Új privát üzeneted érkezett!

Eszike! Sajnálom a kórház ügyet! Remélem három nap után megnyugodva engednek el!!!!

Lányok! Nálam az éhgyomri vérvételnél 3,7mmol/l lett az eredmény. A normális tartomány 4,1-nél kezdődik. Én eddig csak a magasról olvastam rosszakat. (talán Honeynál is alacsony lett, ha jól emlékszem) remélem ez nem gond.

Egyébként voltunk magzati szívuh-on. Velem még így nem veszekedett orvos. (egyébként az a vicces, hogy ennek ellenére nagyon szimpatikus volt,.) 14.30-ra volt időpontom, és korábban is érkeztem ennél 20 perccel. Megkérdeztem a nővért, hogy automatikusan behívnak-e, vagy be kell jelentkeznem az asszisztensnél. Azt az ukázt kaptam, hogy üljek le, az assziisztens ki fog jönni, és elkéri a papíromat. Közben végig a kijelőt néztem, de az én hívószámomat nem írták ki. Másfél óra várakozás után megkérdeztem valaki mást, hogy mi a pálya. Válasz: de hát a doktornő már rég elment, és nekem nem is volt időpontom. A lényeg: két és fél óra várakozás után az orvos visszajött, behívtak, az orvos iszonyúan fel volt paprikázva, hogy én hogy lehetek olyan hülye, hogy fél órán keresztül nem vettem észre, hogy az én számom volt a kijelzőn. A lényeg: 10 percet töltöttem bent, ebből 7 percig engem szídott az orvos, mondván, hogy nekem akkor is be kelett volna mennem, ha az én hívószámomhoz hasonlót :lol: látok a kijelzőn. Ezen kívül még kb 5 másik dologért kaptam fejmosást: pl.: mit keresek itt, ki mondta, hogy ezzel ide kell jönnöm, miért nem mondom a beutaló orvos neve mögé automatikusan, hogy doktor úr, hogy merem az asszisztens nőre azt mondani, hogy nővér..... végülis a fennmaradó 3 perc volt a lényeg: a babával minden rendben van, és a veséje is teljesen OK.
Végül úgy jöttem el, hogy tulajdonképpen legközelebb még meg is verhetnek, ha ilyen jó híreket mondanak. :lol:

Bocs, ha kicsit terjengős lettem. Ja, és a végén annyira zaklatott voltam, hogy a kijárat helyett berontottam a szomszéd rendelőbe, ahol rendelés folyt. Ekkor már végképp szerettem volna elsüllyedni....

Kép
blúmi

Bocs, kétszer sikerült!

Egyébként nálam a méhszáj tovább nyílt: nincs házasélet, nincs jóga, szigorú pihi, kéthetenként orvoshoz.....

Képzeljétek egy barátnőmnek a 32 hétre megszületett a kislánya. Nagy figyelmeztetés mindenkinek, akinek a méhszája nem teljesen zárt: nála is ez volt a helyzet, de nem tartotta be a szigorú pihenést, és a fekvést. Egyébként kora ellenére szép nagy baba, és jól vannak. remélem így is marad.

most, hogy már mindenkit lefárasztottam, elköszönök. Kihasználjuk az utolsó nyaralási lehetőséget, és holnap du. lemegyünk a balcsira. A változatosság kedvéért most ott fogok egy hetet feküdni! Mindenkinek további szép pocisodást!

Kép
blúmi

Haho!
Nem reagáltam tegnap senkire asszem. Most is csak gyorsan (nem jegyzeteltem :oops: )

eszike :)
sajnálom a kh-at, drukk, hogy minden rendben menjen. Ha diétázni kell, akkor húsok asszem mehetnek minden mennyiségben, igazából a magas szénhidrát tartalmúak vannak tiltólistán, vissza kell szoritani a cukros-lisztes dolgokat és sajna a gyümik közül is szelektálni kell...

winona :)
hü, ez azért elég megdöbbentö, hogy a tutibizti után "megváltozik" a neme. Mert nekünk ugye felváltva mondták hol ezt, hol azt, és az utóbbi 2 UH-n már nagyon mutogatta a pöcsét :)
De ez jó, hogy nem törtetek le.

blúmi :)
pihenj akkor rengeteget. Barátosnéd: huhh, nem lehetett azért könnyü menet (én anno Nándival a 33. héten görcsöltem be, de be voltunk tojva rendesen)

és akkor magunkról: tegnap este jól beparáztam és beparáztattam apjukomat is, és persze még mindig nem vagyunk nyugodtak. Délutántól el kezdett fájni az oldalam, a hasamnál. Elöször csak úgy, mintha kikönyökölt volna Csongor, volt már ilyen biztos másnál is, hogy nagyon kidugja valamijét, ami kelletelen. Aztán ez egyre fokozódott, este 10-re már határozottan sugárzó fájdalmam volt, aludni sem tudtam, csak szenvedtem, mint egy hülye, hogy most mi legyen. Csabim persze beaggódott, hogy úristen most mi lesz (ráadásul anyuméknél vagyunk, 120 km-re Szent Imrétöl) Végül kerestem fájdalomcsillapitot, amire incs határozottan ráirva, hogy tilos terhesség alatt bevenni, neteztem egy kicsit (este 11-kor...) és végül elmúlt a fájdalom. 5-kor megint elkezdett nyomni, de most annyira nem gáz, most pl abszolút nem érzem.
Fogalmam sincs, mi ez, kicsit olyan, mint mikor régen egy hugyúti fertözés ráment a vesémre, remélem, azért nem az :roll:
MIndenhol mást olvasok, hogy mit lehet terhesség alatt gyógyszerként bevenni (pl van olyan, amit a 3. harmadban irtak klifejezetten veszélyesnek...) most ahhoz tartom magam, hogy jobb bevenni egy pirulát, minthogy órákig szenvedjen az ember. DE ha megint felerösödik, bemegyünk a kh-ba.
És akkor most én is kérnék kicsi drukkot, hogy erre ne kerüljön sor, hétfön egyébként is mennék dokihoz, jó lenne kivárni, vele mégiscsak jobban meg tudjuk beszélni a teendöket.

