Sziasztok!
Inez!
Örülök, hogy végre jelentkeztél, és hogy minden rendben!Izgi az esküvő szervezés, majd kérünk képeket! Téged még úgysem láttunk semmilyen formában.
Emmaléna!
Nagy nagy gratula!Le a kalappal, komolyan!
Zsuzsu!
Mikor mentek 4D-re és hova? Igaza van a férjednek, menjetek csak el, annyira jó élmény, és később majd tökjó visszanézni a képeket, kisfilmet, akár már a gyerekkel együtt. De ezt ti már tudjátok.
Marek!
Arról nem írtál, hogy egyébként hogy sikerült a buli?
Ma elmentünk daddyvel szétnézni az Oxford streetre...hát szép kis kör volt, oda nem tudsz olyankor menni, amikor nincs tömeg, talán hétköznap reggel nyitásra, de ugye akkor meg....
A fő cél a babakocsi kiválasztása volt...hát olyan sikeres volt a túra, hogy az eddigi 90%-ig eldöntött bugaboo-hoz képest most 50-50%-on vagyunk egy másik babakocsi és az előbbi között.
Itt van egy olyan baba áruház, hogy Mamas and Papas, otthon nincs ilyen, úh tuti nem ismerős. Ez egy kicsit drágább bolt, inkább gazdagabb családok járnak oda. Na nem mintha mi ebbe a körbe tartoznánk, de előzőleg megtetszett a legolcsóbb travelsystemük, és meg akartuk nézni élőben. Hát tetszett...úh most nem tudjuk mi legyen.
Beugrottunk a Primarkba is, ahol azokat az olcsó cuccokat szoktam venni....hát mit ne mondjak, bevásároltam a kisasszonynak, igaz már jövő nyárra, mivel most nyári cuccok vannak. Vettünk 10 kisnadrágot, amiből egy kertész, 12 pólót/inget és egy cipőt. Kapaszkodjatok meg, mindezért 49 fontot fizettünk, ami kb 15.500ft. Asszem ez még otthon is jónak számít.
Kiscsaj rúgdos ezerrel, sokzsor jelentkezik, minden oké.
A rucikról nem sikerült képet feltennem, valszín túl nagyok, és még mindig nincs rogramom, h lekicsinyítsem....de majd pótolom.
Viszont akkor itt van az újabb esélyes babakocsi. Mamas&Papas Luna, 150font (47.700ft) az alap babakocsi. Vízszintesig dönthető, 7kg, teljesen kompakt és masszív felépítésű, nem nyegle, sztem designos is, a színek is nagyon jók. Tök könnyen tolható, 2 ujjal is akár, a kar pedig kb 70fok tartományban állítható, ami azt jelenti, hogy csak a tetejét döntheted rád merőleges állapotba, amikor a legalacsonyabb, egyel feljebb, vagy mégfeljebb, mint a képeken látszik. Lehet hozzá venni egy puha mózest, amit vízszintes állapotban fordítva lehet bele tenni, ez még 60font (19.000ft), valamint egy kis luxusként lehet belevenni egy ilyen párna betétet, ami a narancssárga kocsiban látszódik. Ez még 15font (4700ft). Úgy mindenestől sztem ez nagyon jó kis kocsi, a Mamas&Papas tényleg csúcsminőség, és tényleg élőben sem csalódtunk benne. És olcsó is, végülis 70e ft-ért van egy tuti jó minőségű travelsystemed. Ja, és autósülést is lehet rá tenni, de az nekünk már van, és ha van mózes, a kocsira nem is kell. Az asszem kb 30e ft körül van.
Ha valakinek megtetszik, szóljatok nyugodtan...nekünk a zöld és a narancs tetszik (valszín a zöld lesz, ha ezt választjuk) és van még sötét padlizsán és rózsaszínben.