Jenny,Anda
Sok-sok erőt,kitartást Nektek és a családotoknak…olyan élénken él még bennem azoknak a borzasztó nehéz napoknak,hónapoknak az emléke amit öcsémmel éltünk át
….De kell hinni a gyógyulásban,még ha nehéz is!!!!!
Babácskák pedig általában nem a stresszes időszakban fogannak
…szóval Jenny az idegességtől simán borulhat a ciklus…
De lányok TI itt nem rontjátok a levegőt!!! Azt a részét értem,hogy rossz olvasni más kismamik készülődését míg az ember a vágyakozás állapotában van(tudom,hogy így van mert m.a. után én is uuuutáltam minden középidős kismamit…….) De azt tudnotok kell,hogy ha van kedvetek írni a mindennapjaitokról akkor mindig szívesen várunk benneteket!!!
Nati
Örülök,hogy minden rendben a babával.
Elvileg míg újszülött a baba kiméletesebb ha kézi orrszívót használsz…más kérdés,hogy nem igazán hozza ki a taknyit…(Heni csak 10 hónaposan volt először taknyis,de ha hamarabb lett volna beteg én akkor is csak porszívósat használnék,mert annak van értelme….legfeljebb minimumra teszed a szívóerőt)
Mi csak orrszívó-porszívót vettünk( gyógyszertárban..talán Ariane,vagy valami ilyesmi neve volt,kék,lapos dobozban…ezzel maximalisan elégedettek vagyunk)
De ez már a 2. orszi-porszi mert az első szintén gyógyszertáras,takaríthatatlan konstrukciójú volt a kukában végezte…..
Ercsi
De 2-3 hét múlva láthatod a babád, a terkóredőszűrés miatt…
Odri
Dejó,te is pont ma mész uh-ra??? Légyszi írd majd le a paramétereket is.
Andy
Én egyáltalán nem dagadok..mármint a bokám nem(a kilók azok jönnek-jönnek
)…lehet tényleg az a halom petrezselyem véd meg???
Vége a sulinak teljesen????
A mi lakásunkban tök jó hűsi van,légkondi nélkül is…vastag falak..Csak nem hűsölhetek benn egész nap…
Elment a barátnőm,tulajdonképpen tök jó volt, hogy itt volt csak szegénnyel nem igazán mentem programozni az elmúlt 3 napban
…de hát ebben a melegben alig élek+drága Henim igényeit(játszóterezés) is figyelembe kellett vennünk…Heni viszont csüngött rajta
(gyerekorvos a barinőm,ért a gyerekek nyelvén)
Ma megyek 30 hetes kontrollra, uh-ra és annyira boldogan, bezsongva várom!!!
Olyan jó úgy menni uh-ra,hogy gyönyörködhetek a piciben és a méreteiben…és nem kell izgulnom a vérömlennyel mi van??? Az első 16 hétben minden uh után rádöbbentem a babát nem is láttam mert rögtön csak a lepényen lévő cisztát és a vérömlenyt vizslattam
…. De ma olyan jó lesz látni Emmát!!!! Meg arra is kiváncsi vagyok tényleg Emma-e? Mert ugye volt már tuti fiúnk aztán tuti lányunk és 10 hete nem mutatta meg ám magát