Új privát üzeneted érkezett!

Lilla: de jó, hogy jöttél. Hát ebbe a melegbe melózni se lehet kellemes. Nagyon szorítok nektek szerdán!!! Remélem jó híreket kapsz. Néztem a hődet. Tök szupi ;) És az időpontotok is szerintem nagyon tuti. Jókor volt ovud. :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Erika
Tényleg nem semmi ez az árnyék. Én is tuti paráznék, mi lehetett az. De lehet, hogy neki köszönhetitek a picurkát.

Viri
Majd beszámolok mi volt. Remélem sokkal okosabbak leszünk. :D

Kép
p__lilla
 
 


Ja, a laptetőidnek meg már lehetne eredménye!!!! :lol:

Kép
p__lilla
 
 

 
 

Erika
Ha nem rémültél meg az árnyéktól, akkor biztosan mondhatom, hogy az őrangyalod vagy vigyázód volt. Én is láttam már egyszer az enyémet, de nem féltem. Volt olyan alkalom is amikor totál beparáztam, de az az árnyék nem ő volt, hanem egy rossz valaki, de (furán hangzik tudom!) megkértem az őrzőm, hogy küldje el. És elment.
Én hiszek ebben. Lehet most hülyének néztek ezért.

Lilla
Én lemaradtam valamiről. Miért mentek dokihoz?

Ez a meleg már szinte elviselhetetlen. Nem tudok kimozdulni itthonról. Egész nap a 24 fokos szobában vagyok. na de azért ma elmentünk a metróba és vettünk finom halakat meg egy isteni finom görögdinnyét. Remélem nem tesz rosszat a vizesedésemnek.

Holnap megyünk uh-ra. Remélem picurikánk megmutatja a kis pofikáját és a fenekét. Reggel még megyünk laborra is, mert a hepatitis szűrésem kimaradt, mert nem voltam afp vizsgálaton.

Aki volt már a soroksári úti megatoysban! Több babakocsi van kitéve náluk, mint ami a neten fenn van? Gondoltuk oda is elnézünk, ha lesz időnk.

Ödémával mit kezdjek? Már alig hajlik a lábujjam ill ujjaim. Ennél sótlanabbul nem tudok kajálni. Mi számít még?

Kép
Kép
nati80
 
 


valamiért bekrepált az előző vonalzóm. Most ideiglenesen betettem egy másikat, de remélem megjavul az előző.

Kép
Kép
nati80
 
 


Szasztok Leányok!

Csak életjelet szeretnék adni magamról. Very Happy

Jelentem a gödörből már kifelé tartok, de még nem vagyok túl rajta, de küzdök. Hogy mi a baj? Hát gyakorlatilag minden.
Anya:
A jövő hét után kezdődik a kemoterápiás kezelése. Most ott tartunk,hogy nem múlik el nap keserves zokogás és sírás nélkül. Egyszerűen nem akar küzdeni. Olyanokat mond, hogy nekem már úgysincs szükségem rá, mert már megállok a lábamon meg ilyesmik. Próbálok erős lenni, de ez borzalmas nehéz... Hiába is mondanám,hogy "anyám nem vagy normális, hogy ilyeneket mondasz" teljesen lepereg róla. Mondom neki küzdeni kell, mert nem adják könnyen a gyógyulást, hát küzdjünk együtt, de ez sem használ Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad már nem tudom mit csináljak! Kitaláltam, hogy naponta felhívom valami hülyeséggel, hogy érezze már,hogy mennyire szükségem van rá, és egyáltalán nincs még itt az ideje, hogy elváljunk egymástól. Sajnos édesapámat öt éve vesztettem el, abba is majd belezakkantam, hát ha most még anyu is elmegy ráadásul úgy, hogy ő sem láthatja az unokáját (aki sajnos még útban sincs!!! Sad Crying or Very sad Sad Crying or Very sad Sad Crying or Very sad ) abba biztosan beleőrülök!
Munka:
Tiszta dedó! Természetesen mindenért - még azért is, hogy levegőt veszek - én vagyok a hibás. Persze a nagy kapkodás miatt hibát, hibára halmozunk, s ez persze rontja az imázst! Két hete nagy beszélgetésre hívott a főnököm, hogy azonnal mondja meg, hogy mi bajom az új kolléganőimmel, mire közöltem, hogy csupán annyi,hogy nem akarnak dolgozni. Erre jól leszidta a kolléganőket, és részéről a fáklyás menet.
Baba:
Hááát ez nagyon nem akar összejönni nekem. Crying or Very sad kb egy hete voltam dokinál, s amellett, hogy kiderült rosszul szedtem a gyógyszert - ezt most hosszú elmagyaráznom, de a lényeg,hogy kevesebbet vettem be, mint kellett volna - csupán egyetlen egy petécske érett meg, a mi a 11. napon még csak 12mm volt, a 14. pedig már 22,5mm. Ez mind szép és jó, csak az a baj, hogy valamiért nem termékenyül meg. Na jó, ezt a hónapot azért még nem írom le, mivel jövő hét után kellene nem megjönnie. A doki viszont azzal "fenyeget", hogy ha őszig nem jön magától, akkor jöhet az inszem. Egy gondom van, már attól is félek, hogy az sem fog összejönni... Tudom-tudom hülye vagyok, hogy ilyeneket gondolok, de ez van.

