Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Igaz, emlékeztek még rám??????
Jöttem elujságolni ,hogy bejelentkezett a kistesó tegnap délután :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . A junius hónap volt a első spontán hónapunk, nem szedtem semmit csak a barátcserjét, tiszta hulla fáradt voltam mert 3 hete kezdtem el dolgozni ismét, alig voltunk együtt. aztán múlt héten szerdán nem jött meg, nem is foglalkoztam vele, gondoltam ugy sem vagyok terhes, aztán tegnap teszteletem egy POZITIVOT :wink: MÉg nem olyan mint a controll csík, de tudom ,bízom benne hogy szépen erősödni fog. Tegnapi délután végig sirtam, örömömben és egynben félek is , tudjátok pcos vagyok, igaz nem fogja bántani a tesóbabát?? Nem tudom mikor kéne mennem dokihoz? Már a héten? Vagy ráérek jövőhéten is!!?

Szerettem volna leírni, remélem velem együtt örültök a jó hírnek. JA, és most lett volna 1 éve hogy probálkozunk a babával.

puszi mindenkinek

Kép

Kép
edinka

Drága Edinka!

Amint megláttalak a topikban tudtam, hogy nagy újságod van számunkra! :D
Nagyon nagyon gratulálok nektek!
Ha ez bejött neked, akkor most én is kikapcsolok egy kicsit és egy hónap se kell, és babásan jelzek vissza nektek.
Nagyon boldog vagyok, hogy végre sikerült! Hip, hip hurrrá!!!!!!!!!

Akkor menjél orvoshoz, amikor jónak látod.
Vigyázz magatokra és persze várunk minden új információt rólatok.
kolibri28

Drága Edinka, én éreztem, hogy így lesz :wink: :D Hú nagyon örülök Nektek! :lol: :lol: :lol: És mostantól akkor tessék néha be-benézni, hírt adni magatokról! Dokihoz szerintem a 6. hét után menj, akkor már lesz szívhang! (persze csak ha kibírod addig :wink: )

Kukac, én mindig igazi mázlistának tartottam, akik vízparton élnek :lol: munka után csobbanni a Balatonban, jó lehet (ennél már csak munka helyett jobb :wink: )

mindjárt jövök még...

Kép
vickybabe

Vicuska, most neked hogy számol a vonalzód? 20 nap múlva indul a lombik-hónap?

Zsu, fotó a kutyiról??

Fenci Neked aztán van önuralmad! Én sosem bírtam ki a 2 hetet a teszteléssel inszem után (mondjuk nem is jött be soha...úgyhogy igen, tessék kibírni :wink: )

Megjöttünk UHU-ról, minden OK :lol: :lol: :lol: csak úgy kalimpált a kis kezével :lol: :lol: :lol:

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Jó ilyen hírre érkezni: Ismét egy kismamival többen vagyunk. :D

Vicky!
Nagyon örülök, hogy minden ok a babyvel. :D Ismét láthattátok. Ha készült kép, majd kérlek mutasd meg nekünk is. :D
Rosszúllétek elkerülnek már? Kívánósság, étvágy ?

Zsu!
Milyen fajta a kutyi? Fontos, hogy gyerekszerető legyen mert hamarosan a farkát húzzák, meg a hátán lovagolnak.Igaz? :D :wink:
Szeretgesd sokat, de el ne kapasd! :D
Köszönöm. Most már bíztatóbb a kedve a fiamnak. Sikerült vele beszélnem. Még később hívom és mesélek.

Fenci!
Nálunk is mindenki nyaral már. :( :evil: Én meg húzom az igát. De nem vagyok ezzel egyedül. Várom már a szabit júli közepétől egy hét.
Még nincs uticél.
Ti viszon már hármasban mehettek nagyot pihenni! :D

Vicuska!
Biztosan gyönyörűek a rózsáid és az egész kertetek. :D Meghálálják ezt a sok munkát. :D Érthető, hogy majd szeretnétek egy kicsit elrepülni messzire. Októberben szép időtök lesz még mindenhol. :wink: :D

Zsófi!
Azért az jó, hogy a fárasztó sok meló után tudsz csobbanni a Balcsiban. :D

Mofly!
Jó, hogy uh-val is igazolt a pé-d. Használnak a kezelések szerencsére. :D :D Még spontán is becsúszhatna a Meglepi! :D :wink:
8)
Reméljük, hogy a nyh-val kapcsolatban is kapsz jó tanácsokat. Addig is igyál sokat!

