Új privát üzeneted érkezett!

Milyen babaszoba? :D

dhbetty
 
 


Sziasztok!

Anna, NAGYON BOLDOG FÉLÉVES SZÜLETÉSNAPOT ÉS NÉVNAPOT KÍVÁNUNK LEVIKÉNEK!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tejpépet Patrik is szereti, csak a vaniliás nem jön be neki... A natúrba én mindíg teszek gyömölcsöt. Almát, banánt, barackot... Csak lereszelem, összenyomkodom vagy turmixolom. Nagyon szereti :D

Én még szoptatok kicsit így nem tudok még a mellváltozáshoz hozzászólni, de max egy kicsit nagyobb lett...

Kép
zuzmara08
 
 


Levi!!
Boldog fél évet!!!!

dhbetty
 
 

 
 

Sziasztok!

Hunci, Zuzi köszönjük a köszöntéseket!!! :D :D :D :D :D :D

Ma ilyenkor már keményen szenvedtem a fájásoktól, de megérte, annyira de annyira de annyira imádom a mi kis Döbröginket.
Rávettem apát meg a családot hogy tartsuk meg Levike féléves szülinapját (tudom egy kicsit túlzás), csináltattam neki Shrek-es tortát, nagyon szupi lett. Majd csinálunk képeket és felrakom.
Tőlünk kap egy vonatot amin állatkák utaznak és megy előtte, így talán nagyobb kedvet kap a kúszáshoz, mert ha én hívogatom, és nem megy neki kicsapja a hisztit, én meg megsajnálom és felveszem. Azt vettem észre hogy hátra elég ügyesen kúszik de előre nem akar ( biztos rák volt előző életében):-). Ha ez sem segít neki akkor beiratkozunk Abigélhez tanfolyamra. :D :lol: :lol: :lol:
Holnap irány a Balcsi anyékkal, kivettünk egy házat mert szombaton Almádiba esküvő, így a vacsin még velünk van a kis lurkó utána anyuék elviszik így addig mulatunk ameddig akarunk:-), így reggel vele ébredhetek.
Tényleg Nyafi ti mentek Veresegyházára bulizni??? Abigél megy veletek, hogy döntöttetek.
Mi a tejpépet egy kicsit lazábbra csináljuk ha cumisüvegből issza. Kevesebb port rakok ugyan annyi vízbe, gondolom abból nem lehet gond, és így 3-as cuclival simán benyeli. :lol:
Puszi Mindenkinek!
Anna, Levi baba
Kép
boganna07
 
 


Köszi Betty!!! :D :D :D :P :P :lol: :lol: :lol:
Anna, Levi baba
Kép
boganna07
 
 


http://index.hu/velemeny/eheti/e7i080616/

Nem normális komolyan mondom...
Vendég
 


Sziasztok!!!


Levinek boldogságos 1/2 évet kívánunk!!!

Csajok Rékának azt látom mintha nemcsak az alsó 1-es és 2-es lenne megduzzadva....mondjuk már nem sok kell és kint van....de mintha az alsó szemfogai is duzzadtak lennének :!: :?: Nem értem....létezhet ilyen hogy nem a felső kettő jön utánna....mert azokból semmi nem látszik!!!Vagy esetleg én vagyok vak.....most is küzd rágicsál folyamatosan!!!
A másik amit nem értek....ugye ébren nem hajlandó enni vagy nagyon el kell terelni a figyelmét.....naaah szóval....ha fáj neki márpedig nagyon úgy fest a dolog akkor alva miért eszik???
ÁÁÁÁ kezdek teljesen belefáradni az örökös evés küzdelembe....Nem értem!!!!

Na mind1 nem fárasztalak benneteket ezzel!!!
Bocsi!!!

Puszi
Niki és Réka baba
Vendég
 


Rendeltem én is borostyánláncot...remélem hamarosan megkapjuk...és...hat is!!!!
Vendég
 


Levinek boldog szülinapot!!!!!!!!!!

Kingii: teljesen kiakadtam a cikken, tényleg nem normális!!

puszi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Ja ja kingii én is olvastam, de a vakmacska elég komoly választ írt rá a blogjában!
Niki alvás előtt nem szív akkora erővel és azért nem fáj neki annyira. A spock írta valahol a könyvében, hogy mikor szív megfeszül az állkapcsa és egyre jobban fáj, ahogy egyre többet és ezért nem akar szívni.
Levike boldog szülinapot!
Levikék boldog névnapot!
Megyünk Veresre, jövő hét végén és jön cucó is! Majd zuhanyzik apjával, van utazóágya, van babakocsija, valahogy majd csak lesz.