No, amíg ezeket a dolgokat nem tisztázom magamban, addig csak ritkán leszek. Mért? Mert borzalmasan negatívan tudok néha gondolkodni, és nem venném a lelkemre, hogy bárkinek is elvegyem a kedvét még az élettől is! De ígérem,hogy amint úgy érzem, hogy minden rendben jelentkezem!

Addig is legyetek jók, nagyon vigyázzatok magatokra, és a babákra!

Millió ölelés:
Anda Very Happy

Kép
anda81
 
 


Anda
Privi ment!

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati!

Köszönöm! :D

Kép
anda81
 
 


Anda
De jó, hogy jöttél. Csak emlegetnem kellett téged. :lol:
Anyukádnak kitartást, sikeres kezeléseket kívánok, és hogy játszhasson az unokáival.
Azért ne add fel a baba dolgot, hátha ebbe a ciklusba sikerül. (Mondom én, aki szintén hasonló helyzetben van. :cry: :cry: Mindenki terhes, meg kisbabája van a környezetemben, csak nekünk nincs :cry: :cry: Totál kivagyok tőle én is, hidd el. De hamarosan nekünk is sikerülni fog!)

Nati
Teljes kivizsgálásra megyünk a férjemmel.

Kép
p__lilla
 
 


Nati
Én is most nyomtam be egy szelet dinnyét….meg mást is!!…egy szelet máktortát tejszínhabbal..najó lehet nem most éjjel fél 12-kor kellett volna..de egyszerűen nem bírta megállni…
Milyen csokis tésztás tortáról beszéltél? Receptet örömmel veszem!
Holnapi uh után gyere és mesélj!!!
Elfelejtettem,hogy ti nem Pestiek vagytok. Mi a Minimanóban és az Elefániban vásároltunk sok mindent, de Coraban és Auschanban is vettünk egy-két dolgot…

Anda
Én annyira örülök mindig ha jelentkezel!!!!
Mi azt tanultuk,hogy az orvosok csak 50%-ot tudnak hozzáadni a gyógyuláshoz és 50%-ot a betegek adnak hozzá!!!! Öcsém szedte az Avemart (katasztrofális íze és szaga van..de én úgy hiszek benne!!!!) De tesóm úgy itta,hogy egy ujjnyi vízben kikavartuk a megadott mennyiségű port amit gyorsan felhajtott majd ráivott egy pohár vizet…
A kis tüsződ pedig annyira, remélem,hogy tudta a dolgát…

Lilla
Legalább akkor már tisztán fogtok látni, hogy mi a probléma…
Majd elmeséled nekünk ugye mi volt a vizsgálaton?
Hát persze,hogy Nektek is sikerülni fog!!!!!

Viri
Örülök,hogy csak rövidke volt a mosolyszünet….háááát,igen mindenkinek lehet rossz napja

Ercsi
Én is a parásokhoz tarozom…a frász jött volna rám!!
Igen nekem is fáj a keresztcsontom,meg úgy általában a derekam…

Márti
Mikor jöttök haza? Sok-sok képet kérünk majd a vigyori,világutazó fiúkról!

Jenny
Mi újság veletek?

Magdolnam
Ezek szerint docens nem engedett haza….


Én ha csak fél napot programozok tök jól vagyok,teli energiával, de ha egész nap uton vagyok…estére már minden porcikám sajog…
Babacuccok berendezve a szekrénybe..már csak 1-2 apróság kell és várjuk a picilányt!!!
holka
 
 


Nati
Még neked akartam írni:
Tartasz még gyümölcsnapot hetente??( Az jó tenne vizesedés ellen :alma,babán…) Én pl.rengeteg petrezselymet eszek,az is nagyon jó. Szendvicsnél szinte ki se látszik a kenyér a zöldkupac alól) :D
Sómentesség mellett még a folyadékbevitelre is figyelj,de azért a 2liter legyen meg!!….(csak mondjuk nem kéne dinnyézni…mondom én aki most fejezte be a dinnyeevést :roll: !!)
Vérnyomásod,vizeleted rendben,ugye??
És pihizz amikor csak tudsz!!!!
holka
 
 


jó reggelt!

szerencsére volt mit visszaolvasnom, örülök, hogy megint gyártunk!

isznyú ez a meleg, tegnap éjjel semmit nem aludtam, ma azért igen, de tuti azért mert álmos voltam. reggel 5kor megint begörcsölt a vádlim. rájöttem tegnap se em ittam tejet, se nem ettem kefírt. .... így jártam, ma megint húzhatom a lábam.

Holka a vizesedésre köszi a tippeket, nekem is 3 napja dagad a bokám..., de szerintem a nagy meleg is közrejáccik, nekem a 25 fokban eltűnt. akkor veszek ma petrezselyemzöldet is.

mindjárt írok másnak is, csak kell az uramnaka gép.

ja, én napi 3szor zuhanyozom, a lakásban 28 fok van, és néha fulladok, de valahogy majdcsak kibírjuk a nyarat

Kép
andyfekete
 
 


Sziasztok!

