Új privát üzeneted érkezett!

jo reggelt :lol:

Marek: azt hiszem ketten kuksolunk az éjjel majd...én is elaludtam délutan 6tol, most tértem magamhoz, zuhanyoztam...nahát itt is dög meleg van :cry: pedig látom esett az eső is, de mégis. a délbe, én pont téged kutattalak az iwiw-en...mikor bejeloltél :lol: és irtad hogy sok marek van...hát tényleg sok van :lol:

Lovaszkata: azén kutyusomnak is ferde szaja van :lol: , csak ő rövidszőrű és sokkal jobban látható.

Ildi: köszi a megnyugtatást...de mostanában tényleg nem tudom mi van velem...hát ennyire gyanakvó nem voltam életemben, sem féltékeny..de most nagyon rossz megérzéseim vannak...na de mindegy...kilábalunk belőlle (erre vagy arra) téged is :lol:

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Jó reggelt!
Mégis tudtam aludni. Nemtom hogy csinálom... :roll:
Egyébként merre van mindenki? Gondolom strandoltok ebben a dög melegben... :lol: :lol: :lol:

marek
 
 


Sziasztok!

Dalma - jók a képek az iwiwen :lol: Itt a mh-en nyitottam meg az egyik képedet és a pasikollégám már ide is ugrott, hogy ki ez a jó nő :lol: De mondtam neki, hogy kismama és foglalt, úgyhogy visszament a helyére :wink:
Biztosan csak érzékenyebbek vagyunk, szerintem ne legyen rossz érzésed, a férfiaknak is hatalmas változás ez, és szerintem jobban leköti ez az állapot, minthogy okot adjon a féltékenységre!

Zsuzsi - iwiw - nagyon édesek az Ábel képek, írtam is neked, de itt is megjegyzem, hogy a tortás kép valami hihetetlen, tüneményes ez a gyerek!!! :D

Sajna még mindig nincs net. Tegnap meló után mentünk az Aréna Plázába, majd Árkádba a Photo Hall-ba, de egyik helyen sem volt normális árban jó gép (csak nagyon drágák), úgyhogy mire hazaértünk, volt fél 8, én totál készen voltam, viszont legalább esett az eső és fújt a szél, szóval tudtunk aludni. De ez a sok mászkálás már nem nekem való, reggeltől-estig mentem tegnap és nagyon elfáradtam :shock: Ma is megyünk, találtunk jó helyet és jó gépet a neten, remélem ma sikerül megvenni!

Amúgy ki hogy van? Megint visszajött ez a szutyok meleg :roll:

Megyek dolgozni :?

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 

 
 

Marek - nagy francokat, melózok :roll: Strandra amúgy sem mernék kimenni ilyen narancsültetvénnyel :shock:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Na, feltettem az új képet a pocakomról, és az új kis rucikról, amit 2 hete vettem. a www-n látjátok!
Princ Oliver, Kenguru...nagyon örülök neki, mert tök jó anyaga van és 10-20% kedvezmény volt rá! :wink:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


sziasztok!

Hát i sem épp strandolunk, bár ábi valami olyasmit a teraszon.kivittem a homokozó mellé neki egy lavor vizet, azzal játszik.meztitláb nyomja, igy aztán sáros lábbal jön be:-(de takaritani még mindig kevesebb energia, mint állandóan rászólni, legalább szépen játszik.ebben a melegben nem merem nagyon elvinni motorozni, meg játszóterezni, én sem birom a pocakommal, és ő sem annyira.délután megyünk egy nagyon játszóterezni.
Mostanában én is nagyon rosszul alszom, hiába nincs rajtam picsi, mégis meggyulladok olyan meleg van, pedig nyitott ablaknál alszunk.
a pocakomtól lassan nem férek el az ágyban.egy vígasztal, hogy szombaton megyünk a Vámpírok báljára a Feke Pali főszereplésével.

ja, jut eszembe. Van a családban egy lány, akinek 2 kislánya van.Van egy 1,5mx1,5-es nagy fa járókája, tök jó állapotban.Megkérdezte, hogy kell-e nekünk, de már van.Erre azt mondja, hogy akkor kidobja, mert már nem kell, csak foglalja a helyet.Erre mondtam, hogy várjon még egy kicsit, megkérdezlek titeket, hátha szükség lenne rá valakinek. Mi 2 évvel ezelőtt pont ilyet vettünk 20 ezer ft-ért.Horror ára van a járókáknak.És ez legalább jó nagy, mázkálhat benne a baba.Ha van hely rá alakásban, tapasztalatom szerint nagyon hasznos dolog. Egy titka van, hogy igen hamar hozzá kell szoktatni a babát.Én akkor kezdtem használni, mikor ábi 3 hónapos volt.mikor nem aludt abban volt.Mondjuk a kutya miatt muszáj volt.Igy nagyon hamar hozzászokott, és megtanulta, ha a kiságyban van, akkor alvás van.Nagyon be is jött.viszont tényleg 2-3 hónaposan el kell kezdeni hozzászoktatni, mert később nem szokták hagyni magunkt.volt egy barátnőm, aki csak akkor akarta elkezdeni használni, mikor már mászott a gyereke, mondván akkor nyugodtan moshat, vasalhat stb.Hát nem hagyta magát szegény gyerek, hiába vette meg millió pénzért.Szóval.Ha valakinek szüksége lenne rá, ingyen is odaadják, egy dolgot kérnek, hogy el kéne tőlük hozni.De ennyi.
emmalena
 
 


Na, látom a jelölést az iwiw-en! :lol: Dalma, Zsuzsi vissza is igazoltam! :lol:
Dalma...nagyon szép menyasszony voltál! :wink:

A többieket próbálom megkeresni! :wink: Engem Harcsáné alatt találtok meg!

