Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt! :D
Judy!
Teszt???? :roll:
Chrissy,meg Mindenki ,kösz a dícséreteket! :D
Ja,Chrissy,tegnap nekem is Bencusom 2szer 2 órát aludt,Ő sem szokott ennyit,ugyhogy szerintem a front miatt volt,vagy a meleg miatt :?
Képeket majd rakok,de nem tom mikor,ma 3 -an is jönnek,úgyhogy dolgozok,aztán jövőhétre nem vállaltam senkit,mert akkor soha nem érek a végére!Holnap festem a szobánkat,pénteken jönnek Gabiék,felrajzolja a képeket,szombaton,meg az előteret,meg a boltíveket csinálják a fiúk,aztán lehet ott is festeni! :D
Nah,majdcsak egyszer szépek leszünk! :)

KépKép
KépKép
andesz78
 
 


Jó reggelt!

Judy, nagyon sokat gondolok rád, drukkolok ezerrel!

Minjá vissza olvasok...aztán jövök

madiani
 
 


Jó reggelt Mindeninek!

Judy: Mi újság???

Kriszti: barni is egyik napról a másikra lepett meg a "normális" alvással. Ő is fél órát alszom típus volt. Az volt a legjobb, amikor végre nem sírva ébredt hanem jó kedvűen. :)

Tegnap este kisfiam rosszat álmodott így átjött a mi ágyunkba. Imádtam bár ha ez ma este is elő fog fordulni akkor nem biztos hogy hiszek majd neki. Ma mondjuk én is nagyon butát álmodtam.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 

 
 

Chrissy, hu a vasalást ne is írd, azt is nagyon útálom. Nekem is kéne egy ilyen dédi.

Ildi, nagyon csodálatosak lettek a képek. Nekem külön az teccik hogy fogja a kis nóziját, nagyon édi. Szóval akkor nálatok is nagy babó lesz? Az tök jó, könyebb lesz majd megfogni, nem lesz olyan pici törékeny. Ne aggódj befordulni még nyugodtan befordulhat. Köszi kérdésed, Roni egész jól bírja a meleget, igaz du. már nem nagyon szokot aludni. Tegnap elmentünk anycámékhoz, ott jóval hűvösebb van, be is dobta azonnal a szunyát.

Tündi, már hiányoztál, épp amikor írni akartam hogy merre vagy akkor eset le hogy nyaraltok. Örülök hogy jó volt. Szupik lettek a képek. Jól látom Barnika azért tart kicsit a víztől? Vagy csak h.lye vagyok? Szép a pocakod! Köszi a gartulációt és a dícséretet, igazándiból nem tudom ogy csinálom így tanítani se tudnám. Ne aggódj, én apácskám se beszélt Ronihoz (sőt én se sokat), most viszont bepótóljuk. Apja hangjára nagyon figyel a kis mazsolánk, kitekeri teljesen a nyakát ha a háta mögött beszél Gáborom.

Tand, nagy mérföld kő a külön alvás. Gréti nagyon ügyesen helytált, és meglásd pár alkalom és neked is könyebb lesz. Ügyesek voltatok! (bár igaz ami igaz én ezeket nem tudthatom ugyanis nálunk kezdetetktől fogva külön alszik)

Ibi, minden nap úgy jövök hogy na talán ma. :) A magzatvíz vizsgálat nekem csak a szülésnél volt akkor meg mindig fájás közbe vizsgáltak tehát nem tudom hogy fáj-e, de amúgy sztem nem.

Bessy, köszike, nagyon figyelmes vagy. Nagyon szép álmod volt :D Különben semmi akadája hogy egyszer meg is tegyük.

Andesz, hu 5 kg? Nagyon ügyi vagy! Nekem is van még 6 kg, de szopi alatt nem akarok fogyózni, majd valami torna inkább.