Köszi Lilla, Holka, hogy eszetekbe jutottam! Amúgy mindig elolvaslak titeket, csak....értitek.
Ez nem a mi évünk, hasonló a helyzet, mint Andánál, akinek ezúton is üzenem, hogy sok erőt kívánok!!!!
A szeptemberi topicban már leírtam a bankos sztorinkat, aki kíváncsi rá, elolvashatja. A ciklusom egy nagy rakás sz@r, 23.(!)napon volt peteérés!!!!Az egész görbém egy nagy fűrészfog...Teljesen összekuszálódott bennem minden a m.a. óta.
:(
Apukám pedig...kiderült, hogy megint vannak a testében rákos sejtek....a hasában, veséjében, májában....Be is sárgult szegénykém... :cry:
Tavaly nyáron műtötték tüdőrákkal, sok sugár és kemo után azt hittük, túl vagyunk rajta. És nem, kezdődik előlről. Én is úgy látom, már nem küzd...
Szóval ennyi van velem. Én is, mint Anda, nem szivesen rontom a levegőt. Örüljetek a terhességnek, várjátok örömmel azokat a babákat! Magdolnamnak kitartás, és persze Muffin:
nagyon nagyon hiszek még mindig a boldog végkifejletben! :)

Kép
jenny29
Mór
 
 


Sziasztok lányok!

Velem nincs semmi különös...
Nem bírom ezt a nagy meleget, a lakásban 31 fok van. A venti nem ér semmit.
Én is naponta többször is zuhanyzom. Nem megyek sehova ha nem muszáj :lol: :lol:

Tegnap voltam védőnőnél és hallottam a szívét is. Minden rendben van.
Holnap megyek uh-ra.

Kép
Kép
odri
 
 


Jenny
Nagyon sajnálom, hogy így összekuszálódott nálad minden. De a lényeg, hogy volt pé, tehát van esély! Meglátod, sikerülni fog a baba.
Apukádnak jobbulást, és kitartást kívánok! Nem feladni!
Amúgy meg egyáltalán nem rontod a levegőt sem te, sem Anda. Érdekel, hogy mi van veletek!!!! Tessék többet jönni.

Holka
Hát persze, hogy elmesélem. Szerdán délután beszámolok, mit mondtak.

Kép
p__lilla
 
 


Sziasztok!

Osztom a parás véleményeteket, én is nagyon parás vagyok. Amíg nem volt itthon a férjem nem szerettem sötétben lenni egyedül. De ez más volt. Ha más mesélte volna nekem, biztos kirázott volna a hideg, de lehet, hogy tényleg az őrangyalom volt. Egyáltalán nem féltem tőle. Totál nyugodtan aludtam visza.

Anda, kitartást nektek, tartsd a lelket édesanyádban. Ne hagyd, hogy elhagyja magát! Biztos, hogy lesznek rossz napjai, de ha hisz a gyógyulásban, akkor meg is fog gyógyulni.

Jenny, nektek hasonlókat kívánok.

Voltam ma a doki bácsimnál. Legközelebb 6 hét múlva tudok csak menni hozzá, mert megy szabira két hét múlva 4 hétre. Áldását adta a nyaralásunkra, mehetek a Balatonra is. A Velencei tavat nem ajánlja, mert az koszos. Mire visszajön már az AFP is meglesz.
Szóval növekedünk szépen:)))

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Sziasztok!

Most csak röviden jelentek. Minden ok a bébivel, de most is szundizott és ráadásul háttal feküdt. Na de azért kiderült a neme!!! Már írtam priviben szinte mindenkinek, hogy az előző alkalommal mire tippelt a doki. Még most is az a lelkem és nagyon imádjuk. Ha valakinek nem rémlik elküldöm priviben, de itt egy szót vagy inkább sort se róla, mert még kiderül a család felé és azt nem akarjuk. legyen valami meglepi is nekik.

Elektromos orrszívóról ki tud valamit mondani? Tapasztalat?

Kép
Kép
nati80
 
 


Sziasztok!
Na, megvolt a vizsgálat. Sokmindent nem mondtak. Vettek vért mindkettőnktől, spermavizsgálat volt, meg nőgyógyászati is.
Sajnos a férjemnek nem túl jók az eredményei, de kell még egyszer mennem vérvételre a ciklus 3 és 7. napja között és itthonról kell vinnünk még egy adag spermát. Csak ez után, július 21-én fognak személyesen tájékoztatni az eredményekről. :cry:
Annyira megnyomkodta a doki a hasamat, hogy még most is érzem. :cry:
Nem tudom mi lesz velünk, de nagyon el vagyok kenődve. Lehet, hogy spontán nem is lehet babánk???? :cry: :cry: :cry:

Kép
p__lilla
 
 


Jenny,Anda :)
Sok-sok erőt,kitartást Nektek és a családotoknak…olyan élénken él még bennem azoknak a borzasztó nehéz napoknak,hónapoknak az emléke amit öcsémmel éltünk át :( :( ….De kell hinni a gyógyulásban,még ha nehéz is!!!!!
Babácskák pedig általában nem a stresszes időszakban fogannak :( …szóval Jenny az idegességtől simán borulhat a ciklus…
De lányok TI itt nem rontjátok a levegőt!!! Azt a részét értem,hogy rossz olvasni más kismamik készülődését míg az ember a vágyakozás állapotában van(tudom,hogy így van mert m.a. után én is uuuutáltam minden középidős kismamit…….) De azt tudnotok kell,hogy ha van kedvetek írni a mindennapjaitokról akkor mindig szívesen várunk benneteket!!! :)