Na, megyek, lepihizek.

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu! Én azt hallom az orvosoktól (a múltkor a Ceizel beszélt róla egy riportban), hogy az anyukák sokkal jobban félnek a terhesség alatti gyógyszerszedéstől, mint amennyire indokolt lenne. Ha Te nem vagy jól, akkor a baba sincs jól, és ilyenkor a gyógyszerszedés igenis indokolt mindkettőtők érdekében. Szorítok, hogy ne jöjjön elő megint. Írj, hogy mi volt hétfőn!

Kép
blúmi

Sziasztok!

Gors bekukk.

Eszike!
Nagyon szorítok érted, hogy könnyen teljenek a napok a korházban és, hogy be tudják állítnai a cukrodat! Örülök, hogy azért pozitívan fogod fel :wink:

Blúmi!

Hát nem semmi az uh-s story. Szegénykém,még jó, hogy a kismamákat nem kéne stresszelni feleslegesen, nemhogy egyenesen leszidni :twisted: :evil: Sajnálom, hogy így bántak veled. Annak viszont örülök, hogy baba jól van :D

Minyu!
Nagyon drukkolok neked,hogy ne kelljen korházba bevonulni. Remélem nem tér vissza ez a fránya fájdalom.

Mi jól vagyunk,kicsit keményedtem tegnap és fájdogált is a pocim,de hétfőn úgyis megyek dokihoz meg az elmaradt képet is megpróbálják megcsinálni a pofijáról :D Bár én már nem hiszem,hogy megmutatja... :shock:

Jó hétvégét midnenkinek, próbáljatok meg hűsölni!

Kép
Kép
a.m.

Szép jó napot!

Blúmi!
nem semmi a sztori, de a lényeg, hogy rendben van a pici babád!!!

Cukorszint:
nekem is alacsony tartományhoz tartozik: éhgyomri : 3,6 terhelés uátn 4,2 épp a határérték felett.. de nem mondták, hogy baj lenne.. én érzem, ha nagyon leesik, és ennem kell édességet :) amit tök jót tesz.. de a kilóim... :oops:

Minyu!
te szegény!
Tudom ám, hogy mit érzel!!!!
Múltkor írtam, hogy ilyen szúrodást is érzek.. néha olyan, mintha kést szúrkodnának és forgatnának lent alul.. hol jobb, hol bal oldalt.. ááá még leírni is rossz...!!!
SZEDJÉL magnéziumot nem tudom,h ogy te szedsz - e alapból.. de nekem kizárólag az segít.. ne!
fájdalomcsillapítót!! nem kell az, magnézium hidd el nagyon jó, sőt vegyél magnézium pezsgőtablettát.
Hidd el csodákra képes!!!
Nem vagyok ellene a fájdalomcsillapÍtónak!
Tegnap migrénem volt,,
úgyhogy vettem be 2-öt is, mert azt hittem, hogy megőrülök tőle!!!
Bocsi nem akarok én itt okoskodni neked, de mivel már többször tapasztaltam ilyen fájdalmat, amit te, ezért írtam le, hogy nálam mi vált be.
Az is lehet, hogy ma elmúlik ez a szúrkodás.. és holnap ismét előjön.. a fene se tudja, hogy mitől van... én nem kaptam rá választ!!

Most megyek.. lehet, hogy csak hétfőn jövök.

Legyen szép hétvégétek!!
Vigyázzatok magatokra!

(ESZIKE gondolok rád :wink: )

szeder74

Minyu!

A Mg tényleg megér 1 próbát!

Blúmi!

Hát ez nem semmi sztori! Én biztos nem maradtam volna csendben! Azért durva, hogy egy kismamával így bánjanak! De a lényeg, hogy egészséges a kicsid!
Neked eddig mennyire volt nyitva a méhszájad és most mennyire nyílt ki?És ugye csak a külső méhszájjal van gond? Gondolom, a méhnyak is megrövidült ugye? Szedsz rá vmi gyógyszert, ha igen, mit? Bocs, hogy itt bombázlak a kérdésekkel, csak most nekem is aktuális a dolog, sajnos, én kedden megyek dokihoz, és bár most már csak esténként, gyógyszerbevétel előtt keményedik a pocim, az István a királyról majdnem a kórházba mentünk szerdán, mert 10 percenként keményedtem és még fájt is a derekam meg a pocakom alja! Nagyon félek, hogy tovább nyílt, bár úgy tűnik, azóta már beállt a gyógyszer hatása és tényleg semmi panaszom nincs!

Márti
borossné becz márta

Hahó!

Köszi csajok a biztatást. Magnéziumot nem szedek rendszeresen, csak amikor érzem, hogy keményedek. Tegnap be is vettem Mg B6 extrát, délután folyamán 3-at, de nem sokat segitett.
Reggelre elmúlt a fájdalom, és gyakorlatilag egész nap feküdtem, pihiztem, csak Dm-be mentem el (utána kicsit visszatért a szúrás), és most este tiszavirágzást nézni, de most nincs semmi gond, úgyhogy megnyugodtam kicsit.

Szeder :)
emlékszem, hogy irtad ezt a szúrást, de nem is gondoltam, hogy te is ugyanilyet érzel :oops:

Márti :)
jajaj, pihizz sokat!

blúmi :)
én tuti kiborultam volna, ha engem leszidnak. Olyan kis érzékeny liba vagyok ilyenre.

Na, megyek meccset nézni. Pusza

Kép
Kép
Kép
minyu

Helloka csajok!

En megint csak a szokasos hetvegere ugrottam be a topikra. Szornyu, de hetkoznap egy lelegzetvetelnyi idom sincs.

Tenyleg erdekes, hogy milyen kiegyensulyozottak vagyunk igy nemileg :lol: Altalaban en azt latom a topikokon, hogy mindig elhuznak vmelyik iranyba, mi meg tok jok vagyunk. Es mar megjelent a 2009 marciusi topic. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, en abbol latom, hogy telik az ido, hogy jelennek meg az utanunk szulo topikok sorban, es meg csak dobbenek mindig.