Nati, örülök hogy azért bejelentkeztél. Pihenj sokat, mi megvárunk.

madiani
 
 


Ani: Jól látod! Más gyermek önfeledten pancsol, meg fröcsköl addig Barnik ais szívesen tenné de UTÁLJA ha vízes lesz a szeme füle. Attól tartok babaúszással rontottuk el. :(
Hogy lehetne ezen segíteni?

Kriszta!!! Mi lehet vele?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Jó reggelt,

Csináltam tesztet ma reggel is. 1 medi-labos tesztcsíkot amin látható egy nagyon halovány 2. csík, de semmivel nem erősebb mint a hétfői, és egy One-step tesztet az meg tök negatív.
Kicsit össze vagyok zavarodva és kezd a t...m tele lenni.

Hívtam a szülésznőmet, de nem vette fel, dolgozik ma, lehet szülésnél van (lehet Ibinél :wink: :wink: ) remélem visszahív. :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy: Doki meg még meg sem tudná mondani hogy mi van igaz? A várakozás a legrosszabb, nem csodálom hogy tele a hócipőd.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Tündike,

Szerintem az lesz, hogy csináltatok egy vérképet, hogy mennyi a HCG szintem, mert az uh ilyenkor még semmit nem mutat.
A vér legalább 100% lenne.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy: Drukkolok ezerrel!!!

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Lányok,

Ibiről tudtok valamit??? Lehet már szül????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Még mindig 2in1-ben vagyok!Egy picit görcsölgetek de össze-vissza, nemtudom! :D Apácska már felhivott érdeklödött hogy szülünk-e ma de mondtam neki, hogy nemtudom! :) :roll:

Judy!
Sajálom a teszteket! :( Kiváncsi vagyok mi lesz az eredmény, a bizonytalanság a legrosszabb!

Ani!
Majd pénteken meglátom milyen lesz(a magzatvizvétel), ha addig nem megyek szülni!De már nagyon izgulok, hogy minden jó legyen, minden rendben legyen! :)

Kép
Kép
nibcsike
 
 


Ibi,

Azt hittem már szülsz, azért nem érem el a szülésznőt. :wink: :wink:

A görcsölgetés már jó jel, szerintem már szépen tágulsz aztán ripsz-ropsz meglesz Gergő baba, mint Aninál. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Nibcsike: Szupi! Itt olavstam vagy a másik topikban hogy csücsülj meleg (nem forró) vízbe. Ha erősüdnek a görcsök jön a baba ha enyhülnek akkor még várni kell rá ... Nem tudom hogy igaz-e :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Végre tudtam jönni.

Judy, huuuu nagyon drukkolok, remélem csak szellemcsíkocska.

Ibi, ez már jó jel. Nekem is össze-vissza voltak elösször fájásaim. 20 percenként, aztán 5 és 10 perc közöttiek. A fürdés tényleg jó, nekem is ezt mondta a szülésznőm. Ha fürcsi után is maradnak a görcsök akkor jön Gergő, ha viszont elmúlik akkor csak jóslók.

Tündi, akkor jól gondoltam. Különben én is pont olyan vagyok mint Barnika. Utálom ha a fülembe szemembe megy a víz. Úszni megtanultam, de nem szeretem a mélyvizet, ergó nem úszom. Ahol leér a lábam és nem kell belerakjam a fejem ott oksi, de ennyi. Remélem van megoldás hogy játékossan megszeretessétek vele a vizet. Talán egy jó úszó tanár majd a suliba. Sajna nekem azzal se volt szerencsém: bebasztak a mélyvízbe miközbe írtoztam tőle.

madiani
 
 


Judy!
Akkor lehet, hogy én sem érném el a szülésznőt! :roll: Lehet, hogy dolgozik!Kiváncsi vagyok, hogy ma lesz-e a nagy nap!A dokinak ma van magánrendelése, remélem azt akkor még kibirom! :)

Tündike!
Köszi a tippet! :P A zuhanyzás is jó?