Szép napot!

Ja, még azt akartam, hogy Peva, a vércukor vizsgálat nem kötelező???? :shock: Engem aggasztana ha nem néznék meg! :roll: A gyerekülés akkor jó bolt volt! :wink: A miénket majd még át kell huzatni, mert az eléggé használt!

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


sziasztok

remélem mindenki jól van :lol:

sikerült az éjjel aludnom :lol: nem volt olyan nagy meleg,mint elötte :lol:

tegnap babócám csak este 22 után mocorgott, akkor is keveset :roll:
biztosan a meleg miatt :roll: remélem

vigyázzatok magatokra :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Csajok!Már akartam írni.Én fent vagyok egy másik fórumon ami kicsit családiasabb.Csak regisztráltak tudnak bemenni szóval olyat is meg tudunk osztani amit nem szeretnénk ha más is olvasna.Profilt tudsz csinálni képet tudsz feltölteni, naplot vezetni szóval tök szupi.Ha érdekel beneteket akkor nyitok egy 2008.októberi topikot.a cím www.anyatanya.hu

Jaj olyan jó látni titeket iwiwen végre lehet kötni nevet archoz is :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Lovaszkata: köszi a bókot! Te is gyönyörű voltál és a háttér álomszép...jól fogna most kicsücsülni egy ilyen helyre néha, meló után. Te dolgozol? bocsi nem talaltalak meg a táblán...fiucska lesz?
Nagyon édi ruhácskákat vettél :lol:
Ti az 50-56os méretet veszitek vagy inkább 56-62??

Ildi: köszi szépen a bókot, és talán a kollegádnak is :wink:
én igy képzeltelek el..energikus, határozottnak :lol: Ejsze csak érzékenyebb vagyok, de tényleg, a tegnap a párom is látta rajtam, hogy kész...alvás után kis sirás, egymagamba, aztán megbeszéltük, és nagyon sokáig dédelgetett :roll: :D . Igyhát el leszek pár hétig, aztán ujból el kell ezt játszani :?

Marek: igaz hogy 12kor aludtam ujbol vissza, de olyan jot aludtam, nállunk esett az eső..olyan jó hűvős volt az éjjel, végre :roll:
Nagyon kibirhatatlan ez a meleg, dölök ki...csakhogy mind viszintesbe legyek :D

Ancsa: hogy álltok a rugdolozással? tudjátok már mi lesz?

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Sziasztok!
MOst csak gyors beugrás:
Emmalena: mi nagyon örülnénk a járókának, szólj, ha esetleg megnyerhetjük. 17.kerben lakom. :wink:
Köszi
Marcsi

macianyu
 
 


Macianyu!

Okés, szólok a lánynak, mi is Pesitiek vagyunk 2.kerület.
emmalena
 
 


Dalma!Szerintem simán vehetsz 62-es rucikat mert nem tudhatod mekkor babád lesz.Tényleg van már nevetek?

Érzékenység:Hát én képes vagyok egy pelenka reklámon bögni.tegnap mutatták,hogy meghalt a kisfiú aki tavaly kapot új szívet úgy bögtem de a gyerekkel kapcsolatos dolgok amúgy is felkavarnak nem hogy így tombolo hormonokkal.

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


LKata - nagyon cukik a ruhácskák és a hasad is jó nagy, szerintem akkora, mint az enyém és a fehér felsőd nagyon tetszik :D

Emmalena - jó pancsizást nektek :D Én is nehezen alszom, mert lelóg a hasam oldalra :D De lesz ez még rosszabb is, az tuti, úgyhogy még bírom egyelőre :?

Ancsa - nálunk meg pont amióta igazán meleg van, azóta indult be a kiscsaj, most már kb. 4-5 napja durván rúg este, reggel, napközben, amikor épp neki jó, néha már kellemetlen is egy-egy ilyen nyomás-rúgás, de persze jobb így, mintha nem rúgna :wink:

Kata - megnézem majd azt az anyatanyát, bár megmondom őszintén, néha már itt is nehéz követnem az eseményeket, főleg hogy kipurcant az otthoni gép :roll: De majd regisztrálok.

Dalma - én 56-osat vettem egy párat, de csak a bodykat, a többi majd 62-es méret lesz szerintem, mert ugye őszi-téli bébi, tehát a body jó lesz alulra és rá a rugdalózó, ami lehet nagyobb kicsit, nem baj, ha lötyög, úgyis belenő :lol:
Na látod, a párod figyelmes, észrevette, hogy gond van, ne aggódj, biztos mi lihegünk túl mindent :roll: :D

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Nekem is gurul félre a pocim, de elővettem még egy jó nagy párnát, é s arra mászok félig, igy tartsa a hasit...nekem jól esik igy aludni.
akkor jó megnyugodhatok...mert nekem is kicsi body van egy csomo 56os, rugdalozokat akarok még venni, azt mar 62est.

Emmalena...nekem is jol fogna, de átadom...kissé messszeee vagyok tőlletek :lol:

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


biceboca
Igen,Kislány lessz :lol: :lol: :lol:
Most már naponta mocorog, :lol: többnyire este 22 után :lol: hol többet,hol kevesebbet :shock:
Néha napközben is van 1-2 mocorgás :lol:

Mondjuk 2 napja csak este rugdos, gondolom a meleg miatt :roll:
legalábbis remélem h nincs baja :oops:

Engem nagyon kikészt ez a meleg :shock:
Ti hogy bírjátok ki?