Kép
nyafi
 
 


Kingii, tényleg idióta ez a cikk....hát még aki írta!!!!

Nyafi, köszi a megnyugtatást....ezt én nem tudtam....ma megyek és veszek főzis etetőcumit...hátha úgy nem kell annyira szívnia....meglássuk....és már nagyon várom a borostyánláncot...remélem beválik.....
Hogy álltok a kanállal?Mert abból is veszek valami puha gumi szerűt!Bár mondom a kis csészéjéből issza a tejpépet és tényleg így nem kell erőlködnie...csak ez tápinál kicsit nehezebb lenne mert az sokkal hígabb és a fele a nyakában kötne ki :?
Vendég
 


Boganna, tejpépet mi is 3as cumival nyomjuk és kicsit hígabban és alvás előtt, kivéve ha nagyon beszilárdul , mert akkor a lyukasztott cumiból szívja ki.

Betty, tejpépbe simán mehet a gyümi vagy turmix ha friss gyümi majd belerakod a pépba ha meg dobozos gyümi akkor csak simán beleöntöd a pépbe!

Nicolete, passz, nem tudom, alva miért jobb, talán nem fáj úgy...nem tudom...

Hajrá borostyánlánc!!!!!!!!!!!!!Nekünk bejött!!!!!!!!!!Éjjel-nappal-fürcsinél mindenhol legyen rajta!!!!!!!!
Vendég
 


Kingii, mi van Flórikával?
Vendég
 


Sziasztok!

Köszi megvagyunk.Az elmúlt nap abból állt,hogy MINDEN PILLANATÁT figyeltem Flórinak.Ma voltunk kontrolon(szerencsére most nem kellett 3 órát várni)minden okés,doki szerint nagyobb volt az ilyedelem(ezt így kell írni??? :oops: ) mint az esés!Na megnyugodtam egy kicsit,de még mindig ott motoszkál bennem a lelkiismeret furdalás.

Utólag is Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk Levikéknek!
+Levi babaának Boldog Féléves szülinapot!Biztos jól sikerült a buli,tegyél majd képeket!

Niki:nem semmi az a hintás kép... :D :D :D
Nagyon aranyos Réka!

Tejpép:én kanállal adom neki(amikor szültünk a kórházban kaptunk egy csomagot,abban volt egy kék színű nestle-s kanál)nekünk az tökéletesen bevált.Néha rakok a tejpébe banánt vagy éppen ami van...
Főzeléket is kanalazzunk,bár a múlt héten volt egy olyan napja,amikor délben elkészítettem neki a fincsi pulykahusis-krumplis-borsót evett belőle 5 kanállal és utána bekapcsolta a szájzárat!Én meg nem voltam hajlandó tápot adni neki!!!! :) Megbeszéltem vele,ha leány éhes vagy edd a főzeléket ha nem így maradsz,mert én biz isten nem adok mást!És kibírta 4 óra hosszát így!

Hunci tök jó,hogy nektek így bevált a nyaklánc.Erősen gondolkodom rajta én is....

Húú milyen hosszú lett,bocsi érte!
Vendég
 


:oops: :oops: :oops: bocsika a hibákért...kapkodok
Vendég
 


Sziasztok!

Hát a guta ütöget :twisted: Fél 7-kor felébredt Manócska. Kiveszem az ágyból, hát a lapockájáig tiszta pisi....
Átöltöztetem, megetetem, visszaalszik.... 8-kor ébredezik, oldalrafordul, megsimizem a hátát, hát megint tiszta víz az oldala :evil: Kicsit sem voltam mérges....
Huggies pelenkát használunk ami 9kg-ig jó, kizárt, hogy ne legyen jó rá!!! De akkor miért ilyen sz..r??? Eddig nem volt vele semmi baj, most meg egymás után 2x is. Pedig nem felejtettem el pelenkázni! Úgyhogy most mosok....
Megyünk Balcsira dél körül :lol: :lol: :lol: pontosabban Almádiba! Jaj már nagyon várom!!!! Viszünk le a strandra kiscsónakot, teszünk bele vizet és ott pancsizhat a Minike. Még a Balatonba nem merem idén belevinni.

