Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

A kajarecepteket írjátok le légysziiiiiiiiiiiiiii!
Nálunk ma petrezselymes újkrumpli lesz fasírttal,meg sali :) nyaminyami :)
Vivivel meg megkóstiztatom a sárgadinnyét.Kíváncsi vagyok milyen arcot vág majd hozzá.

Cicitémához nem tok mit szólni,naggggyooon félek mindenféle műtéttől,a fájdalomküszöböm meg egyenlő a nullával :oops: :(

mazsolasyl

Blo, veygél borostyán nyakláncot!Nekem nagyon bejött azóta csak ajánlom mindenkinek...
Jó nagy lett Milu, leköröztetek többszörösen!
Huni még csak 7750 g és 65 cm körül van, bár ő heti 100 g-nál többet nem hízik, de állandan sportol, dolgozik, forog, dobálja magát, keze-lába jár ha ébren van...

Panda, az hogy minden nap kapja azt a chamomillát, nem szokik hozzá?tudom hogy homeos, de az nem gond hogy minden nap kapja?
Én mernék se homeost se semmit sem adni neki folyamatosan nehogy megszokja...
Vendég

Hunci,
Pont az a lényege, hogy amíg vannak tünetek, addig kell szedni. Ha hamarabb elhagyjuk a bogyókat, a tünetek újra jelentkeznek. Mivel a fogzás hónapokig kínozza a babát, így nyugodtan lehet addig szedni, nem szokik hozzá a szervezete. Én a szüléshez is ezt szedtem, ott is az volt a lényeg, hogy hetekig napi több adagot elszopogattam. Hatásos is volt, mert a tágulással nem volt gondom, gyorsan ment, nem azért volt hosszú szülésem. Szeretem a homeos dolgokat, mert sokszor segítettek már. Gyerekdokit is úgy választottunk, hogy homeos legyen, és ne gyógyszerekkel tömje a gyereket. Sajnos nekem olyan gyerekdokim volt, hogy minimum 6 receptet felírt, ha köhögtem egyet :?
Vendég

Pandus: megkaptam, válaszoltam. :lol:

Hunci: szerintem Milu sem fog már annyira hízni, dokinéni szerint bátran adjam neki napi 2X a szilárdat. Úgy látom szereti, olyan 170 gr-okat eszik belőle, de ebben a melegben szerintem vissza fogja fogni magát.

Homeos cuccok: megkérdeztem a dokinénit, azt mondta,hogy ezekhez nem lehet hozzászokni, és egyáltalán nem áthatok vele a babának. Szerintem a nyaklánc is valamilyen szinten homeos :wink:

Cicctéma: ha sikerülne lefogynom, elgondolkodnék rajta.
Vendég

Sziasztok!

Mi az a pompom kaja??? VAg ymi volt:D Banyek...pedig most olvastam és már elfelejtettem:D

LEgo: nekem egy ismerősöm azt mondta, hogy nem varrnak csak úgy fel, hanem ott is van vmi implant...Ha nem lenne inplant akkor engem is érdekelne a műtét...persze csak ha lezártam magam a tesó kérdést...

Én nagyon megterhelőt főztem tegnap. Jó nagy adag csípős lecsót. Ma meg jó nagy adag gyümölcs levest. Pici Sangriával megbolonítva :D

Fog: Maja ínyén, alul középen baloldalt van vmi..egy kis kör alakú szürke folt szerűség...lehet, hogy a fog nyomul?!

bingii

Bingiiiii

Figyu ezt:

"A konzultáció alkalmával beszéled meg plasztikai sebészeddel, hogy milyen elvárásaid vannak a mellműtéttel kapcsolatban, milyen eredményt szeretnél elérni. Ez a beszélgetés a konzultáció legfontosabb része, mert a plasztikai sebész ez alapján tervezi meg a mellplasztikai beavatkozást. Az ideális eredmény elérése érdekében az orvos javasolhatja, hogy kombináljátok a mellfelvarrást mellnagyobbítással. Ennek az az oka, hogy mellfelvarrás után a mellek feszesebbek lesznek, de optikailag valamivel kisebbnek tűnnek majd. Abban az esetben viszont, ha „csak" feszesebbé kell tenni a melleket, de a melltömeg megfelelő nagyságú, nem lesz szükség implantátum behelyezésére az esztétikus eredmény érdekében."