Én nem használom az iwiw-et :roll: ott ne keressetek :roll:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Kata majd meglesem ezt az anyatanyát, lehet írnék oda is, de én is úgy vagyok vele, hogy már néha ezt is nehéz követni. :shock: Úgy lenne jó, hogy ha az jobb fórum, akkor mindenki átköltözik! Mit szóltok???? :wink:
Kata..én is megsirattam azt a szives kisfiút. :( ...régen is érzékeny voltam, de most nagyon! :oops:

Dalma....én lemaradtam a táblázatból :cry: Nem akartam szólni, mert végül is én csak 1 hónapja csatlakoztam.
Kisfiam lesz :lol:, Norbert! Az apukája 2. (ugysem használt) neve után :wink:
Esztergomban fogok szülni.
Én nem dolgozom már a 8.héttől, mert volt már vetélésem (pont 1 éve), és amúgy is rövid a méhszáj...pihiznem kell! :roll:
Ruhaméret: hát én nem vettem 50-est, mert ha nem szülök korábban, akkor nekünk nem hiszem hogy pici babánk lesz, a párom is jó magas! :D Talán 2 db turizott kis 50-es ruci van. 50-es méretre nem is költenék, majd ha kell akkor anyukám megveszi, amég kórházban vagyunk! :wink:
56-os bady 4 db van eddig, 62-es 6 db(zömében hosszú ujjas)
Kisrugi van plüss is pamut is. De abból is a 62-es a több. Van már sapi is, több féle vastag, meg zoknik..Ja,és 2db fehér kising :lol: (azt kaptuk)Karácsonyra jó lesz! :lol:
Majd még hosszú ujjas rugit szeretnék venni, mert az még nincs. S, ha fázós baba lesz, akkor bady helyett azt adok rá este plusz pamut hálózsákot.....majd kiderül. Takargatni nem szeretném, amég pici, mert magára húzhatja és kész a baj. Nem?
Kocsikabátot, kispulcsit vennék még, majd ha lesz rá pénz, mert szerintem az is praktikus!

Ildi...köszi a bókot! :) A rucit, még 2 éve vettem, csak olyan jó kismama fazon, hogy még hordom...de már nem sokáig.... :oops: :roll: mellbe szűk!

Ancsa..ne aggódj az én fiam is kevesebbet rúg! Melegük van :?

Képzeljétek , tegnap fejreállt a hasamban, mert a köldököm felett 5 cm-el rúgott nagyokat :shock: Tök meglepődtem, hogy már eddig ér! :shock: Jó hosszú baba! :D
De így a férjem is érezte végre a rúgást, most először! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Kata!Úgy gondoltam,hogy ha van kedvetek innen át mennénk oda.Lehet hülye vagyok de engem néha zavar,hogy bárki(nem kedvelt rokon,ismerös)elolvashatja miket írunk :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Kata...én benne vagyok...menjünk! :D

Többiek????

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Ancsa: gratulalok a kiscsajhoz!!! akkor most nyugodtabb lehetsz...mocorog..
nállunk is egész nap rugdós, képzelhetitek hogy megsajnált apukája a tegnap, mert ő is rátette a pocimra a kezét, és érezte a rugásokat...külömben ő nagyon félt rátenni a kezét...mert h milyen furcsa lehet belül mozogjon valami...és egyszerűen irtozott..de most már oké :wink: (olyan jól esett)

nekem még mindig a bugyimba rugdos :lol: , néha jobb oldalt, néha bal oldalt...forgolodik talán

Lkata: gratulálok nektek is!!!köszi a ruhák infót :wink: , nekem is már csak pár hosszú rugdolozot kell beszerezzek, és kimenéskor valami jó vastag felsőt, és hálózsákot.

Kata: sajnos még mindig nincs nevünk..hát ugy látszik már ez is nagy feladat nekünk...még jó, hogy van még kis idő.
Én is megnézem majd a másik forumot, jo?

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


en benne vagyok :wink: remélem megkaplak...
Kata még nincs oktoberi topik, ugye?

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Kata84: a másik helyen is van témaértesítés?
M.

macianyu
 
 


Macianyu!Ott mindig láttod a friss hozzászolásokat!

Akkor nyitok ott egy topikot.

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Megnyitottam 2008.októberi babavárok a cím.

Dalma te jelentkeztél a 20-on éves kismamákba? :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Most akkor mi van? Elhúztok a Babanetről? :roll: De miért???? :shock: Nem jó nekünk itt? Nemár!!!
Az oké, hogy ha valamit nem akartok a világgal megosztani, akkor azt oda megírjátok, de az egész társaságot átköltöztetni...??? :shock: Én nem szeretném!!! Többiek! Segítség!!! Egyedül maradok!!! :shock: Akkor már nem lesz egy új csatlakozónk se, és ha még néhány ember kimarad, akkor kihal a topik...vagy nem? Ide bármikor csatlakozhatnak újak...

marek
 
 


Marek!