Ditke!
Kimerültél? Agyonhajszoltak? Dolgozol már igaz a héten. Nem tartott sokáig a szabi. :( Majd írj magadról! Jaj! Tényleg ,ha jól emlékszem tegnapra volt időpontod a dokidhoz. Mi újság?
Az én dokim két hétre szabira ment. Igy kimaradt ez a hét, a tervezett orvoslátogatásból. :evil:

Jön a vihar.
kolibri28

Kolibri, mizujs a gyerkőccel? Beszéltetek? Rosszullétek - pont mondtam ma a dokinak, hogy már múlnak, erre hazajöttünk és nem értem oda a klotyóra :? Kellett nekem megint elkiabálni...

KÉpet kaptunk, de nem olyan jól látszik, annyira mozgott :lol: mindjárt fölrakom :D

Kép
vickybabe

Kép

magyarázat: fejjel lefelé, alul a buksi, aztán a gerince és jobb oldalt a kis keze :lol: élőben jobb volt :D

Kép
vickybabe

Vicky!
Hát! Tényleg nem mond sokat így ez a kép. :lol: Élőben bizti élvezetesebb volt. :D A lényeget mutatja az a fő! :D
Naaagyoon vicces ez a vuk! :? Akkor támad, mikor nem várod. :D
Ádám hívott délben az egyik kiskölök mobiljáról. Édes volt. Már nagyon vidám volt a hangja. Ilyennek ismerem és szeretem. :D E szerint csak az osztálytársa hisztije volt rá rossz hatással.
kolibri28

Szép estét!

Először is: Edinka! Hatalmas gratula! :wink: Én minél elöbb mennék, hátha kell valami! De ez én vagyok..... Ha van uh-ja, ha nincs, hisz úgy is kell egy külsős megerősítés és el kell küldenie uh-ra!

Kolibri!

Örülök, hogy ádám már jobban viseli a tábort! Ez teljesen természetes, hogy hiányzik anya, az otthon.... Már túl van a holtponton! Mikor jön haza? Te hogy viseled a hiányát? Ez sem utolsó ám! :wink:

Fenci!

De jó, hogy ilyen türelmesen vársz, bár belül biztos majd szétvet az ideg! Nagyon drukkolok nektek! :wink:

Zsu!

Hmm, kiskutya! De jó neked! Én most kiccicázok! Meg kell őket szelidíteni, anyucijuk csak most hozta őket haza! Nem semmi feladat lesz! Kitartást a szobatisztasághoz! 8)

Vicky!

Én tökre látom! De édes! :D Ja, nem a tökét látom! 8)

Mofly!

Nem semmi vagy! :shock: De a lényeg, hogy működsz, ha nem is teljesen, de inkább pé piri nélkül, mint fordítva! Remélem tudnak segíteni a méhnyálkahártyán! Ez a nagy kavar mind a stimu, lombik miatt van? Vagy, mert félig sikerült, de nem lett jó vége? Melyik kavarhatott be ennyire? :roll:

Vicuska!

Ez már a vég, már a kertészkedésedet is irigylem! :oops: 8) Tényleg, most mit mutat a vonalzód? :roll:

Ma voltam dokinál! Tart a fonal! Viszont nem tetszik neki a szurkám, így méhlazítót kell szednem, ami nyugtató is és most vagyok egyedül a gyerekkel! Közben kéne a Gynipralt is....ha nem lesz más, apjuk kimegy a hétvégén, mert doki szerint már szükségem van rá! Nagy a baba és már a súlya sem kevés, a méhszájam pedig.... :cry: Az előző két baba is nagy volt, a 18 hetes majdnem 400 gramm volt és 25 centi, a 19 hetes 450 és 30! :shock: Méhem már a köldök felett van, megmutatta, hogy hol! Jól éreztem én, hogy a gyomromat simogatja a drágám időnként! :wink: Uh-ra csak két hét múlva kell mennem, mert voltam a 15. héten, akkor rendben volt minden, nem sűrgős! Én is így gondolom.... Valahogy a kész termékre vagyok igazából kiváncsi! :oops: :roll: Tudom, hogy a baba rendben van, egyelőre én is, a többi most nem számít, pihenni szeretnék lelkileg! :cry: Amitől nagyon féltem, hogy a varrásnál bevarrtak valami bacit és hátha kikezdi a burkot, de megnyugodtam, mert a külsőt nem varrta csak a középsőt, így nem juthat fel semmi elvileg, legalább is míg tart a varrás! Ebből kifolyólag írtóra fájt a vizsgálat, ahhoz, hogy elérje a méhszájat, a csuklója félig a hüvelyben volt! :oops:

Kép

Kép
gröni

Kolibri!

