Sziasztok!
Köszönjük a gratulációkat!
Vicus jól viselte bár az elején nagyon tevékenykedni akart, ő is szerette volna szórni a rózsaszirmokat, de ő össze-vissza szórta nagyon édes volt. A szertartáson igazából nem tudom hol volt, azt hiszem anyukám mellett állt éppen amikor szülőköszöntés volt. A lagzin amikor vacsoráztunk illetve utána egy kisfiú vigyázott rá nagy volt a lamour. Sok kis gyerek volt (talán ezért halt meg olyan korán a lagzi, mert a gyerekek kidőltek), így Vicusra csak néha kellett ránézni, nehogy kimenjen az esőre. Olyan fél 10 körül volt az áramszünet (nem tudom mennyi lehetett az idő), és akkor vittük el lefektetni. Nehezen aludt el mert fel volt pörögve, de a papával megbeszélték, hogy mind a ketten alszanak és punk-tum.
Végülis tényleg jó volt, de nem álmaim esküvője volt, amit azért sajnálok, de megvallom őszintén, hogy mi is ilyen szeleburdik, nevetősek vagyunk, és meg is lepődtünk volna, ha minden simán megy. 10 év múlva újra meg szeretnénk ismételni, ezért is tettem ezt a vonalzót.
Második babára majd augusztus végén szeptember elején számítsatok! Akkorra szeretnénk ha megfoganna a kistesó. Ti az elsők között lesztek akik megtudjátok ígérem!!!
Eszti,
Rékának így utólag is szeretnénk Nagyon Sok Boldog Születésnapot kívánni. Bocsi a késésért!
Dóri,
Köszönjük a kedves szavakat tényleg jól esnek! Nekem is igazán az volt a fontos, hogy Ő ott van velem és akkor nem történhet semmi nagy gond, csak hát ez a stressz
Reméljük még 10 év múlva is fotózással fogsz foglalkozni...
A zenész meg persze, hogy kétségbe volt esve hisz tönkremehetett volna az egész felszerelése ami nem két forint. Már háromszor költözött másik helyre a beázások miatt, mire mi beértünk a lakodalmasházba.
Képek mikor várhatóak? Nem sürgetni szeretnélek, csak hogy tudjak valami időtpontot mondani hogy kb. június vége. Videózásról dvd juni 28-án lesz.
Mazsuzs,
Nem mondhatnám, hogy ez volt életem legjobb bulija, mert maga a bulizás nem volt az igazi, fáradtak voltak az emberek, meg a gyerekek is már elég korán hazaakartak menni mert már álmosak voltak. De nem baj lehetett volna ez rosszabb, hogy már a ceremónia után mindenki hazamegy, de nem így lett és én ennek örülök.
Na jó több szót ne ejtsünk erről, mert azért van még bennem bosszúság...
Inkább mesélek arról, hogy Vicuskám már rengeteg szót mond. Amit mi mondunk azt mondja utánunk, igaz a -r , és az -s mássalhangzókat kihagyja, de így még édesebb. Nemsokára már mondatokat fog mondani, amitől azért félek, mert majd jön a sok kérdés......
Minden kilincset elér, mindent kinyit. Olyan nagy már kb. 89 cm. Ott lenn Lajosmizsén szépen felhízlaltuk (jó volt a szakács), olyan szép sonkái lettek nyam-nyam-nyam.
Adra,
Tudom már nem olvasod, de azért Nektek nagyon jó időt kívánok, vagy legalább ne essen az eső. Jó pihizést!!!
Még nem volt időm teljesen visszaolvasni, de rajta vagyok az ügyön.