A "töki pompos" recept megtalálható a www.tokipompos.hu oldalon.
Isteni fincsi (nem fogyókúrás :lol: ) kajcsi.
Vendég

A doki megvizsgálja az alapanyagot és megmondja, hogy inplant nélkül meg tudja-e szépre csinálni. Ha nem kell bele, akkor 400eFt körüli összeg kb.

Nem aválás végett csináltatom meg, amikor Boti után elapadt a tej és vele lement a cici, na akkor már tudtam, hogy ez igy nem maradhat. akkor még ki sem derült semmi, "csak" a hajam hullott (akkor még azt hittem a szopitól). Csak én mindenképpen a bébik után akartam, hogy ne kavarhasson be szopinál, ne aggódjak ezen.

Panda: milyen új otthon? Lakás v. ház?

Kép
Kép
normajeane

LEgo: hmm, ez jó hír, hogy esetleg így is csinálnak. Én nem bánnám ha kisebb lenne...

Jaa, pompos:D Kiolvastam a receptet és szabályszerűen csurogni kezdett a nyálam...fúú, de bírnék most enni vmit!:D Én azért fogyózok állandóan, hogy ilyeneket ehessek:D

bingii

Norma,
Ház. Elegünk lett a szomszédból, meg az elviselhetetlen levegőből. Csak még messze van a költözés, ahogy a vonalzóm is mutatja :?
Vendég

Na, a ciccel én is úgy jártam,mint Norma. Csak várok...nemtudomhogy mire. Talán arra,hogy visszajön??? :twisted: :oops:
Vendég

Szép vasárnapot!

Csajok, tudom nem lehet, de én tök kíváncsi lennék ezekre a javításra szoruló cickókra. vagy tudtok mondani oldalt, ahol lehet ilyenre példákat látni? A mellen lévő csíkokkal mit lehettenni? az is műtét? Pedig alig nőtt a mellem, de még a terhesség alatt szétrepedt :(

Bingii: a töki pompost én parszt pizzának hívom :) amúgy tök itt van mellettünk két falura.

Ma azt álmodtam ha szülésznőm terhes :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri: a www.hoxa.hu-n van mellplasztika tapasztalatok fórum, ott vannak képek is meg a felhasználókat is meg tudod nézni, sok lány tett fel előtte-utána képet magáról. A csíkokkal tudtommal nem igazán lehet mit kezdeni, idővel halványabb lesz, de elmúlasztani nem lehet, úgy tudom

Blo: ha összeszeded rá a manit, akkor hajrá! ha jól emlékszem neked lenne segítséged is, anélkül nem lehet megcsináltatni mert hetekig nem emelhetsz semmit, sőt az első pár napon még a fenéktörlés és a fogmosás is kihívás, azt mondják azok akik már átestek rajta. Nekem anyum ideköltözik hetekre,máshogy nem menne.

Panda: gratula!! ti építitek v. más? merthogy nem értem miért pont ennyi nap

Kép
Kép
normajeane

Sziasztok!

Konkri: végülis tényleg olyan mint egy pizza csak parasztosan:D

Jelentem nekünk is kibújt az első fogacska!

Ebben a rekkenő hőségben pedig Maja lubickolt egyet a medencéjében és nagyon élvezte. Én sajnos nem fértem bele :?

bingii

Bakker! Már Bingi babának is van foga... Amúgy ti hogy veszitek észre, tapogatóztok? Én figyelem, de nekem rémálmom az hogy anyós veszi észre :), már volt rá példa, hogy azt mondta hogy gyerekek ennek a gyereknek kint a foga én meg tök szarul éreztem magam, hogy banyek én vagyok az anyha és nem veszem észre??? de persze akkor nem volt kint neki...
De gratula Bingi a foghoz!!! Néztem, hogy Majus milyen kis hurkás, de rá kell jönnöm, hogy Marcus hosszú gyerek, majd megpróbálom megmérni.

Csajok, nektek a tgyást, meg a gyed-et rápecsételték a szülianyakönyv hátuljára? és amúgy ti írtatok kérelmet a munkahelyen,hogy a gyerek 3 éves koráig kértek fizetés nélküli szabit? mert ez utóbbi nekem fura.

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri, előbbi és utóbbi kötelező....!A fogat észre fogod venni, én sem tapogatóztam!Észrevettem, amikor rötyizett egyet!

