Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

olyan régen voltam,h lehetetlenség visszaolvasni!(azért az előző oldalt átfutottam) :(
ne haragudjatok,h eddig nem jelentkeztem!és nagyon köszönöm a hiányolást!nagyon jólesett! :roll:
Annyira összejött mostanában minden!Miskolcra kellett járkálni szinte minden héten a vizsgák miatt,az irodában annyi munka jött most össze,h tiszta diliház van és még az esküvői előkészületekkel sem vagyunk teljesen kész!(jah,és otthon még mindig nincs net :? )...De legalább pörög az élet ezerrel,így gyorsabban telik az idő!:D tök furi,h már a hetedik hónapban vagyok én is!és szerencsére minden ok a babával!mozog rendesen!néha feszül a poci és szúrkál,de más nincs!(azért nem szeretném elkiabálni :lol: ) a cukros löttyön is túl vagyok,hétfőn lesz eredmény!remélem azzal is minden rendben lesz!

Igyekszem gyakrabban jönni és újra visszarázódni!
Mindenkinek nagyon szép hétvégét!:D
Vendég
 


Sziasztok!

szín ötösre államvizsgáztam, el sem hiszem, hogy vége.Februártól folyt.köv.a másik szakkal.:-)addig szusszanok egyet.Most hulla vagyok, holnap visszaolvaslak benneteket, most mgyek Ábelezni:-)
emmalena
 
 


Inez!De jó,hogy minden oké.Mikor is lesz a nagy nap?Azért piheny is.Úgye ha van mit csinálni gyorsabban telik az idő?Nekem is anno Zsófival 20hét repült az esküvö miatt :lol:

Emmaléna!GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!Nem semmi kicsi gyerekkel és áldott állapotban ezt elérni.És februártól folytatod ez se semmi akkor már 2gyerekkel :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 

 
 

Kata!

Köszi sépen, nagy kűzdelem volt, de megérte.Igen, februártól HR tanácsadó egyetemi kiegészitő szakot kezdem el, bár levelezőn ezért először majd nyáron kell elmennem vizsgázni, akkor pedig Emma is már 9 hónapos lesz.remélem menni fog.Mire bölcsibe megy, kezemben lesz az a diploma is, és reménykedem benne, hogy így könnyebb lesz elhelyezkednem.Bár semmire sincs garancia.

De szegény baba hihetetlen hogy érezte a stresszt.kora hajnaltól egészen addig mig le nem vizsgáztam, egyfolytában mozgott, meg sem állt.Komolyan.olyan volt, mintha többször megfordult volna, és vissza.Szóval most döbbentem rá, hogy igenis nagyon érzik a parát, ezért most megpróbálok minden ilyesmit félretenni, hogy legyen pár nyugodt hónapounk mig megszületik.

Remélem mindenki jól van.Ja, igen, és mire hazaértem, a sok vonatozás(mert a suli győrben van), meg a nagy meleg, egyfolytában ittam, úgy bedagadt a bokám estére...meg is ijedtem, de tuti a sok talponlevéstől meg a melegtől.de ma reggelre szépen visszament.M egyedül vagyunk Ábival, de a nagy meleg miatt nem nagyon akarom kivinni a játszóra, inkább itthon maradunk, és a teraszon csinálok neki oancsoldát, meg van homokozó.
emmalena
 
 


Emmalena...gratulálok az államvizsgához! Nem semmi lehetett így végigcsinálni! :wink: Ügyes vagy!
Most már pihenj! :D

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


emmalena Gratulálok! Ügyes vagy!

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok!!

Ildi, L. Kata!

Köszönöm a kedves, bíztató sorokat!!

Képzeljétek PERDO olvasta a kínjaim és pénteken reggel felhívott. Szóval nem gáz, ha a vizelet fehérje TRACE... Akkor lenne baj, ha sok-sok fehérvérsejt is lenne benne, akkor utánna kéne járni.
GYÖRGYI!!! EZERMILLIÓ KÖSZÖNET A KEDVES, NYUGTATÓ SZAVAKÉRT!! :lol:

Perdoék jól vannak már, pihenget. A nagyszülők sokat segítenek nekik.

Valószínűleg elmegyünk 4D-re. Férjem azt mondja, mi lesz, ha kistesó megkérdi, h Róla miért nincs a pocakban felvétel és kép. Nehogy azt higgye, h Őt nem szeretjük....Próbálom nem áltatni magam és elmegyünk babamozizni.

méhszáj: megnéztem a kiskönyvem, nekem végig 2000 , sőt Ábival is. Még 07.09-én is ennyi volt, aztán 13-án megszületett. :D :D Szóval ez adottság is asszem.

EMMA!!!!
EMELEM KALAPOM ELŐTTED!!!!! :)


Adri!
de jó, h jöttél!!!!!!!!


zuhizzatok sokat, pihenjetek és ne menjetek napra!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Sziasztok!

Végre megint írtatok!!!
Emmaléna
Gratulálok a vizsgádhoz! Nekem is hiányzik még egy államvizsga, de évek óta halasztom, nincs erőm szakdogát írni... :roll:

Adri
Tök jó, hogy jelentkeztél! És láttam a vonalzón, hogy milyen rövid idő van az esküvőig! Tök izgi! De képeket majd szeretnénk ám!!!!

Ildi
Szerintem engem is ezek a kaja utáni "keményedések" ijesztettek meg. Persze azóta próbálok többet pihenni, nincs is semmi, csak derékfájás.