én melletted vagyok, én is szívesebben maradok már itt, sőt, itt is maradok.:-)
emmalena
 
 


Marek...no para!!!! :wink: Csak megnézzük a másikat, és néha oda is írunk majd olyat ami kicsit intimebb...ennyi!
Jó így??? Akkor beszéljük meg hogy ez ne szünjön meg, ok???Ne költözzünk át. Ezt is meg kell tartani. De nem tudom úgy mennyit fogunk írodatni? :roll: Mert ennyi felé írni...lehetetlen! :shock: :roll:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Én is maradok- az intimitásra ott a privi, vagy a sima e-mail. És bár már későnek tűnik, de a jelen fórumon történő iwiw-es azonosítás sem kedvezett az intimitásnak- úgyhogy ezt a másik fórumon kerüljétek. :wink:
Más: nem tudom, ki hogy áll vele, de én a babanetről, meg innen-onnan kigyűjtöttem egy babakelengye listát, ha kell valakinek , írjon privit, mert 8 oldalt most nem másolnék be ide, nehogy 8 oldalon keresztül csak az én levélkémet kelljen kerülgetnetek.
Még másabb: tud valaki szülésfelkészítő tanfolyamot a nyáron (lehetőleg ingyenest), mert én az Istvánt és a SOTE II.-t néztem, és ott nincs július -augusztus hónapban.
Hűs estét mindenkinek,
M

macianyu
 
 


Macianyu!Szerintem az ha vad idegen megnéz iwiwen nem úgyan az ha elolvas olyat ami esetleg nem szeretném ha rajtatok kívül más olvasná.

Kata,Emmaléna,Marek!Én attól irógatok ide meg amúgy is ez a fórum ismertebb ott szinte csak mi lennénk és tuti van olyan amit megírnátok de nem esne jól ha egy isemrösöd is elolvasná.Ott ezt megtehetjük és olyanokat megtudunk beszélni amit itt félve írnánk le.

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Macianyu
Asszem kész. Megnéznéd működik e???

marek
 
 


Marek, köszönöm, de férjecske (a számítógép és kis családunk első számú uralkodója) az átdolgozott tegnapi éjszaka, és mai nap után ájultan esett ágyba, és alszik. 6körül jelezte, hogy vagy kész van, vagy töltés alatt, aztán fellőtte a pizsit. Köszönöm a melót vele, holnap mindenképp visszajelzek felőle.
:)
M.

macianyu
 
 


A mi számítógépünk uralkodója :lol: :lol: :lol: most ért haza, kért egy szendvicset és folytatja a melót... :roll: Én meg nézhetem a meccset és sikíthatok, ha gól van... :lol: :roll: Munkamegosztás van. Ő megkeresi a pénzt, én meg közvetítem a szobából a meccset... Szerintem ez fair...mondjuk tudnék már aludni... :roll:

marek
 
 


Sziasztoook, végre otthonróóóól 8) Tegnap megvettük a számítógépet! Gyönyörű, hatalmas monitorral, persze 12 hónapig nyöghetjük :? De itt vagyok, ez a lényeg :lol:

LKata - nekem is sokszor fejre áll, sőt, amikor 4D-n voltunk, végig fejenállt! :lol: Amúgy most nem tudom a pontos méreteket, de a babanetről szoktam kapni hetente hírlevelet és azt írták, hogy most, a 23. hétben már több, mint fél kiló és kb. 32-36 cm!!! :shock: Azért ez hihetetlen, nem? És még mekkora lesz! :shock:

Macianyu - nekem van kelengyelistám, egy oldalas, elküldöm majd! De amúgy nekem is már vagy 3 van és a védőnő is akar adni júliusban, el vagyok halmozva. :D Szülésfelkészítőt csak az Uzsokiban tudok és azt is csak ősszel kezdik. Én elviekben aug. hónapban már ráérnék ilyenekre, de szeptemberig várnom kell.

Én sem szeretnék átmenni a másik fórumra, már csak azért sem, mert így is nehéz néha nyomon követni, hogy mi van, főleg ha egy napig nem nézek be! Amúgy itt is leírok szívsen mindent, úgysem tudnak beazonosítani, meg olyat nem írnék, amit nem mernék amúgy is kimondani. A másik, hogy nekem bejött a babanet minden szempontból és amúgy is az Uzsokis topikba is szoktam írni, mert ugye ott szülök majd és ide mindig feljövök.
Az őszi kismamás sem lett túl népszerű, mert ennyi helyre képtelenség írni, főleg meló mellett, talán majd aug-tól :wink:

Na megyek melózni, onnan írok majd,

Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Tegnap pihiztem, otthon nincs net/gép. Pont kértem Apát, hogy valamit szerezzünk be mi is augusztustól, mert jó lenne otthonról is fórumozni, netezgetni.
Egy bibi, nálunk csak mobil-internet játszik, mert nincs T-Com vonal a hegyen....kicsit puszta. Szóval nem a legegyszerűbb, de Apa belement. (nem az én GYED-emből lesz a gép és a net havidíja...Még filózunk az asztali gép /laptop kérdésen - nincs igazi asztal, ahová tehetnénk és áram is van, meg hely is.

Fórum váltás: ne hagyjatok itt minket! Meló melett ezt is nehéz követni. Ráadásul ha valaki elmegy pár hétre (Perdo pl.) nehogy az üres topicba nézzen vissza.

Macianyu! Nem tudok sajna szülésfelkészítőt, de nekem is augusztusi kéne, mert az október 4-i szülés szerintem picit előbbi lesz, szeptemberben már bazi nagy hordó leszek, és nem tudok majd beautókázni (nem is akarok). Szóval, ha tudsz valamit, szólj! Én is nézelődök majd és jelzek! - a július még nem jó, akkor még dolgozom.

Csecsemő újraélesztés van a szülésfelkészítőkön? Vagy azt külön kell keresni?

