Sziasztok!
Nem sok időm van irni sajnos, már teljesen elvonási tüneteim vannak, nagyon hiányoztok! Nálunk is az a helyzet mint Bibiéknél, hogy cserébe az éjszakai alvásért nappal egy perc időnk sincs majdnem, Niki két óránként eszik, úgyhogy szoptatásokból áll a nap. Sokat vagyunk anyuéknál is, ott van nagy udvar, kert, lehet tologatni a kocsiban, sokat bir kint lenni. Ott szoktatjuk a kocsiba, mert egyenlőre nem igazán marad meg benne, csak ha alszik, vagy nagyon jó kedve van. Remélem ez meg fog változni?! Emigy egyre aranyosabb, már ad ki különböző hangokat, kommunikál velünk, mosolyog, olyan aranyos. Szépen tartja a fejét, hason fekve is felemeli, ha vállon van, akkor is nagyon tudja tartani (főleg ha mérges
), meg át is forditja szépen. Ő csak akkor kúszik egy kicsit, ha a kiságyból nem vesszük fel rögtön, mérgében odakúszik a sarkához és emelgeti a fejét, meg ordit, még szerencse, hogy van védő az ágyon, mert beleverné a fejét. Meg most kezdte, hogy amikor pelenkázni akarom, akkor oldalra forditja a csipőjét, hogy ne legyen olyan egyszerű...
A dicséreteket mindenkinek köszönjük!!!
Gabi,
Nem gáz, ha vásárolni akarsz, ez teljesen normális! Ha úgy jobban be tudjátok osztani a pénzt, akkor szerintem nyugodtan megvehetsz pár dolgot!
Jaimee,
Kenegetem az arcát anyatejjel, azt mondták az mindenre jó, azóta egy kissé javult neki, remélem mihamarabb elmúlik!
Bibi,
Hát igen, nálunk ez a " Tényleg kislány?" szindrómán nem is csodálkozom, én is csak akkor voltam benne biztos, amikor először tettem tisztába, és megbizonyosodhattam róla rendesen...
Nagyon szép a kismamanapló, te is nagyon kreativ vagy, és jól tudsz irni, biztos örülni fog neki Bibi baba!
Nóri,
Gyönyörű a cipőd, és nagyon jól áll! Szép a tetkó is!
A gátsebbel én is szenvedek még mindig, remélem mihamarabb elmúlik, én is szexet akarok (már azt sem tudom lassan, hogy mi az), de én is félek attól, hogy majd fájni fog...
Chris,
Örülök, hogy mostmár minden rendben van nálatok!
Judy,
Drukkolok, hogy ne őszülj meg a szünidő végére! Nagyon szép Barbika, tündéri baba! Jó nyaralást majd nektek is!
Bambika,
Nagyon erős baba Gergő, aranyos! A vesetágulat nem jó hir, de tudnak vele valamit csinálni? Mit mondtak a dokik?
Mi is voltunk dokinéninél csütörtökön, csak olyan hülyén mérik le őket, hosszra ők 56 cm-t mértek (pedig 55-el született, és már van kinőtt rucink, igy nem nőhetett csak 1 cm-t), mi itthon 58 cm-t mértünk, súlyra pedig 4500 g-ot (3700-al született), de ott is kilengett nagyon a mérleg, és a legkisebb értéket mondta be a nővér, igy nemtudom mi van. Szerintetek kevesett hizott, ha ez az igaz érték?
Ennyire futotta most, bocs, ha valakit kihagytam, de most is rohanok, ideért anyu, öltöztetjük Nikit, és már megyünk is hozzájuk, jó idő van, ma sokat kint birunk majd lenni!
Jó hétvégét mindenkinek!