Nati
Örülök,hogy minden rendben a babával. :D
Elvileg míg újszülött a baba kiméletesebb ha kézi orrszívót használsz…más kérdés,hogy nem igazán hozza ki a taknyit…(Heni csak 10 hónaposan volt először taknyis,de ha hamarabb lett volna beteg én akkor is csak porszívósat használnék,mert annak van értelme….legfeljebb minimumra teszed a szívóerőt)
Mi csak orrszívó-porszívót vettünk( gyógyszertárban..talán Ariane,vagy valami ilyesmi neve volt,kék,lapos dobozban…ezzel maximalisan elégedettek vagyunk)
De ez már a 2. orszi-porszi mert az első szintén gyógyszertáras,takaríthatatlan konstrukciójú volt a kukában végezte…..

Ercsi
De 2-3 hét múlva láthatod a babád, a terkóredőszűrés miatt… :wink:

Odri
Dejó,te is pont ma mész uh-ra??? Légyszi írd majd le a paramétereket is.

Andy
Én egyáltalán nem dagadok..mármint a bokám nem(a kilók azok jönnek-jönnek :wink: )…lehet tényleg az a halom petrezselyem véd meg???
Vége a sulinak teljesen????

A mi lakásunkban tök jó hűsi van,légkondi nélkül is…vastag falak..Csak nem hűsölhetek benn egész nap… :roll:
Elment a barátnőm,tulajdonképpen tök jó volt, hogy itt volt csak szegénnyel nem igazán mentem programozni az elmúlt 3 napban :( …de hát ebben a melegben alig élek+drága Henim igényeit(játszóterezés) is figyelembe kellett vennünk…Heni viszont csüngött rajta :D (gyerekorvos a barinőm,ért a gyerekek nyelvén)

Ma megyek 30 hetes kontrollra, uh-ra és annyira boldogan, bezsongva várom!!! :D :D Olyan jó úgy menni uh-ra,hogy gyönyörködhetek a piciben és a méreteiben…és nem kell izgulnom a vérömlennyel mi van??? Az első 16 hétben minden uh után rádöbbentem a babát nem is láttam mert rögtön csak a lepényen lévő cisztát és a vérömlenyt vizslattam :( :shock: …. De ma olyan jó lesz látni Emmát!!!! Meg arra is kiváncsi vagyok tényleg Emma-e? Mert ugye volt már tuti fiúnk aztán tuti lányunk és 10 hete nem mutatta meg ám magát :shock: :wink:
holka
 
 


sziasztok!

Lilla! ne legyél elkenődve lécci. biztosan minden oks, legközelebb ha otthonról viszitek a katonákat biztosan jobb lesz az eredmény. mégis más a környezet.

nati!
örülök hogy minden oks. kérek privit a babáról.

Erika!

az afp-t csak a 16.héten csinálják, nem lesz neked az még korai? a 9. hétben vagy. 1 hónap múlva is csak 13.hetes leszel.
várasd mega 16.hetet, nehogy rosszak legyenek az eredmények!
amúgy hogy bíros a meleget? émelygés?
mit kívánsz enni?

odri!
mikor mész ma uh-ra? remélem este beszámolsz nekünk.
írd le lécci majd a babóca eredmélnyeit is, hogy össze tudjam hasonlítani. mi kb egyidősek vagyunk, vagyis a babóink.

kisvirág, holka! hogy vagytok?
Ditta merre vagy?

Kép
andyfekete
 
 


ma megkezdtem a szabadságomat. nem unatkoztam, vasaltam, pakoltam, mosogattam, olvastam az újságokat. hamar megy az idő.
de jó itthon, ebben a nagy melegben nem is tudnék dolgozni.
én pénteken megyek vérvételre, biztosan sokat vesznek tőlem, mert a diabetológus is beutalt, és a védőnénik is a 31-32. hetes vizsgálatokra.
emélem minden oks lesz.
jelentem a lábam még mindig dagad, pedig szinte egész nap polcolom.
na megyek, látom mindenki pihizik

Kép
andyfekete
 
 


Lilla
a párodnak van már gyereke előző kapcsolatból?
Amúgy várd meg légyszi az összes eredményt és csak utána "kenődj el" ha okot adnak rá az eredények!De az nagyon fontos,hogy legalább tisztán fogtok látni,hogy mi a helyzet!!
És még akkor sem szabad elkenődni ha nem jók az eredmények mert annyi módszer van ami segít abban,hogy igenis legyen kisbabátok!!
holka
 
 


holka!

igena sulinak vége, tegnap megvolt a záró értekezlet, innentől kezdve 40 nap szabi.... és minimum 2 év "munka "nélkül!!!! furcsa lesz szeptemberben az biztos!

akkor este írd ám meg mi volt az uh-n, és a méreteket is.
én kedden voltam, leírom az eredményeket, legyen összehasonlítási alap.
remélem odri is megírja.
lehet írtam már, akkor bocs.
bdp: 74mm, FL:55, AC: 242. és 1300 gramm.