Kép
Kép
nibcsike
 
 


Ani: Juj! Lehet hogy nem is engedem hogy a sulival menjen úszni? Nem támogatom ezt a módszert. Lehet hogy majd az én kezembe veszem a kisfiam vizes oktatását, vagy nem tudom...
Meglátjuk. Ennyi legyen az összes problémánk.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Ani,

Én is remélem, hogy csak szellemcsíkocska. Délután megyek Katához Barbikát mámázsálni, majd neki megmutatom. Több szem többet lát. :lol: :lol:

Ibi,

Tuti dolgozik ma Mónika, mert tegnap beszéltem vele, ő mondta, hogy hívjam nyugodtan, mert egész nap bent lesz. :lol: :lol:
Szorítok, hogy kibírja Gergő a rendelés végét. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Ibi,
hű-ha, szerintem hamarosan megszülsz!!!!! Ezek már biztos a jóslók, vagy mifenék... Drukkolok Nektek, hogy könnyű, gyors szülésetek legyen!!!!!

Judy,
hát, nem is tudom mit írjak. Eddig mindig azért drukkoltunk, hogy két csíkor legyen, most meg ugye azért, hogy nehogy az legyen... A vérvétel az tuti, tudod, hogy különböző érzékenységűek ezek a teszek... Mikor kellene megjönnie? Rosszullétek továbbra is vannak???

Ani,
köszi a sömit, de szám nem jött. De rá is ér, most nem kísérletezek semmivel, majd csak Bencus születése után. Akkor meg majd rád csörgök és megbeszéljük!
Hogy hogy nem anyukád főztjét eszed? Eddig te mentél érte, most meg macerás lenne? Hogy ízlik a food expressz?
Én is rendelek, de szerencsére itteni étterem csinálja és hordja ki, így dél előtt hozzák valamivel és még meleg :wink:

Tündi,
szép helyeken voltatok és klasszak a képek. Örülök, hogy jól érzetétetek magatokat!!!! Szép a pocakod!!!!

Andi,
gratula a különalváshoz! Biztos neked sem lehetett egyszerű, de látod, Gréti baba mindenben támogat téged!!!!!

Andesz,
Te egy hős vagy, ugye tudod??? A tesóddal együtt!!!!! Hihetetlen, hogy mire nincs energiátok!!!!!!! Még fogyózni is tudtok, sőt fogytok is!!!! Gratulálok hozzá!!!!!
A képek pedig egyszerűen csodálatosak a srácokról!!! Jó az új babakocsi is!!!! Szuper!!!
Hidd el, hamarosan meglesz minden szépen rendben és öröm lesz a frissen festett, új illatú lakásba belépni!!! Kitartás!!!!

Kriszti,
remélem nálatok is hamarosan kocogni fog a fogacska!!!! Szuper dédid van, nem mondom!!! Bár nálunk is tegnap anyukám egész délután vasalta Bencus holmiját, már csak a fele van hátra… Rengeteg ruhát kaptunk, hihetetlen… Valószínűleg nem is fogja mindet hordani…

Gabi,
Noel élvezi hogy van foga, vagy gyakorlatilag ilyenkor ez nekik fel sem tűnik???

Alexa,
Hogy haladsz a biliztetéssel? Martinka hogy bírja???

Ildi,
Nagyon helyesek a képek a babátokról!!! Mondd csak, Te ekkora pocakkal, hogyan tudtál dolgozni??? Lehajolni, leülni, futni a gyerekek után, stb???


Kata,
veletek minden rendben? Férjed rendbe jött már??? Gyere és írj valamit!!!!

Krisztáról tud valaki valamit? Nagyon eltűntek!!!
Vendég
 


Judy!
Köszi szépen!

Kép
Kép
nibcsike
 
 


Ibi,
ne aggódj, minden rendben lesz! Max ott hagyja a doki a magánrendelést!!! BB is csinált már ilyet, persze én marhára nem örültem neki, de megértettem!!!!
A szülésznőt, pedig biztos el tudod érni, bár gondolom, hogy mennyire be vagy most pánikolva!!!
Egyedül vagy otthon???
Vendég
 


Tündi, ha tudjátok próbáljátok meg ti úszni tanítani, hisz a gyermek legjobban a szüleiben bízik meg. Sajna nálunk ez nem működött, az egész családba senki nem tud úszni. Na de Ronival ez nem fordulhat elő, apácska remek úszó. :)

Ibi, én kádfürdőt vettem, bár én a terhesség allat végig fürcsiztem.