Lolababa: szerintem a csaszaros ebed mutasd meg legkozelebb a dokinak, mert azt nem artana, ha neha meregetne. En alapbol iszok napi 3-4 l folyadekot, es tapasztalatbol mondom, hogy (3x erzestelenitettek gerincen keresztul) soha nem volt egy fikarcnyi fejfajasom sem. Szoval ha lehet, en meg inkabb amellett ervelnek, mondjuk, en a “normal” szulesnel is EDA-ban gondolkozom. Az altatasnak egyebkent sokkal tobb karos mellekhatasa van, de ebben a temaban azt hiszem, Holka az illetekes.
Marta: milyen volt az Istvan, a kirany? Pocaklakonak hogy tetszett?
Sarkantyuka: de abszolut ulo munkat vegzek. Mondjuk, eleg gyakran felallok, mert hosszu ideig nem birok egy helyben ulni, de vegulis megicsak ulok egesz nap. Lehet, hogy ezert erzem, hogy folyamatosan mocorog? Szuleses videokkal kapcsolatban teljesen egyetertek veled, amig csak olvastam szulestorteneteket, semmi gondom nem volt, most hogy lattam, kezdek betojni.
Csibe: en is szurkolok nagyon, hogy valasszon hetfon a babad vegre szint. Jol nez ki a babaverda!
Bejci: igen, ugy tunik, nekem egy orokmozgo jutott. De nem banom, csak kivancsi voltam a tobbiekre is, remelem, ez azert megvaltozik, amikor kibujik. Aranyos a kisbabod, en is meglestem a kepeket :D
Szeder: az milyen erzes, amikor csuklik a baba? Mert en sokkal tobbet csuklok, mint eddig, de az nem hiszem, hogy azt jelentene, hogy akkor o is
Anyooka: hat legyen igazad, es az en kis orokmozgo pocaklakom legyen majd egy angyali jo baba (bar mind a ketten rosszak voltunk mint az ordog :oops: … igazabol nagy csoda lenne egy szelid, szofogado baba, dehat minden lehetseges)
Starlak: tetszik nagyon a kocsi, es nekem a szine is bejon
Bagzerka: a porontyon lattam a szules videokat. A gatmetszes nalam sem kotelezo, csak hat elso baba, es en min. 4 kilo koruli bebire szamitok, szoval nem hiszem, hogy elkerulheto lesz (mind a ketten 4 kilo folott szulettunk, es hat szep nagy darabok is vagyunk). Bar akarom majd kenni a gatat az utolso honapban olajjal, azt mondjak az sokat segit … aztan majd meglatjuk. Raadasul itt nem szeretnek vagni, hanem hagyjak, hogy szakadjon minden, es majd osszestoppolnak. En ezt nem szeretnem, mert sokkal csunyabb lesz a varrat is, meg sokkal rosszabbul gyogyul. Szoval majd meg fogom elore beszelni a dokimmal, hogy ha kell, akkor vagjon, ne hagyja, hogy szakadjak. De azert addig is probalok mindent megtenni: olaj, torna.
a.m.: gratula a suly-nem-gyarapodashoz. Ugy latszik, te az a “tipus” leszel, aki az elejen belehuzott, a vegen meg mar nem fog sokat felszedni. Ugyes vagy! :wink:
Roni: a kismama tornaval en is igy vagyok. Meg dvd-t is vettem, de meg egyszer sem probaltam ki. Hetkoznap nem megy, mert 8 utan erek haza es hulla vagyok, hetvegen meg mindig annyi dolgom van, hogy tornazni mar sosincs energiam.Teljesen egyetertek veled, a szulestol most en is parazok, de szerintem ezen is tul kell esnunk, hogy felkeszultek legyunk amikor kell! Hogy van a hatad?
Sziszi: szep neveekt valasztottatok, hogyan lesz dontes?
Minyu: uj kepet nem kaptal a hosszucombu nagypocakos Csongorrol? Mostanaban nem latunk a mar “nagyobb” babakrol kepeket. En meg mar nem megyek tobbet, legalabb hadd lesegessem a tieiteket. Gratula Nandinak az ovihoz, ugyesen titkoltad a pocakod a felvetelinel. :lol: Mennek a drukkok nektek is, probalj meg sokat pihenni, es vigyazz nagyon magadra!
Winona: nahat, ez nem semmi, hogy meg most is valtoztatnak. En nem tudok kukis kepet kuldeni, mert nekunk csak dvd-n van meg, es le is van vedve, nem tudunk masolni belole. De nalam latszik a 2 golyo is, szoval nalam azert eleg eselyes, hogy nem tevednek.
Eszike: sajnalom a rossz cukor eredmenyt, meg a korhazat is. A dieta biztos nem lesz konnyu, ha szukseg lesz ra, majd ulj le egy dietetikussal, es mondd el neki, hogy miket eszel, o majd segiteni fog osszeallitani egy etrendet. Azert en gondolok rad sokat, es varunk nagyon vissza a hirekkel!!!
Netti: a ti lanyotok is nagyon aranyos, es mar jo nagy baba. A pocakod nagyon csini, nekem kb. ugyanolyannak tunik mind a ketto.
Blumi: a nover, orvos jo hu..e volt, de a lenyeg, hogy nalatok minden okes! Jo nyaralast nektek!

A riadolancba en nem szallok be, de a paromat mar “beidomitottam” es majd jon a hirekkel, ha aktualis lesz. :lol:

Tegnap este mi is voltunk szimfonikus koncerten. Elkepeszto, milyen erzekeny a Tokim. Ha egy kicsit hangosabb volt a zene, vagy nem tetszett neki, azonnal a tudomasomra hozta hatalmas rugasok formajaban :shock: !

Majdnem hiztam 1 kilot, mar napok ota tobb vagyok eggyel, de tegnap utkozben a koncertre Tokikem a tudomasomra hozta, hogy o a fonok, es meg kellett allnunk az ut szelen, szakado esoben, galaruhaban, hogy ki tudjam dobni a taccsot. :roll: Mara ismet visszanyertem a kezdosulyomat, most kb. megint nem ettem ugy 2 napja igazan semmit sem, mert etvagyam semmi, es ha kaja bemegy, akkor Benedek lelkem rogton vissza is kuldi. Hat ez van … Most egy kis epret eszegetek en is, hatha ez bent marad.