Istenem! Fél éve, nagyjából ilyenkor vitték el mellőllem 2 óra együttlét után ezt a Kis Drágát, hogy kivigyék a csecsemőosztályra!!! Annyira hihetetlen!
Korábban nem tudtam, hogy ennyire lehet szeretni!!!!

Úgyhogy Anna, nem viszed túlzásba. A szeretetet nem lehet túlzásba vinni!
Bocsánat, hogy ilyen melankólikusra sikeredett ez a reggel, de ahogy itt fekszik mellettem ez az édes csöppség és harcol a bal kezemmel..... teljesen átszellemülök :)

Na nem untatok tovább senkit :lol: megyek pakolni!!! Jó hétvégét mindenkinek!!!!

Kép
zuzmara08
 
 


Jó reggelt mindenkienk!!!

Zuzmara, Boldogságos 1/2 évet a te kis Minikédnek!!!!

De jó nektek mentek a Balcsira...énis,énis akajok...!!!!Képes beszámolót majd kérünk áááámmm!!!! :)
Bizti nagyon jól fogjátok érezni magatokat!!!Mi is megyünk majd 1 hétvégére júli vége felé.....de mi csak hármasban...kaptunk 1 tök jó kis lehetőséget 1 **** csillagos szállodában....szinte féláron.....de csak 3-ónkra szól....így mi 3-asban megyünk.....így szaunázni 1-esével járunk majd...mert ugye kell vlk. aki Rékucira ügyel...na de ez legyen a legkevesebb!!!

Vettem tegnap én is micimackóshőreváltozókanalat! :wink:
Ma ki is próbáljuk!!!
Hááááttt ez a főzelékes cumi...tápihoz nem igazán passzol mert nagyon folyik belőle a cucc...tényleg csak főzihez jó :( Na mind1 e van.

Jó hétvégét mindenkinek!!!

Puszi
Niki és Réka baba
Vendég
 


Boldog fél évet Patrik és jó nyaralást nektek Zuzmara.

Niki! Én is vettem spec üveget metszés van a lyuk helyén és kitűnően jön belőle a gríz. NUK
A tépszert meg sem próbáltam ebből adni, mert megfulladna Úgy ömlik. :lol:

Én is akarok nyaralni :(

Húú..csörgőzés van..aludt vagy 20 percet..
Megyek megetetem hátha tele pocakkal nagyot alszik majd.

dhbetty
 
 


Megjött a lánc...már fel is raktam várom a csodát...:)
Vendég
 


Csajok az előbb fejeztük be a kajcsit megevett Nuk-os üvegből 100 ml tejpépet és ezt még leöblítette 70 ml tápszerrel :shock:
Éljjeeennnn!!!!Hurrááááá!!!! :D
Vendég
 


Gratula, hogy ilyen szépen eszik Réka!
Boldog félévet kisP!
Mi Fonyódra megyünk júli 5-től! Egy hétre, anyósékkal. Már nagyon várom! Holnap Babauszi, aztán irány Surány. :D
Jövő hét végén két nap Veresegyháza, 13-an leszünk asszem! Éljen a nyár!

Kép
nyafi
 
 


Patriknak boldog féléves szülinapot!!!!

ma mentem volna lánybúcsúra de Bencus ugy döntött hogy nem...anya csak maradjon itthon. 11kor aludt el máskor 8 és 9 között bevágja a szunyát, Ti értitek ezt :roll:

Holnap keresztelő lesz...

Jó nyaralást!

puszi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Zsuzsi! Tudat alatt bizti akartál menni? Csak mert a babók megérzik! Figyu 11kor még tart egy igazi lánybúcsú! Tessék bevágódni egy taxiba, oszt hajrááááááááááááááááá

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Én csak úgy irigykedem rátok, nyaralókra. :D Elméletileg valamikor valahova mi is fogunk menni, de ennél többet egyelőre nem tudok. :lol:
De ha már a nyárról beszélünk, hadd kérdezzek valamit. Amikor kiviszitek a törpéket sétálni, bekenitek őket napvédővel?
Napok óta ezen gondolkodom. Mert hát nem szabadna, hogy nap érje őket, a bőrük még nem fejlődött ki a védekezés ellen. Csabit óhatatlanul is éri nap, legalább a lábát mikor sétálunk vagy megyünk valahova. Nem tudom eldönteni, hogy kenegessem-e?! :roll: :?:

Ez volt az első dolog. A másik, hogy a tejpépeket is fokozatosan kell bevezetni? Mármint első nap csak néhány kiskanál stb? Én a vaníliást egy az egybe simán adtam neki, de tényleg 3 napiAbg, csak nem kimaradt a fokozatosság. Szerencsére nem lett tőle baja és hát szereti is, de itt is szükség van rá? :?:

Betti
Ne haragudj, úgy emlékeztem, hogy olvastam a beírásodat másik fórumon. Még Pankáról is mintha láttam volna képet, amit később nekünk is feltettél. Akkor lehet, hogy csak álmodtam, bocsi.