Jaj de kínos, bocsi! :oops: Szóval Ádám! :wink:

Szép jó éjt csajok!

Kép

Kép
gröni

Sziasztok!

Zsu!
Èdi lehet a kutyi, én is kivi vagyok rá! :lol: Kérünk fotót. Na most nem fogsz unatkozni mellette, gyorsan elrepül az idö a köv. lombikig! :P

Mofly!
Tényleg jó a görbéd. Remélem a doki tud majd segíteni, hogy legyen végre mensid is.

Vicky!
Szupi, hogy minden rendben van! Cuki a bébi! 8) Mekkora a manó?

Edinka!
Gratulálok!+++ :wink: :wink: Gyere néha elújságolni mi van veletek!

Fenci!
Már tükön ülök, nagyon várom a + tesztedet! Remélem te leszel a következö kismamink! :lol: :lol:

Kolbiri!
Azét remélem hamarosan kitaláljuk a nevet is! :P

Gröni!
Párod hogy tudja beszerzni a gyogyit? Èn csak jövöhéten megyek dokihoz. :? Az egy dolog,hogy ezt kivonták a forgalomból, de azért kellene, hogy legyen valami amivel helyettesíteni tudják!:roll: :roll:
Drukkolok nagyon Neked!

Velem semmi különös,megvagyok! Szerencsére a fejfájásaim elmúltak, szedem rendesen a magnéziumot és kalciumot,mert valahol azt olvastam, hogy vitaminhiány miatt is lehet.
Hétvégén megyünk a C&A-ba, kéne egy-két nyári kismama ruci! :wink:

puszi Nektek!
susy75

Szép reggelt csajok!

Látszik tegnap már fáradt voltam! :oops: Szóval a varrást kereste és a kézfeje volt félig bent!

Susy!

Tudod mi a röhej? Hogy Magyarországon minden olyan gyógyszert ami nekem most kellene bevonták már! Kórházban alkalmazzák ezeket a szereket, de ambulánsan már nem adhatók! Hogy miért? Valami hülye unalmában eldöntötte, hogy nem, de magyarázat nincs! :? állítólag vény nélkül kapható kint, hisz hazai receptet nem fogadnak el, de elvieleg kell hozzá, ha másért nem, útmutatásként! Már rég kiment volna apjuk, de nem mert hosszú időre magamra hagyni műtét után, most már megvagyunk, talán itt mer hagyni, hisz dolgozni is eljár! Még van egy ismerősünk aki kint dolgozott Osztrákoknál és sok ismerőse van kint, megkérdezi őket, ha nem tudnak segíteni, akkor muszáj lesz apjuknak menni, mert most már tényleg nem kelhetek fel, míg nem szedem ezt a gyógyszert! Szóval sz@r a helyzet, de még mindig jobb, mint a kórház, ez lesz a következő lépés sajnos, ha nem tudjuk beszerezni rövid időn belül! :cry:

Kép

Kép
gröni

Edinka :D

Jaj, nagyon örülök nektek, nem semmi tempóban babásodtál be, miután kivontad magad a forgalomból!
Ez a tiéd:
Kép

Gröni :D

Drukkolok, hogy minél simábban meglegyen a gyógyid. Itt a bneten nincs vmi ismerős/ismeretlen jótevő a nyugati határszélen, aki tudna segíteni beszerezni?

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4

Jó reggelt !