Es bar meg kicsit korai, de feltettem a linkes topikunkra egy linket, hogy az ujszulotteknel milyen reflexeket hogy lehet tesztelni.

KépKép
Kép
humanka

Humanka!

Az én kiscsi fiam is u.ilyen. Ha túl hangos a zene, mozi, hangzavar akkor azt rögtön jelzi. Egyébként nyugis kölök :D
Holna reggel én is megyek vizsgálatra és uh-ra.
Már megint eltelt 4 hét ééééééééésssss belelépek a 30-on túli hetekbe :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok! :)

Eszike: De jó hogy így fogod fel a kórházi létet, vigyázz magadra! Remélem tartható lesz számodra a diéta.

Márti: Az István a királyért nagyon irigyellek, a kedvenc rockoperám.
A keményedésekkel viszont óvatosan, pihenj amenyit csak tudsz.

Rizsi mostanában nálam is igen virgonckodik :) egyszerre rugja ki a két oldalam. És egyre nehezemm cipelni :) Néha meg úgy érzem szétreped a pocim :( nem túl jó érzés, és még mennyit fog nőni...

Jövőhét az utolsó szemlézős hetem. Hogy ilyen meleg lett nem is bánom annyira.

Kép

Ez lett a szépségdíjas búzám ebben az idényben :) Szép növény rossz fotó, de sajnos betelt a kártyám nem tudtam ismételni.

Kép

Kép
starlark

Sziasztok!!

Sziszi a Regina név nagyon szép!! Jó választás! :lol:

A.m. gratulálok Gyuszika új szerzeményeihez és a túl a 30 hétenhez!! :lol: :lol:

Winona nem semmi, hogy a kisfiúból hirtelen kislány lett!! De örülök, hogy minden rendben, mert valóban fő az egészség!! :lol:

Eszike kitartás a kórházhoz, nagyon ügyesen állsz hozzás!! Remélem a meglepi zsülinap jól sikerült!! Amint tudsz jelentkezz!!

Bagzerka sajnálom a fehérjét, remélem hamarosan kiderül mi okozza!!!

Netti nagyon szuper a kép a kislánykádról és szép a pocikép is!! :lol: :lol:

Anyooka küldöm Én is a privit. Keményedések remélem elmúltak!!

Blúmi azért ez durva ahogy Veled bántak!! Én biztos nem bírtam volna ki bőgés nélkül amilyen kis érzékeny vagyok mostanában! De örülök, hogy jó kedvvel jöttél el!! Pihenj továbbra is!!

Minyu remélem azóta jól vagy és Csongor jól viselkedik odabenn!!! :lol: :lol: Pihenj amennyit csak tudsz!!

Humanka vuk még mindig nagyon kitartó és Benedek nagyon vigyáz anya súlyára!! :lol: :lol:

Starlark gratula a szépségdíjas búzádért!! :lol: :lol:

Mi továbbra is jól vagyuk!! Pocaklakóm egy tündér, sokat mocizik de nem panaszkodhatom Rá. Se egy keményedés se szúrkálás se hasfájás!!! Hétvégén Mi is sokat csavarogtunk szuper volt!!

Hogy van Mindenki???? Hogy teltek a hétvégék???

Kép
Kép
lanta

Sziasztok!

Már régen írtam, de olvaslak azért benneteket!

A szülinaposoknak utólag is Nagyon Boldog Születésnapot kívánok!

Eszike! Sajnálom a kórházat, de szerencsére nem kell sokáig bent lenned!

Minyu!Remélem a fájások már elmúltak, és minden rendben!

Csibe! Nagyon szép a babakocsi!

Bagzerka! Remélem kiderítik mitől van a fehérje.

Én pár hete voltam a cukorterhelésen, amivel minden rendben. De a vizeletben nekem fehérvérsejtet, glükózt, baktériumot találtak. A doki elküldött vizelet tenyésztésre, de azt mondta valószínű hüvelyváladék került bele, ezért mutatták ki ezeket. Úgyhogy írt is fel hüvelykúpot, amit utálok. A háziorvosom viszont megnézte a régebbi leleteket is, és ő meg azt mondta, hogy az öszes vérképnél sok a fehérvérsejt. Még torkenetet is vett, hogy hátha torokgyulladás miatt. Nem tudom mi lehet, de remélem semmi komoly.
Mi is megvettük a babakocsit végre!!!!

Kép

Kép
Kép
petra1980

Ilyen ülőként: Kép

Kép
Kép
petra1980

Már én sem dolgozom, két hét óta itthon vagyok, és nagyon élvezem, sokat pihenek, és mégis mindent el tudok intézni a házban, és a ház körül!

Kép
Kép
petra1980

Na, Lányok! Mi ez a pangás? Azt hittem, már nem fogom tudni követni az eseményeket, erre alig van hsz.!

Humanka, Starlark!

Szuper volt az István a király, én is imádom, fantasztikus a rendezés, szenzációsak a szereplők! Nagyon nagy élmény volt! A kiscsaj imádja egyébként, de meg is szokhatta, mert hónapokon keresztül ment a tv-ben a Társulat műsora, úgyhogy minden szombaton kapott belőle ízelítőt a bébi is! Már mondtam is a férjemnek, hogy erre kéne szülni, mert már nagyon ismeri a pici és biztos megnyugszik, ha meghallja! :lol: A hangerő persze az Arénában folyamatos mocorgásra késztette, de akkor inkább a folyamatos keményedésekre kellett figyelnem, sajnos!
Holnapra sok-sok drukkot kérek, hogy a doki bácsim csupa bíztató és megnyugtató dolgot mondjon!

Minyu!

Majd írj, mit mondott a doki!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a pocifotó és babafotó dícséreteket!

Szombaton a barátnőmmel zenei fesztiválon voltam és nem tudom, hogy miért, de elég nagy látványosság voltam a nagy pocival... nagyon sokan megbámultak és összesúgtak a láttamra.... :(
Egy kismama már nem is mehet el szórakozni!?!? De azért én nagyon jól éreztem magam!! :D

Hogy viselitek ezt a hőséget???? Nem tudom mi lenne velünk, ha nem rakattuk volna ezt a légkondit!? :shock: Így is 24 fok van a lakásban!
A gyerkőcöt alig tudtam 1/2 11-kor behozni az udvarról, de akkor engem már az ájulás környékezett.....
Na most megyünk ebédelni, aztán aludni.... majd megpróbálok még jönni....

