, olyan rendes idősebb doktor bácsik voltak, semmi rossz tapasztalatom nem volt.

És most, hogy kidühöngtem magam, a kérdés: Petrának most egy hónapig terpeszbetétes ruginadrágot kell hordania. Volt valakinek ehhez szerencséje? Mi ez és hol lehet venni? A kórházban azt mondták, hogy gyógyszertárban nem valószínű, inkább drogériában(???????????). Ez tulajdonképpen egy gumibugyis pelenka? És alá kell adni a mostani eldobható pelenkáját? Ha valakinek van erről tapasztalata, segítsen, legyen szíves.

Köszi előre is: Nutella

Kép

Kép
nutella

én ugy tudom ezt a terpeszbetétes pelust a rendes pelenkára kell ráadni!
szerintem próbáld meg egy nagyobb gyógyszertárba rákérdezni van e?!ha nincs is ők lehet tudják hol lehet ilyet kapni!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nutella, sajnálom hogy ilyen vizsgálatban volt részetek. Szerencsére mi a Karolina úton voltunk bár az idén a sógornőméknek már lehetett választani hogy a Heim Pálba v. a Karolina útra mennek csipőszűrésre. Ők is Budát választották és ott tényleg normális volt minden doki.
Úgy látszik a Heim Pál kórházra most "rájár a rúd", hiszen biztosan tudjátok a 15 hónapos agyhártyagyulladásos kisfiú esetét és már volt kolleganő is panaszkodott rájuk, vagyis egyre több negatív hírt lehet hallani róluk... :(
Sajnos a pelus ügyben nem tudok segíteni.
Készen lett nálatok a festés?

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Csajok!

Nálunk nem is volt csípőszűrés! A doktornénink nézta Domit, de sehová nem utalt be minket.
Ez szerintetek gáz?

Még valami: próbálta már valaki közületek a 90 napos diétát?
Véleményeket várnék...

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?