Mondjuk ez a pihenés nem mindig megy. Tegnap bulit tartottunk, mert a férjemnek jövő héten lesz a névnapja. Mondjuk egyszerűen megoldottuk, mert hoztunk kaját egy étteremből, de azért elpakolni se kis meló egy ilyen buli után. Főleg ennyi alvás után... :roll:

Ildi
Én ilyen papucsot vettem, az ára is kb. ennyi volt:
http://www.scholl.hu/freedom/product.asp?class=1
Az a brendonos ár elég jó, olcsóbban nem fogsz scholl papucsot találni szerintem...

marek
 
 


:evil: :evil: :evil: Most néztem meg jobban a Brendont! Asszem rohadt drágán vettem a papucsom.... :evil: :evil: :evil:

marek
 
 


Sziasztok!

Inez!
Örülök, hogy végre jelentkeztél, és hogy minden rendben!Izgi az esküvő szervezés, majd kérünk képeket! Téged még úgysem láttunk semmilyen formában. :P

Emmaléna!
Nagy nagy gratula!Le a kalappal, komolyan!

Zsuzsu!
Mikor mentek 4D-re és hova? Igaza van a férjednek, menjetek csak el, annyira jó élmény, és később majd tökjó visszanézni a képeket, kisfilmet, akár már a gyerekkel együtt. De ezt ti már tudjátok. :)

Marek!
Arról nem írtál, hogy egyébként hogy sikerült a buli?

Ma elmentünk daddyvel szétnézni az Oxford streetre...hát szép kis kör volt, oda nem tudsz olyankor menni, amikor nincs tömeg, talán hétköznap reggel nyitásra, de ugye akkor meg.... :? A fő cél a babakocsi kiválasztása volt...hát olyan sikeres volt a túra, hogy az eddigi 90%-ig eldöntött bugaboo-hoz képest most 50-50%-on vagyunk egy másik babakocsi és az előbbi között. :? Itt van egy olyan baba áruház, hogy Mamas and Papas, otthon nincs ilyen, úh tuti nem ismerős. Ez egy kicsit drágább bolt, inkább gazdagabb családok járnak oda. Na nem mintha mi ebbe a körbe tartoznánk, de előzőleg megtetszett a legolcsóbb travelsystemük, és meg akartuk nézni élőben. Hát tetszett...úh most nem tudjuk mi legyen. :?
Beugrottunk a Primarkba is, ahol azokat az olcsó cuccokat szoktam venni....hát mit ne mondjak, bevásároltam a kisasszonynak, igaz már jövő nyárra, mivel most nyári cuccok vannak. Vettünk 10 kisnadrágot, amiből egy kertész, 12 pólót/inget és egy cipőt. Kapaszkodjatok meg, mindezért 49 fontot fizettünk, ami kb 15.500ft. Asszem ez még otthon is jónak számít. :) Kiscsaj rúgdos ezerrel, sokzsor jelentkezik, minden oké. :)

A rucikról nem sikerült képet feltennem, valszín túl nagyok, és még mindig nincs rogramom, h lekicsinyítsem....de majd pótolom.

Viszont akkor itt van az újabb esélyes babakocsi. Mamas&Papas Luna, 150font (47.700ft) az alap babakocsi. Vízszintesig dönthető, 7kg, teljesen kompakt és masszív felépítésű, nem nyegle, sztem designos is, a színek is nagyon jók. Tök könnyen tolható, 2 ujjal is akár, a kar pedig kb 70fok tartományban állítható, ami azt jelenti, hogy csak a tetejét döntheted rád merőleges állapotba, amikor a legalacsonyabb, egyel feljebb, vagy mégfeljebb, mint a képeken látszik. Lehet hozzá venni egy puha mózest, amit vízszintes állapotban fordítva lehet bele tenni, ez még 60font (19.000ft), valamint egy kis luxusként lehet belevenni egy ilyen párna betétet, ami a narancssárga kocsiban látszódik. Ez még 15font (4700ft). Úgy mindenestől sztem ez nagyon jó kis kocsi, a Mamas&Papas tényleg csúcsminőség, és tényleg élőben sem csalódtunk benne. És olcsó is, végülis 70e ft-ért van egy tuti jó minőségű travelsystemed. Ja, és autósülést is lehet rá tenni, de az nekünk már van, és ha van mózes, a kocsira nem is kell. Az asszem kb 30e ft körül van.
Ha valakinek megtetszik, szóljatok nyugodtan...nekünk a zöld és a narancs tetszik (valszín a zöld lesz, ha ezt választjuk) és van még sötét padlizsán és rózsaszínben.

Kép Kép Kép Kép

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Jó reggelt!

Nagyon fáj a cicim! :cry: Már 2-3 napja érzékenyebb, de tegnap este óta nem bírok hozzáérni :roll: ...ami nem is lenne ilyesztő, csak hogy ilyen konkrét fájdalmat az egyiknél érzek :shock: Ez normális hogy nem egyformán fáj a mell???És mitől lehet, hogy egyik napról a másikra ilyen lett???? Ez a hormonoktól van, vagy készül az elő tejecske???
Begyulladva nincs, de mégis olyan mintha melegebb lenne. :?
Lehet borogatni???Vagy nem szabad hozzányúlni???

Mi a véleményetek?

Sensi...tök jó hogy ott vannak ilyen olcsó boltok is, itt nálunk max. turisat kapni pár forintért! :roll: Jó be vásároltál a kiscsajnak, nagyon megérte! :D
Szépek a kocsik is! :D A köv. babánál remélem mi is tudunk ujjat venni.
Az egész életminőségünk kicsit ma dől el, mert ma kap választ a párom az új tervező mérnöki állásra. :D És ma derül ki, hogy a jelenlegi munkahelye megadja e a magasabb fizut, mert akkor lehet maradna. Nagyon kell a pénz!
Én örülnék, ha bevállalná az új melót, sokkal jobbnak tűnik, de ezt neki kell eldönteni, én max csak bátoríthatom! :wink:

Többiek hogy vagytok???Milyen volt a hétvége???
Írjatok ha tudtok valamit erről a cici-bajról! :roll: Köszi! :D

