Sziasztok!
Szokásomhozhoz híven már csak heti egy-két alkalommal jelentkezem és akkor is inkább magammal vagyok elfoglalva!
Bocsi ezért!
Nika!
A meleget az én fiaim is "nem alvással" díjjazzák!
Remélem nektek is összejön egy nap a kertes ház.
Nekünk pont most alakítják, de az előreígért 4hét helyett már a 6.hete csinálják. Mert 2 hét kimaradt az esőzések miatt, szétázott a föld, nem tudtak rajta dolgozni, most meg reggel és este 2 órát dolgoznak a meleg miatt. A gyepszőnyeget nem tudták még felszedni ahonnan rendeltük mert szétrohadt a rengeteg eső miatt és újra várnunk kell pár napot. Szóval semmi haszna hogy van kertünk
Csucsu!
ÓÓ4 Még medence is!
Király lehet.Örülök, hogy legalább ti kitudjátok használni.
Cat!
Visszatérve kérdésedre
a babakocsi PIERRE CARDIN S692 és rengeteg színben kapható. Hogy birod hogy nem tesztelsz? Nedm buzdítani akarlak, de én biztos annyira türelmetlen lennék!
Hogy érzed magad?Vagy ahogy olvasom nem akarod a tüneteket terhességgel magyarázni!? Jól teszed talán!
Azért szorítok!
Pici!
Nem irigyellek!Dolgozni!
Mármint nem a munkával van bajom, csak azzal, hogy ebben az időben
Kitartás!
Andi!Szerintem te ismered a legjobban a tested és ha eddig neked 36 körüli volt a hőd, akkor 4-5tizedes többlet szerintem számít. Pláne ha így marad.
De az az igazság, hogy azt olvastam, hogy ha kánikula van(mi ez ha nem kánikulaa), akkor is alapjáraton felmehet a hő ennyivel
Remélem nállad nem emiatt, hanem jelent valamit!
A sogórnődre visszatérve, csak annyit ,mondanék, hogy nem biztos hogy direkt csinálta!Magamról tudom. Én is ugy vagyok mint Nika, sokszor előbb mondok, mint gondolkodom. Nekem is most elsőre összejött és egy olyan barátnőmnek is elmoondtam ezt akinek 9éve nem jön össze. Nem direkt volt elhioheted, csak hát az öröm, meg izgalom!
Viszont ha legközelebb is ezzel jön mikor találkoztok mond meg neki nyugodtan,hogy téged ez zavar és nincs jó hatással a lelkiállapotodra.
Képzeljétek ma itt volt a védőnő!
És annyira -de annyira kiborított!!
PIA SZAGA VOLT!TÖMÉNYEN TÖMÉNY PIA!
rÁADÁSUL ODAADTA A KISKÖNYVET, AMI VADONAT ÚJ, ÉS MÁR A KISMAMA magazin állítja elő mint régen egy minta számmal, hanem az EÜ. MINISZTÉRIUM!
És én itt láttam hogy milyen az utolsó kismamás kiskönyv.Aranyos rózsaszín egy édes babával. Az enyém egy teljesen fehér karton. Középen hogy várandós anya gondozási könyve, apró betüvel, a sarokban óriás betüvel, hogy EGÉSZSÉGÜGYI MINISZTÉRIUM!
Állítólag csak azok kapják a régi fajtát akiknek a védőnőjüknek még maradt belőle. De sajnos ezentúl ez a mezei sz@r-t adják. Már bocsi, hogy ennyire kiborultam miatta, de ha eddig igényes volt akkor mért kell helyette ilyen igénytelen, jellegtelen, rosszminőségű ezersuzer ujrahasznosított papírral felváltani. Nekem ezek emlékek voltak az előző terhességeknél, de most olyan mint amilyet anyukám kapott mikor velem volt terhes!
Most felrakom hogy milyenre számítottam:
Ehelyett egy orvosi kartont kaptam, és állítólag ezt fogjág ezentúl gazdasági okok miatt adni
Sziasztok!