Szép estét!
Először is: Edinka! Hatalmas gratula!
Én minél elöbb mennék, hátha kell valami! De ez én vagyok..... Ha van uh-ja, ha nincs, hisz úgy is kell egy külsős megerősítés és el kell küldenie uh-ra!
Kolibri!
Örülök, hogy ádám már jobban viseli a tábort! Ez teljesen természetes, hogy hiányzik anya, az otthon.... Már túl van a holtponton! Mikor jön haza? Te hogy viseled a hiányát? Ez sem utolsó ám!
Fenci!
De jó, hogy ilyen türelmesen vársz, bár belül biztos majd szétvet az ideg! Nagyon drukkolok nektek!
Zsu!
Hmm, kiskutya! De jó neked! Én most kiccicázok! Meg kell őket szelidíteni, anyucijuk csak most hozta őket haza! Nem semmi feladat lesz! Kitartást a szobatisztasághoz!
Vicky!
Én tökre látom! De édes!
Ja, nem a tökét látom!
Mofly!
Nem semmi vagy!
De a lényeg, hogy működsz, ha nem is teljesen, de inkább pé piri nélkül, mint fordítva! Remélem tudnak segíteni a méhnyálkahártyán! Ez a nagy kavar mind a stimu, lombik miatt van? Vagy, mert félig sikerült, de nem lett jó vége? Melyik kavarhatott be ennyire?
Vicuska!
Ez már a vég, már a kertészkedésedet is irigylem!
Tényleg, most mit mutat a vonalzód?
Ma voltam dokinál! Tart a fonal! Viszont nem tetszik neki a szurkám, így méhlazítót kell szednem, ami nyugtató is és most vagyok egyedül a gyerekkel! Közben kéne a Gynipralt is....ha nem lesz más, apjuk kimegy a hétvégén, mert doki szerint már szükségem van rá! Nagy a baba és már a súlya sem kevés, a méhszájam pedig....
Az előző két baba is nagy volt, a 18 hetes majdnem 400 gramm volt és 25 centi, a 19 hetes 450 és 30!
Méhem már a köldök felett van, megmutatta, hogy hol! Jól éreztem én, hogy a gyomromat simogatja a drágám időnként!
Uh-ra csak két hét múlva kell mennem, mert voltam a 15. héten, akkor rendben volt minden, nem sűrgős! Én is így gondolom.... Valahogy a kész termékre vagyok igazából kiváncsi!
Tudom, hogy a baba rendben van, egyelőre én is, a többi most nem számít, pihenni szeretnék lelkileg!
Amitől nagyon féltem, hogy a varrásnál bevarrtak valami bacit és hátha kikezdi a burkot, de megnyugodtam, mert a külsőt nem varrta csak a középsőt, így nem juthat fel semmi elvileg, legalább is míg tart a varrás! Ebből kifolyólag írtóra fájt a vizsgálat, ahhoz, hogy elérje a méhszájat, a csuklója félig a hüvelyben volt!