Sziasztok!
Nusildi!
SAjnálom, hogy így jártatok az Elefánival...én is nézegettem a honlajukat, és gondoltam majd elnézünk, ha otthon leszek. De ezek után semmiképp. Szép a Brendonos ágy és a játék!
Nekem is volt már olyan, hogy szinte egész nap rúgdosott a baby...most meg tegnap este óta nem jelentkezett, és este is csak 1-2 mocorgás, pedig mindig akkor szokott bulizni ezerrel.
Kezdek aggódni...csak hogy ne legyen minden szép és jó
Nekünk lesz szoptatós párnánk....én eddig mindenkitől azt hallottam, hogy hasznos. Valamint Aidan pl később is használta, amikor tanult ülni, de még nem lehetett ott hagyni egy pillanatra sem, mert eldőlt volna, akkor beültettük a kunkorba, és vígan elvolt a játékaival.
Gratula az új géphez!
Kata!
Majd utánanézek a testvérkocsiknak ok? De most éppen erre lesz csak időm, hogy írjak. Azt azért tudnom kéne, hogy egymás mellettit szeretnél vagy egymás mögöttit?
Tökjó, hogy egyforma ágy lesz a gyerekeknek!
Inez!
A Quinny-vel kapcsolatban leírom a véleményemet, mert nekem azért van már egy kis taasztalatom babakocsi használatban attól függetlenül, hogy nincs még babym. Szal...tudod, hogy nekem is ez volt az álmom, mert tényleg tökjól néz ki, DE! Közelről megnézve, tologatva először is túl nehéz. 12,5 kg, ami felső határ a babakocsiknál, és ez tényleg sokat számít, hogy könnyű legyen. (én nagyrész ezért is döntöttem a 7,5kg-os bugaboo mellett. Az ülés része eléggé inog, és ebbe ugye csak 6hónatól rakhatod bele a babyt. Ezt tudtam korábban is, de azt terveztem, hogy akkor autósülésezünk addig, mert ugye megy rá a Maxi Cosi, ami nekünk már meg is van. De....aztán inkább hittem a szakvéleménynek, hogy ez nem egészséges egy pici babának, max 2 órát ücsöröghet az autósban, és az sem túl jó. Maradjon ez a lehetőség tényleg az autóra, de séta közben inkább feküdjön. Erre a lehetőségre van a Quinny mózese, de én semmiképp nem akartam mózest a babakocsihoz, mert így már az egész szettet megvenni nagyon drága lenne, másrészt nekem figyelembe kell venni a szállítás könnyűségét is...repülőn nem túl praktikus egy mózes.
Ha ki tudtok fizetni ennyi pénzt egy quinnyért, akkor én inkább a Bugaboo Bee-t ajánlom. Persze lehet, hogy nem tetszik, mert kicsit fura a formája, de nekem meg pont ezért is jön be többek között. A legfontosabb, hogy csak 7,5kg, egyetlen darabból áll, mert le lehet fektetni közel vízszintesig, nagyon jó kis kompakt darab, meglepően kicsi élőben a képekhez képest, viszont a gyerek ugyanúgy elfér benne, tehát ténylegesen nem kisebb, Ez nálam nagyon nagy előny, mert én is kicsi vagyok, így passzolnia kell a méretemhez, nem akarok egy tankkal közlekedni.
Nagyon jó rugós kocsi, és egyáltalán nem inog, 2 ujjal is el tudod tolni, kanyarítani tudod, gyerekkel együtt. Na ennyi, csak leírtam a véleményem, hátha segít.
Marek!
Hú, szép a kis dinnyéd! Hát az enyém közel sincs ekkora...de már alakul.
Végre van kerek terhes poci alakja.
Hétvégén én is teszek majd fel, 22 hetes leszek, és a legutóbbi 18 hetesen volt. Úgy döntöttem, hogy 4hetente van fotózkodás, mert ilyen léptekben már látványos a különbség, mégis szépen nyomon követhető a fejlődés.
Te jó ég mekkora p***sztok az egészségügyi dolgozók!!!! Mennének inkább kapálni.
Én most méredszkedtem reggel, 56,5 vagyok, tehát 5,5 kg-ot híztam már. Nagyon nagyon parázok mi lesz a vége.
Igaz az első 4kg 12hétre jött fel a hányás megelőzésére folytatott nonstop szénhidrát "diétának" köszönhetően, így 10hét alatt ez a 1,5kg nem vészes...na de ki tudja. Remélem megmarad ez a hízási ütem. A 60-at nem nagyon szeretném átlépni. Álmondjak szépeket, ugye?
(úristen, rémisztő...mivel nekem jó esetben 4-essel kéne, hogy kezdődjön a kilóim száma...ez a 6os nagyon durva. így is 2-3kg plusszal indultam
)
Ancsa!