Bingii :lol:
Vendég

Norma,
Nem mi építjük szerencsére, azt hiszem az a fejünkre omlana :D Elvileg 2009. Július 31-ig átadják a házat. Persze ez csúszhat, de a vonalzót így csináltam.
Vendég

Konkri: én már pár napja láttam vmi kis foltot az ínyén mikor vigyorgott. Aztán ma mikor bekapta az ujjamat egyből megéreztem a kis éles fogacskát. Na meg a kanalazásnál is észrevenni,mert karistolja néha :)
Hát igen, Maja jó húsban van:D Akár csak én:D Nem tudom hány centi lehet, de most 74-80-as rucikat hordunk.

Pecsét van, én kérelmet nem írtam....szerintem ez automatikus, hogy majd megkapod szabikat...

Kipróbáltuk ma a meggyet csak úgy álánatúr...hát nem aratott sikert:D Mondhatni még a hideg is kirázta tőle:D

bingii

Bingi
Vivinek krumplival sem jött be,de a sárgadinnyét második próbálkozásra megette és a végére már ízlett is neki! :D

Konkri
Észre fogod venni,nyugi!Tudod...szú-szá... :) Egyik ismerősöm kislányának 7 hósan kezdtek kijönni a fogai,nincs még Marcus lemaradva semmiről... :)

mazsolasyl

Képek :lol: :lol:

Kép

Kép

mazsolasyl

Sziasztok. De tündéri Vivi ebben a kalapban! :lol: Szofi nem szereti a kalapt, ha felteszem, rögtön forgolódik, amíg le nem kínlódja magáról. Pedig van egy csomó édi kalapja.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de Szofi nemigen tud aludni ebben a melegben. Gyakorlatilag egész éjjel cicin lógott.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Hahó,jó reggelt!

Norma köszi a sok infót,sokat segít,hogy valaki már fix dolgokat is tud.

Konkri
Nekünk sincs fogunk,ne aggódj miatta.Dorkának anno 9 hósan jött ki az első és 16 hós koráig ez így is maradt,majd utána gyorsan a többi 19. :lol: :lol: :lol: :lol:

Csibe
Látszik,hogy nem egyformák a gyerekek. Hédi tegnap napközben nem igazán aludt,de az utóbbi hetek egyik legjobb éjszakáján vagyunk túl. (csak 3x ébredt:D - amúgy 5-6x is )

Amióta visszaálltunk a csak szopira sokkal nyugodtabb Hédi. LEhet nem bírta a változást és azért volt annyira nyafka és azért kelt fel éjjel ennyiszer....?!
Vendég

Sziasztok!

Nagy napunk van ma! Marci ma 6 hónapos! Ettől olyan meghatódottság vett rajtam erőt reggel, h még meg is könnyeztem. :)

Konkri:
fogzásban tök durva, h mindenki annyira eltérő ebben a tekintetben. A fodrásznőm kisfia 13 hós és még egy foga sincs :) Ne aggódj, állítólag minél később jön ki, annál jobbak lesznek, talán...

Mazsola: aaaannyira édi Vivi baba ebben a kalapban! És gyönyörű, tiszta nőcis ahogy néz, egész más mint az én kispasim :)

Tegnap Marci "játszott" egy nála 7 héttel idősebb kisbarátnőjével. Felvettem Dorkát (így hívják), de már ettől is egészen ijedten nézett rám, pedig ismer meg minden. Aztán elkezdtem volna vele játszani, hülyéskedni, mint Marcival szoktam és egészen furán nézett rám. Csak akkor nyugodott meg, amikor énekeltem neki :)

Csajok! Elmesélem a pénteki napomat, szerintem nem lehet überelni, annyira sz@r volt. Reggel elment a párom Debrencenbe állásinterjúra, egy olyan melót pályázott meg, amit már nagyon régóta szeretne csinálni, van is rá esélye, mert hasonló területen melózik, nagy reményeket fűzött hozzá. Du. az interjú után telefonált, h nem jött össze, nem őt választották, hanem vmi pályakezdő csajt, mint később kiderült, protkós volt :( No comment.
Párom kedve a béka feneke alatt, én meg nagyon sajnáltam őt, mert annyira bízott szegénykém ...