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Szia Kati!
"Cicibaj" nekem is van, bár nem ennyire súlyos. Igaz, ha csak tehetem, cickótartót én sem hordok- igaz, én itthon vagyok, nem járok dolgozni. Hűtőborogatást nem javasolnék, nehogy tüdőgyuszi legyen a vége; nincs esetleg valamilyen hűsítő krémed, amivel óvatosan át tudod masszírozni? Esetleg egy frissítő zuhany. Bár közgadász vagyok, nem doki, úgyhogy nem értek hozzá annyira.
JObbulást,
M.

macianyu
 
 


Sziasztok,

pénteken anyukáméknál aludtam, mert páromnak kötelező munkahelyi csapatépítő tréningre kellett mennie és csak szombat du. jött haza, aztán vasárnap bedöglött a számítógépünk, de teljesen, úgyhogy most kérhetek munkáltatóit és vehetünk áruhitelre (másképp nem is menne) egy újat, úgyhogy addig a mh-ről tudok írni.
Vasárnap elmentünk az Elefáni babadiszkontba, a 11.ker-ben van az egyik kis-nagy kerük a Bocskai úton. Hát lányok, nem tudom jó szívvel ajánlani, pedig a honlap alapján ők voltak az egyik favoritom, hogy itt veszünk majd meg mindent. A hely iszonyat kicsi, minden cucc egymáson, pl. a babahordozókat meg se tudtuk nézni, mert fent voltak egy nagy polcon, egymás hegyén-hátán, aztán a bababútorok egy kis pincében voltak összezúfolva. Lent voltunk kb. 5 percet kettesben a párommal, de le nem jött volna senki utánunk, hogy segítsen, vagy megkérdezze, hogy mit szeretnénk. Ááá, nagyon gáz volt, úgyhogy nem ajánlom. Viszont el voltam kenődve, mert a kiságyat meg szerettem volna venni és amit ott kinéztem, az 20 e ft volt, de elmentünk a Brendonba és sikerült venni 22 e ft-ért sokkal de sokkal jobban és ingyenesen házhoz is szállítják, mert van törzsvásárlóim. Ilyen az ágy:

Kép

Még vettünk egy zenélő kis játékot, ő lenne az : Kép

Amúgy tegnap egész nap rúgdosott a baba, szerintetek van ilyen? Én kicsit már meg is ijedtem, mert nem hagyott békén :shock: A nagy meleg miatt?

Marek - a Scholl papucs nagyon jó, tetszik, én is veszek egyet majd mindenképp, csak nem tudom, hogy hol van kifejezetten olyan bolt, ahol az összes Scholl papucs megtalálható, ami a honlapjukon is, mert a Brendonban nem mindet láttam a honlapon, pl. ami nekem tetszett, az nem kapható ott. Nagyon kényelmes lehet és amim van most, az is kényelmes, de egy idő után nem túl jó a talpamnak a sok járkálás.

Na megyek, majd benézek még, remélem nyugis napunk lesz a mh-en ma és nem jön be sok ügyfél a meleg miatt!

Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Kép

Sensi!Nagyon klassz a babakocsi és szerintem nem olyan gáz az ára a Brendonba vannak 200ért is és semmivel nem tud többet.Én nem értek angolul de ott kint milyen áron vannak a testvérkocsik?Ha van idöd megnéznéd nekem?

Kata!Nekem is fájdogál de nem olyan vészes ami TILOS ilyenkor a maszírozás mert beindithatja a szülést :!: :!: :!: :!: :!: Sok langyi vízes tusolás hát ha segít. Kép

Ildi!Nekem is tegnap sokat mocorgott Zsebi szerintem a melleg meg a frontok őket is megviselik.Én mondjuk szenvedek iszonyat izadékony lettem nem csoda,hogy a pici is izgágább oda bent :roll: Én Zsófinál elvoltam ájulva a Brendon áraktól de most lassan ott tartok,hogy ott érdemesebb vásárólni és ha interneten rendelem nem kell rohangálni ingyen házhozszállítják és jobban járok mint ha itthon rohangálok.Az ágy is meg a zenélő nagyon szupi!!!!Mekkora az ágy?Matracot is vetettek?Én onnan akarok 10ért láttam kókusz matracot

Én nem nagyon tudok eljutni Brendonba ha lesz kuponom ami nem kell szívesen oda adom azoknak akik eltudnak menniAz én táblám szerint amit nem tudok felrakni :cry: a lányok vezetnek 11:4 arányba Kép

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Hali!
Kata84: kicsit megijesztettél, mert azt nem tudtam hogy tilos a cickómasszír. :shock: Ezek szerint szex közben eléggé lekorlátozódik a párom tevékenységi területe :wink: EZ tutkó?
Nusildi: a kiságy hányszor hanyas? (tetszik rajta a kis görgőkerék)
M.

macianyu
 
 


Jó reggelt!!!
Akkorát aludtam! Rég volt ilyen jó éjszakám!

Sensie
A buli nagyon jól sikerült. Asszem a szomszédok nem ezt mondják, de ez legyen az ő bajuk... :oops:
Baromi jó ez a babakocsi! Énisénisénis akarok ilyet!!! (mondjuk nekem már van, nem hiszem, hogy fogok másikat venni... :roll: :lol: :lol: )

Ildi
Kár, hogy nincs gépetek! Remélem az ügyfelek hagynak majd netezni... :lol:
Egyébként ezek az olcsó bababoltok általában ilyen zsúfoltak. A Lehel úton van egy babadiszkont, de sajnos ugyanaz a helyzet, mint amit te leírtál.
Szerintem az nem gáz, hogy egész nap rugdos a baba. Mostanában nekem is nagyon aktív. CSak ne ijedj meg, ha következő nap végig alszik...valamikor ki kell pihennie az előző napi bulit... :lol:

marek
 
 


Az ágy :