Judy, feltétlen jelezetek ha Kata is megvizslatta a teszted. Tényleg velük mi van?

madiani
 
 


Tündike,

Szerintem ne aggódj. Balázska is olyan volt mint Barnika. Ő amai napig fél mindentől amit nem ismer. Az ő úszóoktatása sem ment egyszerűen, de köszönhetően a türelmes és jó oktatónak, nagyon megszerette a vizet, és szépen megtanuét úszni. most már egyáltalán nem tart attól, ha a víz belemegy az orrába vagy a fülébe. Előtte mindig fuldokolt meg prüszkölt a víztől. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Nati!
Egyedül vagyok itthon, de apácska két percre dolgozik tőlünk! :) Még úgy nem pánikolok, rendszertelenek a görcsök még.Csak lelkileg készülök rá, hogy lehet, hogy ma meglesz a kis Gergő! :)

Kép
Kép
nibcsike
 
 


Nya asszem máris elrontottuk Ronit. Elaltattam, beraktam az ágyba és azonnal felkelt. Kézben, babyhordóba bezzeg alszik, de sajna egyik se túl szerencsés.

Nati, küldtem a számot is névjegyként, na de sebaj elküldöm itt privibe. Gondoltam hogy most nem szeretnél masszázsra menni. Mondtam is a csajnak hogy majd csak jó pár hónap múlva veszed igénybe.
Nagyon tudod te ezeket a dolgokat, igen azért rendeltünk mert macera minden nap a kajáért menni, na meg anycámat is mentesíteni akarom kicsit, hisz van más dolga is. A food express-es kaja nem nagy szám és elég fűszeres. Jövőhéten mi is egy étteremből rendelünk inkább.

madiani
 
 


Ibi,
akkor minden rendben!!! :P Bizony, a lelki felkészültség nagyon sokat jelent!!!!! gondolj arra, hogy tényleg, hogy ma már lehet, hogy a kezedben foghatod szerelmetek gyümölcsét!!!! Ez mesés érzés lehet!!!!!
Vendég
 


Nati,

nem tudom mikor kellene megjönnie, mert nem menstruálok. 1x megjött szülés után 4 héttel, azóta semmi. Gyomrom továbbra is szar és szédelgek. (persze ez lehet a melegtől is) :lol:

Ti hogy bírjátok a meleget??? Bencus látom azért csak ugy gondolja, hogy odabent jobb. :lol:

Ani,

Mindenképpen írok majd este, hogy neki mi a véleménye, de csak valamikor nagyon este, mer megyünk hűsölni anyuékhoz délután. :lol: :lol:
Majd mondom Katának, hogy jöjjön és írjon, én tudom mi van velük, de nem akarok helyette fecsegni. :D :D

Vikike mikor akar jönni a hírekkel??? Már nagyon kiváncsi vagyok, hogy kislányt vagy fiucskát rejt a pocakja. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


A családunkban nálunk se tud senki úszni csak apácska, egyszer-kétszer megpróbált tanítani, de sikertelenül mert nen birom a vizet ha az orromba vagy a szemembe megy.Úgyhogy reménytelen! :P Majd a fiúnkat! :lol:

Kép
Kép
nibcsike
 
 


Judy, köszi. Persze hüssőljetek csak, gondolom nálatok is kánikula van. Meztelenül rohangálunk itthon.