Kép
Kép
netti77

Petra, nagyon jól néz ki a babakocsi!!!

Kép
Kép
netti77

starlark!

Tényleg szépséges a búzád és tetszik a fotó is :D Gartulálok!!!Kitartás a melőhoz.

Márti!
Tényleg jó lehetett az előadás. Én Szegeden láttam már jó sok évvel ezelőtt és azóta is imádom :) Holnap megy a drukk!

Minyu!
Írj, hogy mi újság veled????

Petra!
Örülök, hogy te is otthon phizhetsz végre. gyere gyakrabban ha tudsz.
Nagyon tetszik a babakocsitok én is hasonlót szerettem volna,de a kocsiba nem férne be :(

Voltunk uh-n. Egy kicsivek jobban lehetett látni a pofiját a pici fiamnak,de a képek nem lettek jók. Csináltam telefonnal is azt meg még nem tudom feltölteni. De ha meglesz felrakom.
Hát bele léptem az utolsó 10 hétbe (vagy kitudja ,hogy pontosan mennyibe).
A méretei a korának megfelelőek. BDP 75 mm, Femur 60 mm.
Jövő héten újra megünk,mert a nyaralás előtt szeretne megvizsgálni az orvos (most nem is vizsgált ezért).
Sajna mosmég félkörívben, lábbal lefelé fekszik a fiacskám. :( Remélem hamarosan megfordul :roll: :wink:
Majd beszélek vele :)

Egyébként nem csodálom,hogy ebben a melegben nincs is nagyon kedvünk írni.....ez szörnyű

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok,

Majdnem egy hete, hogy erre fújt a szél, de érthető mert naon nagy szél csend van.
Múlthetem kicsit keményre sikeredett, mert a sógórnőm elkapott valami vírust és egész éjszaka hányt, még a vizet is, magyarul semmi sem maradt meg benne. Így bevittem a kórházba ahol infúzióra kötötték. Előtte megvizsgálták, hogy minden rendben van e, és a baba köszöni szépen jól van:-) Csak egy kis probléma van kinek mi a kicsi, egyenlőre nem tudjuk hogy ez nagy vagy nem,mert a méhlepény alsórészén 3*3cm echo, azaz hogy nem áramlik rendesen a vér, és ez a terület nőtt a két vizsgálatr között. Itt a kórházban senki sem mert erre neki rendes választ adni,mindenki csak azt mondta neki, hogy konzultáljon az orvosával. Én felhívtam egy ismerősőmet ezzel kapcsolatban, mert hát azért a méhlepény elég fontos, és azt mondta, hogy gyakrabban járjon ellenőrzésre, hogy nézzék a baba a korához képest megfelelően növekszik, ha nem akkor jobb ha kint lesz mint bent. csak egy kis bibi még, hogy 22 hetes. De legalább a 28.hétig bírja ki a méhlepény meg a baba is, de ha még tovább az csodás lenne.Ez volt csütörtökön.
Pénteken készülődtünk a Balatonra, ma jöttünk vissza, de naon naon jó volt. pancsoltam a Balatonba, igaz nagyon féltem nehogy elkapjak valamit, de annyira tiszta a víz, hogy a félelem azonnnal elszállt.

sajnos lemaradtam a szüléssel kapcsolatos témáról, de remélem a vége fele a félelem csökkeni fog, sajnos nem tudhatjuk ki fog ránk várni. de ezt meglepinek is felfoghatjuk.

A.M. vááúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú 30. héééééééééééééééééééééééééét, jipiiiiiiiiiiiiijééééééééééééééééé.

úgy látom a babakocsit lassan mindenki beszerzi:-)

Csuklás :shock: húúh hát én sem éreztem még csuklani.

Nyuszónak a héten megérkezhik a bútora :lol: :lol: :lol: :lol:

Holnap valaki jön a St.Imrébe előadásra?
Vendég

Hahó!

Megjöttem. Összefutottam a dokinál Csibével :D De csak 2 szó erejéig :)
Nos, ma éjjel már nem fájt az oldalam, de a doki lelkiismertesen megvizsgált, nem lát se miómát, se csontkinövést, sem semmilyen elváltozást, a méhszáj teljesen zárt. A pont, ahol fájt egyértelmüen a méh fala. 3x1-2 Magne B6-ot kell szednem és 2 hét múlva rámles a doki. Sok pihenés, sok folyadék.

most megyek is, majd este, vagy holnap még olvasgatok, reagálok.

Pusz mindenkinek

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok :) !

Am:
Örülök, hogy szépen növöget Gyuszika :) de jó, hogy láthattad :)

starlalk!
No ez a kép :) háttttt hogy is mondjam.. gyönyörű... tényleg az... de tudod, hogy miért jut eszembe mégis negatív dolog róla???
Mert, amikor 7. és 8. osztály végén jártunk nekünk is kellett menni az osztállyal idegenelni... ééésss ééén úúúúgy nem szerettem szépen szólva... :) de ne hari érte..
nekem azért is negatív élmény.. mert úúútálom, ha koszos a kezem.. és ugye, ha húzogatod az idegen szálakat, akkkor bizony koszos lesz.. nincs mese.. :? :oops: és, ahogy mentünk a sorokban.. egyszer lenéztem a lábam elé... ééés mi rohant el... illetve döcögött el... egy egér... sötétszürke határi egér.. és olyan kövér volt, hogy nem tudott futni.. csak döcögni.. gondolom van ott bőven nekik eleség.. :) :)
nos.. tudni kell, hogy én undorodom az egértől és a hasonló kis szörös állatoktól.. pl. patkány, tengeri malac.. és társaik.. no nekem ott annyi volt.. és amikor egy búzatábla mellett haladunk el. autóval... akkor mindig eszembe jut ez a szörnyű élmény!
DE
ne tessék ám rám neheztelni :)

petra!
Tuti babakocsija lesz a babátoknak :)
De jó, hogy nektek is megvan már :)

Humanka!
Ha jól emlékszem kérdezted a csuklást..
én úgy vettem észre, hogy ez az, hogy ritmusos lüktetést éreztem a pocimon... ez eltart sokszor 15 -20 percig is.. és elöszőr tényleg tök jó érzés.. de van úgy,hogy zavaró is.
és várom, hogy szegénykém hagyja abba.. sok helyen olvastam, hogy a magzatok szeretik, ha csuklanak.. hááát szerintem ez hülyeség.. hogy szeretnék már? hisz olyan idegesítő... ha mi is csuklunk.. minket is zavar.. hát még egy vízalatti életben milyen lehet??? :) -én úgy gondolom nem jó nekik.. hisz , amikor megszületnek, akkor is többnyire zavarja őket, ha csuklásba kezdenek.