Drewex Kiságy Ala Natur


Ingyenes házhoz szállítás törzsvásárlóinknak

Anyaga: borovi fenyő

Szélesség (cm): 65

Hosszúság (cm): 125

Magasság (cm): 90

Fekvőfelület és a hozzá vásárolandó matrac mérete: 120x60 cm

Fekvőfelülete három magasságba állítható

Az oldalrács peremét műanyag védőburok védi

Tartozék: 4 db görgős kerék, amelyből 2 db fékezhető

Kezelése: nedves, bútorápolós ruhával

Vásárolható kiegészítő termék: baldachinfüggöny, zenélő körforgó, zsebestároló, fejvédő, ágyneműtartó, ágyneműgarnitúra

Súly (kg): 10

A matracot kell megvenni hozzá, a Brendonban volt 120X60-as kókusz, de ami mosható is volt úgy alapból, az 16 e volt, úgyhogy azt szerintem nem náluk vesszük meg, a szivacs olcsó volt, de nem volt túl bizalomgerjesztő. Majd külön pelenkázót kell venni,de az valami komód is lehet és abba lehet majd babarucikat pakolászni. Viszont azok durva árban voltak a Brendonban, RS vagy Kika vagy Ikea vagy hasonló helyen veszünk majd szerintem.

Sensi - a babakocsi nagyon tetszik nekem is! Azt még nem is mertem nézni, egyelőre az első az ágy volt, majd a pelenkázó és a matrac, utána jön a többi, pl. a babahordozó-autósülés egyben. Nem is tudom, hogy lesz erre manink :roll:

Már megkértem a munkáltatóit, a héten veszünk új gépet, ez tuti, mert nem bírjuk ki net és számítógép nélkül :lol:
Amúgy szerintetek régi gépet régi monitort hol lehet eladni??? Mert amúgy 2 db régi monitorunk is van, bizományi vagy hol?

Irok innen bentről, nincs sok ügyfél :lol:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


kata

az én melleim is borzalmasan fájnak,érzékenyek,de szerencsére nekem sincs begyulladva :roll: viszont meleg és amint hozzáér valami, az rettentő kellemetlen :?
Én váltott zuhannyal szoktam tusolni őket, ez valamelyest segít :D de ha valaki tud jobb ötletet,azt szívesen venném én is :lol:

hogy vagytok? hogy bírjátok ezt a nagy meleget?
én totál kész vagyok :? izzadok,mint egy ló és kalimpál a szívem ezerrel tőle :shock:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Ancsa
A lakásban remekül bírom a meleget, majd délután amikor várom a buszt akkor derül ki, hogy igazából mennyire bírom.... :roll: Na meg mindjárt vasalás közben...Mert nem várhatom meg a telet a vasalással, meg ugye elkezdődött Wimbeldon is...ilyenkor jó vasalni... :lol:

marek
 
 


sziasztok!

Kezdek magamhoz térni:-)

iszonyatos meleg van, azt hittem majd Ábival a teraszon a pancsi mellett napernyő alatt jó lesz, de nem lehet kibirni, igy programot váltpztattunk.Van a szobájában egy nagy galériaágy, na az tele van a régi gyerekcuccokkal, játékokkal, mindennel.Azt lepakoltam, baromira élvezi, örül a rég nem látott játékoknak.rendszerezem amit még használ, ami megy a kicsinek, ami meg a kukába, na meg a pincébe.ugyanez a rucikkal.bekapcsoltam a ventillátort, igy elviselhető, és időnként hideg vizes törülközővel lemosogatom a nyakát meg a karjait, arcocskáját.olyan kis hálás.
reggel 8 óra csináljuk a dolgot, kezdek nagyon elfáradni, de lassan jön az ebéd és az alvás:-)remélem.

vigyázzatok magatokra ebben a nagy melegben...
emmalena
 
 


Kedves Kismamák!
Gratulálok a kis jövevényekhez.
Az én kislányom tavaly október 10-én született. Most már "nagylány" és számos, kezdetben fontos holmi feleslegessé vált. Hátha nektek szükségetek van rájuk:

- Brendon szoptatós párna, rózsaszínű apró virágmintás, polisztirol golyócskákkal töltve. (A huzatot bababarát mosószerrel kimostam.) Eredeti ára 11 990 ft volt.

Kép

- Októberig még garanciális Medela Electric Plus mellszívó, tartozékai: 1 db tartótalp, 1 db 150 ml-es cumisüveg, 1 db zárókupak tetővel, 1 db pótmembrán, 1 db adapter. Ajándékba adok hozzá két rácsatlakoztatható cumisüveget. Eredeti ára 19 990 ft volt.

Kép

- Kislányom kinőtt 56-62-68-as méretű ruhácskái kifogástalan állapotban - mindegyiknek ő volt az első tulajdonosa, főleg C&A, Brendon, Kenguru Gold és Tesco a származási helyük, de van néhány exkluzív külföldi darab is. Íme egy kis ízelítő:

Kép

Kép

A holmik lelőhelye: Budapest XIII. kerület. Az árakban biztosan megegyezünk! :)
Érdeklődni: priviben vagy 0620/461-3915 vagy Waterlilly2008@gmail.com

Köszönöm, hogy elolvastatok, és elnézést, ha zavartam!

További örömteli babavárást kívánok!

Kép
waterlilly
 
 


Macianyu!Azért gondolom a párod nem erössen maszírozza a melled szex közbe Kép Az erős maszírozás inditja be a szülést.