Én itthon Marcival tettem-vettem, kimostam egy adag ruhát, főztem, aztán betettem még egy mosást, és elkezdtem Marcit etetni. Marcika nem volt éhes, nem akart enni, 2-3 percig próbálkoztam, aztán gondoltam oké, akkor később. Kilépek az előtérbe, ahol már bokáig állt a víz, a konyhában úgyszint, az étkezőben detto. Majdnem el is csúsztam, Marci a kezemben :( Na jó, sík ideg lettem, mert láttam,h a fürdőből jön a víz. Marcit letettem, de ő vhogy megérezhette az én idegállapotomat, mert ahogy letettem az ágyában (amit egyébként szoktam is) éktelen üvöltésbe fogott. Akkor én már láttam,h a mosógépből ömlik a víz, gyorsan lekapcsoltam, kihúztam és elkezdtem szedni a vízet, de rájöttem, hogy én ehhez irtó kevés vagyok, gyors segítségkérés telefonon az anyóstól, átrohantam a szomszédcsajhoz, ő is kismama, a gyereket lepasszolta a nagylánynak, jött nekem segíteni, időközben megjött anyósom, aki a még mindig szakaszaiban üvöltő Marcit megnyugtatta és elaltatta. Kb. 3/4 óra alatt szedtük fel a vízet, de addigra már jöttek az alattunk lakók, h nálunk van-e a bibi. MINDENKIT leáztattam, aki alattunk volt, még a pincében lévő boltot is :( Hiába, panel, nem szívja a vizet, és lement a réseken. Szerencse, h van biztosításunk!
Mint később kiderült a mosógép a centri program alatt ugrott egyet, aztán kinyílt a dob, az kivágta az un. üstöt, ami gumiból van, onnan pedig kifolyt az összes víz :( Így aztán úgy néz ki, hogy mosógép totál kilőve, venni kell egy másikat :((
Kész voltam estére, már azt hittem elbőgöm magam.
HÁt ennyi, bocs, ha hosszú voltam...

KépKép
Kép
sagi1

Mazsi
Cukorfalat Vivibaba. :D :D :D :D
Vendég

Sagi Marcinak boldog féléves szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Álllás és mosógép :cry:.

Vivi tündér!

Huni jól alszik, őt nem zavarja a meleg... :lol:
Vendég

Sagi, fel a fejjel, én mindíg azt mondom, ennyi szar után csak jó jöhet!

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sagi: ezt valóban nehéz überelni :(, de Csibének igaza van, ahhoz hogy jó legyen néha szarnak is kell lennie. Viszont nagyon ügyes vagy, hogy kértél segitséget!!!

Kép
Kép
normajeane

Marcinak boldog 6 hót, Zsombinak boldog 5 hót!
Szegény Sági! De igaza van Normának, csak az tudja értékelni a boldogságot, aki szenvedett is - no persze ez a mosógép téma akkor se jó! (amúgy Kovács Kati szintén ezt mondta, viszont ő úgy gondolja hogy a szenvedős dalokkal is elég megélni a fájdalmas szerelmet :) )

Marcuskám alvása: hát emlékeztek hogy mennyit panaszkodtam :) szóval este 8kor füri, utána szopi én közben nézem a barátok köztöt és a hal a tortánt vessetek meg érte hogy a gyerek előtt tévézek :) hmmmm ez van na - aztán ha befejezi még fetrengünk a nagy ágyon, majd megy a saját ágyába és aluszikál, de ezt már szó nélkül csinálja jó ideje, talán 2hós kora óta. reggel korán kel, de magamhoz veszem vagy beteszem az ágyába, mikor mi jön be és így még ki tudjuk húzni picit, így 9 és 10 között készülődünk. napközben 2-3 óránként bealszik, de elég ha csak 20 percre, mert ez a pihi pont elég ahhoz, hogy tudjon játszani egyedül vagy velem, nyüglődés nélkül, és dél körül alszik másfél - 2- 3 órát, ma pl 3 órát aludt. mosta hason alvás a menő, de tudom hogy ebben a pózban nem tud sokat aludni, ezért ha felébred gyors megfordítom és szundizik tovább. most este is hiba aludt már és úgy tettem az ágyba oldalt, ő hasra fordult, majd ha megyek lefeküdni megfordítom. na amit leírtam holnap megcáfolhatja :) tuti így lesz.

Jó dolog a gyerekkel alvás és ha nem vagyok zokni akkor bírom is, viszont én észre vettem, hogy ha mellettem alszik, akkor többször felébred, ezért én csak akkor alszok vele ha bealszok éjjeli szopi közben vagy tudom hogy bírni fogom az együtt alvás okozta fáradtságot.