Niki
Én teljesen odáig vagyok Rékáért! :lol: Abszolút rajongója lettem, ímádom. :lol:

Anna
Mi is hátrafelé kúszunk, semmi gond. Dundi a babánk, sztem azért van.

Kép


Kép
fcicus
 
 


Az elmenéses dologhoz annyit, hogy ha Csabi csak annyit lát már, hogy én készülődöm, már nyűgös. Ha ezt látta Bence, akkor emiatt is lehet.
Anyuéknál voltunk tegnap, és lementem egy órára pelust venni, plébániára stb. Anyuék mesélték, hogy amint elmentem, rá 10 percre elkezdett nyűgösködni, és elég nehezen vígasztalták meg.
Nyugodj meg Zsuzsi, ez csak fokozódni fog.

Van egy dokumentumfilm sorozat, amit nagyon szeretek, a neve: Az embergyerek.
Mindenre kiterjedő tanulmánysorozat, és a 3. dvd-jén mutatják be, hogy valójában a 7 és 9-10 hónap közötti gyerekeket szinte lehetetlen egyedül hagyni bármilyen rokonnál, vagy akár csak apával és éppen ezért talán nem is ajánlatos annyira.
Szóval ez a "félelem" érzés kezdetét jelenti szerintem a reakció. Amúgy egyetértek nyafival, 11-kor még én is elmentem volna. :lol:


Mindenkinek (akinek van persze) Boldog Névnapot és Kellemes 6 hónapos évfordulót! :lol:

Kép


Kép
fcicus
 
 


Az elmenéses dologhoz annyit, hogy ha Csabi csak annyit lát már, hogy én készülődöm, már nyűgös. Ha ezt látta Bence, akkor emiatt is lehet.
Anyuéknál voltunk tegnap, és lementem egy órára pelust venni, plébániára stb. Anyuék mesélték, hogy amint elmentem, rá 10 percre elkezdett nyűgösködni, és elég nehezen vígasztalták meg.
Nyugodj meg Zsuzsi, ez csak fokozódni fog.

Van egy dokumentumfilm sorozat, amit nagyon szeretek, a neve: Az embergyerek.
Mindenre kiterjedő tanulmánysorozat, és a 3. dvd-jén mutatják be, hogy valójában a 7 és 9-10 hónap közötti gyerekeket szinte lehetetlen egyedül hagyni bármilyen rokonnál, vagy akár csak apával és éppen ezért talán nem is ajánlatos annyira.
Szóval ez a "félelem" érzés kezdetét jelenti szerintem a reakció. Amúgy egyetértek nyafival, 11-kor még én is elmentem volna. :lol:


Mindenkinek (akinek van persze) Boldog Névnapot és Kellemes 6 hónapos évfordulót! :lol:

Kép


Kép
fcicus
 
 


Még valamit szeretnék kérdezni.
Óriási dilemma alakult ki bennem az etetőszékkel kapcsolatban. Nekünk még nincs, mivel Csabi főleg szopis, de naponta kétszer már kap rendesen enni. Konyhában, egyelőre a babahordozójából. Mivel úgy látom, hogy nyomja már a hasát és össze-vissza csúszkál benne, gondoltam beszerzünk egy etetőszéket. Igen ám, de valójában elég drágák azok a székek, amiket ilyenkor is tudnánk már használni. Amúgy igen erősen húz a szívem a hunciéké felé :oops: :lol: , de még gondolkodunk.
A lényeg, hogy a családom szerint egy hónap múlva már rendesen fog tudni ülni Csabi, és akkor bőven elég az olcsóbb és átalakítható etetőszék. Ugyanakkor még azért az egy hónap szerintem hosszú idő, és mi van akkor, ha mégsem fog már ülni? Szerintetek érdemes beruházni? Vajon, mikor már totyogni fognak tényleg beleül evés közben (nővérem szerint majd én rohangálok utána a kajával, mert nem lehet majd leültetni a gyerekeket ilyenkor)?
Teljes a tanácstalanságom, pedig nagy huzavona után sikerült apát is rábeszélnem egy nem használt etetőszékre. De félek tőle, hogy két hónap múlva már nem használnánk. És hiába akarunk még egy babát, ki tudja, hogy azzal hogy leszek és mi lesz?! :?: Tudom, hogy a többségnek már van etetőszéke közülünk, ha tápszerrel kéne etetnem Csabit már nekünk is lenne régóta. De még egy hetem van, hogy kiválasszam a legmegfelelőbbet, mert az akciók júniusban vannak, és jövő hét végén vennénk, ha úgy döntünk, hogy most vegyünk.
Teljesen tanácstalan vagyok. :cry: :roll:

Kép


Kép
fcicus
 
 


Cicc, köszönjük a dícséretet....bár nem is tudom miért rajongsz úgy Rékuciért.... :wink: Mert hogy én rajongok és azapja...az okéééé :D De örülök neki.....Szó se róla ő egy nagyon kis önhatalmú gyerkőc lesz....nehéz lesz fegyelmezni mert nagyon-nagyon huncut...és eléri amit akar az tuti!
Napvédő téma, én vettem Nívea 50 faktoros picibabáknak valót.....de mégcsak 1-szer használtam....a fenébe is mindig elfelejtem :oops: A lába Rékának is kint van...tehát éri a nap....bár nekem van egy kidolgozott útvonalam sétára...kizárólag de.10-11-ig és árnyékban mert Réka borzasztó izzadós....nagyon melege van állandóan.De szerintem ennyi napfény nem árt!!!

Tejpép....nem tudom be kell-e vezetni...bár nálunk Réka magától ilyen bevezetős típus mert először nem eszik sokat semmiből ... aztán később belejön :)

Elmenés az nálunk is hasonló....engem is hiányol...pl. amikor esküvőre mentünk...akkor is sírt ...sőtt érezte is mert elaludt a kajcsin este ahogy szokott aztán meg felébredt...pedig ez nála nagyon ritka :roll:

Akkor Cicc, csak itt, csak most, csak neked....pár fotó:)
Jelenlegi kedvenceim:

Kép Na azért nem vagyok mindig ilyen vidám evés közben....:)

Kép Adideeeeee....:)

Kép Rombolni készülök...:)

Kép Huncutszemű...:)
Vendég
 


Cicus:a mi védőnönk azt mondta,mindenféleképpen vegyek neki krémet(lehetőleg a legnagyobb faktorszámút) és akárcsak egy kicsit is kimegyünk a napra azonnal kenjem!
Jelentem megvettem a gyógyszertárba:vichi 50 faktoros és 4000 ft-ba került.

Etetőszék:mi kaptunk ajándékba,de még nem használjuk,mert Flóra még egyáltalán nem tud magától ülni addig meg ott van a hordozó!

Elmenéses dologhoz meg annyit,nálunk elég nagy a család.Elejétől kezdve ahhoz lett szoktatva,hogy sokan voltak körülötte és nem csak engem látott,hanem ott volt az egész család.Így nálunk eddig nem is volt belőle probléma.

Ma voltunk Szentendrén a Skanzemben.Ma volt MVM éves bulija vittük Flórikát is.Az egész hely ki lett bérelve,marha sokan voltunk és Flóra is élvezte! :D :D :D
Nagyon szupi volt jól elfáradtunk így megyek is csicsikálni!
Pá mindenkinek! :D
Vendég
 


Cicus! Tejpépeket nem tom. Séta előtt mi kenünk, 50faktoros avonnal, de Gigi hófehérke. én azért kennék.
Etetőszék, tudom a legújabbra vágysz, de direkt néztem neked a babaszobán 5500ft-tól van olyan mint Huncié és új. Ha babád már totyog akkor is érdemes ez a tipus, mert nem tud belőle kijönni, ha te nem akarod és a másik, hogy a három éves kisfiú egy hete evett még az enyémből. Amúgy olyan az enyém, mint Huncié, csak más márka.