Kép
andyfekete
 
 


Sziasztok!

Nati: jajj de örülök, hogy minden okés volt a dokinál. És kiderült a neme is. :)
Nekem porszívóra csatlakoztatható orrszívóm van. Nekem az bevált. Nem ismerem az elektromost.

Erika: szupi, hogy veletek is minden oké :)

Odri: mi volt az uh-n? Ugye oké minden?

Jenny: sajnálom, hogy rosszul alakul ez az éved, de még nincs vége. Jöhet még a jó is! Nem feladni! Apukádnak jobbulást! Próbáljatok lelket önteni belé, és hogy ne adja fel! ÉS NEM RONTOD ITT A LEVEGŐT! Ezt verd ki a buksidból!!!! Gyere és írd ki magadból a rosszat is! Pont te írtad a hsz-d végén, hogy hiszel a boldog végkifejletben! Akkor higgy a tiétekben is!!!! Eljön a ti boldog időtök is. Lehet várat magára pár hónapot, de eljön!!!!

Anda: örülök, hogy te is írtál. Már hiányoztál! Örülök, hogy kezdesz kimászni a gödörből. :)
Anyudnak mondd meg, hogy igenis szükséged van rá! Mondd meg neki, ha itt lesz az unokája akkor nagyon is számítasz rá. Hátha ad egy kis erőt neki.
Baba: figyi egyetlen egy pete pont elég a babához! És nagyon szép mérete volt! Úgyhogy szerintem ez nem rossz. :) Hogy miért nem termékenyül meg, hát az rejtély. De most téged annyi stressz ér, szerintem ez is közrejátszik. Azt nem írom, hogy nyugi, mert ilyen helyzetben nehéz nyugodtnak lenni. És olyanra ne is gondolj, hogy ha inszemre kerül a sor, akkor nem fog sikerülni Mert tudod minden az agyban dől el. Azt hiszem ezt annó Nati mondta és igaza van!

Lilla: írtam iwiw-n!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Magdolnam üzenete:
Ma majdnem megszülesztettek,mert a lepénnyel volt valami,de még összedugják a fejüket és pénteken még 1 flowt csinálnak és annak függvénye minden.idegbeteg leszek.


Magdi kitartás!!!Állandó ellenőrzés alatt vagytok,nem lesz semmi baj!! Kicsi Lizát nemsokára a kezedben tarthatod!!!!
holka
 
 


Holka: jujj de jó lesz nektek! Majd írj mi volt! Képet is kérünk.

Odri: te is hozz képet!!!!

Andy: de jó, hogy már otthon vagy. Azért a sok teendő között pihizz is! Ne csodáld, hogy dagad a lábad. Ilyen melegbe… Jujj milyen nagy már a kis csajszitok.

Nati: nektek nem adtak tegnap képet??? Ha látszik rajta a neme, akkor privibe is küldheted ;)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Magdolnam! Kitartást! Reméljük nincs nagy gond! Drukk nektek!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Andy
dejó,hogy nálad is vége a munkának!!
És dehogy lesz fura otthon 2 év...nagyon-nagyon jó lesz!!!! Én imádtam minden percét Henivel :D (mégha néha elfáradsz is egy kicsit majd... :wink: )
holka
 
 


virág!

igen, nagyon jó. holnap délelőtt az anyunál leszek, ne legyek egyedül. ő mindig délután 1re megy dolgozni, reggel így otthon van.
igen van tennivaló mindig, főzni is szeretek, de kettőnknek elég 2naponta.
mentek majd strandra? elmúlt a piri? Kende biztosan örül majd.

Kép
andyfekete
 
 


Viri
persze,jövök uh után :wink:
jobban vagy már egy picit?
holka
 
 


holka!
tuti fáradt leszek, de kezdem megszokni, máér 1 hónapja nem aludtam végi egy éjszakát, sőt volt amikor 8szor is kint voltam pisilni, csak én vagyok ilyen pisilős?
vagy csak azért van, mert farfekvésű és nyomkodja a lábikóival a hólyagomat?

magdolnamat csókoltatjuk! aki ír neki smst! és szirkolunk neki

Kép
andyfekete
 
 


Andy
én babám is farfekvéses volt eddig....remélem ma már koponyavégű lesz... komolyan nem tudom megállapítani rugdosásából olyan mint egy ringlispir :shock: ...mindig máshova kapok :D :D .De most pár napja már nem kell annyit pisilnem és a bordám alatt is rúgdos :D ...szóval esélyes,hogy befordult..
Amúgy én hiszem,hogy ezzel a mostani úgy-ahogy átaludt éjszakáinkkal készít fel minket a szervezet az éjjel-nappali szopira...
És igen,biztosan fáradt leszel de olyan jól van kitalálva az anyaság a természettől,hogy hiába alszol alig.....de mikor kezedbe veszed a kisbabád feltöltődsz energiával mégis :wink: :D
Pisilés:én bajom,hogy a 2 óra játszóterezés után hazafelé már lépni is alig bírok úgy kell pisilni....
holka
 
 


Csajok, valamit nagyon elírhattam, hogy azt hittétek már most menni akarok AFP-re. Nem olvastam vissza, de most itt helyesbítek. Szóval ne izguljatok, mert csak augusztusban fogok menni. Szóval megvárom azért a 16. hetet.