Gröni!
Ne izgasd magadat a kisbetün. Nem számít itt. Én chat-elésnél sosem írok a barátnőimmel nagybetüket. Csak az sms-eknél nem bírom elviselni a rövidítéseket. :D
Gynipralt kérdeztem a kolléganőm férjétől. Tényleg csak infúzióban alkalmazzák már sajnos. Remélem sikerül valahogyan behozatnotok kintről. Kérdezz rá a "feleslegessé vált gyógyszer" topikban. Hátha van valakinek. Sosem lehet tudni. :wink:
Én is imádom a kiscicákat. Van egy felnőtt ivartalanított csajunk. De ha találnék egy kis árvát tuti haza vinném és dédelgetném. :D
Ádám ma is hívott. Hiányzom neki. De minden ok! Ma lesznek az ügyességi versenyek: tenisz, ping-pong, homokvárépítés, aszfaltrajz már volt talán. Holnap du. jönnek haza. Nekem is nagyon hiányzik. Üres a lakás nélküle. Azt hittem, hogy egy csomó dolgot elint

Susy!
Az időjárás miatt is lehet a fejfájás, v. esetleg vérszegénység és vashiány is okozhatja. De gondolom a vv-n mindent rendben találtak.
kolibri28

Jó reggelt csajszik! :D

Edinka :D Nagyon örülök Nektek! :wink: Gratulálok és vigyázz nagyon magatokra! :wink: Ja és kérünk képet a tesztről! :D

Kolibri :D Akkor már nincs sok hátra Ádám érkezéséig! :wink: Biztosan órákig fog majd élménybeszámolót tartani! :D

Vicky :D Örülök, hogy múlnak a ragyák! Szuper, hogy minden rendben volt az uh-n! :wink:

Gröni :D Sok PIHI továbbra is! :wink: Remélem sikerül azt a gyogyit mihamarabb beszerezni! :oops: 8)

Zsu :D Igen, hétfőn tesztelek. Amikor nektek drukkolunk, olyan hamar mennek a napok, most meg nekem csak kullog.... :oops: :lol: :lol: :lol:

Kukac :D Merre vagy? Tessék még az utazás előtt bejelentkezni! :wink:

Susy :D C&A tele van kismami cuccokkal, nem győzöl majd válogatni! :wink:

Pusszancs mindenkinek! :wink:
fenci

Szép napot! :lol:

Micsoda hírekre jövök :lol: :lol: :lol:

Edinka! :D
millió gratula :P én is mikor láttam hogy írsz, biztos voltam benne, hogy végre baba van a dologban :wink:

Vicky!
aranyos az uh kép, bár sokat nem ismerek fel belőle :oops:
Vuk békén hagyhatna már :twisted

Kolibri!
holnapig már féllábon is kibírod :D

Mofly!
mikor mész az uj dokikhoz? :roll:

Ditke!
te is hova lettél? :roll: doki? :D

Kukac!
Balcsi miatt irigy-irigy :D mér nem akarsz babásan repülni?nem szabad? :shock: én úhgy terveztem, hogy ha betöltöm a 12.hetet és minden okés elmegyünk :roll: pont akkor történne vmi gebasz? :? :roll:

Fenci!
mikor is tesztelsz?csak nem kibirod hétfőig? :roll: :lol:

Gröni!
nagyon szurkolok, hogy meg tudjátok szerezni a gyógyit 8)
a vizsgálat miatt nem irígyellek :roll:

Zsu!
hogy boldogultok a kiskutyival?én nem adnék tejet :lol: fotót! :D

Mami?
pénteken mész genet.uhu-ra ugye?majd jelentkezz!drukkolok :P :P :P és tuti minden okés lesz :wink:

A vonalzóm a mostani ciklusnapjaimat számolja,szóval ma vagyok a 21.napon.lassan várom pirit :P küldje mindenki nyugodtan nekem :lol: :lol: :lol: aztán a kövi ciklusban kezdődik a stimu, és az utána következőben a beülti :lol:

majd dobok fotót a rózsákról 8) bár van amelyiket úgy megmetszettem, hogy nem maradt rajta virág :oops: :P

tegnap volt Szent Iván éj.... :lol:
a legenda szerint tüzet kellett gyújtani, és körülötte cseresznyét enni és jön a gyerekáldás :wink: kipróbáltuk.... :oops: 8)

Ja, és mi is voltunk tegnap este fürdeni a Balcsiban, olyan jó meleg volt a vize 8) és tiszta volt :lol: csak napozni már nem tudtunk, mert elég csúnya felhők gyülekeztek :roll:
Vendég

Susy!

kihagytalak :oops:
én is a hétvégén csomó csini rucit szerváltam a C&A-ból :lol: sőőőőőőőőőőőőőt, a kismama rucikat is meglestem :oops: :D :D

