Sziasztok!
Jaj de rövid volt ez a pár nap!!! A víz sajna nem tudott nagyon felmelegedni, de azért szupi volt.
Balcsira nem igazán jutottunk le pedig Keszthelyen voltunk
Bessy: örülök a jó UH eredményeknek
Nagyon szuper a kép a babódról
Alexa: Előre is köszönöm bár jobban szeretnénk ha az egészet egy brigád csinálná.
Ami pedig az ügyes Martinkát illeti, szerintem ne gondolj a legrosszabbra. Igen előfordulhat hogy lepottyan, de én azt tapasztaltam hogy azért tudnak ám esni ezek a gyerkőcök. Kitámasztanak amit tudnak fejet védik ahogy tudják, szóval ügyesek. Bár az én Barnim ha valamit úgy érez nem tud megcsinálni – mondjuk nem vakmerő legényke – szól.
Tény azért hogy jobb félni mint megijedni
Bili. majd írd meg hogy hogy fogadta
Jópofa dolog. Ha olyan a padlótok, akkor akár le is veheted róla a pelust, hogy érezze valami most nem stimmel, meg a melegben szellőzik is a kukija
Az tény hogy erőltetni nem kell hisz még fiatalka. Barnus 08.19-ei és mi is 18 hónapos korában kezdtük el és nyár végére 90 %-ban szobatiszta volt.
Pelus nappal nem volt rajta bár nekünk laminált padlónk van, arról simán feltöröltem ha kellett. Nagyon szupi időszak volt
Nati: Köszi a gratulát, igyekeztünk hogy nunis legyen. Örülök hogy Manócskád meggondolta magát, remélem 9 napig minimum még kitart
Pihenj amennyit csak tudsz!!!
A szoba egyszerűen csúcs szuper! nagyon szép lett
Gabi: Mitől ilyen volt ilyen makacs ez a láz szegénykénél? Aztán olvasom hogy még a kiütés is…
Remélem most már jól van a kis drága! Gratula a fogacskához!
A képek csúcsak. Már önállóan igyekszik enni?
Ani: Gratulálok a sikeres vizsgádhoz!!!
Olvasom milyen jól elvagytok otthon. Én nem voltam ilyen kiegyensúlyozott anyuka, szóval csodállak érte. tanítani kellene.
Enikő: Nagyon megijedhettél (vérzéskor). Örülök hogy minden rendben van a babóval.
Megy a nagy drukk, július 1-jére pedig egy nagy kalappal
Roni: Azt sajna nem tudom, UH-t nekem a Bácskai doki csinálja. Blaskó doki nem igazán.
Ne aggódj! Én sem tudtam elképzelni hogy végig tudom csinálni de meglett. Jobban is ha nem képzeltem volna azt hogy nekem ez nem megy. Mondogasd magadban hogy márpedig szépen, simán és gyorsan fogsz szülni.
Igen, tényleg egyértelmű Kiscsillagod férfiassága. Golyócskák már szépen le is szálltak
Kriszti: Jól kifárasztottátok Martinkát! Szegényke hogy kidőlt az etetőszékben…
A képek szuperek. Az a pusziszkodós az csúcs
Judy: Szupi hogy mégis lesz nyaralás. Nagyon kell ám. Barbika gyönyörű hölgyike, nagyon édi.
Tand: Kérném akkor a számokat. Szerintem mindenre. A csöveket át kell vezetni, ajtót „befalazni”, álpadlót csinálni stb.
Grétike remélem már jól van!
Ildi: Szuperek a képek és a pocid is
Nekem is dagad a bokám már most. Inni inni inni, ebbe a melegben pedig nem is kell ezen csodálkozni.
Hol az a plusz? Pocid az van. Szép és hol vannak a plusz kilók?
Andesz: Tudok valamiben segíteni? Szólj csak bátran én csak 2-ig dolgozom és még nincs nagy pocim sem! Komolyan!
Irigylem a medencét! nagyon szuper! Kertes házat akarok!!!
Sokat nőtt Bencus. Nagyon édi
Nibcsike: Mizújs? Otthon hagytam ma a telefonomat így csak 2 fele tudok valami ha van valami.
Lányok: Olvasom hogy milyen apukák vannak.. Az én párom ne igazán óhajt beszélgetni másodszülött gyermekével...