Nati! Azért egy pocakos fotót láthatunk rólad? Lécci-lécci-lécci!!!!! :P

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Sziasztok lányok!
Én is bekukkantok, ha már Lilla hiányolt! :)

Lilla: Kérlek tényleg ne légy addig feleslegesen elkeseredve, amíg nem tudod a pontos eredményeket. Egyébként Te nem olvastad azt a Velvetes cikket, amit Muffin tett fel? Ha nem , akkor mindenképpen olvasd el! Amúgy csak egy info Neked: Mi is be voltunk már jelentkezve keddre a spermavizsgálatra (az én vizsgálataimon akkor már túl voltunk), előtte azért csináltam egy tesztet, ami ugyebár pozitív lett. Alig hittem el. SZóval én azt mondom Neked, amit Holka... és sok-sok drukk megy Neked, hogy hamarosan leszálljon Hozzátok is a gólya!

Viri: A Piri monnyon le!!!!! Neked is megy a drukk, hogy a nyár meghozza Kendének a kistesót!

Andi: Tök jó, hogy már Te is otthon vagy! Majd meglátod milyen szuper, és még hamarabb megy az idő! A pisinek meg tessék örülni! Még ha az éjszaka miatt kellemetlen is! (AZért sajnállak ám, , én is utálok felklelni éjszaka... ) Nekem sajnos nem jön ki annyi, amennyit szeretnék, mert a szervezetem visszatartja a vizet! Ettől meg ugyebár vizesedem...

Jenny: Nagyon sajnálom apudat, remélem mielőbb meggyógyul! Az évről még azért ne mondj le, hiszen még csak június van! A fele még hátravan... és addig annyi minden jó történhet! És fog is!!! Csak bízz benne!!

Anda: Bár én még az előtt "léptem le" a topicból, hogy Te csatlakoztál volna, de Neked is nagyon sok lelkierőt kívánok és drukkolok, hogy minden jóra forduljon anyukáddal, és a "gólyával " is rendeződjön a viszony!
Remélem Viri, Jenny, és Te is hamarosan akkora zebrás tesztet produkáltok, mint a ház!!!

Nati: Kérhetek privit? Tudod miről... :wink: Mi porszívóra köthetőt fogunk venni, mert tesóm tapasztalata szerint csak az hatásos!

Ercsi: Örülök, hogy szépen fejlődtök! Egyetértek ANdival afp ügyben! ne menj hamarabb, mint 16. hét, egy felesleges paráztatástól kíméled meg Magad!

Holka: De jó, hogy a petrezselyem így bejön Neked! Nekem sajna nem nagyon segít a vizesedés ellen. Ha megjöttél az uh-ról, majd jelentkezz ám!!

Magdolnám: Drukk-drukk! Sok kitartást! Sokat gondolok rátok! Remélem minden rendben lesz!!!
Vendég
 


Sziasztok lányok!
Én is bekukkantok, ha már Lilla hiányolt! :)

Lilla: Kérlek tényleg ne légy addig feleslegesen elkeseredve, amíg nem tudod a pontos eredményeket. Egyébként Te nem olvastad azt a Velvetes cikket, amit Muffin tett fel? Ha nem , akkor mindenképpen olvasd el! Amúgy csak egy info Neked: Mi is be voltunk már jelentkezve keddre a spermavizsgálatra (az én vizsgálataimon akkor már túl voltunk), előtte azért csináltam egy tesztet, ami ugyebár pozitív lett. Alig hittem el. SZóval én azt mondom Neked, amit Holka... és sok-sok drukk megy Neked, hogy hamarosan leszálljon Hozzátok is a gólya!

Viri: A Piri monnyon le!!!!! Neked is megy a drukk, hogy a nyár meghozza Kendének a kistesót!

Andi: Tök jó, hogy már Te is otthon vagy! Majd meglátod milyen szuper, és még hamarabb megy az idő! A pisinek meg tessék örülni! Még ha az éjszaka miatt kellemetlen is! (AZért sajnállak ám, , én is utálok felklelni éjszaka... ) Nekem sajnos nem jön ki annyi, amennyit szeretnék, mert a szervezetem visszatartja a vizet! Ettől meg ugyebár vizesedem...

Jenny: Nagyon sajnálom apudat, remélem mielőbb meggyógyul! Az évről még azért ne mondj le, hiszen még csak június van! A fele még hátravan... és addig annyi minden jó történhet! És fog is!!! Csak bízz benne!!

Anda: Bár én még az előtt "léptem le" a topicból, hogy Te csatlakoztál volna, de Neked is nagyon sok lelkierőt kívánok és drukkolok, hogy minden jóra forduljon anyukáddal, és a "gólyával " is rendeződjön a viszony!
Remélem Viri, Jenny, és Te is hamarosan akkora zebrás tesztet produkáltok, mint a ház!!!

Nati: Kérhetek privit? Tudod miről... :wink: Mi porszívóra köthetőt fogunk venni, mert tesóm tapasztalata szerint csak az hatásos!

Ercsi: Örülök, hogy szépen fejlődtök! Egyetértek ANdival afp ügyben! ne menj hamarabb, mint 16. hét, egy felesleges paráztatástól kíméled meg Magad!