Én iszonyat rosszul viselem Kép .Tegnap olyan jó idö volt 10után,hogy kiültem és ott hüsöltem.kicsit nosztalgiáztam mert 2éve Zsófival ültem kint :D

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Tényleg iszonyat a meleg, bár én most a mh-en jobban viselem egyelőre, mint otthon, mert itt van légkondi, bár du-tól besüt majd a nap a tetőtéri ablakon és akkor ömleni fog rólam a víz. :?
Otthon annyival jobb, hogy bugyiban és felsőben járkálhatok, itt néznének egy nagyot arra az öltözködési stílusra :lol: Mégiscsak egy bankban ülök :roll:

Mellfájdalomról nem tudok sokat írni, mert nekem már nem fáj annyira, mint az elején, amikor pl. durván megnőtt, a melltartó néha megnyomja, de nincs más gondom vele, szerintem a masszírozástól nem lesz jobb, a langyos borogatás talán jót tehet, csak nehogy megfázás legyen belőle.

Tényleg, látom itt, hogy tettek fel szoptatós párnáról képet, gyakorlott mamik, szerintetek van értelme venni? Annyi véleményt hallottam, nem tudom, kellhet-e???

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Én nem használtam szpotatós párnát :roll:
Így nem nagyon tudok róla nyilatkozni :shock:

Bár én mindíg is fekve szoptattam, :lol: nekem az jött be :lol:
Mert így volt kényelmes és mert a gátseb miatt is nem tudtam ülni a sejhajomon :?
Aztán meg annyira megszerettem így fekve szoptatni, hogy utána meg ülve nekem kényelmetlen volt
:lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Ildi!

A szoptatáshoz nekem az a tapasztalatom, hogy mig nagyon picia a baba, valami párna kell alá, hogy kényelmes legyen.én nem vettem, mert szerintem drága, egy sima párna volt Ábel alatt, és simán megtette.Aztán mikor már nagyobbacska kb 5-6 hónapos, akkor én átszoktam a fekve szoptatásra, mert az sokkal kényelmesebb volt.és akkor meg felesleges.szerintem ha tudsz kérj kölcsön valakitől, mert én rövid ideig használtam volna, és arra az időre meg drága.És nem is mindenkinek jön be.
emmalena
 
 


Sziasztok!

Olyan kedveseket írtatok!nagyon jólesett... :oops:

Emmalena,hatalmas gratuláció!!!!irigykedem is,h ilyen kitartó vagy!nekem ebben a vizsgaidőszakban egyetlen vizsgám sem sikerült,annyira máshol járt az eszem! :lol:

Kata,ne is mondd....közel van már nagyon!2és fél hét!Már úgy izgulok! :lol: Neked hol volt az eküvőd?

Marek,nagyon jól néz ki az a papucs amit vettél!én is régóta hajtok egy sholl-ra,de most minden forint az esküvőre megy!majd utána...remélem... :roll:


Ildi,ltom már ti is belelendültetek a vásárlásba!:D
Csak én vagyok ilyen parás??? :lol:

Mi egyébként olyan kiságyat néztünk ami aztán rendes ággyá alakítható!...na majd meglátjuk!

Uhh,..ez a cicifájás nagyon rossz lehet!:( szerencsére engem eddig elkerült!...

Lányok,nektek is mondták,h szedjetek d-vitamint? :?


Sensi,hogy ti mennyi mindent vásároltatok már!:D én még mindig nem merek venni semmit,pedig már annyi édes dolgot láttam!és tök olcsón!Amúgy mióta említetted a quinni-t mi is megnéztünk és teljesen beleszerettünk!nagyon jól néz ki és olyan klassz szinekben van!:D
A képes hátrányomat majd igérem bepótolom! :wink:

további szép napot mindenkinek!:D
Vendég
 


Adri!Itt volt Kecskeméten nem volt pucos helyen de nagyon jó volt a hangulat és szeintem ez számít mindenki azt mondta ha olyan hangulat lesz az ővén mint a mienken már örül :D Aztán kérünk ám képeket!!!!!Picinek van már neve?Poci képet is kérünk!!!!Én birtam a táncot is bár akkor még csak 20.hétbe voltam de mikor át kelet öltözni 20percig egy bugyiba voltam és olyan jó volt :oops: :oops: :oops: :oops:

Ildi!Nekem se volt szoptatos párnám viszont sogornöm vett és nem jött be neki mondta,hogy kidobott pénz volt a 8ezer forint :? És nekem is a fekve szoptatás jött be föleg éjszaka volt,hogy belehunytam :oops:

Mi elmentünk a bababoltba megmutattam Gabinak az ágyat és közölte neki az jobban tetszett ami Zsófinak van így ha mákunk van még lehet olyan holnap derül ki. Kép Kép de viszont akkor 2hét múlva itt lesz. Kép

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Lassan itt a dinnyeszezon, úgyhogy gondoltam dobok két képet a dinnyémről...

Kép Kép
Óriási, 24 hetes pocak, csak hogy vidám estétek legyen! :lol: :lol: :lol:
De most ti jöttök! Ha dinnye nincs, jöhetnek a cseresznyék, barackok, almák is... :lol:

marek
 
 


Marek!Tök helyes pocid van!!!Arcodat miért nem fényképeztétek le :cry: És tök csini vagy!!!!!!!

Tényleg csajok fent vagytok iwiwen?Olyan jó lenne ha arcról is ismernénk egymást :D Vagy nem?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Jó reggelt!
Ma megyek a védőnőhöz. Remélem nem kapok a súlyom miatt... :? :oops:
De miért kell oda ilyen korán menni...??? :evil: Végre hűvös van és lehetne aludni... :evil:

marek
 
 


marek
nagyon csini vagy :lol:

de jó nektek,hogy ilyen szép pocitok van :lol:
nekem alig van pocim :(

mostanában kezdett el nagyon viszketni is :roll:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok!

Marek - nagyon jó a kép, kár hogy a fejedet lehagytad róla :D A ruci is nagyon cuki és a hasad is teljesen rendben van, nem is dinnye :wink:
Majd írd meg, hogy mi volt a védőnődnél!