Ildi! Uzsokiban ügyel a dokinőm hetente, magánrendelésen rendel. Neve: Alekszanján Nelli (tud ám magyarul, itt él 20 éve és itt praktizál). Kedves 50-es nő. terheléses cukorra vigyél magaddal frissen facsart citromlevet, és tedd bele a lötyibe.

Lovaszkata! Picit én is paráztam, hogy nem utalt be terheléses cukorra, de végül is a bizalom nagyon fontos az orvos és köztünk.
Nem a sok vizsgálattól lesz egészséges a baba- bár tudom, fontos az is (járok is rendesen...kombinált genetika és társai.). De azt mondja mivel egyáltalán nincsen cukorbeteg a családban és a vércukrom az alsó határétéken van - szinte alatta- nem indokolt.
Meg hízni is csak 5 kilót híztam a 24. hétig. Bízom benne. Úgyis megyek hozzá egy hónap múlva, még akkor is elzavarhat terheléses cukorra....
Amúgy én is azt hittem kötelező a terheléses cukor, a védőnő is ezzel bombázott (de ő kapja be, egyszer voltam nála, másodszor Ő lemondta, hogy majd hív- hívott is, felugrott hozzánk, de be sem pecsételt a kiskönyvembe. Alig lesz 5-6 pecsétem,. pedig lombikbaba miatt elég sok vizsgálatom volt - 6., 8., 12. heti uh., kombinált teszt 13. héten, 16. héten uh., 19. héten uh....)

Kata84! Én is néztem a neten a Faktumot, szép dolgok vannak - majd augusztusban lesz időm vásárolgatni, nézelődni, de biztosan megyek Faktum viszonteladóhoz. Meg az R.S.Bútorboltot is megnézem, ott is jónak tűnnek a dolgok - csak árak nincsenek a neten.

Ancsa! Én sem vagyok fent iwiw-en. Egy éve leszedtem magam hirtelen felindulásból.

Marek! Te szereted a focit? Vagy csak párod kért meg, hogy közvetíts? Én a ujó mecseket szeretem - ha van szaladgálás....
Tegnap elmentünk EB vetítő-be, sajnos csak sörpadon lehetett ülni, szóval én egy félidőt bírtam csak - borzasztó kényelmetlen volt.
Szénsavmentes italt kértem - először a bort ajánlották :lol: végül kikönyörögtem egy teát.....picit kilógtam a közegből. De finom parázson sült zsírszalonnát ettem :lol:

Jujjjujjj de hosszú lett - kollégám ma nincs, enyém a gépem :)

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Most látom még pont 100 nap van hátra... :lol:

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek tegnap este észrevettem egy fura fekete dudoros pontot (2mm)a csípőmön! :shock: Tök úgy néz ki mint egy kullancs!
Ugye annyi rém hír van...hát lementünk az ügyeletre. Tök ideges lettem, képzeljétek nem tudták megmondani hogy az kullancs vagy anyajegy? :shock:
Rávilágított a doki egy zseblámpával és azt mondta hogy -Lehet kullancs is, de nem látni jól, sajnos nagyítónk meg nincs! :shock: :shock: :twisted:
Azt mondta menjek haza, nyugodjak meg, majd ha reggelre megnől, vagy viszket, akkor le kell menni az orvoshoz. :?

Hát, szerencséjére nem nőtt meg, talán mégis csak anyajegy? :roll:
Csak fura mert fényes és fekete, és reggel még nem volt ott! :roll:

Szerintetek???

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Lovaszkata!

háááááát, necces!Azt tudom mondani, hogy Ábinál pár hete fordult elő ilyen.reggel még nem volt semmi a kis fehér combján, estére, meg a fürdetésnél észrevettünk egy fekete pöttyöt rajta.neki anyajegy.ezt csak azért mesélem el, hogy ilyen hamar is képes kijönni egy nyajegy, bár nem tom, hogy van-e különbség a gyerekek és a felnőttek között.a kullancs előbb vagy utóbb azért begyullad, ha nem lesz piros körülötte, szeriontem nincs baj.
emmalena
 
 


Sziasztok!

Nusildi!
SAjnálom, hogy így jártatok az Elefánival...én is nézegettem a honlajukat, és gondoltam majd elnézünk, ha otthon leszek. De ezek után semmiképp. Szép a Brendonos ágy és a játék! :)
Nekem is volt már olyan, hogy szinte egész nap rúgdosott a baby...most meg tegnap este óta nem jelentkezett, és este is csak 1-2 mocorgás, pedig mindig akkor szokott bulizni ezerrel. :( Kezdek aggódni...csak hogy ne legyen minden szép és jó :(
Nekünk lesz szoptatós párnánk....én eddig mindenkitől azt hallottam, hogy hasznos. Valamint Aidan pl később is használta, amikor tanult ülni, de még nem lehetett ott hagyni egy pillanatra sem, mert eldőlt volna, akkor beültettük a kunkorba, és vígan elvolt a játékaival. :)
Gratula az új géphez!