Használj valamilyen olajat. Ha nem akarsz seckó terhességi csíkokra valót, a babaolaj is megteszi, hogy ne viszkessen. Nálam ez 12hetesn kezdődött, elkezdett viszketni, és innen tudtam, hogy növésnek indult a pocim...én azóta használok speckó csíkos olajat.
Mostmár lassan reggel is fogom, nem csak este, mert vészesen feszülni látszik már,ahogy egyre jobban kerekedik, így extra védelmet akarok a csíkok ellen.
Lovaszkata!
Az én cicim is eres....hát nem szép látvány, nem mondom, hogy örülök neki.
De durva, hogy már a köldököd felett érzed...az én kiscsajom még mindig lent van, bár már feljebb érzem azért, mint korábban, de még minig bőven a köldököm alatt. Még mindig keresztben fekszik, úh még ezért nem érzem feljebb.
Peva!
Tökjó, hogy kaptatok hordozót, rendes volt a tanítvány!
Én nagyon jól alszom. Pár napja mondjuk a félig bedugult orrom miatt vannak gondjaim, de nem vészes, és ezt leszámítva semmi gond. Nekünk összesen 4 párnánk van, így 2-2, puha ikea-s párnák. Itt kint hosszúkás alakban vannak, nem annyira négyzetes mint otthon, így tökjó, a vége a lábam között, végig támasztja a hasam, és az eleje valahol a cicimnél, így a kezem sem zsibbad el. Mert amúgy én mindig, (korábban is) átölelek vmt, különben reggelre nem tudom megemelni a karom.
A másik párnán meg ugye egyértelműen a fejem van.
Nálam bejön ez a taktika, és 8hetes korom óta ezt csinálom, mert durva, de nekem akkor fájt és húzott a legjobban a hasam, úh muszáj volt beüzemelni vmt...nemtom miért ilyen korán.
Dejó, már csak 100 na van hátra!!!
Dalma!
Ha kezdesz féltékenykedni, gondolja arra, hogy ez most csak a baba miatt van, és egyébként megbízol a árodban, úh alaból nem csinálnál ilyet. Már ha jól vágom, hogy ez a story...
Én a helyedben inkább nagyobb méretet vennék, mert azt fel lehet tűrni az elején, de a kicsibe nem tudod beletuszkolni.
Ha nagy lenne egy kicsit, akkor is pillanatok alatt bele fog nőni a baby. Ha ne adj isten hamarabb jönne a kicsi, és kisebb ruha kéne neki, akkor sztem a árod is meg tud venni pár darabot pillanatok alatt...vagy anyukád.
Hát csajok, nem irigyellek benneteket az otthoni hőség miatt. Itt az időjárás jeletnés egyfolytában 21-22fokot ír, de valójában picit melegebb van. Ha süt a na, akkor hosszú farmer, póló kell, ha elmegy a nap, akkor pulcsi is.
Na nekem meg már ebből van elegem!
Alig várom, hogy végre hazamenjünk, és legalább rövidgatyában, ne adj isten fürdőruhában lehessek (bár a narancsligetet inkább takargatni szeretném
) Olyan jó lenne ha küldenétek egy kics nyarat...én mag szivesen adok helyette egy kis hüsit.
Segítsetek légyszi, hogy milyen az a magzatvíz szivárgás??? Az otthoni dokim ezzel paráztatott, hogy erre nagyon figyeljek, mert ha szivárog, akkor nagyon vigyázni kell, mert fertőzésfeszély, és kórház...vagy legalábbis szigorú fekvés, hogy ne repedjen tovább a burok. Na azóta én ettől rémüldözöm. Nekem mindig is sok cucc volt odalent, most meg ugye még több, mióta babym van. Valamint most lábadozom a korábban említett fertőzésemből, így most átlátszó cucc jön belőlem, ami elvileg most normális, mert fertőzés esetén állítólag ilyen a vége felé...de én akkor is mindig félek, hogy nem magzatvíz-e? Reggelente általában kifolyik belőlem egy csöpp vagy max 2, néha napközben is. De ez eddig is volt, napközben is, csak fehér állapotban, amiről tudtam , hogy nem az, csak váladék. Most meg csak parázok hogy vajon most baj van vagy nincs.
Meg amúgyis, amikor még nem volt fertőzésem, akkor is paráztam, mert ugye néha a sok cucctól nedves lesz a bugyim, és nem tudom, hogy akkor most féljek vagy ne.
Nem bírok magammal a babyruhákat illetően. Sajnos nem sajnos 50% leértékelés van a GAP-ben, így már két kört megjártam, jól bevásároltam. Igaz, már jövő nyárra, mivel most ugye nyári cuccok vannak. Ezen az áron teljesen jó, amúgy nem vásárolnék a GAP-ben, mert nagyon drága...így most kb a Brendonos ár alatt van kicsivel. És annyira édes cuccok.
Na rohanok is, mert ma délre megyek csak melózni, mert Aidant dokihoz viték, most derül ki, hogy műteni kell vagy sem...de így is képes vagyok elkésni, ha nem vigyázok.
Szép napot