Adri - a Scholl papucsra már nekem sincs manim, de muszáj lesz venni egyet, mert néha már fáj a lábam-talpam, és láttam, hogy egészségpénztári számlát is lehet kérni, tehát elszámolható. Szerintem érdemes beruházni rá, én 11 e-ért láttam nagyon jókat és ég és föld, hogy hogyan érzi magát a lábad benne :lol:
Nekem amúgy vasat mondott a védőnő, hogy szedjek, Ferrocomp és napi egyet, külön d-vitamint nem, de vettem még calcium pezsgőtablettát, szóval ezeket szedem+még mindig napi egy folsav és igény szerint a MagneB6.
Nem vagy parás, hogy még nem vásárolsz, nyugi, mi azért kezdtük el, mert egyszerre nem tudnánk megvenni mindent, ezért szépen lassan beosztjuk, hogy mit veszünk, eddig megvan a kiskád, pár ruci, sapi, a kiságy és a zenélő játékfigura, szóval mi se vittük túlzásba, de a hétvégén még szeretnék venni külön pelenkázót, ami komód, szóval szekrény is.

Jól van csajok, úgy érzem, könnyű volt lebeszélni engem a szoptatós párnáról :lol: De tényleg, sok értelmét én se látom.

Amúgy sajna nem tudtunk számítógépet venni tegnap, voltunk az Elektrowordben,de ott nem volt egyben a gép, csak külön lehetett megvenni a gépet+monitort, mi meg ugye egyben akarjuk, az Auchan-ben is megnéztük, ott meg egy db ilyen szett volt, de hulladék, szóval most toltuk mára a dolgot, így csak a mh-ről tudok bejelentkezni :?

Kitartást mindenkinek a mai naphoz,
jövök még, ha időm és az ügyfelek engedik,
Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Jó reggelt!

Hú Csajok én iszonyat szenvedek.Tegnap elmenetünk sétálni már hülöben volt az idő de úgy bedagat a kezem,hogy úgy néztem ki mint Fiona a Shrekből csak nem volt zöld a kezem Kép

Ildi!jól csináljátok mi anno Zsófival egy csomo pénzt sporoltunk volna ha akkor megveszem mikor akciós de mi a babona maitt nem most már én is beosztom.kevés ügyfelet és jó hideget kívánok neked :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Halihó!
Voltam a védőnőnél. Remek volt... :roll: 6,5 kilónál tartok és valaki megkérdezte, hogy akkor én nemsokára szülök? Mondtam, hogy igen...alig pár hónap múlva... :lol:
A doki is "rendes" volt. Nézte a kiskönyvem. Mondta, hogy "látom előző terhességnél volt egy kis gond" :shock: :shock: :shock:
És erre mit kérdezett? "De most jár ultrahangra, ugye?" :shock: :shock: :shock: ÁÁÁÁÁ dehogy. Mér járnék... :? :evil: Meg persze tavaly se jártam... :evil: BAROM!!!
És ezek a dokik mennyit keresnek!!!! :evil:

Mindegy. Van beutalóm cukorterhelésre. Alig várom... :lol: Utána meg lehet, hogy elmegyek majd ultrahangra is, ha már a doki szólt. Csak azt nem értem, hogy ha engem ennyire hülyének néznek, akkor mit kérdez a 17 éves kismamától, aki olvasni se nagyon tud.... :?

marek
 
 


Marek...hát ez tényleg BAROM! :shock: Ennyire hülyének néz?? :evil: Már bocs! Mikor az ember alig várja hogy mehessen ultrahangra, nem? Külömben a terhesség közben fellépő problémának nem tudom mi köze van az ultrahanghoz???! :shock: :?
A + 6,5 kg az nem sok! :) Ügyi vagy!
Én sajna már lassan +7,5 kg-nál tartok! :oops: :cry:

Kata.....én fennt vagyok az iwiwen, ha beírod ezt a nevem, akkor megtalálsz! :lol: A férjezett nevem,.....né, is ott van, de az ne tévesszen meg. :wink:

Én se bírom a meleget :roll: olyan gyenge vagyok tőle. És tök rosszul aludtam :(

Én jövő héten megyek védőnőhöz. Még mindíg nem jött meg a Hepatitisz B eredmény! :shock: Ez nem fura???
Ja, és észrevettem hogy tök eres lett a cicim! :shock: Olyan vénás! :roll: Ezt írja is a Kismama könyv, de csak a 28.hétre!
Talán ezért fáj????

Vitamin: én nem szedek D vitamint, nem mondták még! :shock: Folsavat se nagyon szedek, mert azt a 20. hétig kellett.
De szedek, tök sok magnéziumot, néha kálciumot,c vitamint...sok gyümit, zöldséget eszek...Ja, ma meg spenótot! :D
Vasra szedek Aktiferrint, mert a vasam kicsit kevés! :? ...ennyi

Kitartást a meleghez! Puszi! :)


Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Sziasztok!

Marek,olyan szép pocid van!ne törődj a sok bunkóval!a tanácsadóban látok én is olyan nőket,hogy jajj!te legalább csini vagy! :wink: a dokiról meg annyit,h igen kedves volt!nem akarok csúnyábbat! :evil: hogy milyenek tudnak lenni az emberek?!?!

Kata,remélem én is bírni fogom,bár az nekem már a 28.hét lesz! :lol: de majd megbeszélem a kicsivel,h jó legyen!:D
Én is fent vagyok iwiw-en!a juhász adrienn inez címszó alatt!:D
és te?

Ildi,igazad van egyébként nekünk is el kéne majd kezdeni a vásárlást,mert az lesz a vége,h mi sem tudunk megvenni mindent!egyszerre tényleg nagyon sok! :?