Holka: De jó, hogy a petrezselyem így bejön Neked! Nekem sajna nem nagyon segít a vizesedés ellen. Ha megjöttél az uh-ról, majd jelentkezz ám!!

Magdolnám: Drukk-drukk! Sok kitartást! Sokat gondolok rátok! Remélem minden rendben lesz!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Andy
Privi ment!

Lilla
Ne kenődj el még, nincs okod rá.

Köszi a segítséget az orrszívókkal kapcsolatosan. Tegnap vettünk egy elektromosat, mert párom szerint borzalmas kínzás lehet a gyereknek az a hangos porszívó. Igaza van abban, hogy ha kiruccanunk valahová, vagy nyaralunk, sétálunk, nem tudom vinni a porszívót. ha meg nem lesz elég erős, majd veszünk porszívósat is, nem valami drága.

Tegnap vettünk fül és homloklázmérőt, kifogót, fürdőlepedőt, textilpelust, kádat álvánnyal és biztonsági fürdetővel, vízhőmérőt, cumisüvegmosót, hajkefét és zemélős felhúzós bárányt. A lényeg, hogy jó sok zsét költöttünk. De örömmel!!!

Bejci
Küldöm neked is a privit.

Erika
Majd teszek fel pocakfotót ill. babaképet is, de rá kell vennem párom, hogy csinálja meg.

Tegnap is dvd-t kaptunk, azóta már 2x megnéztem. Olyan édesen mocorgott odabenn, szinte azt mondta, hogy ne zavarjatok már!!!

Kép
Kép
nati80
 
 


Indulás előtt felhívott az én édes dokibarátom,hogy annyira rettentő meleg van,hogy ne induljak el majd inkább szombat reggel menjek hozzá.
Annyira rendes ember!!! Én nagyon bevoltam sózva,hogy lássam Emmát de ha már ilyen rendi volt a dokim,hogy így figyel rám akkor okés megyek szombaton....
De Odri téged várunk a hírekkel!!!

Nati
alakulnak a dolgok. Ügyesek vagytok,hogy már ennyi mindent beszereztetek!!!!

Bejci
de most Balatonoztál,nem lehet,hogy a nagy meleg miatt dagadt jobban a bokád???
holka
 
 


Holka: De! Mivel 1 órára kiültem az erkélyen a nyugágyba- szigorúan 4 óra után, felöltözve, hasam letakarva, 50 faktoros fényvédővel bekenve.. szóval nem bízom a véletlenre a védekezést 8) :lol: -és azért a nap még sütött, tuti, hogy a sütkérezés tette be a kiskaput a lábamnak.

A Te dokid ugyanolyan rendes, mint az én védőnénim. Én ma találkoztam vele az utcán, holnap mentem volna hozzá, de azt mondta, látja rajtam, hogy minden O.K, ha úgy érzem valami gond van, akkor menjek, egyébként meg élvezzem a nyarat a hűvösben, és nem kell mennem!! Úgy örülök. Mert egyébként én mindent ellenőrzök: mérem a vérnyomásom, minden nap " mérlegelek", ha vizesedek, akkor fekvés+ gyümi...szóval nagyon figyelek. Viszont a dokim úgyis megvizsgál, így legalább ne idegelem magam azon, hogy a +7 kg az sok vagy nem...

Azért jó lett volna, ha meglesheted Emmát! Viszont szombat mindjárt itt van... úgyhogy továbbra is várjuk a képeket.

Odri: Tényleg... uh? Van képed?
Vendég
 


Holka
A férjemnek nincs gyereke előző kapcsolatból. Úgyhogy mindkettőnknek az első lenne.
Amúgy meg nagyon el vagyok keseredve, mert a spermium mennyiség is kevés, meg a mozgásuk sem a legjobb, meg a minőségük sem. És enyhe herevisszere is van.
Monjuk 4 hete stresszel, voltak problémák családon belül, meg angol vizsgája is volt tegnap, meg félt nagyon a vizsgálattól. Talán ez volt az oka.
A következő eredménye biztos jobb lesz, mert itthonról kell vinni.
Pedig szedetek vele multivitamint és maca-t már elég rég óta. :cry: :cry: :cry:

Kép
p__lilla
 
 


Andi: Mára már elmúlt piri. Így most már igyekszünk strandolni is. Kende imádja a vizet. :)

Holka: köszi, most már kezdek talpra állni. Tovább kell lépnem rajta, mert úgysincs más választásom, meg ha depis leszek nagyon akkor meg azé nem fog összejönni. De nehéz erősnek lenni.
De rendes a dokid. :)

Bejci: és te hogy vagy? Magadról nem is írtál.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Magunkról:
Mi továbbra is jól vagyunk, élvezem a klíma nyújtotta előnyöket, mert sajnos a sütkérezésről- akármilyen jól esett hétvégén- le kell mondanom! Ahogy írtam, délután 1 óra elég volt ahhoz, hogy bevizesedjek. Engem ez a vizesedés nem is zavarna, mert nem fáj semmim, az sem érdekelne, hogy dagadt a lábam, meg a kezem, csak hát azért el szeretném kerülni, hogy kórházba küldjenek emiatt... ahol dög meleg van... itthon meg fincsi légkondi...
Voltam a melóhelyemen, tök jól esett a fogadtatás! Riadóláncban ment az értesítés, hogy ott vagyok, úgyhogy hamar ott volt a fél főosztály! Mindenki csak dícsért - végre-, megmutattam Bianka 4D-s képeit, őt is dícsérték.
Aztán körzeti dokimnál is voltam táppénzes papírért, vasamra azt mondta, hogy szerinte o.k. Aztán tőle hazafelé menet találkoztam a védőnénimmel, akihez nem kell mennem.