Vikike jól van, beszart a gépe, de majd jön és beszámol, sztem 30-a után akkor megy dokkerhoz. Hasonló a helyzet mint nálatok, én se akarok helyette fecsegni. :D

madiani
 
 


Ani!
Szerintem is iszonyatos ez a hőség!Nehezen viselem én is! :)

Kép
Kép
nibcsike
 
 


Ibi,
tudod esetleg, hogy hétfőn ki van az NST-n doki és az uh-ban?
Hétfőn mennék, akkor már lesz BB, de ez lesz az első napja és nem tudom mennyire lesz behavazva... Azért szeretném őt, mindenképp... Nem semmi mennyit vártatok hétfőn!!!!
Én 8-ra mentem tegnap, 7-en voltak előttem, peresze doki sehol... Fél tíz után végeztem, de szőrnyű meleg volt, majdnem rosszul lettem... Készüljek hétfőn óriási tömegre????

Judy,
nagyon rejtélyes vagy Katával kapcsolatban!!!! Remélem csupa jó dolog van velük!!!!!
Jó hüsölést, aztán remélem csak téves az a halovány második csík!!!!
Mi a házban elég jól bírjuk a meleget... TEgnap a teraszon 38 fok volt, bent a házban "csak" 25. felüdülés volt kintről bejönni :wink:

Ani,
hát ez érthető!!! A food expressz nekem se jött be, de a gastroyalt sokat dícsérik, bár azt mi se próbáltuk... az itteni kaja is eléggé fűszeres, most így a savasodáshoz közel annyira ez sem jó, de még nem szoktam meg az ízeket :wink: , addig meg bírom enni.

Én imádom a vizet, az úszást és a pancsolást!!!!! Apa viszont annyira nem, sőt, mélyvízben úszni is csak nemrég tanult meg, illetve úszik biztonsággal :wink: Remélem nálunk Bencus is szeretni fogja a vizet, majd jó sokat pancsoltatjuk itthon :P
Vendég
 


Az Nst-n nemtudom ki lesz a doki, nekem négyből háromszor a Rákosi doki volt ott!Az Uh-n meg biztos a Csetényi lesz! :D Szerintem hétfőn csörögj rá a BB-re Nst után biztos lejön az Uh-ra!
Készülj a nagy tömegre!Meg a melegre....! :(

Kép
Kép
nibcsike
 
 


Ibi,
köszi az infókat!!! Kedden is a Rákosi doki volt.. Csetényi az jóóó az uh-n. BB-n kívül még az ő uh képességeiben bízok!!! S nálunk most nem mindegy, hogy egy mili ide vagy oda :wink:
De persze csörgök BB-re, csak felkészülök, hogy nyakig el lesz havazva... :shock:
Vendég
 


sikerült beszélnem a szülésznőmmel, aki azt mondta, hogy ha 6-án voltunk együtt, akkor legkésőbb szerdán meg kellett, hogy termékenyüljön a petesejt, ami ugye 11-e. Azóta 14 nap telt el, ami ugye lehet még bőven kevés, főleg, hogy az egyik teszt ilyenkor már lehet halvány poz, míg a másik totál nega.
Azt mondta, hogy még várjak 1 hetet, majd ismételjem meg. Addigra már elvileg minden teszt kimutatja a dolgokat. :lol: :lol:

Ja és képzeljétek azért nem vette fel a telefont, mert reggel 7 óra óta 10 szülése volt. :shock: :shock: Mondtam is neki, hogy lehet még nincs vége, mert Ibi is görcsölget. :lol: :lol: :lol: Mondta, hogy az a jó, csak görcsölgessen is szépen. :lol: :lol:

Na most lépünk anyuhoz.

szép napot.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy!
Drukkolok hogy jó legyen a teszt!Reméljük hamar eltellik ez az egy hét! :) Jó sokan szülnek!!! :lol:

Most egy picit pihizek, meg fürcsizek egyet!Késöbb jövök! :)

Kép
Kép
nibcsike
 
 


Judy, nagyon drukkolok! Hosszú egy hét lesz....

Ibi, én is 39+5-ön szültem ;)

Na megyek mert rinya van, na meg egy fél óra múlva megyünk a doktorbácsihoz, remélem ott nem fog végig órditani.

Pusza mindenkienk

madiani
 
 


Sziasztok!

Most csak ezeket rakom fel, később jövök.