Én még mindig a magne b6-ot szedem naponta 2-3 szemet és iszok 2naponta egy kalcium sandoz pezsgőtabit!ennyi!:D

Egyébként lehet,h csak én vagyok ilyen hülye,de én úgy élvezem ezt a meleget!én annyira utálom a hideget,h teljesen kétségbe voltam esve a múlt héten,mikor rossz idő lett! :lol:

Nah,ma felraktam a telefonos programot,ugyhogy lehet,h ma már sikerül képet rakni!:D
próbálkozok...

szép napot mindenkinek!!!
Vendég
 


eltünt az esküvős vonalzóm! ez a hülye lilypie! :evil:
Vendég
 


Inez!Én Zsámbókiné Ambrus Kata néven vagyok fent és kecskemét.

Kata!mi az asszony neved?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Sziasztok Lányok!

Sensie! Jól bevásároltatok :)
Én senm mertem még venni semmit.

Viszont ágyakat elkezdtem nézni...eddig a Kikol macis fejvégű ágy tűnik befutónak, de végig akarom majd járni az üzleteketj úli végén kezdem. Én olyat néztem, ami ifjúsági ággyá alakítható, 140 cm hosszú.
És fából kell lennie, nem bútorlapból, mivel van egy fenyő szekrény már a szobában és ráadásul lambériás az egész - gáz lenne a bútorlap, nem mutatna jól. Aztán majd meglátjuk.

Ja, képzeljétek: ma kaptam a tanítványomtól egy alig használt hordozót/autósülést. Szinte új. És nem fogadott el érte semmit!!!! Szóval megvan az első babacucc! Párom mondta ne eröltessem, ha nem akar érte pénzt.....szinte kellemetlen, de örülök nagyon.
Íhy elég lesz egy szipmla vizsszintesig dönthető babakocsit nézni.

Marek! Majd én is próbálok képet feltenni - először is lefényképeztetni magam.....nekem is van pocim kb. akkora, de senki nem mondogatja, hogy nagy (max. kerekedik a szeme, hogy hányadik héten vagyok, de én örülök neki, hogy ilyen szép gömbölyű, hiszen babánk lesz :lol: és ezt látnia kell mindekinek)

Kata! Nekem már a 15-16. hét óta eres a cicim.....ez van.
Vettem 2 kismama melltartót, kényelmesebbek. Bár pont a nyári rucihoz nem lehet felvenni - a maihoz pl.

Kata84! Nekem a lábam kezd dagadni...de időben fel kell tenni, és akkor elmúlik.
Otthon van klíma...mert a tetőtér elviselhetetlen lenne. szóval 24 fokon hagyjuk napközben, így öröm hazaérni és ledőlni otthon. de azért így is meleg van - nem akarjuk 20 fokra beállítani, mert akkor vág a hideg lábnál.....
Itt a munkahelyen brutál. csak egy ventillátor van, picit segít, de nem sokat. a kocsiban meg még rosszabbb.

Ildi! Zenélő játék nagyon aranyos!

Valaki írta, hogy mennek Bécsbe shoppingolni. (nem volt időm visszaolvasni mindent). Mi volt kint?
Ott nem olcsóbbak a bútorok pl.?

Kérdés (mindekihez): Hogy tudtok aludni? Csípőtök nem fáj nagyon? Én ülve is, fekve is szenvedek.....lában közé véve a paplant sem jobb.

Upsz, jó hosszú lettem.
És Grat. az államvizsgához!

Holnap pihizek, kiveszem a heti egy napomat. Csüt. jövök legközelebb.

ja, és képzeljátek a dokim nem küldött terheléses cukorra, mert hogy semmi nem indokolja a felesleges trotúrát. Picit para, mert mondenki megy, de végülis 30 éve van a doki a pályán, csak tudja mit csinál.
Legközelebb július 14-én megyek hozzá.

Szép napot Nektek is kitartás ameleghez!

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Peva!
Alvás nálam is katasztrófa vagy szenvdek a mellegtől vagy semmijen póz nem jó.Soha nem voltam hason alvos de most tök jól esne na bum :twisted: Nálunk se klima se ventilátor mert anyumék elkérték és csak fizu után veszünk.Addig sokat tusolok :D Örülj neki,hogy a dokid nem küldött engem a védőnö küldött de fosok tőle nagyon. :oops: Nekünk olyan ágyunk van ami átalakítható késöbb rendes ággyá igaz drágább de ez 15évig tudja használni ha nem tovább :wink: Nem tudom te merre laksz de ha van közeletekbe Faktum baba bolt néz be szép dolgaik vannak normális áron(brendonhoz képest szinte olcsó)vagy net cim www.faktumbutor.hu


Van ágy és megrendelték nekünk olyan boldog vagyok egyforma ágyuk lesz :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


nekem meghülyült az iwiw-em! :? nem akarja a keresést! :evil:

Peva,azért nem olyan rossz,h kimarad neked ez a cukros vacak!:D
bár tényleg fura,de csak ő a doki,ő tudja,h mit miért kell vagy nem kell!...
Vendég
 


Peva
Tök jó, hogy nem kell menned terhelésre. Nekem ez már a második lesz, mert 12. héten is voltam. Az horror volt, most azért könnyebb, mert legalább alapból nincs hányingere az embernek, csak miután megitta azt a sz@rt. De reggeli rosszulléttel együtt...háááát...duplaplusszjó volt... :evil: :lol:

Mindjárt én is elkezdek keresgélni az iwiw-en. Nálam lehet, hogy a Marek is elég, de nem biztos... Ha nem, szóljatok, akkor megadok valami közelebbit...

Alvás
Az utóbbi két éjszakám jó volt, bár a rengeteg víz amit megittam nem nagyon segíti a nyugodt éjszakát... :roll: Persze sajnos ez nem általános, legtöbbször nem tudok elaludni, de az nem a terhesség miatt van, inkább a stressz miatt...

marek
 
 


Nekem sajnos nem marad ki, jövő hét utánra kell bejelentkeznem az Uzsokiba a laborra, és ott tuti cukros lötyi van, mert rákérdeztem :mrgreen: :?

