Ibi,
hű-ha, szerintem hamarosan megszülsz!!!!! Ezek már biztos a jóslók, vagy mifenék... Drukkolok Nektek, hogy könnyű, gyors szülésetek legyen!!!!!
Judy,
hát, nem is tudom mit írjak. Eddig mindig azért drukkoltunk, hogy két csíkor legyen, most meg ugye azért, hogy nehogy az legyen... A vérvétel az tuti, tudod, hogy különböző érzékenységűek ezek a teszek... Mikor kellene megjönnie? Rosszullétek továbbra is vannak???
Ani,
köszi a sömit, de szám nem jött. De rá is ér, most nem kísérletezek semmivel, majd csak Bencus születése után. Akkor meg majd rád csörgök és megbeszéljük!
Hogy hogy nem anyukád főztjét eszed? Eddig te mentél érte, most meg macerás lenne? Hogy ízlik a food expressz?
Én is rendelek, de szerencsére itteni étterem csinálja és hordja ki, így dél előtt hozzák valamivel és még meleg
Tündi,
szép helyeken voltatok és klasszak a képek. Örülök, hogy jól érzetétetek magatokat!!!! Szép a pocakod!!!!
Andi,
gratula a különalváshoz! Biztos neked sem lehetett egyszerű, de látod, Gréti baba mindenben támogat téged!!!!!
Andesz,
Te egy hős vagy, ugye tudod??? A tesóddal együtt!!!!! Hihetetlen, hogy mire nincs energiátok!!!!!!! Még fogyózni is tudtok, sőt fogytok is!!!! Gratulálok hozzá!!!!!
A képek pedig egyszerűen csodálatosak a srácokról!!! Jó az új babakocsi is!!!! Szuper!!!
Hidd el, hamarosan meglesz minden szépen rendben és öröm lesz a frissen festett, új illatú lakásba belépni!!! Kitartás!!!!
Kriszti,
remélem nálatok is hamarosan kocogni fog a fogacska!!!! Szuper dédid van, nem mondom!!! Bár nálunk is tegnap anyukám egész délután vasalta Bencus holmiját, már csak a fele van hátra… Rengeteg ruhát kaptunk, hihetetlen… Valószínűleg nem is fogja mindet hordani…
Gabi,
Noel élvezi hogy van foga, vagy gyakorlatilag ilyenkor ez nekik fel sem tűnik???
Alexa,
Hogy haladsz a biliztetéssel? Martinka hogy bírja???
Ildi,
Nagyon helyesek a képek a babátokról!!! Mondd csak, Te ekkora pocakkal, hogyan tudtál dolgozni??? Lehajolni, leülni, futni a gyerekek után, stb???
Kata,
veletek minden rendben? Férjed rendbe jött már??? Gyere és írj valamit!!!!
Krisztáról tud valaki valamit? Nagyon eltűntek!!!