Krisz????????????????????
hol bújkálsz? :roll: :lol:
Vendég

Gröni!
Azt nem tudtam, hogy itt receptnélkül lehet kapni. :roll: Akkor holnap elmegyek a gyógyszertárba és megkérdezem, ha tudok veszek! :P

Vicuska!
Akkor hajrá C&A. :D Mikor otthon voltam én is vettem magamnak egy kismama térdandrágot, bézs színüt. Nagyon édi ,de elég drágák a kismama cuccok. Nem tudom itt olcsóbb e, majd hétvégén kiderül. :wink: :wink:

Jaj csajok táblát is kéne dobnom. Nem mintha nem érnék rá. Szóval pótolom.oops: :oops:

Kolibri!
Szívesen beírlak a tábliba, ha megírod az adataidat. :lol: :
susy75

hello csajszikáim :)

Edinka!!

nagyon ügyik vagytok gratulálok :lol: :lol:

Susy!

Jóókismama ruci vásárlást az aztán az élvezet hmmmm....bár én a régi szoknyáimat hordfom kismamaövvel imádom a hasam :wink: 8)

Vicuskám!!
na hogy telnek a napok augusztusig...zsupsz be az ikreket a pocakba

Mofly!!

nem semmi vagy hallod e....kell mensi egyáltalán a lombihoz...vagy elég léenne ha felépülne a nyálkahártyád???persze ha felépülne akkor lenne mensi igaz...?? nya kérem jól elgondolkodtam ezen... :lol:

Grönike!!

csak tessen nyugodtan feküdni kérem szépen.....szurkolok hogy meglegyen a gyógyód minél hamarabbb...tze is érzed már a kisvackort???én még mindig nem az ikreket,... :shock: 8)

Ighen igen pénteken megyünk genetikai uhra az istenhegyire....pocsék lett az afpm 6,5 Mom de jusztsem izgatom magam, tuti az ikrek meg az elhalt magzatka kavarnak be, nem fééélek látak méár egy csomószor uhn és nem láttak semmit....arról nem beszélve hogy mivel a magas inkább gerinc és egyéb uhn látható gondokra utalna azt észrevették volna eddig is....hánem??? :lol:
voltam ma védőnéninél, vérnyomim okés (mert magas volt egyszer és elkezdtünk testületileg izgulni, nehogy baj legyen) és gyönyörűen kalimpált a szivecskéjük....védőnéni szerint egyébként érzem én őket csak nem tudok róla....hja ha csak úgy nem :lol: 8)

ezer c sók mindnekienk, hétvéégn csinálok ujabb hasas képet...
Vendég

Edinka!
Gratulálok! :lol:

Vicuska!
Hát, nem is a repüléstől félnék, hanem attól, hogy milyen a kórházi ellátás, ha ne adj isten vmi történik. Ennyi várakozás után tuti paramami leszek. De sokan repülnek és nincs semmi gond. :wink: :lol: Mi majd babykével repülünk. :wink: :lol:

Zsu!
Van még egy, csak már untam a szuris vonalzót. De elvileg megműt mégegyszer addig és annak az eredményétől függ a további. Majd kedden megyek, akkor kiderül. Ti mikor kezdtek?

Susy!
Én is ott fogok vásárolni, ha egyszer nagy pocakom lesz. :wink: :lol:

Viki!
Édes a babykéd!!!! :lol:

Fencimami!
Itt vagyok! Csak úszok a melóban. :evil: És inkább dolgozom ezerrel, hogy délután mehessen pancsolni. :lol: 8)

Gondolok majd Rátok a Balatonból, tényleg nagyon jó itt lakni. De azért hátránya is van ám. (pl. alacsonyabbak jóval a fizetések, mint Pesten)

Nem tudom jövök-e még. Este színházba m,együnk, Experidence-re, össze kéne pakolnom, vettem kukacvirágot, azt elültetni, holnap délelőtt meló, 2.kor vesz fel az uram az irodában, innen megyek. :x :? :D Szóval, ha nem jönnék jó hétvégét Nektek és menjetek vízpartra!!!