Ja, a kiscsajsziról teszek fel 1 képet. Múlt héten készült:

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Bejci, aranyos a picitek! Jól sikerült fotó! :D
Lilla, ne keseredj el!!!! Ma már mindenre van megoldás! Hidd el, nincs akadálya már a babavállalásnak, még picit gyengébb kiskatonákkal sem! És nem az a lényeg, hogy fogan a baba, hanem hogy lesz!!!! Ugyanúgy fogod szeretni, akkor már nem fog számítani a sok küzdelem. Van, akinek könnyen megadatik, és van, akiknek küzdeni kell. Sajna nem mindig igazságos az élet, de végig kell csinálni! Ja amúgy a babatervezők lapján van egy szupi tabletta, igaz, elég borsos az ára, de ha más nem segít....Nézd meg. (vitaminkomplex)

http://babatervezok.otthona.net/shop/ma ... tems_id=80

Magdolnamnak kitartás, lehet, hogy 2 hét múlva ő nyitja a sort? De izgi!!!!
Eve, hogy vagytok? Ugye ha jön Elliot, üzensz nekünk?

Nati, köszi a privit, és gratulálok!!!! :lol:

Kép
jenny29
Mór
 
 


bejci!

nagyon szép Bianka!
mennyi kiscsaj van a topikban!
iszonyú ez a meleg.........

Kép
andyfekete
 
 


Sziasztok!

Nem sok irományt kellett visszaolvasnom. :(

Bejci: örülök, hogy jól vagy és jól telnek a napjaid. A melóhely látogatás tök jó érzés ilyenkor. Jujj de szép kép. Nagyon helyes a kis pofija.

Jenny: ez bazi drága bogyó. Mi szerintem nem veszünk ilyet.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!

Valaki tud valamit Magdiról? Már küldtem neki 2 üzenetet is, de nem válaszolt egyikre sem. Kezdek aggódni értük.

Kép
Kép
nati80
 
 


Mikor írtál neki utoljára Nati?
Nekem tegnap üzent,ezen az oldalon megtalálod fentebb az üzijét.

Lilla
értem. De akkor is jobb,hogy tudjátok mi a probléma...mert lehet segíteni nektek és nem telnek el értelmetlenül a hónapok!

Viri
Heni 2 napja bilizik!!!!! Én úúúúgy örülök!!! :D Este mindig belepisilt a fürdővizébe,ez biztos pont volt...így egy hete ilyenkor odatoltam alá a bilit..és belement a pisi. Persze örömködtünk meg minden :lol: ...Aztán 3 napja a kertben pelus nélkül hagytam és mondtam,hogyha kell pisilni használja a bilit,de minden alkalommal a földre pisilt. Tegnap és ma viszont végig pelus nélkül volt (csak a déli alvásra adtam rá vissza) a lakásban és mindig bevolnult pisilni a fürdőszobába,volt,hogy nem jött semmi de volt,hogy belepisilt!!! De a lakásban sehova máshova nem pisilt csak a bilibe!!!
Hogy ez mekkora öröm tud lenni!!! Olyan mint az első fogacska kibújása!!! :D :D Vagy az első szó vagy első önálló lépés!!! :D :D

Bejci
továbbra is irigy vagyok,hogy Biankád megmutatta az édes pofiját :wink:! Mi Emma lapockájában gyönyörködhettünk :lol:
holka
 
 


Lilla
most láttam...
holka
 
 


Jó reggelt!!

Mindenkinek köszi a Bia dicsiket :lol: !

Andy: Na azért a mai nap kicsit elviselhetőbb, nem? Nincs az az őrült meleg!

Holka: Nagyon ügyes Henci, hogy bilizik! :wink: .. és már csak 1 nap és meglesheted Emmát is!

Nati: Van valami hír Magdolnámékról? Én azért drukkolok, hogy Liza még egy kicsit Magdolnám pocijában fejlődjön!! Remélem minden O.K. velük!!
Vendég
 


Most néztem csak, hogy Magdolnám ma 36+0 idős! Akkor már akár jöhetne is Liza, nem lenne korababa, igaz Holka?
Vendég
 


Sziasztok!

Viri, ha megnézed annak a drága vitaminkomplexnek az összetevőit, az kb. benne van a Béres Q10 koenzimjében is(5200 ft). Sárga doboz, zöld betűkkel. 30 mg hatóanyag/kapszula
Apa ezt szedi, és akkor is ezt szedte, mikor decemberben összejött a pici.
Van ebben is E-vitamin,cink,mangán, réz, szelén. Szóval egyedül az az L-karnitin nincs benne, meg folsav. L-karnitin amúgy minden fogyókúrás bogyóban van, de külön is lehet venni a gyógyszertárban.

Kép
jenny29
Mór
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?