Kata!
Majd utánanézek a testvérkocsiknak ok? De most éppen erre lesz csak időm, hogy írjak. Azt azért tudnom kéne, hogy egymás mellettit szeretnél vagy egymás mögöttit?
Tökjó, hogy egyforma ágy lesz a gyerekeknek! :)

Inez!
A Quinny-vel kapcsolatban leírom a véleményemet, mert nekem azért van már egy kis taasztalatom babakocsi használatban attól függetlenül, hogy nincs még babym. Szal...tudod, hogy nekem is ez volt az álmom, mert tényleg tökjól néz ki, DE! Közelről megnézve, tologatva először is túl nehéz. 12,5 kg, ami felső határ a babakocsiknál, és ez tényleg sokat számít, hogy könnyű legyen. (én nagyrész ezért is döntöttem a 7,5kg-os bugaboo mellett. Az ülés része eléggé inog, és ebbe ugye csak 6hónatól rakhatod bele a babyt. Ezt tudtam korábban is, de azt terveztem, hogy akkor autósülésezünk addig, mert ugye megy rá a Maxi Cosi, ami nekünk már meg is van. De....aztán inkább hittem a szakvéleménynek, hogy ez nem egészséges egy pici babának, max 2 órát ücsöröghet az autósban, és az sem túl jó. Maradjon ez a lehetőség tényleg az autóra, de séta közben inkább feküdjön. Erre a lehetőségre van a Quinny mózese, de én semmiképp nem akartam mózest a babakocsihoz, mert így már az egész szettet megvenni nagyon drága lenne, másrészt nekem figyelembe kell venni a szállítás könnyűségét is...repülőn nem túl praktikus egy mózes.
Ha ki tudtok fizetni ennyi pénzt egy quinnyért, akkor én inkább a Bugaboo Bee-t ajánlom. Persze lehet, hogy nem tetszik, mert kicsit fura a formája, de nekem meg pont ezért is jön be többek között. A legfontosabb, hogy csak 7,5kg, egyetlen darabból áll, mert le lehet fektetni közel vízszintesig, nagyon jó kis kompakt darab, meglepően kicsi élőben a képekhez képest, viszont a gyerek ugyanúgy elfér benne, tehát ténylegesen nem kisebb, Ez nálam nagyon nagy előny, mert én is kicsi vagyok, így passzolnia kell a méretemhez, nem akarok egy tankkal közlekedni. :) Nagyon jó rugós kocsi, és egyáltalán nem inog, 2 ujjal is el tudod tolni, kanyarítani tudod, gyerekkel együtt. Na ennyi, csak leírtam a véleményem, hátha segít. :)

Marek!
Hú, szép a kis dinnyéd! Hát az enyém közel sincs ekkora...de már alakul. :) Végre van kerek terhes poci alakja. :) Hétvégén én is teszek majd fel, 22 hetes leszek, és a legutóbbi 18 hetesen volt. Úgy döntöttem, hogy 4hetente van fotózkodás, mert ilyen léptekben már látványos a különbség, mégis szépen nyomon követhető a fejlődés. :)
Te jó ég mekkora p***sztok az egészségügyi dolgozók!!!! Mennének inkább kapálni. :?
Én most méredszkedtem reggel, 56,5 vagyok, tehát 5,5 kg-ot híztam már. Nagyon nagyon parázok mi lesz a vége. :( Igaz az első 4kg 12hétre jött fel a hányás megelőzésére folytatott nonstop szénhidrát "diétának" köszönhetően, így 10hét alatt ez a 1,5kg nem vészes...na de ki tudja. Remélem megmarad ez a hízási ütem. A 60-at nem nagyon szeretném átlépni. Álmondjak szépeket, ugye? :( (úristen, rémisztő...mivel nekem jó esetben 4-essel kéne, hogy kezdődjön a kilóim száma...ez a 6os nagyon durva. így is 2-3kg plusszal indultam :?)

Ancsa!
Használj valamilyen olajat. Ha nem akarsz seckó terhességi csíkokra valót, a babaolaj is megteszi, hogy ne viszkessen. Nálam ez 12hetesn kezdődött, elkezdett viszketni, és innen tudtam, hogy növésnek indult a pocim...én azóta használok speckó csíkos olajat. :) Mostmár lassan reggel is fogom, nem csak este, mert vészesen feszülni látszik már,ahogy egyre jobban kerekedik, így extra védelmet akarok a csíkok ellen.

Lovaszkata!
Az én cicim is eres....hát nem szép látvány, nem mondom, hogy örülök neki. :(
De durva, hogy már a köldököd felett érzed...az én kiscsajom még mindig lent van, bár már feljebb érzem azért, mint korábban, de még minig bőven a köldököm alatt. Még mindig keresztben fekszik, úh még ezért nem érzem feljebb.

Peva!
Tökjó, hogy kaptatok hordozót, rendes volt a tanítvány! :)
Én nagyon jól alszom. Pár napja mondjuk a félig bedugult orrom miatt vannak gondjaim, de nem vészes, és ezt leszámítva semmi gond. Nekünk összesen 4 párnánk van, így 2-2, puha ikea-s párnák. Itt kint hosszúkás alakban vannak, nem annyira négyzetes mint otthon, így tökjó, a vége a lábam között, végig támasztja a hasam, és az eleje valahol a cicimnél, így a kezem sem zsibbad el. Mert amúgy én mindig, (korábban is) átölelek vmt, különben reggelre nem tudom megemelni a karom. :? A másik párnán meg ugye egyértelműen a fejem van. :) Nálam bejön ez a taktika, és 8hetes korom óta ezt csinálom, mert durva, de nekem akkor fájt és húzott a legjobban a hasam, úh muszáj volt beüzemelni vmt...nemtom miért ilyen korán.
Dejó, már csak 100 na van hátra!!!