Most visszaolvastam:
Sagi, fel a fejjel, én mindíg azt mondom, ennyi szar után csak jó jöhet!
Sagi: ezt valóban nehéz überelni Sad, de Csibének igaza van, ahhoz hogy jó legyen néha szarnak is kell lennie.
-hát én tudom, hogy mikor az ember azt hiszi, hogy ennél szarabb már nem lehet, még akkor is jöhet sorscsapás - DE én ezért mondom, hogy pozitív gondolkodás, mert a negatív gondolatok negtív dolgokat szülnek - mikor szarul voltam és sopánkodtam, akkor jött még a sok rossz... elhagyott a férjem, szar volt a munka, szarul álltam anyagilag, sopánkodtam, erre a szüleim is elválltak...

Mazsy, tényleg édi Vivi! Őt foglaltam le Marcusnak? :) De milyen fura, ahogy nézem a ti babáitokat - van szemöldökük :lol: emlékeztek, hogy én decemberben üttettem át az enyémet, mert nem volt :) hát Marcusnak sincs :) de sztem azért, mert szőke lesz, ja és fasza, a feje tetején két forgója van... tisztára mint egy szerkezetben a fogaskerekek, úgy tekeredik a haja... :) ilyen butaság! ki találta ki ezt a forgó dolgot? :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
ndombi

Kép

Kép
ndombi

Sagi1: nagyon boldog féléves szülinapot!!!! :D Kép Kép
Vendég

Ndombi! Dorka tiszta anyukája!!!! Kész nő. :wink:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Köszönöm a köszöntéseket Marcika nevében is :) és a bíztatást is! Tegnapra már nagyjából "magunkhoz tértünk"! Igazatok van, remélem, hogy ezek után majd jön a jó is!

Dombi: Dorka jó húsban van! :) Nagyon édi! Főleg a vigyorgós! :lol:

KépKép
Kép
sagi1

Tényleg nagyon édi Dorka és neki is van haja... :) meg szemöldöke :)

Amúgy Sagi, nekünk meg vasárnap volt az 1 éves csatlakozós évfordulónk :) ennek örömére benéztem az első oldalakra... fúúúúú

Viszont megállapíthatom, hogy Norma akkor még jobb kedvűbb volt legalábbis én így látom...

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok!

Köszönjük a dicséreteket! :lol:

Ndombi
Nagyon édibédi Dorkátok van :lol: Jujj,a napszemcsis kép nagggyon jóóóó! :lol:

Ááááááááá,tegnap óta nem bírok Vivivel,iszonyú nyűgös,nem bírja ezt a nagy hőséget.Szerencsére éjszaka alszik.
Kint van a második fogacska :lol:

mazsolasyl

Tényleg hasonlít rám?
Mindenki azt mondja,hogy semmi hasonlóság(kivéve a fehér bőr és az ufónagyságú szemek) :?

Kép
ndombi

Sziasztok!! ...va meleg van. De mindjárt megyek tornázni.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!! ...va meleg van. De mindjárt megyek tornázni.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe, ilyen melegben tornázni?

NEKÜNK IS VAN FOGUNK! és persze hiába mondtátok, nemén vettem észre :) hanem apa, mint Csibénél, mert ugye apa örül, ha bekapja az úját Marcus. viszont azt nem tudom, h jobbos vagy balos :) ja és persze nem kattogott a kanál se (lehet azért, mert műanyag) és látni se láttuk még, mert nem engedi és nem is úgy vigyorog, hogy látszódjon :) hiába akarta tegnap apa zseblámpával megnézni a szájába (hülye :) ) ééééééééés ráadásul szupcsit is aludtunk, kb 5 vagy több mint 5 órát aludtam egyben, nem is tudom mikor volt ilyen :) ja és Marcusnak a fogzás nem étvágytalanságot, hanem étvágyat hozott :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok!

Konkri
GRATULA! :lol:
Én nem tom,de Miki is állandóan a zseblámpával jön..... :) Bizti férfidolog... :)

mazsolasyl

Konkri gratula!!!

Nekünk még nincs fogunk... :( :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Konkri: visszaolvasgattam én is pár oldalt, olyan furi! Izgultunk meg minden. sztem most sem vagyok bús, ahhoz képest... inkább fáradt, azért nem egyszerű a két bébivel, ma is voltunk kétszer játszóterezni. Délután én is aludtam velük, a lakás úúúszik a koszban, letojom.