No megvan nekünk is a bababútor.. kiválasztottuk végre :) és a héten rendeljük meg, mert 6 hét a szállítási idő!
A babakocsinál meg lehet, hogy változás fog beállni, mert amit kinéztem Adélnak az nem feltétlenül jó választás..
Voltunk az Elefáni bababoltban, és ott toligáltam a babakocsikat.. és rá kellett jönnöm, hogy bizony elég műanyag a kocsi váza.. pedig Peg-perego és a felső kategoriába tartozik az ára alapján.
Viszont:
néztem ugyan ennyiért -árban- egy másik kocsit.
NeoNato-t.
Van valakinek tapasztalata: Neonato ** Reverso Sport Tris, babakocsi-ról??
http://elefanibababolt.echt.hu/babakocs ... ?cid=44895

ha valaki tud v.mi bővebb infot, hogy jó-e, akkor szívesen fogadom!!

Most megyek, mert borzasztóan dagadnak az újjaim, főleg a jobb kezemen.. hát már kezdek megijedni tőle!
Szombaton és vasárnap már a lábfejeim is duzzadásnak indultak, igaz még nem olyan vészes, de lesz az is szerintem.

Legyetek jók.
Vigyázzatok magatokra, és igyatok sokat!!!!

szeder74

Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért, de zsúfolt volt az előző hét második fele :)

Márti: István a királyért én is irigy-irigy.

Honey: megfázásod jobban van már?

Csuklás: Zalán nem igazán csuklik. Viszont egyre többet mocorog, mostmár néha felszisszenek egy-egy megmozdulásánál.

Starlark: jó ez a babakocsi. :)

Sugi: én is a Brendonba járok tornázni, igaz még csak kétszer voltam, de pénteken megyek megint :)

Csibe: ti babakocsitok is jól néz ki.

Minyu: gratula hosszú combú Csongorhoz :) Meg az ovis felvételhez is! :) Ez a nyilallós fájdalom nem hangzik jól, remélem a jövőben elkerül titeket.

Szülés: én néha félek tőle, néha nem. Nézni nem nézek semmit, ellenben olvasok.

Annyira irigylem, aki mozgásból meg tudja mondani, hogy fekszik a babája. :) Bevallom őszintén, hogy fogalmam sincs, hogy fekszik Zalán. Hol alul medence csontomnál érzem mozogni, hol a köldököm környékén, hol meg a köldököm felett. Szóval abszolút passz. Másfél hete még medencevégű volt, de remélem befordul, nem szeretnék császárt.

Riadólánc nagyon jó ötlet! Anyoooka: mindjárt megy az adatokkal privi. :)

Bejci: Bianka nagyon szépséges :)

Winona: gratula akkor a kislányhoz :D Tök jó, hogy már nem kell melóznod, én egyre erősebben gondolkozom azon, hogy ki akarom-e bírni július végéig.

Eszike: ajnálom a cukor problémát, drukk, hogy mihamarabb túl legyél a kórházon, és jól be tudják állítani.

Bagzerka: fehérje :(((

Netti: helyes pocak :)

Blúmi: dokis sztori nem semmi. Pihenj amenniytcsak bírsz!

Humanka: én is mindig az utánunk következő topikokból állapítom meg, hoyg megint elment egy hónap :) Látom téged ez a fránya rókák mostmár végig kísérnek

Petra: szép a ti baba kocsitok is, eredetileg mi is ilyenen gondolkoztunk terep kocsinak.

Nyuszi: drukk a lánynak, hogy kitartsanak minél tovább, de legalább a 28. hétig.

És itt a mi terepkocsink :)

Kép

Kép

Kép
kistiggrincs

...szeptemberi kocsi bemutató 2008:-) :lol: :lol: :lol:

Szeder, minket az I'coo kocsiról beszéltek le, és a Peg Perego kocsit ajánlották, a könnyű és hosszú használhatósága és praktikája miatt. No, meg egy két tapasztalt szülők is közbe szóltak, igazából segítették a választásunkat, így azért döntöttünk mellette, igaz mi nem ezt a fajtát, mármint tolókarut vettük, a mi kocsink Peg Perego Uno 2008, Brendon weboldalán megtudod nézni melyikre gondolok, és hozzá külön kell sajna megvenni a hordozót pelitáskát.
Viszont amit kinéztetek jól néz ki :lol: csak termék jellemzők? /tolókar állítható?, amit mi néztünk I'coo annak nem lehetett :cry: /
Na a színskála az nagyon jóóóó :wink:

Tigrincs; köszi a drukkot :wink:

A vizesedés, hát anyócák 3/4 h autókázást sem birok már ki sajnos, kezem lábam bedagad:-(

Na most megyek megtömni a pocakot.
Vendég

Üdv:)

Petra, Kistigrincs: Jó babaverdák, váljanak be a gyakorlatban is :)

A.M.: Nálad már megkezdődött a visszaszámlálás :) Már csak 10 hét. Milyen gyorsan fog elrepülni :)

Szeder: nem neheztelek én sőt, tényleg bocsi, de jót mosolyogtam :)
Gyerekkoromban én a kukorica szedést utáltam rettenetesen.
A gabonát amúgy még nem is olyan rossz idegenelni, kivéve az őszárpát mert az jó toklászos :)

A kocsi nagyon jól néz ki, szép színekben van. Tapasztalatom sajnos nincs.