LKata - nekem is eres a cicim szélén a bőr, már jó ideje!

Peva - én is nehezen alszom, csak oldalt tudok vagy félig háton-félig oldalt és sokszor ébredek arra, hogy nagyon elnyomtam, elfeküdtem az oldalamat és az nem kellemes, a meleg miatt pedig pluszban szutyok az éjszaka és a sok pisilésről még nem is beszéltem :roll:
Peva - neked ki a dokid? Az Uzsokiban van ő is, ugye? Vagy csak oda visz szülni majd?

Adri - dehogy vagy hülye, jó is a meleg, csak kérdés az, hogy te kertes házban laksz vagy lakásban, mert a lakásban durván beszorul a meleg, és nagyon irigy vagyok arra, aki most a kertjében az árnyékban "hűsölhet", olvashat, pihizhet. De persze ha ez így van, örülök neked :lol: 8) Nekem még amúgy is van egy hónap meló, szóval mindegy lenne, hogy kert vagy lakás, úgyis itt poshadnék :roll: Amúgy ne légy babonás, már nem baj, ha veszel dolgokat, én amúgy is mindig úgy hallottam, hogy a 12. hétig mondják, hogy ne vegyen az ember semmit, és persze tudom-tudom, hogy közben a 40 hét alatt is történhet bármi, de ha történik, az nem azért a kiságyért vagy bodyért történik, és amúgy is, miért történne bármi rossz is, nem??? :lol:

Marek - ez a doki normális, hogy ilyeneket mond, kérdez?? :shock: Komolyan, nem hiszem el, hogy ennyire nem figyel oda a dolgokra.

Már ettem, de iszonyat meleg van már itt a mh-en, alig bírom :x

Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


sziasztok!

na lejart a hetvege mar megint...kepzeljetek kaptam egy csomo babaruhat, a baratnomtol...iagz neki 1.5 eves kislanya van, de sok ruhacska nem rozsaszin...viragos pillangos, igyhat nekunk is jo lesz :))

egesz vasarnap szelektaltam...meretek szerint...rovidujju, hosszu,...sapkacska...stb
nagyon jol esett, persze kar hogy mindezt egyedul kell atelni...azota is a ferjem...nagyon foglalt..csutortok ota a tegnap talalkoztunk...de ez mar nem ujdonsag...

Holnaptol lesz egy kicsit tobb idom, es alaposan visszaolvasgatok, bocs ha kifelejtek valakit

Emmalena: gratulalok!!
Kata 84: :)) mar meg is kaptalak az iwiw-en...es teged is
Lovaszkata :))) meg keresgelek, csak mh-rol kukkantottam be, es folyton szakitanak felbe :(

meg jovok :) remelem nem egy het mulva

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Inez: te is meg vagy :)
Kivanok nagyon jo keszulodest!!es lazits, ne aggodj..meglatod tutti nagyon jo lesz...szorakozz es bulizz...sok sok kepet csinaljatok...azt majd ezerszer atnezegetitek..
en Mozes (Bartis) Dalma nev alatt vagyok

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Én csak Kata (84)-et találtam meg. A többi névből egy kicsit sok van...valami közelebbit???
Ja, Marek is sok van (és én nem vagyok köztük :oops: )úgyhogy próbálkozzatok azzal, hogy Maczelka és Soltvadkert.

Egész délelőtt aludtam és mivel van még egy csomó időm az órámig, ezért visszahelyezkedek vízszintesbe...lesz ami lesz... :lol:
Aki dolgozik, annak kitartás....együttérzek!

marek
 
 


marek, nagyon jó a ruhád!! Én is úgy döntöttem, h veszek inkább ilyen egyrészes nyári ruhákat mint kismamanadrágot meg rövidujjuakat, sokkal kényelmesebbek meg csinosabbak is.
C&A-ba vettem már, az itteni nagy választékba vannak és nagyon olcsók.

kata, én is fenn vok iwiwen (stekovics eszter)de csak 1 kép van, az is fél éves.

én majd csak 22.-én megyek, de nagyon borzalmas a terheléses vizsgálat? Igy is minden reggel hanyingerem van amig be nem kapok vmit... :?

Kép
babe.
 
 


Alapi a vezetéknevem, megtaláltok :lol:

Dalma - kitartást a távolléthez, nekem a párom péntek reggel ment el és szombat du. jött és majd belegebedtem, olyan rossz volt nélküle :?

Marek - jó pihit, jó neked, hogy fekhettél, nekem úgy fáj már a sejhajom a sok üléstől :x

Úgy néz ki, hogy találtunk jó kis számítógépet, még mehetünk most el meló után nézelődni, de viszont ha oké minden, tudok már otthonról is írni, azért kicsit nyugisabb úgy, mint itt két ügyfél között :roll: Bár nem zavartatom magam, kicsit belazultam, de ennyi jár már nekem 7 év után, nem? :D

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Kata, megtaláltalak iwiwen, jó sok képed van fent, megnézegettem őket, cukik!!! :lol:

Adri - ti meg aranyosak vagytok pároddal :lol:
Többieket majd még megkuksizom, csak most már zárok, mert én vagyok a heti zárós :P

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Asszem ma megint nem alszom éjszaka. Egész délután aludtam.. :lol: Nem lehet mást csinálni ebben a rohadt melegben.
Viszont most rohannom kell tanítani, mert azért van még néhány órám, bár már nem sok. Sajnos így nem telik annyira az idő, mint előtte, de biztos jobb lesz, ha egy kicsit hűvösebb lesz. Így az embernek élni sincs kedve... :roll:

Ha hazaértam, keresgélek még egy kicsit az iwiw-en. Kata és Dalma már megvan.

Jók legyetek!

marek
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?