Kép
nyafi
 
 


Etetőszék.....hmmm....érdekes kérdés...én úgy tudom....hogy azért nem 6 hósan ülnek biztosan a babák...legalábbis Réka még nem...mert dől el....ki is van párnázva az etetőszéke oldalról...és ez 3 pozícióba dönthető meg is van döntve...és meg is lesz még egy jódarabig.Bár ő sokáig eszik alapjáraton.Ha Csabi habzsolós típus márpedig úgy tudom igen...akkor viszont ti hamar végeztek a kajcsival tehát....nem ül benne sokáig így nem terheli a gerincét.....Bár az én szívem akkoris az olyan felé húz ami nekünk és Hunciéknak is van :wink: És talán legtöbbünknek...tehát műanyag és dönthető háttámlájú!Tény és való hogy nehezen maradnak majd benne....bár ez is gyerekfüggő....Réka tuti tipikusan az a fajta aki után szaladgálni kellesz.....és már előre látom lelki szemeim előtt hogy majd a szekrény tetejéről kellesz levarázsolnom mert simán fel fog mászni...nagyon mozgékony típus!!! :lol: Barátnőmnek ugyanilyen volt a kislánya és ő is rohangálva etetett egy 1 darabig :roll:
Vendég
 


nyafi, tudom, hogy mutattál olcsón használtat, kívételesen nem a pénzen múlik elsősorban a dolog, hanem az elven. Egyáltalán kell-e már most, vagy csak később?! :?

Kép


Kép
fcicus
 
 


Nekünk az az átalakítható fa van.
Lehet, h még most nem jó, de kb 1 hónap múlva már igen. Addig a hintában ül én meg előtte a földön.
Az is jó.
Aztán láttam, h később milyen hasznos ez a kis asztalka.
1-2 éves gyerekek imádnak benne lenni és az én ismerőseim még mindig abban esznek.
Nameg nekem a fa sokkal szimpatikusabb.
Persze mindkettőnek megvan az elénye és a hátránya.

dhbetty
 
 


sziasztok,

mi most kaptunk keresztelőre etetőszéket top rider, műanyag 3 fokozatban dönthető, de levehető a tálcája így később is jó lesz és ami nagyon fontos nekünk hogy viszonylag kicsire csukható. Alapvetően nekem is a fa a szimpatikusabb, de Bencus hiába ül már, én azért még döntöm neki egy kicsit...

Cicus: én most láttam szükségét annak hogy megvegyük.


puszi:

Zs

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Kingii, először is boldog hófordulót!7 hós :shock: ez igen!Másodsorban egyre jár az agyunk állandóan :wink: vichy 50 faktoros krém a miénk is!
Ezt a krémet gyógyszerész barátnőm ajánlotta, hogy bár kicsit drága, de a legjobb...Én kenem állandóan...minden elmenetelnél, nem sokat, de kenem....

Etetőszék:Cicus, nekem azt mondták, hogy az a fa-asztal-szék nagyon jó ha már tud ülni, és nem nagy...mert ha kihízza, nem jó...
a miénk azért jobb (sok topikon konzultáltam erről) mert sokáig jó, nagy babáknak is, meg ugye dönthető sokáig jó lesz, aztán kivehető a belső rész, tehát ha már tartja magát, felemeled teljes ülésbe és kiveszed a tartóját és akkor kényelmesen elfér úgy 10-12 hós körül, addig bélést tartom benne és amíg nem ül a 2-es fokozatba döntöm ( a hármas fokozat már nem jó, nagyon mély)

én is a hordozóban etettem, de nem volt neki kényelmes, láttam rajta, fészkelődött meg hát ugye ahogy eszik kell olyan amit könnyű lemosni...láttad :lol: szóval neki nem kényelmes, gondolom Csabinak még annyira sem...

drága, drága, de előnyös...én ma sem döntenék másképp...

elefániban még leárazva van pont ugyanez...

Réka baba nagyon szép!!!!!!!
Vendég
 


Hunci: :wink: :wink: :wink:

Köszönjük a köszöntést!
Vendég
 


Sziasztok!
Hazajöttünk, szuper jó volt ez a kis nyaralás, na meg az esküvő is jól sikerült jó nagyot buliztunk.

Zuzi utólag is nagyon boldog fél éves szülinapot kívánunk, ja és kár hogy nem írtad hamarabb hogy ti is jöttök Almádiba, mert mi is ott voltunk, összefuthatunk volna. :oops: :oops:

Fórinak is nagyon boldog 7. hónapot.

Puszi!
Anna, Levi baba
Kép
boganna07
 
 


Na lassan ki lehet jelenteni,hogy ez a topic is kihalt! :cry:

Ki mit csinál ilyen nagyon meleg időben?
Vendég
 


Kingii....dehogy hal ki!!!!!

Boldogságos 7. hónapot Flórának!!!! :)

Én most éppen parázok....holnap jár le a 2 hét...tudjátok a b.himlő....2 hete voltunk a dokinál és akkor előttünk volt 1 b.himlős kislány vizsgálva....nagyon remélem Rékucit elkerüli!!!!Szorítsatok lécci...lécci!!!!

Tegnap anyukáméknál voltunk kipróbáltuk a bébimedencét amit kapott Réka....nagyon cuki volt benne...csak akkor már igen fáradt is volt...azt sem tudta hogy most mi van....aztán be is aludt rendesen :D

Képeket is csináltunk...csakhát puccos a kiccsaj szóval azt nem teszem ide be :roll:

Képzeljétek Réka már 3szögezik...vagyis kitolja a popsiját az egekbe....nem ér le a térde...nagyon ügyes a kisasszony :lol:
És elrontottam a gyermekem mert márcsak kézben hajlandó elaludni....amúgy nem tud mert túlpörgeti magát....rögtön menne mindenhová a kiságyában....pedig ott aztán kicsi a hely....de ő körbejárja vagy 50-szer alvás helyett....szóval kézben alszik csak el....mondjuk az a jó hogy így kb.5 perc sincs és szunyál...persze azért vannak kivételek mert van amikor fúrja ki magát az ölemből.

Tegyetek már fel léccci képeket!!!Úgy szeretem nézegetni őket!!!

Puszi
Niki és Réka baba
Vendég
 


Réka nagyon ügyes!!!!!!!!!!

Kinga, én pl hűsölök a 30 fokos panelban :evil:

voltunk babaúszni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Csajok, a gyerek nem sírt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Olyan büszke voltam!!!!!!!!!!!!!!!komolyan, 3 hó után múlt héten beszéltem a csajjal, h lejárjuk ami van és ennyi....és ma nem sírt!
mintha értette volna h ezt beszéljük!!!!!!!!!!Lekopogom és nem kiabálom el, de talán....hátha....élvezi végre!
Vendég
 


Örülök,hogy nem hal ki a topik! :D :D :D

Niki szorítunk Nektek,ennyi idő után csak nem jön ki a himlő!Gratula a 3szögezéshez!
Elrontáshoz meg annyit,hogy Flóra van amikor(szerencsére mostanában ritkán) babakocsiban alszik el!

Hunci:nagyon okosak ezek a gyerekek!Mindent megértenek!Reméljük ezután még jobban fogja élvezni!

Mi is egész nap bent vagyunk a lakásban,ablakok ajtók becsukva! :?

Nagy dilemmában vagyok....Beszélgettünk a férjemmel róla,hogy szeretnénk levinni a gyereket a Balatonra pancsizni.DE!!!Nekem fogalmam sincs,hogy ilyen pici babákat(7 hós :shock: :shock: :shock: ) lehet e fürdetni benne,nem e lesz neki túl hideg a víz + félek a fertőzésveszélytől meg ehhez hasonló dolgok....Szóval a véleményetekre lennék kíváncsi!

Köszi!K
Vendég
 


Kinga, azért ismersz már, elég bevállalós vagyok :oops: de én nem merném még bevinni...csak jövöre.
nem a fertőzésveszély miatt hisz a Balcsi nagyon jó minőségű, hanem hideg neki, hiába 25-27 fokos, az hideg, bár a parton melegebb, de ott koszosabb is a víz...
Vendég
 


Kingii én sem merném bevinni még....szintén fertőzésveszély miatt ill....teljesen igaz amit Hunci ír....hideg is nekik még!
Rossz belegondolni 1 hányós,hasmenéses vírusba.....kiszáradásveszély stb....De azért szerintem mindenképp menjetek el....csak kint pancsizzon egy kis felfújható bébimedencében :)
Vendég
 


Taaaadaaammmm....Produkcióóóóóó:)

Kép 3szög :)
Vendég
 


Nem semmi a kiscsaj! :D :D :D
Vendég
 


Sziasztok!

Újra itthon, megjöttünk.... Először is nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket :lol:

Balcsi nagyon űber jó volt :lol: Patrik imádta!!!!! Nagyon jól érezte magát. Szombaton kicsit fújt a szél, de legalább nem voltak sokan a srtandon. Eleinte ugyan nehezen aludt el, sok volt a nyüzsi, a nézni, hallgatni való stb..., de aztán miután elaludt, 2-2,5 óra szundi után kelt csak fel...
Vasárnap nagyon meleg volt, de végig az árnyékban voltunk. Vittünk kiscsónakot, tettünk bele vizet és abban viháncolt a Törpe! Rettenetesen élvezte. Sikongatott, rugdalózott, vigyorgott :lol: :lol: :lol: a környéken mindenki őt nézte. Senki nem tudott elmenni mellette úgy, hogy ne nevetett volna rá :lol:
Én is a bevállalós anyukák közé tartozom, de a Balcsiba nem vittük be, szerintem még nem szabad! Ugyan jó minőségű a víz, de ők még olyan picik, simán bekaphatnak valami bacit ha benyelik a vizet.
Csak egy kicsit vittük be a tóba csónakostul, de hamar áthült (mármint a csónak) és nem akartam, hogy felfázzon, így hamar kihoztuk.

Szóval nagyon élveztük a kis nyaralás, és már most szeretnénk visszamenni.

Etetőszéket mi is vettünk már korábban, PegPerego! Nagyon jó, a Babyoutletben le volt árazva, így megérte megvenni, kölönben nagyon drága. Patrik imádja :lol:

Niki: Réka baba nagyon ügyes!!!! És tündéri kiscsaj! Imádnivaló! :lol:

Kingii: Utólag is nagyon BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNUNK FLÓRÁCSKÁNAK!!! :lol: :lol: :lol:

Zárásként pár kép:

Kép Kép

Kép Kép

Etetőszék:
Kép

Kép
zuzmara08
 
 


Zuzmara, de jók a képek.....látszik hogy tök jól érezte magát Patrik!!! :) Éééééés egyáltalán nem sovány...tök jó húsiban van :!: :D Nagyon édi mind1ik kép nagyon jóóóóó!!!
Tényleg már akartam kérdezni amióta kijött a foga azóta eszik rendesen?
Nálunk megint nyugi van fogzás ügyben.....amióta van a lánc....de ez komoly ááámmmm....bár apjuk nem hisz benne és csak pénzkidobásnak tartja....na de engem ez nem hat meg :D
Mondjuk én éjszakára leveszem mert ...apuci nem engedi....fél hogy rácsavarodik és megfolytja így szent a béke.....lánc ügyben :D
Bár néha napközben is nehéz....mert hát persze hogy az én kicsi lányom simán felfedezi ha a nyakában van valami és elkezdi ráncigálniiiii.....áááá....De hát ez Réka baba :D
Vendég
 


HUNCINAK:

Kép
Vendég
 


Mi ez a nagy pangás csajok? Tényleg kihalunk?
Cicc,Nyafi,Hunci,Anna,Kia,Zsuzsi,Betty?
Vendég
 


Sziasztok!

Vasárnap este jöttünk haza.
Az út egy kicsit érdekesre sikeredett.
20 óra után, Bp-től még kb 100 km-re tisztába kellett tenni Manót :lol:
Szegénykém feküdt egy asztalon az autópálya egyik pihenőjében... (de a lényeg, hogy 5 nap után sikerült neki egyedül..)

Jó volt egy kicsit otthon lenni.

Megnéztünk néhány házikót Nyíregyházán, de nem nagyon tetszettek - könnyűszerkezetesre vágyom - legalább megválaszthatom a kinézetét , a méretét, a felszereltségét...stb.

Apa 2 nap is bement a munkahelyváltás miatt. Sajna most nincs hely (minden üres helyen határőrök vannak :evil: :( ) , de azt mondták, hogy adja be az áthelyezési kérelmét, mert júliusban lesz állománytábla módosítás... "akkor rakják rendbe a létszámot".
Csak ez így elég ..., mert nem tudjuk, hogy mikor engedik el, mi legyen pl. a lakáseladással.... :?
...de majd lesz valahogy...

Levi is nagyon élvezte az utat, a vidéki levegőt.. mindent. :P
Jókat aludt.
Már rengeteget "beszélget", tegnap sikerült a 4kézlábra állás :lol:
Vasárnap 8930 gramm volt - már (szerencsére) lassabban hízik :P

Ahogy átnéztem minden gyerek szépen nő, fejlődik és egyre szebb...
Később visszaolvasok...
Még Brassóit kell csinálnom.. Apa 18 után jön.

Néhány kép:
Tölcsér:
Kép
Meggy:
Kép
Élvezi, hogy ül:
Kép
Játszik:
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?