Sziasztok!
Nagy napunk van ma! Marci ma 6 hónapos! Ettől olyan meghatódottság vett rajtam erőt reggel, h még meg is könnyeztem.
Konkri:
fogzásban tök durva, h mindenki annyira eltérő ebben a tekintetben. A fodrásznőm kisfia 13 hós és még egy foga sincs
Ne aggódj, állítólag minél később jön ki, annál jobbak lesznek, talán...
Mazsola: aaaannyira édi Vivi baba ebben a kalapban! És gyönyörű, tiszta nőcis ahogy néz, egész más mint az én kispasim
Tegnap Marci "játszott" egy nála 7 héttel idősebb kisbarátnőjével. Felvettem Dorkát (így hívják), de már ettől is egészen ijedten nézett rám, pedig ismer meg minden. Aztán elkezdtem volna vele játszani, hülyéskedni, mint Marcival szoktam és egészen furán nézett rám. Csak akkor nyugodott meg, amikor énekeltem neki
Csajok! Elmesélem a pénteki napomat, szerintem nem lehet überelni, annyira sz@r volt. Reggel elment a párom Debrencenbe állásinterjúra, egy olyan melót pályázott meg, amit már nagyon régóta szeretne csinálni, van is rá esélye, mert hasonló területen melózik, nagy reményeket fűzött hozzá. Du. az interjú után telefonált, h nem jött össze, nem őt választották, hanem vmi pályakezdő csajt, mint később kiderült, protkós volt
No comment.
Párom kedve a béka feneke alatt, én meg nagyon sajnáltam őt, mert annyira bízott szegénykém ...
Én itthon Marcival tettem-vettem, kimostam egy adag ruhát, főztem, aztán betettem még egy mosást, és elkezdtem Marcit etetni. Marcika nem volt éhes, nem akart enni, 2-3 percig próbálkoztam, aztán gondoltam oké, akkor később. Kilépek az előtérbe, ahol már bokáig állt a víz, a konyhában úgyszint, az étkezőben detto. Majdnem el is csúsztam, Marci a kezemben
Na jó, sík ideg lettem, mert láttam,h a fürdőből jön a víz. Marcit letettem, de ő vhogy megérezhette az én idegállapotomat, mert ahogy letettem az ágyában (amit egyébként szoktam is) éktelen üvöltésbe fogott. Akkor én már láttam,h a mosógépből ömlik a víz, gyorsan lekapcsoltam, kihúztam és elkezdtem szedni a vízet, de rájöttem, hogy én ehhez irtó kevés vagyok, gyors segítségkérés telefonon az anyóstól, átrohantam a szomszédcsajhoz, ő is kismama, a gyereket lepasszolta a nagylánynak, jött nekem segíteni, időközben megjött anyósom, aki a még mindig szakaszaiban üvöltő Marcit megnyugtatta és elaltatta. Kb. 3/4 óra alatt szedtük fel a vízet, de addigra már jöttek az alattunk lakók, h nálunk van-e a bibi. MINDENKIT leáztattam, aki alattunk volt, még a pincében lévő boltot is
Hiába, panel, nem szívja a vizet, és lement a réseken. Szerencse, h van biztosításunk!
Mint később kiderült a mosógép a centri program alatt ugrott egyet, aztán kinyílt a dob, az kivágta az un. üstöt, ami gumiból van, onnan pedig kifolyt az összes víz
Így aztán úgy néz ki, hogy mosógép totál kilőve, venni kell egy másikat
(
Kész voltam estére, már azt hittem elbőgöm magam.
HÁt ennyi, bocs, ha hosszú voltam...