Ma voltam dokinál. Minden a legnagyobb rendben bébibogyóval és velem :)

Kép

Kép
starlark

Sziasztok!

Kis kedvcsináló ebay-hez... :D
Most találtam, lehet, hogy bepályázom, még csak 0,99 fonton áll...

Kép

Kép
Kép
lolababa

Szeder!
Már épp hiányoltalak :D jó, hogy jöttél.

kistiggrincs!
Nagyon vagány a kocsi,pláne a sport résszel! :wink:
Tezsek fel a pocakomról mai képet. Szerintem sokat nőtt :lol: Kép

Kép
Kép
a.m.

Lola: no kipróbálom :)

Ruhát egyenlőre nem merek, most egy takarón gyakorlok egyet :)

Kép

Kép

Kép
starlark

humanka!!!
ha szakad, az akkor ott, és úgy szakad, ahol a legjobb neki :D na de télleg.... szóval nekem nem vágtak, és 5 kb db-onként egy-egy miliméteres szakadás lett!!!! egy-egy varrást kaptam, és semmi, de semmi nem látszik!!!!!!! mondjuk asszem egy része ezeknek belül történt, de így lett magától. de persze nem meggyôzni akarlak, csk mondom :) :) js és igen, kenegesd! én is kentem

eszikére gondoltam ma, most már akkor kórházban van, ugyi?! remélem nem sül meg....

a.m.!!!
gratulaaa a 30 héthez!!!!!! szupi, és hihhhetetlen!!!!
van még ideje megfordulni, ne aggódj! és nagyon szép a pocak!!!! nagyot nôtt!!

starlark!!!
gratula a búzádhoz!!! -és miért mondod hoyg nem jó a kép?? nekem teccik, és én szakavatott szem vagyok :D:D és örülök hoyg nminded rendben veletek!!!

köszönöm a drukkokat fehérje ügyben!! holnap megyek védônôhöz nézni megint, de csak csíkkal vagy mivel... nemtom, oda is vinni kell a reggeli elsôt??? életemben nem nézte még védônô....segítsetek lééécciiii!!!

lanta!
örülök hoyg minden renben és jól vagytok!!! a túrázás meg...ebben az idôben :O :O nem semmi mennyi energiád van :)

petra!!!
gratula a kocsihoiz!!! és remélem neked sem lesz semmi ezzel a vizelet dologgal....

márta!!! mennek a drukkok holnapra!!!!

netti!!!
ne törôdj a beszûkült agyúakkal!!! menj oda, ahova csak szeretnél, és bírod! én is voltam sok helyen simivel pocakban! ne érdekeljen mit gondolnak!!!!!!

nyuszifülke!!
remélem sógornôdnél mindne rendben!!!!!!! vigyázzon magára!! meg te is, nehogy elkapd tôle.... én jövô héten tudok menni asszem elôadásra! ha lesz valaki simivel, mert marcim megy fesztiválozni (dolgozni)

minyu!
örülök hoyg mindne rendben!!! akkor hajrá pihenés!!

szeder :D döcögôs kisegér :)
és ami után írtam hoyg még nem is csuklott bébike, következô nap asszem belelendült!!!!! de annyira hogy 3-4szer volt aznap!!! húúú... mondjuk még nem idegesít, ahyg siminél, amikor a napi 8. adagba kezdett, és rázkódtam már összevissza és csak nem hagyta abba...majd 5 perc szünet, és újból.... jajj. meg persze neki sem lehetett kellemes...
melyik pp kocsi volt, ami nem tetszik végül????? mi végül a3-at vettünk, és nagyon bele vagyok zúgva :)
és csak semmi dagadás!!! egyél sok dinnyét, az jó erre, nem??!?! js, én nem ismerem a neonato-kat...semmi tapasztalat, bocsiii :)

kistiggrincs!!
nagyon menô a kocsi!!! ez melyik fajta???

lola!
jó a csomag!!! én teszveszen néztem most egyet, huszonvalahány db-ból állt, és 4e-ért ment el végül!!! ma meg turiban 300ft/db vettem vagy 8 kis bébi cuccot :) kezdek belelendülni! hihi
aztán majd írd meg, ha sikerül a megszerzés hoyg mennyi lett avége, kiváncsi vagyok!!!

én jól, reggel megyek akkor pisit nézetni, drukkoljatok hoyg kb annyi legyen, mint eddig....
ééés már cska 4 munkanap!!!!!!!!!!!!! jó, ebben menne lesz a vasárnap is....:( de azt máér kibírom! asszem :D és annyira készülök a költözésre!!! marcim elmegy 2.-én fesztiválozni....brühü, de az a tervem hoyg simit jól bevonom, és együtt nekiállunk dobozolni!!! aztán meg van sok ajánlott segítség, ha nagyon nem menne együtt, meg valszeg neki ez csak egy drabig buli...aztán jöhetnek, vihetik jáccózni :) szóval ezek a kilátások :)

na jóócak!

KépKép

KépKép
bagzerka

bocsánat.... elfelejtettem melyikôtök írta az áfonya kivonatot???????
hol lehet olyat szerezni??? mindenhol nézem, és sehol semmi....

KépKép

KépKép
bagzerka

Bagzerka!

Bilace a neve, feketeáfonya kivonat, kb.2.500 pénz, nagyobb gyógyszertárak, drogériák tartják, de gyógynövényboltban tuti megkapod! Nem csak vizesedésre, visszerek ellen is jó! Aztán van még tőzegáfonya meg vörösáfonya kivonat, ez is tabletta vagy kapszula, ez a fentieken túl fertőzések elkerülésére jó, van valami baciölő, gombaölő hatása is, ha igaz, csak ennek nem tudom a nevét, de láttam már!

Drukkokat előre is köszi, Lányok, majd estefelé jövök helyzetet jelenteni, 15h-ra megyek dokihoz.

Márti
borossné becz márta

Nem jöttem egy ideje, sok a tenni való.