Dalma!
Ha kezdesz féltékenykedni, gondolja arra, hogy ez most csak a baba miatt van, és egyébként megbízol a árodban, úh alaból nem csinálnál ilyet. Már ha jól vágom, hogy ez a story...
Én a helyedben inkább nagyobb méretet vennék, mert azt fel lehet tűrni az elején, de a kicsibe nem tudod beletuszkolni. :) Ha nagy lenne egy kicsit, akkor is pillanatok alatt bele fog nőni a baby. Ha ne adj isten hamarabb jönne a kicsi, és kisebb ruha kéne neki, akkor sztem a árod is meg tud venni pár darabot pillanatok alatt...vagy anyukád.

Hát csajok, nem irigyellek benneteket az otthoni hőség miatt. Itt az időjárás jeletnés egyfolytában 21-22fokot ír, de valójában picit melegebb van. Ha süt a na, akkor hosszú farmer, póló kell, ha elmegy a nap, akkor pulcsi is. :? Na nekem meg már ebből van elegem! :( Alig várom, hogy végre hazamenjünk, és legalább rövidgatyában, ne adj isten fürdőruhában lehessek (bár a narancsligetet inkább takargatni szeretném :() Olyan jó lenne ha küldenétek egy kics nyarat...én mag szivesen adok helyette egy kis hüsit.

Segítsetek légyszi, hogy milyen az a magzatvíz szivárgás??? Az otthoni dokim ezzel paráztatott, hogy erre nagyon figyeljek, mert ha szivárog, akkor nagyon vigyázni kell, mert fertőzésfeszély, és kórház...vagy legalábbis szigorú fekvés, hogy ne repedjen tovább a burok. Na azóta én ettől rémüldözöm. Nekem mindig is sok cucc volt odalent, most meg ugye még több, mióta babym van. Valamint most lábadozom a korábban említett fertőzésemből, így most átlátszó cucc jön belőlem, ami elvileg most normális, mert fertőzés esetén állítólag ilyen a vége felé...de én akkor is mindig félek, hogy nem magzatvíz-e? Reggelente általában kifolyik belőlem egy csöpp vagy max 2, néha napközben is. De ez eddig is volt, napközben is, csak fehér állapotban, amiről tudtam , hogy nem az, csak váladék. Most meg csak parázok hogy vajon most baj van vagy nincs. :( Meg amúgyis, amikor még nem volt fertőzésem, akkor is paráztam, mert ugye néha a sok cucctól nedves lesz a bugyim, és nem tudom, hogy akkor most féljek vagy ne. :(

Nem bírok magammal a babyruhákat illetően. Sajnos nem sajnos 50% leértékelés van a GAP-ben, így már két kört megjártam, jól bevásároltam. Igaz, már jövő nyárra, mivel most ugye nyári cuccok vannak. Ezen az áron teljesen jó, amúgy nem vásárolnék a GAP-ben, mert nagyon drága...így most kb a Brendonos ár alatt van kicsivel. És annyira édes cuccok. :)

Na rohanok is, mert ma délre megyek csak melózni, mert Aidant dokihoz viték, most derül ki, hogy műteni kell vagy sem...de így is képes vagyok elkésni, ha nem vigyázok. :?

Szép napot

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Sziasztok!
Még mindig nagyon meleg van!!! Éjszaka volt egy kis szél, gondoltam reggel majd milyen jó idő lesz, erre reggel 8-kor már 8 fok volt... :shock:
Sensie
Nekem is jóval köldök felett rugdos Bori. Szerintem ez attól függ, hogy épp hogy fekszik, mert van amikor visszatér a bugyimba, gondolom olyankor megfordul...
Magzatvízszivárgásra nem tudok mit mondani, de azt tudom, hogy van valami betét, ami jelzi, ha magzatvíz folyik és nem más... Részleteket ne kérdezz, nemtom mi a neve, de gyógyszertárban lehet kapni állítólag...

Nagyon korán keltem, rámfér egy kis pihi... Majd jövök még. Addig írjatok sokat... :arrow:

marek
 
 


hali
Marek: köszi
Lovászkata: szerintem is inkább anyajegy, de ha nem túl megterhelő ebben a melegben, (és van otthon nagyítód... :) ) a magad megnyugtatására visszamehetsz a dokihoz. Vagy még jobb lenne egy bőrgyógyász, oda amúgy is érdemes menni néha anyajegyeket ellenőriztetni. (pl.dokim direkt mondta, hogy most még akár ki is vágathatom, ha van gyanús anyajegyem, most még nem árt).
Nyári kismamatorna: ma voltam jógázni az Örsön, és ott az előadó megemlítette, hogy tartanak szülőpozíció tornát, ahol apa is részt vehet a foglalkozáson, és tanítanak lélegezni, masszírozni, stb. honlapjuk címe: WWW.jogastudio.hu
Sajnos jutalékot nem kapok a reklámért :wink: , de hátha érdekel titeket.
Pusz,
Marcsi

macianyu
 
 


Nem tudom ti hogy vagytok ezzel, de én nem bírom már ezt a meleget elviselni :shock:
Az éjjel is 20 percenként megébredtem :roll: rosszabbul érzem magam,mintha nem aludtam volna semmit :shock:


Nekem változatlanul csak este 22 után mocorog egy kicsit :shock:
Amíg nem voltak ezek a nagy melegek, addig 2x-szer is bejelentkezett naponta,most meg csak este :wink:

Kata
Biztos ami biztos, csak hogy megnyugodj,menyj el a dokidhoz és mutatsd meg neki :roll: így legalább megnyugszol :lol: és vigyél nagyítot is :lol: hátha neki sincs :shock:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok!!!!