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Susy!
Köszönöm, aranyos vagy.
Az adataim: 90-60-90 :D Na jó, csak álmodozom. 8)
28év, 1,5 éve próbálkozunk, 32 napos a ciklusom kb. ,még nincs diagnózis, nincs th. 1 gyerkőc Ádám 8 . Remélem elég lesz neked. :wink: :D

Zsófi!
Ti nagyon tudtok szórakozni. :D Jó ha tudtok színházba járni. Mi is imádunk. Már többször voltam a fiammal is az Operettben és a Vígszínházban .Tavaly bérletünk is volt a párommal az Operettbe. A Vígben majdnem az egész repertoár megnézhettük, mert van protekciónk a jegyekéert. Csak ritkán van időnk rá. Nektek sem sokáig lesz ilyesmire időtök. :wink: :D

Mami!
Péntekre mennek a drukkok! Szép és egészséges ikreidet fogjátok látni! :D Vérvizsgálatot nem kértek szűréshez?

Vicuska!
Én nagyon szívesen küldöm hozzád a pirit. Igaz még messze van, de hozzád mehet mihamarabb. :wink: :D Annál hamarabb jöhet a lombik. :D
Én is fürödnék már a Balcsiban.

Már csak egy éjszaka Ádám nélkül, és holnap jön haza az én kis vacakom. :D :D :D Hétfőtől pedig két hétig az apjáé lesz. :cry:

Ditke???????????????????????????????????????????????????????
kolibri28

Dobom a táblát csajok! Ha valami nem stimmel szóljatok!
Zsu te hanyadik ciklusnapon vagy?

Kép
susy75

Suzy!

Szabi elmúlt 1 éves :wink:

Ja és Gyugyi mindenkit puszil!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép
Vendég

Susy!
klassz a táblicsku :lol:

Nati!
mi is pusziljuk Gyugyit! 8) 8) 8)
nagyon hiányzik :(
remélem jól van és élvezi a nyarat :wink:

Kukac!
kukacvirágot ültetsz :lol: :lol: :lol: ez nagyon tecc :D

Kolibri!
mi az hogy 2 hétig apáé lesz? :roll:

Mamika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
minden a legnagyobb rendben lesz :wink: :wink: :wink:
te vagy az én példaképem :wink:
Vendég

Jó estét mindenkinek!

Vicuska!
Az exférjemmel lesz két hétig a fiam. 8)

Susy!
Jó a táblácska! Ügyes vagy. :D :wink:

Szia Nati! :D
Még mindig a nagyfiúk nélkül?
Szabi, hogy viseli ezt a hőséget, ha ép nem medencéztek? 8)
kolibri28

Vicuska!

Épp nem nagyon élvezi, árpa van a szemén, úgy néz ki mint egy bunyós, akinek behuztak! A drága Gyugyi!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kolibri!
A fiuk pénteken jönnek haza, és szombaton megyünk is medencézni!!!!!4
Szabi jól birja (a légkondit :wink: ) De ésszel használjuk, 26 fok, de csak akkor ha muszáj! :wink:
Vendég

Nati!

Gyugyinak üzenem, ha még nem fakadt ki, v. nem operálták ki az árpát, akkor a kezelések mellé még egyen néhány csipet élesztőt, vagy Polyvitaplexet. Jólbevált. :wink:

Ja, kérem szépen kondi mellet lehet is ám jól bírni! :D Az irodában én sem panaszkodhatok. De itthon csak a ventillátor forog.De minek? :evil:
Hétvégén mi is strandolunk majd valahol.

Ditke?
kolibri28

Sziasztok!

Gyorsan bejelentkezem, majd jövök, csak egy kicsit sok a dolgom, s meg van egy kis gondom is.

Suzy :D

24.cn-en vagyok ma, s júliusban csak fagyibabás beülti lesz, nem lombik. Köszi a táblát, nagyon szupi.

Mindenkinek pusz, majd teszek képet a kutyuról. :D

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Sziasztok!

Gyorsan bejelentkezem, majd jövök, csak egy kicsit sok a dolgom, s meg van egy kis gondom is.

Suzy :D

24.cn-en vagyok ma, s júliusban csak fagyibabás beülti lesz, nem lombik. Köszi a táblát, nagyon szupi.