Csajok: Zsombi combján kitartóan ott van az a piros folt, ami sztem ekcémás valami lehet és biza nem múli, hiába kenem ezekkel a mezei cuccokkal meg aloe verával. Ötlet? Mit tegyek rá?

Fog nekünk sincsen, egy szál se. Nem baj az, majd jönnek

Holnapra áthivott apósom magához minket, hát, megyek mert Botos élvezni fogja, de nem szívesen. azért nem egy élmény számomra egész nap apóssal lenni, de néha kibirom.

Kép
Kép
normajeane

Ma összesen 2 és fél órát töltöttünk Dudlival (Dorka) a medencében.( 2 és fél méteres felfújható), 2 részletben.Irtóra imádta.ki se akart jönni,csak már féltem,hogy megfázik.
Ma 0 azaz 0 percet sírt és ebbe az alvás előttit is beszámoltam.gondolom mivel eldicsekedtem holnap végig hisztizik majd. :oops:

Ja még egy dicsekvés :wink: voltunk vérvételen (csak ellenőrzés) és amíg folyt a vére a fiolába végig vigyorgott meg dumált a nővérekkel. :lol: irtó cuki volt,majdnem elolvadtam a büszkeségtől!!!

(egyébként,hogy nem sír az nem általános nyilván)

Ja de 5 20 -kor kelt reggel a szokásos 6-6 20 helyett így picit be voltam gyógyulva délelőtt :D

Kép
ndombi

figyuzzatok,szerintetek ki lehet menteni cd-re a fórumot ,hogy offline-ban is el lehessen olvasni? elraknám emlékbe....

Kép
ndombi

jó sokat írtatok tegnap óta... :lol:

Kép
Kép
Kép
konkri

ja én jövök,de mivel senki nem ír ezért nem irogatok

Kép
ndombi

Csajok, ne má, nem bírok ennyit visszaolvasni :)

Köszi Ndombi! :)

Ja értem, bíztos nem akartok még a géppel is hőt fejleszteni, ezért nem kapcsoljátok be...

Kép
Kép
Kép
konkri

Jó reggelit.)))

Bizony Konkri,ezt pontosan eltaláltad.:) :wink: Úgy nyomja ez a dög a meleget,hogy rendesen ég a combom...Ja,hogy nem így kellene netezni??? :lol:

Hát Csajok,ez a meleg engem jobban megvisel,mint a Csajaimat....Hédi kivételesen 1x ébred csak,nappal is 2x alszik (1-2-3 órákat). Járunk strandolni meg itthon is pancsolunk naponta. Ilyenkor mindig azt mondom,bár' jönne már a hideg,de azért elismerem ez így szuper.:) Ezt várjuk egész évben,ilyenkor meg elégedetlenkedünk... :shock: :lol:

Nagyon aranyosak a babák,mit babák....kész hölgyek és urak.:)

Norma
Nekünk van ekcémás bőrre való babé-s testápoló. Bár ritkán használjuk,mert nem szeretem kenni a gyereket,de amikor felfedezek egy szárazabb területet mindig 1 nap alatt helyreteszi.

Konkri
Gratu a fogacskához!!! Épp múltkor írtam,hogy nyugi,majd lesz...hát lett.:D:D Nekünk továbbra sincs.:) De nem baj,még lehet élvezni aszopit. :lol: :lol:
Vendég

Ja őrület ez a pörgés!!!!

Kép
ndombi

velünk semmi...vasárnap keresztelő , nem is leszek egy hétig sem, mert nem itt lesz a keresztelő , hanem otthon.

amúgy már imád úszni a gyerek, a víz alatt már elengedem és maga feljön a víz fölé!amúgy semmi, nekem a torkom fáj, a gyerek meg köhög-trüsszög...hát ja, tőlem örökölte, 40 fokban megfázni :evil:
Vendég

Sziasztok!

Konkri: gratula a fogacskához!!!:) Mi is műanyaggal eszünk, de én azon is érzem, hogy karistolódik:)

Nekünk.még nem biztos, de minth a második is kezdene kibújni...

Csajok! Ti ha főztek főzelket és sok van belőle akkor másnap is odaadjátok vagy minden nap frisset főztök??

bingii

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?