Sziasztok!
Újra itthon, megjöttünk.... Először is nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket
Balcsi nagyon űber jó volt
Patrik imádta!!!!! Nagyon jól érezte magát. Szombaton kicsit fújt a szél, de legalább nem voltak sokan a srtandon. Eleinte ugyan nehezen aludt el, sok volt a nyüzsi, a nézni, hallgatni való stb..., de aztán miután elaludt, 2-2,5 óra szundi után kelt csak fel...
Vasárnap nagyon meleg volt, de végig az árnyékban voltunk. Vittünk kiscsónakot, tettünk bele vizet és abban viháncolt a Törpe! Rettenetesen élvezte. Sikongatott, rugdalózott, vigyorgott
a környéken mindenki őt nézte. Senki nem tudott elmenni mellette úgy, hogy ne nevetett volna rá
Én is a bevállalós anyukák közé tartozom, de a Balcsiba nem vittük be, szerintem még nem szabad! Ugyan jó minőségű a víz, de ők még olyan picik, simán bekaphatnak valami bacit ha benyelik a vizet.
Csak egy kicsit vittük be a tóba csónakostul, de hamar áthült (mármint a csónak) és nem akartam, hogy felfázzon, így hamar kihoztuk.
Szóval nagyon élveztük a kis nyaralás, és már most szeretnénk visszamenni.
Etetőszéket mi is vettünk már korábban, PegPerego! Nagyon jó, a Babyoutletben le volt árazva, így megérte megvenni, kölönben nagyon drága. Patrik imádja
Niki: Réka baba nagyon ügyes!!!! És tündéri kiscsaj! Imádnivaló!
Kingii: Utólag is nagyon BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNUNK FLÓRÁCSKÁNAK!!!
Zárásként pár kép:
Etetőszék: