Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönöm a pocidícséretet. Szépen növekedünk, az tény.

Alíz! engem szerintem érdekel az úszás. Minden héten kellene menni, vagy nem folytatásos?

Ani! Hát tündéri a kis Roni. az a kis tappancsos kép, elolvadok tőle.

Chrissy! Martinka is édes lehetett, ahogy élvezte a vizet. Ha melegebb lesz, akkor fürcsizhet is majd?

Gabi! Várjuk a képeket Noelről. Gratulálok a kis fogacskához. Milyen pici dolog, de hogy lehet neki örülni!

Andesz! Bencus is aranyos, nagyon szupi az új babakocsija. Jól álll neki!

Nati! Bizony, tessék vigyázni ebben a melegben. kisBence meg ne akarjon ebben a melegben kibújni. Ha jól hallottam, front se lesz a héten. :)

Hú lányok, hogy megy az idő. Már a 30.hétben vagyunk.
Ma megyünk 4Dre, nagyon aggódok, hogy minden okés legyen, és a mi kis Bence babánk is szépen fejlődjön, meg hogy forduljon be(ha eddig nem tette). Majd gondoljatok rám ma 18:20tól.
Nekem amúgy mióta ez a nagy meleg van sokkal többet mocorog a pociban. Persze ezt nem bánom.

A nemalvós babákra gondolok sokat, hogy könnyebben viseljék a meleg éjszakákat.
n.k.ildi
 
 


Ani! Köszi, hogy lecserélted a képet, jót választottál.

Tand! De örülök, hogy jelentkeztél. Eléggé kikészíti ez a hőség a babákat.

Ildi! Szerintem fürödhet később, de majd rákérdezek. Épp ma beszéltük apával, hogy elviszem ide a strandra pancsizni délután. Pont 10 heted van vissza, ha Bence babátok is úgy akarja. Gondolunk rátok 18.20-tól, de ne izgulj, minden rendben lesz.
Vendég
 


Hú Ani!
Köszike! :wink: Ha majd nem érsz rá csak írj és frissítem a táblit.

Ildi
Örülök,hogy azért jól sikerült a nyaralás!Nagyon szép helyen voltatok!
Nagyon jól nézel ki,csini kismami vagy :wink: !A pocid meg egyszerűen hatalmas :o ,nem semmi mekkora!
A vizesedésre én se tudok sok okosat mondani.Sok folyadék és polcod fel a lábidat ne ülj és ne állj sokáig egy helyben!

Bessy
Csodálatos a kis pocilakód :D :D :D .Nagyon jó lehetett látni,ahogy mocorog-apa is bent volt?És milyen fantasztikus ez a kép-mindene gyönyörűen látszik!Előszőr azt hittem a lába közt kukit látok :wink: ,de biztos írtad volna,ha úgy lenne.Pocid gömbölyödik már?

Drága Tesókám
Nagyon édes Bencus a képeken (is)!Nagyon hasonlít rád :wink: !
Imádni való pofija van!
A háztartáshoz pedig kitartás!Majd csak jobb lesz :wink: !

Ani
Hmmm....jól hangzik ez a bográcsozás!Örülök,hogy jól éreztétek magatokat!Nagyon aranyos Roni baba.Édes ahogy szunyókál.És a tappancs kép is nagyon jó!
Vikike meg csúcs formában van ahogy látom!Levi is nagyon cuki!
Már nagyon kiváncsi vagyok azokra a hírekre.Van egy tippem:talán már tudják a nemét a babónak,talán már azt tudják,hogy kislány... :D Csak ezért lehet ez a titokzatosság.Gyere Vikike minélelőbb!!!Kiváncsi vagyok nagyon!

Nati
Szorítok,hogy Bence még maradjon egy hetet!Ne aggódj nem lesz semmi gond! :wink: Légyszi tegyél egy poci fotót-így a vége felé :wink: !

Chrissy
Nagyon édesek a gyerkőcök!Martinon nagyon látszik,hogy élvezte a csónakázást!Tündéri kisfickó!Amúgy Balcsi se volt olyan nagyon meleg,ezért vaciláltam én is,hogy bemerjem-e vinni Noelt,de ilyenkor már nagyon jó a kicsik hőszabályozása,és látszott rajta,hogy egyáltalán nem fázott-nagyon-nagyon élvezte.
Sajnálom,hogy nyűgös volt az éjszakátok.Lehet a fogacskája dolgozik,de lehet,hogy ettől a melegtől volt.Ne irigykedj a fogacska miatt,nektek is hamarosan kibújik :wink: Én este amikor felsírt akkor bekentem neki Dentinoxal-az volt,hogy segített és visszaaludt-esetleg próbáld ki.
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Minden baba nagyon édes a képeken! :D
Olyan jó nézegetni! :D

Nálunk is nagyon meleg van,Martinkánál 29 fok,csak pelusban szaladgál.Így jól viseli a meleget,az éjszakákat végigalussza.(csak el ne kiabáljam!)
Reggel már játszótereztünk egyet,mert olyankor még árnyékban van az egész,és lengedezett a szél is.Aztán este 6-ig nem megyünk sehova.Mondták,hogy ma nagyon erős a sugárzás,vigyázzatok magatokra! :wink:

A héten megpróbálom ráültetni a bilire Martinkát.Kíváncsi vagyok,mit szól hozzá!Mostmár ismerkedhet vele. :)

Nati!Vigyázz magadra,pihizz ezerrel!Drukkolok,hogy Bence még ne bújjon ki!!!

Ildi!Gondolok rátok este! :wink:
Vendég
 


Gabi!Gratulálok a fogacskához,örülök,hogy jól van Noel! :D

Bessy!Annnnnyira édes kis pocaklakótok van!Ahogy nyújtózkodik,hát zabálnivaló!! :D :D
Vendég
 


Íme pár fotó:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Bocsi,hogy ilyen sok lett :oops: ,de nem tudtam választani.
Vendég
 


Ja lányok!

Ma olvastam a védőben egy hirdetést.Pelenkázós kombi rácsos kiságyat hirdetett 5000 Ft-ért,itt Bodajkon.Ha valakit érdekel akkor megnézem a telcsiszámot,és megírom.Mi is itt vettük és ennyiért,egy kicsit kipofoztuk,és szerintem tök jó lett. :wink:
Vendég
 


Gabi! Nagyon de nagyon cukik a képek Noelről. Imádni és zabálnivaló... Szoktam neki kenni az anesthetica-val is, meg dentinox-al is, meg van itthon homeos bogyesz is, de eddig semmi sem használt. Nektek volt vmi előjele, mielőtt kibújt? Tudom, hogy minden gyerek más, csak kiváncsi vagyok.
Vendég
 


Gabi
Jók a képek! Szerintem ha nem esett volna jól Noelnek a pancsi, akkor biztos jelezte volna!

Mindjárt visszajövök, csak Gréti ébredezik!

Kép
tand
 
 


Tand! Utólag boldog hófordulót Grétinek!!!
Vendég
 


Köszi Chrissyy
Hát már egy jó ideje készülődöttez a fogacska.Jó kemény volt az ínye,és pici fehér csíkot lehetett látni rajta előszőr nem is annyira.Nem nyálzott a szokásosnál jobban .És csak annyira rágta a játékait,amennyire máskor is.Mondjuk a pelenka csücskét azt rágta.Néha élesen felsírt,ollyanyira,hogy még a könnyei is kijöttek,látszólag minden ok nélkül,aztán ahogy jött úgy ment ez a sírás-egyik pillanatról a másikra.Sokszor volt,hogy nem tudott elaludni csak nyüglődött,sírdogált,na akkor bekentem neki és egy pillanat alatt már aludt is.Akkor biztos voltam,hogy a fogacskája miatt nyűgösködött.Most,hogy már áttörte az ínyét,most azt csinálja,ha hozzáér a karom neki nyomja a száját és rázza a fejét.Előtte álandóan a nyelvét öltögette és úgy csinált,mintha rágna vmit.Nyűgösen aludt,de ez mástól is lehetett.Azóta is nyügizik,de már látszik a melette levő fogacskája is.Kb ennyi.
Vendég
 


Tand
Gréti jobban van?Írtad a múltkor,hogy egy picit taknyi.

Most megyünk itthonról,majd estefelé még lehet benézek.

Puszi
Vendég
 


Köszi Gabi! Martin is állandóan rág vmit, mindet a szájába vesz. Meg ő is rázza a fejét, ha bekap vmit, mintha dörzsölné az ínyét vele, de fehéret még nem látok neki. Ráadásul neki felül duzzadt az ínye, alul egyáltalán nem, a védőnő nézte meg. Én nekem nem használ, ha bekenem neki, mert ugyanúgy sír tovább. Na sebaj, majd lesz vhogy. Ma egész jól elvan, alig sírt-kopp-kopp. Most is elaludt játszás közben itt mellettem a szőnyegen.
Vendég
 


Chrissyy
Majd csak kibújik az a fogacska!

Gabi
Köszi, már talán nem annyira vészes a náthája, de nyomatom neki a mellkasbedörzsölőt, meg csepegtetek rendszeresen a nózijába. Két napig adtam neki kalcimuscot, amit a doki mondott, de már azt nem kap.
Nektek gratula a fogacskához!

Kép
tand
 
 


Na újra itt volnék. :)
Jót aludt az egész család délután. Roni ma sokat van fent. Mondjátok már meg hogyan változik az alvási igényük a piciknek? Vagy ez csak a melegtől van? Jah és ha tudtok valami olyan webcímet vagy könyvet ahol követni lehet a babók fejlődésével kapcsolatos dolgokat akkor lécci írjátok meg. Gondolok itt pl. arra hogy mennyit kell egyen, mit kel csinálnia 1 hónaposan, stb. Köszi előre is!

Tand, szia. Hu nagyon meleg lehet a tetőtérben. Anycáméknál a mi szobánk is ott van, hát ott van vagy 35 fok ilyenkor. Örülök hogy Gréti már jobban van.

Ildi, már túl is vagytok talán a 4D-n, remélem hamar jössz az infókkal, képekkel.

Gabi, jó is volt a bográcsozás :) Vikike jönni fog majd, de sztem majd csak 30-a után mert akkor mennek dokihoz. Gratula az első fogacskához! Tök jók a képek.

Alexa, van valami taktikád a bilire ültetéshez?

madiani
 
 


Sziasztok!

Köszi a dícséreteket mindenkinek! :D

Andesz
Nagyon jók a képek, helyesek a fiúk! Bence is fürdött a nagy medencében? Klassz az új járgány is. :D

Gabi
Nagyon ari Noel. Tetszik ahogy összekente magát. :lol: Örülök, hogy rendbe jött. Biztos nagyon élvezte a vizet. Gratulálok a fogacskához.
Bent volt apa is a dokinál, nagyon élvezte a mozit. :lol: Hát, RL tippelni tudott csak, 65 %-ra mondta, hogy fiú :lol: Majd a következő UH-on szerintem már kiderül biztosra. (remélem :roll: )
A hasamon már látszik, hogy márs alakja van, mint eddig

Chrissy
Aranyosak a gyerekek, bizti jókat játszottak együtt. A csónakázós képeken látszik Martinka arcán, hogy mennyire tetszik neki a víz. Szerintem majd a fürdést is élvezni fogja :D

Nati
Sokat gondolok rátok. Pihizz sokat! :wink:
Siófokra csak lementünk egy kis fürdőzésre. Persze én csak combig mentem be a vízbe, de azért így is jólesett. Szerintetek szabadna fürdeni?

Ani
Jók a bográcsozós képek. Roni, Levi nagyon aranyos és Vikike is jól néz ki. Olyan vékony, nem is látszik a pocija :D Én is nagyon kíváncsi vagyok a hírekre! :wink: :D

Ildi
Mi volt A 4D-n? Kérünk képet! :D
bessy76
 
 


Ani!

Aszerint próbálom majd a biliztetést,amit a védőnő javasolt,hogy mindíg pelenkázáskor ültessem rá.Kicsit üldögéljen,ha épp pisil,annak örülünk,ha nem,hát nem.Túlzottan örömködni nem kell,meg jutalmazni sem,hiszen ez egy természetes dolog.Sok anyuka azzal szúrja el állítólag,hogy amikor nyom a gyerek,vagyis kakil,akkor gyorsan kapkodva levetkőzteti,és ráülteti.Ettől a kisgyerek megijed,és visszatartja,így lesz majd később szorulásos típus.
A lényeg,hogy nem szabad erőltetni a dolgot,ha idegenkedik még,akkor szüneteltetni kell.Idén még biztos,hogy nem lesz szobatiszta,csak részben.Van aki egyből a WC szűkítőt használja.

Hát,ez a taktikám,aztán meglátjuk,hogy alakulnak a dolgok. :roll:

Jóccakát mindenkinek!!
Vendég
 


Nati! Milyen napod volt? Hogy vagy/tok? Pihizz jó sokat és szorítunk Bencusodnak, hogy még maradjon bent egy kicsit anya kényelmes pocakjában.

Ildi! Milyen volt a 4D? Várunk a képekkel, infókkal.
Vendég
 


Jóóóó regggelt!

Bessy, képzeld azt nem is írtam hogy Vikike pincuri babáját már én is éreztem, olyan jó volt nosztalgiázni. Na de majd ha hullámzik a hasa. :)

Alexa, ez nagyon okosan hangzik. Remélem nem felejtem el mire szükségünk lesz rá. El se tudtam képzelni hogy hogyan kell ezt csinálni. Köszi hogy leírtad.

Ildi, várjuk a híreket.

Vicuska? Kriszta? Melus? Ágica? Alíz? Kata? (kit hagytam ki?) Hol vagytok csajok?
Szilviről tud valaki valamit?

madiani
 
 


Ani! Szilvi jól van, Levi- Titababa szopik rendesen, szépen gömbölyödik. Sokszor puszil mindenkit. Júliusban költöznek, ott már lesz net.
Vendég
 


Chrissy, köszi az infot. Remélem gyorsan tud majd jönni Szilvi, úgy hiányzik.
Na megyek felkeltem a házat, mosok kicsit. Aztán 9-kor hozzák az ebédet és utána megyünk sétálni (a DM-be meg gyógyitárba), már ha kisfiam felkel addig.

madiani
 
 


Nati! Mi van veled/veletek? Milyen volt az éjszaka? Adj életjelet magatokról.

Nibcsike! És veled mi újság? Vasárnap óta nem jelentkeztél, mi volt tegnap nst-n?

Ani! Én tegnap mostam 3 adagot, lesz mit vasalnom. Nekem is nagyon hiányzik Szilvi, olyan jókat írogatott.
Vendég
 


Sziasztok!

4D: Hát... nagyon szégyenlős volt a mi kicsi fiúnk. Befordult háttal, mindkét kezét a feje elé tette, így a doki semmit nem látott. Felajánlotta, hogy menjünk el sétálni még van egy pár, őket megnézi, aztán jöjjünk vissza, hátha megfordul.
Énekelgettem neki, beszélt hozzá apácska, így a drágánk félig megfordult. De a kezét nem volt hajlandó elvenni. A nóziját fogta. Aztán egyszer talán 1 másodpercre levette a kezét, így féloldalas képet tudok majd mutatni. De ez sem teljesen éles.
Egyébként a mi Bencénk nincs lemaradva a fejlődésben. Tegnap voltam 30+0 és az UH szerint 31+3 nak felel meg. És a lényeg, a becsült súlya 1903gramm. Szerintem ez nagyon sok. És az UH szerint a szülés időpontja: 2008.08.22. Tehát jóval előbbre tette. Vagy egy hatalmas babánk lesz. :)

Viszont van egy nem jó is: Még mindig nem fordult be. Ekkora súllyal nem tudom hogy fogja csinálni, de bízom benne, hogy tudja Bence baba, mi a dolga


Chrissy! Jó vasalást!!

Nati! Hogy vagy?

Alexa! Hogy megy a biliztetés?

Ani! Roni hogy bírja a meleget?

Tand! Gréti már teljesen jól van?

Bessy! Nagyon buta vagyok, de nem is írtam, mennyira tetszik a picurotok. Aki szerintem kislány lesz. Már régebben is ez volt a benyomásom, de most is az. Szép hosszú combú kislány lesz.
n.k.ildi
 
 


Képet majd csak du. tudok feltenni ha megjön apácska, mert az ő gépén van.
n.k.ildi
 
 


Egy szavunk se lehet. Küldött Nekem apácska képet e-mailben.

Íme a kis szégyenlős Bencénk, aki mellesleg egészen nagy.

Kép Kép Kép
n.k.ildi
 
 


Az első kép még a séta előtti. Már most milyen kis izmos....
Kislányt váró anyukák! Ez biztos teccik majd a lányaitoknak. Ez az izmosság!! :lol:
n.k.ildi
 
 


A 3. képen azért megnyugtatott, hogy nincs odanőve a nózijához a kis keze. :lol: :D

Na eldugulok.
n.k.ildi
 
 


Sziasztok!

Jaj de rövid volt ez a pár nap!!! A víz sajna nem tudott nagyon felmelegedni, de azért szupi volt.
Balcsira nem igazán jutottunk le pedig Keszthelyen voltunk :)

Bessy: örülök a jó UH eredményeknek :) Nagyon szuper a kép a babódról :)

Alexa: Előre is köszönöm bár jobban szeretnénk ha az egészet egy brigád csinálná.
Ami pedig az ügyes Martinkát illeti, szerintem ne gondolj a legrosszabbra. Igen előfordulhat hogy lepottyan, de én azt tapasztaltam hogy azért tudnak ám esni ezek a gyerkőcök. Kitámasztanak amit tudnak fejet védik ahogy tudják, szóval ügyesek. Bár az én Barnim ha valamit úgy érez nem tud megcsinálni – mondjuk nem vakmerő legényke – szól.
Tény azért hogy jobb félni mint megijedni :) Bili. majd írd meg hogy hogy fogadta :) Jópofa dolog. Ha olyan a padlótok, akkor akár le is veheted róla a pelust, hogy érezze valami most nem stimmel, meg a melegben szellőzik is a kukija :)
Az tény hogy erőltetni nem kell hisz még fiatalka. Barnus 08.19-ei és mi is 18 hónapos korában kezdtük el és nyár végére 90 %-ban szobatiszta volt.
Pelus nappal nem volt rajta bár nekünk laminált padlónk van, arról simán feltöröltem ha kellett. Nagyon szupi időszak volt :)

Nati: Köszi a gratulát, igyekeztünk hogy nunis legyen. Örülök hogy Manócskád meggondolta magát, remélem 9 napig minimum még kitart :)
Pihenj amennyit csak tudsz!!!
A szoba egyszerűen csúcs szuper! nagyon szép lett

Gabi: Mitől ilyen volt ilyen makacs ez a láz szegénykénél? Aztán olvasom hogy még a kiütés is…
Remélem most már jól van a kis drága! Gratula a fogacskához! :)
A képek csúcsak. Már önállóan igyekszik enni?

Ani: Gratulálok a sikeres vizsgádhoz!!! :) Olvasom milyen jól elvagytok otthon. Én nem voltam ilyen kiegyensúlyozott anyuka, szóval csodállak érte. tanítani kellene.

Enikő: Nagyon megijedhettél (vérzéskor). Örülök hogy minden rendben van a babóval.
Megy a nagy drukk, július 1-jére pedig egy nagy kalappal :)

Roni: Azt sajna nem tudom, UH-t nekem a Bácskai doki csinálja. Blaskó doki nem igazán.
Ne aggódj! Én sem tudtam elképzelni hogy végig tudom csinálni de meglett. Jobban is ha nem képzeltem volna azt hogy nekem ez nem megy. Mondogasd magadban hogy márpedig szépen, simán és gyorsan fogsz szülni.
:) Igen, tényleg egyértelmű Kiscsillagod férfiassága. Golyócskák már szépen le is szálltak

Kriszti: Jól kifárasztottátok Martinkát! Szegényke hogy kidőlt az etetőszékben… :)
A képek szuperek. Az a pusziszkodós az csúcs :)

Judy: Szupi hogy mégis lesz nyaralás. Nagyon kell ám. Barbika gyönyörű hölgyike, nagyon édi. :)

Tand: Kérném akkor a számokat. Szerintem mindenre. A csöveket át kell vezetni, ajtót „befalazni”, álpadlót csinálni stb.
Grétike remélem már jól van!

Ildi: Szuperek a képek és a pocid is :) Nekem is dagad a bokám már most. Inni inni inni, ebbe a melegben pedig nem is kell ezen csodálkozni.
Hol az a plusz? Pocid az van. Szép és hol vannak a plusz kilók?

Andesz: Tudok valamiben segíteni? Szólj csak bátran én csak 2-ig dolgozom és még nincs nagy pocim sem! Komolyan!
Irigylem a medencét! nagyon szuper! Kertes házat akarok!!! :) Sokat nőtt Bencus. Nagyon édi :)

Nibcsike: Mizújs? Otthon hagytam ma a telefonomat így csak 2 fele tudok valami ha van valami.

Lányok: Olvasom hogy milyen apukák vannak.. Az én párom ne igazán óhajt beszélgetni másodszülött gyermekével...

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Hahó!

Ildi
Jól sikerültek a 4D-s képek! Meg van a topic másik óriásbaby-je? Gréti után akkor a Bencus lesz, aki mindjárt három hónapos méretekkel fog rendelkezni? Nem baj ám, sokkal könnyebb lesz vele bánni! Befordulni, meg még befordulhat!

Nati
Hol vagy? Bence még nem szeretne kibújni, ugye?

Bessy
Nagyon tuti képet csináltak a pocaklakódról! Már most szépen látszik!

Nibcsike?????????

Krixta
Mi van veled? Már kezdek aggódni! Jelentkezz!!

Képzeljétek, ma volt az első olyan éjszaka, hogy Gréti a saját szobájában a kiságyban aludt. Nem volt semmi gond, sőtt sokszor magamtól ébredtem meg és mentem át megnézni. A hétvégén vissza is vitetem anyósomékkal a bölcsőt!

Kép
tand
 
 


Ildi: Mégcsak most látom hogy vannak képek is :) Gönyörű babuci. Ki csinálta a 4D-t?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok! :)

Még mindig 2in1-ben vagyok!Tegnap az Nst-n minden rendben volt de egyszerűen hihetetlen tömeg volt.Nyolcra mentem és már 22-en voltak elöttem két és fél órát kellett várnom.És még doki se volt, mert mütőben volt, helyettesítés meg nem igazán :evil: Semmi levegö+hőség! :evil: Még jó hogy az én dokim bent volt és megkeresstem!Jól kidühödtem magam most! :roll:
Pénteken megyek Nst-re, meg megnézik a magzatvizet!A magzatvizet hogy nézik meg az milyen vizsgálat?Fájdalmas? :roll:
Nagyon meleg van, nehezen viselem! :) Éjjel is nehezen alszom!
Na nem panaszkodom már többet! :)

Nati!
Milyen volt az Nst?Minden rendben?

Andesz!Gagi!
Nagyon aranyosak a fiúk!Szépen nőnek!

Tand!
Örülök hogy jobban van Grétibaba!Biztos furcsa volt, hogy nem melletted alszik!

Bessy!
Pocak képet nem raksz fel?

Ildi!
Nagyon aranyos kisBence!Igazi kislegény!

Tündike!
Jól telt a nyaralás?Barnika hogy viselte?És te?

Kép
Kép
nibcsike
 
 


Sziasztok Lányok,

Ne haragudjatok, hogy nem reagálok senkinek.

Padlón vagyok teljesen. :oops: Tegnap délutáni tesztem halvány pozitív lett. Nagyon halvány a 2. csík, de ott van. Reggel megismétlem korai pisiből.
Nem tudom mi lesz. :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Nibcsike: Mondtam hogy megvár engem a babuci :) Sajnálom a tortúrát, énmajd Bácskaihoz megyek igaz pénzért de ilyen nem lesz az tuti.

Judy: Előző terhességet is kimutathatja a teszt. Negatív teszthez kell drukkolni igaz? És vannak valami jelek?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Tündike,

Beszéltem ma a szülésznőmmel arról, hogy lehet-e az előző terhesség, de azt mondta nem, mert a HCG szint szülés után nagyon gyorsan visszaáll a min szintre . Max 3 hét alatt.

Igen van tünet, pont ezért csináltam meg tegnap délután. Már vasárnap este is felfordult a gyomrom, azt hittem a nap, mert pecázni voltunk egész nap. De aztán hétfő egész délelőtt büfiztem és émelyegtem. Elszaladtam tesztért , a többit tudod. Ma délelőtt is folyamatosan büfizek és émelygek.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy: Akkor nem csodálom hogy magad alatt vagy, de bízzunk abban hogy talán téves riasztás.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok!

Ildi, Tündi, Tand
Köszi a dícséreteket! :D

Ildi
Tündéri pofija van a kisfiadnak és olyan ari a kis nózija! :wink: :D
Kíváncsi vagyok, hogy mikor születik, hogy ilyen szép nagy már :D

Hát, most már nagyon kíváncsi vagyok a babám nemére, a család inkább fiúra tippel, de szerintem azért amit már írtam, hogy nő uralom van :lol: Még jó, hogy mindkét nevünk van már :D

Tündi
Örülök, hogy jó volt a Balcsin, ki tudtatok kicsit kapcsolódni. :D

Nibcsike
Hihetetlen, hogy mindig ilyen sokan vannak ott az ambulancián :evil: :evil: mondjuk a hely is kicsi. Én a 12 hetes UH-on alig bírtam kivárni a sort, gondolom nagy pocival milyen nehéz lehet :evil: Kitartás, már nincs sok vissza :wink: :wink:
Pocak képet még nem rakok fel, mert most még inkább a hájam látszik, de szerintem pár hét, és teszek :D

Ani
Roninak boldog hétfordulót :lol: Hogy megy az idő....
Képzeld, éjjel veled és Ronival álmodtam, hogy találkoztunk, meg mentünk is valahová és én állandóan puszilgattam Roni tündéri pofiját. :lol: :lol: :lol:
bessy76
 
 


Judy
Sajnálom a tesztet. Remélem holnap első pisiből negatív lesz és csak a melegtől émelyegsz. Nagyon szorítok. :wink: :wink:
bessy76
 
 


Húúú,Judy!
Nem is tudom mit mondjak! :roll:
Hát nem irigyellek az biztos! :?
Tündike!
Szijja!
Képeket dobhatnál,még Tőled nem is láttunk pocakfotót! :D
Chrissy!
Jó vasalást! :D
Tand!
Grétinek gratula a különalváshoz! :D
Tesó!
Tündéri Noncsi a képeken,millió pusza Neki! :D
Jaj,képzeljétek tegnap este fürcsiztünk a nagy medencébe,és Bencusnak nagyon tetszett!
Majd rakok képeket,ha lesz egy kis időm!
Ja,és már pár hete fogyózom,és már 5 kg lement! :D
Tök örülök neki! :D

KépKép
KépKép
andesz78
 
 


Judy!
Sajnálom a tesztet!Remélem csak téves! :shock:

Kép
Kép
nibcsike
 
 


Andesz!
Az jó -5kg!!! :D Gratulálok!Kitartást kivánok! :P

Gabi!
Neked hogy megy a torna?Hol tartasz? :)

Tündike!
Tényleg, pocakfotó? :wink:

Kép
Kép
nibcsike
 
 


Sziasztok!

Judy!Reméljük,hogy holnap nem lesz ott a csík!

Tündi!Nálunk is lamináltpadló van,úgyhogy le tudom vetkőztetni kisgatyára Martinkát! :D
Írtam neked privit! :wink:
Örülök,hogy jól éreztétek magatokat!

Nibcsike!Pont ma gondoltam rád,hogy csak nem szűlsz,hogy nem jelentkeztél?De látom,hogy nem!Hú,az NST-re rossz lehetett várakozni,nagyon szűk és meleg ott a folyosó! :evil:

Andesz!Ügyes,és kitartó vagy,hogy fogyizol,és látod,meg is van az eredménye!Gratula! :D

Ildi!Tüneményes Bencétek,nagyon helyes pofija van,kis pisze orra!Látjátok,hogy kire hasonlít?Mert mi egyből mondtuk amikor megláttuk így Martinkát,hogy tiszta apukája! :D

Nati????

Krixta????

Tand!Gratulálok Grétinek,az első különalváshoz!1-2 éjszaka,aztán te is nyugodtabban alszol. :wink:
Vendég
 


Andesz: Gratulálok az 5 kg mínuszhoz! Ügyi vagy :) Komoly eredmény :)

Alexa: Lesem a privit :)

Nyaralásról tudok most néháns pancsis képet küldeni, hájas pocakfotót majd csinálok ma délután ha sikerül...

Kép Pocakfotó ? :) Kép Ez még nem hideg? Kép Étterem Kép Pancsi

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok

Villámgyors leszek :wink:

Tündike
jók a képek

Judy
Drukkolok,hogy mégse legyen babó :wink:

Nibcsike
Sajna torna most nincs.Ahogy Noel beteg lett,se erőm,se időm nem volt hozzá,azóta meg még nem álltunk vissza a régi kerékvágásba.De remélem minél előbb sikerül.

Nemsokára megyünk le a nagy bodajki tóhoz.Isteni a vize,Noel is élvezi :D :wink:

Puszi
Többieknek bocs,hogy nem írtam,majd bepótolom :wink:

Köszi a kép dicsiket!
Vendég
 


A kért pocak fotók:
Kép
Kép

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Tündi!
Szépen gömbölyödsz már Te is! :D
Jók a nyaralós képek is! :D

KépKép
KépKép
andesz78
 
 


Andesz: De még hog gömbölyödök!:) Talán kissé túlsgsan is de már nem érdekel... Majd ha itt az ideje foglalkozom vele :)
Hogy viselitek a meleget?
Én nagyon szenvedek

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Krisztáról tud valaki valamit?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


sziasztok,
velünk minden rendben csak itt van anyukám, így szigorú fekvés van. Holna jövök!
Vendég
 


Sziasztok!

Ildi! Gratulálok a 4D-hez és Bencéhez is. Nagyon kis gyönyörű babó! Jók lettek a képek!

Bessy! Neked is gratulálok a jó uh eredményekhez. Vigyázz a kis pocaklakódra!

Nati! Örülök, hogy jelentkeztél, pihenj nagyon sokat. Várom a holnapi jelentkezésedet.

Tündike! Ejha, de szépen gömbölyödsz! Szép pocid van és a többi kép is jó.

Judy! Szorítok, hogy ne legyen babó! Tudom, hogy te szeretnéd! :wink:

Nibcsike! Örülök, hogy jelentkeztél, már majdnem rádcsöriztem, hogy egyben vagy-e még. Sajnálom, hogy sokat kellett várnod. Én a csnk-ba jártam csütörtökönként időpontra és utána rögtön hívtak is be Schwarczihoz.

Andesz! Gratulálok a fogyáshoz, ügyi vagy!

Tand! Gratulálok Gréti különalvásához. Mi még Martinnal alszunk.

Vasalás elintézve, elhívtam Martin dédijét, ő nagyon szeret vasalni, én meg addig csináltam a többit. Nem tudom mi lelte ma drága kisfiamat, de ebéd után aludt 3 órát. Max 1-et szokott, de inkább csak felet.

Jó éjszakát mindenkinek!!!
Vendég
 


Andesz! Az előbb elfelejtettem, hogy Bencus nagyon gyönyörű, imádnivaló. Nagyon jók lettek a képek, és várom a pancsizósat is. Irigylem a szemeit, büszke lehetsz rá. Ne haragudj, de elolvadok tőle!
Igaz melyik babától nem?!
Vendég
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?