Újra itthon!!!!

Sensie - Bocsi, de indulás előtt már nem volt erőm újra ideülni. Sajnálom, hogy így elmaradt a ranid, pedig jó lett volna. :cry:

Perdo - Sajnálom! Pihenj sokat, todum ezt már sokan mondták, de mást sejnso én sem tudok!

Emmalena - Gratulálok az államvizsgádhoz!

Scholl papucs, ha még aktuális. a Rákóczi úton van a mintaboltjuk, ott minden van! Akinek van eg.pénztára, arra lehet vásárolni!

Marek - Csini a dinnyéd!!!! Maradok én is itt.

Mocorgás - Nálunk nagyon megy! Sokszor meg is lepődök!

Bocs, akire nem reagáltam, de még csak testben vagyok itthon.
Az út nagyon jól sikerült, részleteket is írok, de csak ha érdekel benneteket. Fölöslegesen nem fársztalak, inkább tesdzek fel pár képet.
Kép London Eye

Kép A Globe előtt

Kép Szent Pál Katedrális kapujában

Egyenlőre ennyi. Szép napot mindenkinek!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Sziasztok!

Ha nem bánjátok,én is csatlakoznék hozzátok.22 hetes kismami vagyok,a 2.babánkat várom.Már van egy 2 és fél éves kislányom,s most egy kisfiú lakik a pocimban.Remélem,befogadtok engem is.

Sziasztok!
moncsi06
 
 


szia moncsi, üdv itt! :)

macianyu
 
 


Szia Macianyu!

Köszi a fogadtatást :P

Kép


Kép
moncsi06
 
 


Betty
Naná, hogy írhatsz többet!!! Legfeljebb itt fogok zokogni!!! :lol: De komolyan! Várjuk a beszámolót és képeket MÉG!!!

Moncsi
Üdv itt! Írj magadról egy kicsit részletesebben és ha tudsz dobj képeket!

Kata
Egy orvosnak azért fel kéne ismernie egy kullancsot! :roll: Vagy nem? :?
Egyébként nekem terhesen sokkal több anyajegyem lett. Nagyon gyorsan ki tudnak alakulni. Az egyik tavaly nagyon ronda lett, de terhesség után normalizálódott. Most megint nem szép, lassan le kéne vetetni, de tavaly voltam vele bőrgyógyásznál, azt mondta, hogy terhesen nem veszi le... Arra mondjuk nem számítottunk, hogy ilyen sokáig leszek terhes... :roll:

marek
 
 


Moncsi
Biztos, hogy ezt a vonalzót akartad??? :lol:

marek
 
 


Szia Moncsi!Üdv köztünk!Gratulálok neked is vegyes párodhoz.Megkérdezhetem te vissza mentél dolgozni?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Kata!Nekem is mint Mareknak több az anyajegyem,szeplöm+a mellegbe ki is jönek.De tényleg kiakszto,hogy a doki nem ismeri meg a kullancsot :evil: :evil: :evil: Nekem kb 2hete volt ilyen elrohantam a dokihoz és közölte csak anyajegy.Kicsit hülyén éreztem magam de inkább mint,hogy baj legyen.Háziorvosodhoz nem mész el?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Olyan hajtás van az irodában,h éppen csak olvasni tudtam jönni tegnap is!Olyan jó,h így felpörgött a fórum csak az a rossz,h én megint lemaradtam! :lol:

Kata,Dalma -nagyon jók a képeitek!:D és köszi a kedves szavakat!
és Kata,nehogy itthagyjatok bennünket!Bár a félelmeidben én is osztozom,de bízom benne,h nem olvasgatja el senki rokon... :oops:

Sensi,nem irigyellek a hűvös idő miatt! :? Mikor jössz haza legközelebb?...Köszi az infót a babakocsikról!Olyan jó,h te így utánanézel!Igazából én csak külsőre nézegetem mind!Egyébként a buga boo is szóba jött!Azért tetszenek ezek,mert nagyon klassz szinekben vannak!:D És van mégegy ami nagyon bejött,de otthon van felírva a neve...most nem jut eszembe... :oops:

A szivárgással kapcsolatban én csak annyit tudok írni,h sztem ne aggódj!Annyi minden előfordulhat, de jobb ha az ember nem szugerálja be magának!Egyébként nekem is alapból volt mindig is folyásom,most meg aztán...De mondta a dokim,h ez normális,pedig már néha nagyon kiakadok,h mennyire folyik belőlem!De a laboreredményeim is mind okésak,ugyhogy próbálok nem törődni vele csak kitartóan cserélgetem a betéteket! :lol:

Tudom,már sokszor volt róla szó,de gondoltam ismét megkérdezem: Nevekkel hogy álltok?Mert látom még csak néhányótoknál kezd végleges lenni! Mi most egyenlőre a Júlia Szamóca mellett álltunk meg!:D

Képzeljétek,tegnap megtettem 2 számomra nagy dolgok!...
Egy nagy kád langyos vízben fürödtem(vagyis fürödtünk Rajmival :lol: ) és a megvettük a bébi első holmiját!Egy fej alá való disney-s pelust a sparban! :roll: és olyan jó érzés volt...mostmár még több mindent szeretnék...már kinéztem egy nagyon édi kis body-t ,ami rózsaszín,kis fodros és szintén disney-s!ettől féletm egyébként,h ha elkezdem majd nem tudok leállni! :oops: de még mindig olyan hülye érzésem van....na remélem hamar elmúlik :lol:
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?