Kép

Kép

Kép
Vendég
 


Sziasztok :wink:

Nati, nincs semmi extra velünk, bár Judy tényleg úgy írta, mintha lenne valami, de nincs. Geri nem annyira csípi a meleget, ugyanúgy, ahogy a többi baba sem. Még mindig imádom :P , elkezdtük a hozzátáplálást a kakigondok miatt. Imádja az őszibarackot, cuppog, meg tegnap, amikor elfogyott, nekiállt bömbölni, hogy kell még :D

na, elküldöm,

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Voltak Judyék, megnéztm a teszteket.........háááááááát, baromi-baromi halványan van ott második csík mindegyiken.... meglátjuk, mi lesz jövő szerdán.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Szia Kata! De jó hallani felőletek. Utólag boldog hófordulót Gerinek! Édi lehet, ahogy cuppog a baracknak.
Vendég
 


sziasztok!
Judy, nem semmi...drukkolok én is!
Ibi, Neked is mennek a drukkok, bár sztem pénteknél előbb nem szülsz, akkor változik 1 picit az idő...lehet jobb is lenne nem 70 fokban világra hozni a babót :D
Ani, Ati baba se aludt el magától a kiságyban ,max hason vagy nagyon ritkán háton, sztem nem gáz hogy kézben alszik. Próbálgasd letenni, előbb utóbb "elaludva marad" Mi volt a dokinál?
Krixta????
Kriszti, nagyon cuki képeket csináltál Levi babáról! :) no meg Martinkáról is... :)
Nati, nemsokára már nem kell izgulnod a koraszülés miatt, pár nap és jó időben jön Bence! :)
Tündi, szerintem is megjön majd Barni kedve az úszáshoz!
többiek, nem olvastam vissza....
Vendég
 


Halihó!

Megjöttünk az oltásról. Hát most egy kicsit jobban sírt Gréti, mint a múltkor, de nem volt vészes. Most alszik. Képzeljétek a dokinál 7,38 kg volt, és 64 cm-nek mérték. (az itthoni mérlegen csak 7,06 volt).
Ma itt alszunk anyáéknál, mert hátha belázasodik, és attól még egy kicsit parázok, hogy mit csináljak vele?!

Judy
Drukkolok, hogy negatív legyen a jövő heti teszt is!

Nibcsike
Én már úgy izgulok, talán még jobban, mint amikor én mentem szűlni!

Tündike
Nem felejtettem el a számokat, csak erőt kellene vennem magamon, és elővenni a párom noteszét, mert abban van minden. De ígérem ma megteszem!

Chrissyy
De jó, hogy raktál képet Szilviékről!

Jut eszembe, írtam Krixtának sms-t, és írta, hogy megvannak, jól vannak, de van egy-két gond a családban, és ha azok rendeződtek, akkor majd jön.

Kép
tand
 
 


rólunk: Atimanóm nagyon sokat beszélget, nevetgél, rengeteget játszunk (főleg a pelenkázón) és egész jól tűri a dögmeleget. Egész nap 1 szál pelusban :D Nézegeti a kezét 3 hete, vagyis inkább a hüvelykujját...nagyon cuki, feltartja és úgy nézi. Felszereltem neki az ágy szélére játszókát, azt tapperolja, meg magyaráz neki :D Nem tudom 3 és fél óráknál tovább húzni a szopik közti időt, hogy fog ez ritkulni?? Mondjuk most ilyen hőségben nem is szívesen hagynám szomjazni...5,2 kiló, 60 centi. Kopaszodik és pocakos, én meg egyre jobban imádom... :D Apuci is odavan érte, neki is nagyon sokat röhög, olyan jó nézni őket. A mellgyulladásom (mert az volt) elmúlt, de el kellett mennünk dokihoz, mert nagyon fájt és piros is lett foltokban, na meg van ismerősünk az ügyeleten, így sokkal egyszerűbb volt mint hétfőn kínlódni a körzetinél, így rögtön én jöttem, meg Ati baba is kapott tápot, hátha kell (nem kellett, de jó h van itthon azért) Visont csak 2 napig szedtem a Semicillint, mert hasmenése lett tőle a Pocoknak.
Vendég
 


Krixtát hívtam, de nem vette fel :?