Mindenkinek pusz, majd teszek képet a kutyuról. :D

kobzoszsu

Zsu!
mi a gond????????? :roll:
hol a fotó? :D
szobatiszta már a kis drága? :lol:

Nati!
akkor Gyugyinak jobbulást 8)
koccintok az egészségére egy kis hideg sörrel :D

Kolibri!
igy már értem :P

Többiek???????????????? :roll:

mi most megyünk kerti partyra :wink:

ja............ és most bezzeg nem jön előbb a rühese :evil:
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Végre enyhült már az idő. Így már jobb. :D

Úgy látom mindenkinek sok a munkája. :( Én is dolgozom, és velem van Ádám is. :D Igaz csak 10-1/2 11 ig tervezem, hogy maradunk. A kolléganőm levált .
Végre itthon van Ádám. Jól érezte magát összeségében. Csak megint volt tegnapra egy kis izgalom. Megdobták a szemét egy papuccsal, és homályosan lát vele. Persze 7-kor még azért megmutattam a volt főnökömnek a szemészeten. Nyugtasson meg, hogy nincs semmi komoly baj. Úgy is volt szerencsére.

Vicuska!
Igyekezhetne már az a piri hozzád! :D

Zsu!
Látom te sem jutottál már tegnap a net közelébe. :(
Várom a képet a kutyiról. :D

Tud valaki valamit Ditkéről? Elérhetőséget? Izgulok, hogy vajon mit mondtak neki hétfőn. Ha olvasol minket írj feltétlenül, mert már nagyon hiányzol!

Puszi: kolibri
kolibri28

Jó reggelt!

Kolibri!
örülök hogy fiacskád hazatért és akkor a szeme is rendben van, ugye? :lol:

Tényleg, hova tűnt mindenki????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :roll: :roll: :roll: :shock:

nekem már görcsölget a hasam, remélem jön piri gyorsan :evil: :wink:
Vendég

és a jó hír, hogy a kerytés kiállta a próbát, és nem esett le az éjszakai viharban :lol:

Mami!
drukk mára :P
Vendég

Sziasztok!

Este, ígérem, rakok képet! :oops:

Vicuska :D

Csak tömören a baj: lakás-építtető-apeh. :evil:
Sajnos még nem szobatiszta, mert én csak este és reggel tudok vele egy keveset foglalkozni. De ami késik ne múlik.

NAti :D

Gyugyinak egy hatalmas cuppanóst küldök, s egy fenékbebillentést, mert már nem ír nekünk. Hiányzik! :cry:
Gyerkőcök? Szabi ugye nem beteg?

Kolibri :D

Szegény gyerkőc, remélem hamar elmúlik a homályos látás. Még jó, hogy nincs nagy baj!

Bocs csajok, de én olyan fáradt vagyok mostanában. Tegnap is még apa előtt elaludtam( amúgy ő éjfélkor kel, mert éjszaka dolgozik), ő még nézte a meccset. Én is belekezdtem, de nem bírtam sokáig. :D

Megyek dolgozni.

kobzoszsu

Mami :D

Nagyon drukkolok mára! Hétvégén pocifotót ígértél. Megkapjuk ugye?

kobzoszsu

Hol jártok?

Mindenki napozik? 8)

Megyek ebédelek, remélem addig ír valaki. :wink:

kobzoszsu

Na sziasztok!

Nincs nagy forgalom a topikban.
Pedig senki sem nyaral. Tudtommal. :oops:

Megint egyedül vagyok. Most az ostálytársához ment a fiam egy kicsit játszani, meg agámát simogatni. :?

Szerencsére rendben van Ádám szeme.

Zsu: Sajnálom a gondjaidat. :( Ha ezek nem lennének akkor sem unatkoznánk. Igaz? :D

Vicuska: Remélem a hétvégi munkát most megúszod. Főleg ha piri jelentkezik. Ha nem, akkor egy kicsit még Balcsizhattok is. :wink: :D

Többiek???????????
kolibri28

ZSU!

Laptetüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :!: :!: :!: :!: :!: :!: :D
kolibri28

Hali!

Tényleg, észre se vettem. 8)
Mit simogat???? :oops:

Többiek???

kobzoszsu

Zsu!

