Sziasztok!
Zsombi nyakig náthás
. Viszont már nagyon jól tűri az orrtörlést, eddig csak szétkenni lehetett
Most az orrcseppet szokja, a porszívózás már nem zavarja.
Tegnap voltunk mérésen: 8,25 kiló és 73 cm Zsombi. Kangi, Te jutottál eszembe, hogy folyton sovizod Julcsit
És doki néni megkérdezte, hogy áll össze egy napunk kajaügyileg, aztán jól "lecseszett"
. Azért az bennem van, hogy könnyen beszél, de teljesen igaza volt. Viszont gőzöm sincs, hogyan fogom Zsombit leszoktatni az éjszakai kelésről (cici nuku, Kangi
), most én zombizok, mert 3/4 2-ig bírtam a 30-40 percenkénti kelést-visszaaltatást, aztán feladtam, magam mellé vettem és kapott cicit, onnan egyfolytában rajtam lógott (nem hiszem, hogy kell neki, mert csak akkor szívja igazán, ha el akarom venni). Ma este újra próbáljuk. És Apa nem ébredt fel egyszer sem...
Anita
Robó is ügyesen gépel
Bünti: Apa találta ki, egyébként valamit muszáj, mert amit mondunk, az tényleg falra hányt borsó
. Egyébként tegnap semmi javulás nem volt, így megmondtam Szandinak, hogy rossz gyereket nem viszek a talira, gondoljon erre. Egyelőre a tali nem érdekli, hanem hogy mit kap a Télapótól
Heppi
Nekem is azt mondta doki néni, hogy heti 3 husi egyelőre elég. Tegnap kóstolt kb. 150 g csirkés vegyeszöldséget
Kenyérsütőgéphez nem értek, én dagasztós vagyok
Hinta klassz lehet
Tina
Köszi a sablonokat, megérkeztek
Sofka
Még mindig lázas (hőemelkedéses) Marcipánnak továbbra is megy a
a jobbuláshoz!
Igen, Szandi nagycsoportos. Szandi sem rajong az oviért, inkább itthon lenne, amire az óvó nénik még rátesznek egy lapáttal, mondják neki, hogy milyen jó nekünk itthon Zsombival, neki is milyen jó lenne, ha velünk lenne... Valahogy kibírom az év végéig, utána mindkettőt úgy kiosztom, hogy nem teszik ki az ablakba.
Frissítettem, így látom, most láztalan Marcipán, de jó
Andi
Lépegető Daninak gratula
Azt nem tudom, korai vagy sem, de Dani szerint itt az ideje
Ezt a tornát megnézem (szerintem még kismama koromban láttam egyszer valahol valamit
, asszem ezt)
Második hóember már az ablakon figyel
Többi még szárad, ma este vagy holnap megpróbálom leszedni őket. És ki kellene bírni, hogy ma nem festek, mert múlt csütörtök óta csak ide-oda tologatom az angolt, pedig 16-án házivizsga.
Kangi
Rendes doki néni, nem paráztatott. És igaza van, jól néz ki Julcsi
Urszila
Nyügi-Julka
, drukk a gyors fogacska-kibújáshoz
Nekünk nem írt a doki néni germicid C-t
Mariann
TV
Vásárlás
, babakocsi jó vétel
Ari
Epeműtét
, de legalább túl leszel rajta. Melódia
, mit dologzol?
Maci_2
Tegnap vettem én is Creall-t, világos zöldet, amire mérges is vagyok, mert tök sokáig buborékos volt, egy csomó festéket elpazaroltam
, és a képen is van három levél, ami buborékos maradt
. Amúgy szép lett, majd lefényképezem. Vettem még fehéret, víztisztát, és ami nagyon tetszik, vettem sötétben világítósat! Azzal festettem is tegnap a Mocsok Macsók után, ma délután remélem át tudom tenni őket (a lámpabúrába belülről tervezem
). És vettem olyan vastag fóliát is, most már faágat vadászok
Nadine
Nekem nem volt durvább az első mensi, sőt, sokkal lájtosabbak (ez a múlt héten esedékes egyelőre annyira lájtos, hogy nincs is
).
Timici
Trükködre én is rájöttem, legújabb műveim már így száradnak
Gömb
Már el voltál veszítve
Dekupázshoz gratula
Menzi: szoptatsz még? Szandival úgy voltam, amíg akár csak napi egyszer szopott, addig nem jött meg. Zsombival sajna nem így vagyok.
Miszike
Csúcs képek
Réka
Meló-gratula gratula
Momo
Felfújva hozzátok a csacsit vagy vigyük a miénket?
Beu
Receptet én is mentettem
Zsombi fél órás fickándozás után bealudt. Kíváncsi vagyok, meddig bírja orrbedugulás nélkül?
Megpróbálkozok valami házimunka-félével
(szerencsére nem nagyon van mit csinálni)
Puszi
Toffi + Zsombi