Ani, visszatérve még a tejszaporításhoz, én azt szedem néha, amit Nati mondott: Utrica Urens. Ha már beindult a tejcsi, akkor nem kell folyamatosan szedni (legalábbis azt írta egy homeopata a neten, többször is), hanemamikor kevésnek érzed, akor szeded pl 1-2 napig, és akkor újra beindul. Én pl. keddre fejtem, mert el kellett mennem, és hogy biztosan legyen, hétfőn du. vettem be 5 golyót. hatott is, lett sok-sok tejcsije gerinek :wink:

Babákat nézve mindig jó kedvem lesz. :wink:

Pussz

Nibcsike, izgulok, mi lesz.... vajon ma jön el a nagy nap???????? :roll: :shock:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


pár kép:
Kép 7 és 13 hetesen Kép csináltattam apukámnak egy pólót ezzel a képpel névnapjára Kép Kép Kép Kép Kép Kép szájlebiggyesztősös :) Kép nyújtózás
Vendég
 


basszus de hülyén rakta be a képaláírásokat... szóval az első 7 és 13 hetesen készült, a "nappapásítva" meg ajándék pólóra nyomott kép apukámnak.
Vendég
 


Márti!
Tündéri Atibaba :D
Chrissy!
Mekkora már Martinka :shock:
Nagyon édi :D

KépKép
KépKép
andesz78
 
 


Kriszti,
Te aztán jól megtréfáltál minket!!!! Nézem a képeket Szilviékről és lám, Levi baba hirtelen felállt... Aztán rájöttem, de első ránézésre nagy a hasonlóság :P Nagyon helyesek Szilviék is és Martinka is!!!

Kata,
jó, hogy jöttél, örülök, hogy minden oksi. Édes lehetett Geri baba a cuppogásával :wink: . És segített a hozzátáplálás megoldani a kaki gondokat??

Judy,
most akkor nem is értem... :shock: :shock: Szeretnéd, hogy babás légy vagy nem?? Mihez drukkoljunk????
10 szülés 3 óra alatt?????? a 4 szülőszobában??? Hát, nem semmi :shock:

Márti,
örülök, hogy jobban vagy és hogy Ati baba is hízik :P

Ibi,
hogy vagy? Jót tett a fürdő és a pihi?? Én is aludtam, nemrég ébredtem :P De mi még remélhetőleg nem megyünk szülni :oops: :wink:

Ani,
minden rendben volt a dokinál? Most miért kellett vinni???
Köszi a számot, elmentettem!!!

Képzeljétek, itt ugye nincs gyerekdoki, a házidokikat lehet gyerekdokinak választani. Viszont ki se jön, ha hazahozod, és 6 hetes kontroll sincs, csak elvileg az első szurinál találkoznak.. Teljesen kiakadtam.. Viszont a védőnő mihelyst hazahoztuk egy hétig naponta jön :shock: :oops: Heuréka, már alig várom!!!
Vendég
 


Márti,
nagyon jóóók a képek, rengeteget nőtt Ati baba!!!
Vendég
 


Márti! Tetszenek a képek Atiról. Nagyon sokat nőtt. Édesek lehetnek apával.

Találkoztunk ma Szilvivel, Levi végigaludta. Voltunk az Apeh-nél, jó sokan voltak. Július végén költöznek, ott már lesz net és igyekszik majd visszakapcsolódni közénk. Sajnálja, hogy nincs net, de sokszor puszil mindenkit. A legutóbbi mérésen 3880gramm volt Levi, majd jövő héten mennek újra. Kezd húrkásodni.
Vendég
 


Judy! Drukkolok jövő szerdára, kiváncsi vagyok.

Ibi! Hogy vagy? Fürdő, pihi használt valamit vagy Gergő még várat magára?
Vendég
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?