Tüskés agáma egy hüllő amit otthon tartanak ezek a fenegyerekek. Mint az enyém is. Mert szeretne ő is kapni egyet, de csak 10 éves korában engedem, ha már el fogja tudni látni, mert én hozzá nem nyúlok! :lol:
kolibri28

:? Én sem nagyon szeressem a hüllőket. Kimondottam irtózom tőlük. :roll:
10 éves koráig van még egy kis időd, addig lehet, hogy majd mást akar. :wink:

kobzoszsu

Zsu! :D

Igen. Ebben bízom egy kicsit. De marhára készül rá. Már vetetett könyvet is, amiben a terrárium rendezést tanítják. :D

Én cica párti vagyok. :D Meg a rágcsálókat kedvelem, csak azokat a cicánk mellett nem tanácsos tartani. Tavaly legalább 10 kisegeret hozott dicsekvésként haza. :shock: Élve!! Így még a hüllő belefér, mert az nem helyigényes. :? :lol:
Szeretem a kutyákat is, és biztosan lesz majd egyszer, de csak kertesházban. Ez még odébb van egy kicsit. :D
kolibri28

hello csajszikák

van egy egészséges fijam meg egy egészséges jányom is jiuhéééj...

és hogy nem sértődjenek meg leírom fordítva is : van egy csodaszép lányom meg egy csodaszép fijam is jeee

szóval szerencsére minden rendben velük :)

óóóóóriási a boldogság még jövök :wink: :lol:

ezerpusz
Vendég

Mami!!!!!!!!!! Gratulálok!!!!!!!!! :D Te aztán kaptál ebből is abból is! :) Szuper! :)

Kép
Kép
sleepin

Sziasztok!

Mami drága!
Szívböl gratulálok a kis lurkókhoz! :lol: :lol: Jó kis vegyespáros! :wink:

Nati!
Oksi, javítom Szabi korát! :P

Gröni!
Megkérdeztem a gyogyit tegnap a patikában. Sajna nálunk ilyen nevüt nem lehet kapni, viszont a csajszi megnézte a nemzetközi rendszerben, hogy mi a hatóanyaga. Azt mondta, hogy hasonló hatóanyaggal vannak gyógyszerek, de az mind receptkötelesek.

Ditke, Krisz, Gizi!!!!!!!!!! Merre vagytok?????????? :roll: :roll: :roll:
susy75

Sziasztok!

Ez nagyon szuper!!! :D Mindkét gyerkőchöz gratula. Ebből is abból is. :wink: POcifotót ugye nem felejtetted el? 8)

Íme itt a mi kis drágaságunk. Még nem sikerült olyan jó képeket csinálni.
Megérkeztett, s már aludt is:
Kép
Barátom a kacsa,vele alszom és imádom rágcsálni is:
Kép
Ma sikerült végre elkapni a papucsot 8)
Kép

kobzoszsu

Sziasztok!

Senki sincs?

Jó hétvégét mindenkinek, mi elutazunk vidékre, csak holnap este jövünk haza. Pusz mindenkinek!

kobzoszsu

Jó reggelt csajok!

Mami! :D
Nagyon örülök, hogy minden OK! :D :D :D Gratulálok a kukishoz és a nunishoz! :D A szuperbébikhez!
Méreteik mekkorák? Most már lassan biztosan megérzed a mozgolódást odabentről. :)

Zsu!
Zabálnivaló ez a kis falat kuty! :D Milyen picike! Akkora mint apa lába kb. Én egész nap szusziznám! :lol:
Milyen nevet választottatok neki? Németjuhász a fajtája, v. van benne keverék? Kis harcias a drága. :D Már a papucsot sikerült elkapnia. Jó házörző ! :lol:

Hát képzeld ez az agáma nagyon érdekes vol kb. 30 cm . A hangokra annyira figyelt, és tudta szerintem, hogy róla beszélünk. Csak úgy forgatta a fejét. Még nem győzött meg azért. Tudom hiányolni. :D

Mindenkinek jó 7végét !
Napozzatok!
Puszi!
kolibri28

Irigy-irigy 8)
Most már tényleg nemsokára megérzed a mocorgást. Sőt, nem lehet, hogy már érezted, csak még nem tudtad?

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4

sziasztok

MIvel megirtam, hogy pozitv lett a tesztem, megirom azt is, hogy mégsem vagyok terhes :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Hidegzuhanyként fogadtam a hírt a dokinál. Tudtam, hogy baj van,mert a hétfői és a keddi tesztem pozitiv lett, de már a szerda reggeli meg a csütörtöki is negativ lett. Ezért is mentem el a dokihoz. Volt uh is meg vizsgálat, egyiknél sem látott terhességet.
Összetörtem lelkileg nagyon. Mensim még nem jött meg, két hét múlva kell vissza mennem ha addig nem jön meg.
Szerintetek mi lehetett????

Kép

Kép
edinka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?