Bagzerka!
Én is írtam az áfonya kivonatot. Bio boltokban és gyógyszertárban lehet kapni ezeket. Én személy szerint a Sejt-Őr féle tőzegáfonya kapszulát szedem, mert ez uyanolyan jó, mint a többi (pl. Gran-c) és sokkal olcsóbb is. Bár nem minden patikában lehet kapni, de azért beszerezhető. Pesten sajna nem tudom hol lehet venni, de kérdezd meg a patikust, hogy nem tudják-e beszerezni, én is így jutok hozzá itthon.
És valóban ez húgyúti fertőzésekre is jó, én nagyon problémás voltam ilyen téren, míg nem szedtem ezt. Szóval, akinek van valami a vizeletében, az szedje valamelyiket (vörös vagy tőzegáfonya).

a.m.!
Gratu a 30 héthez, nagyon közel a cél! És tényleg sokat nőtt az a poci.

Minyu és Starlak!
Jó, hogy minden ok veletek! És Minyu: tessék betartani a sok pihenést, folyadék pótlást.

Baba befordulás: A védőnő mondta (mivel Dávidunk se fordult még be), hogy a hátad mögé kell tenni egy összetekert nagypárnát vagy takarót, amit nem szeretnek a babák, és ettől sokszor befordulnak. Azt is mondta, hogy a 33. hétig jó lenne befordulni, mert utána kisebb az esély. Hogy ezeknek mennyi a valóságalapja nem tudom, de kipróbálom.

Petra, kistigris!

Klasszak a babakocsik, a színük is jó.

Mostanában annyira lennt van a baba, hogy nem tudok fél óránál tovább az asztalnál ülni, mert utána nem kapok rendesen levelőt + szédülök. Lehet, hogy valami ideget nagyon nyom és ezért van? Ti nem szoktatok ilyet érezni?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

hahó!

Ma éjjel sajna megint fájt az oldalam :evil: Viszont jó hir, hogy a vizeletemben nincs baci, tehát valszeg csak valami ideget nyom el a babó. (tartottam töle, hogy felhúzódott valami baci és attól fáj)

Védönéninél is minden renben, lemázsált, meghallgattuk a szivhangot, kitapigatta milyen magasan van.

bagzerka :)
kitartást erre a pár napra, aztán a dobozoláshoz. Mikor mi költöztünk, mi is hivtuk a haverokat, bár nem dobozolni, csak cipelni, de nekik igy is buli volt. Rokonyok meg tényleg jó, ha jönnek vigyázni Simire.

Hozzánk 1 hét múlva jönnek a festök, fenn már nagyjából összerámoltam, a többi pakolnivalót a fiúkra hagytam. A nagyobb gáz az az alsó szinten lesz, a "számitógép" szobát pl simán katasztrófasúlytotta övezetté lehetne nyilvánitani, nem is tudom, hogy fogjuk innen kipakolni a sok újságot, kütyü-mütyüt, alkatrészt...

starlark :)
tök jó a búzás kép. Épp néztük, hogy vasárnap, mikor jöttünk haza anyuéktól, Szolnok mellett már arattak :shock:

szeder :)
döcögös egér :lol:

am :)
klassz poci, tényleg sokat nött!

csibe :)
mit mondott Nyuszigabi? Láttátok a nemét???

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

És a baba neme ........................még mindig rejtély :D

Annyira összeszorította a kis combjait végig, hogy semmti nem lehetett látni. Mondta is a doktor úr, hogy nagyon kis %-ban vannak ilyen babák, akik ennyire konzekvensen ebben a pózban csücsülnek minden ultrahangnál.

Úgyhogy lehet, hogy 2 névvel kell készülnünk. Hacsak az elkövetkező hetekben még az ultrahangok alatt meg nem gondolja magát.

Pedig mondtam itt benn a kollégáknak, hogy még véletlenül se szorítsanak nekem, és ne rakják keresztbe az ujjaikat, mert lehet, hogy azért szorítja ő is össze :D

Na mindegy. Ma nem tudok sokat netezni, Merci szülinapja lesz este :D Tegnap bejártam a fél várost neki rózsaszín Fur Berries mackóért. Hiánycikk, nem hogy rózsaszín, de sok helyen semmilyen szín nem volt már. Én balga azt hittem, csak bemegyek egy játékboltba és kész. Hát nem, úgy látszik a Minimaxon hirdetett játékokért harcolni kell :roll:

Kép
Kép
csibe21

lolababa,
én is nézem most az e-bayt - múltkor az orrom előtt csaptak le egy csomagra :)
de most még csak a lányomnak néztem, mert hát ugye ...

és azt még elfelejtettem, hogy a doki megnyugatott, hogy a 6.8 az teljesen jó terhes eredmény - az 5.8 felső határ a nem terhesekre van, terheseknél a 7 feletti eredményre mondják, hogy gond van

Kép
Kép
csibe21

Sziasztok Csajszik!!!

Végre van netünk!!!!! :D
Igaz még nem tökéletes a megoldás, mivel a kivitelezők valami "isteni szikrától" vezérelve az előszoba szekrény mögé rakták az elosztókat.
Úgyhogy most kipakoltam az előszobaszekrényt és benne ülök!!!! :D :D :D
10 perce röhögök magamon, hogy elég hülyén nézhetek ki a kabátok alatt ücsörögve, notebookkal a kezemben.
Kb 25 éve bújtam utoljára szekrénybe.... :D :D

Na megpróbálok visszaolvasni...

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

Bagzerka: Bébé confort Trophy Avenue+ Opera sport rész, plusz mózes, és rá lehet csatlakoztatni a hordozónkat is. 4 munkanap irigy-irigy. Hajrá költözés, lassacskán én is el akarok kezdeni dobozolni, bár van még több mint egy hónapunk.

Ági: én ebben a melegben szimplán enm kapok levegőt. És ráadásul elkezdett fájnia derekam is :(

Csibe: akkor ő lesz a meglepetésnemű baba :) Mercinek Boldog születésnapot :)

Kép
kistiggrincs

Sziasztok!

Na! Én is befutottam. Csütörtök óta a Balcsin voltunk ezért nem jelentkeztem. És befutott a 40 fok is! :evil: Nem gondoltam, hogy ilyen nehezen fogom bírni. Egész hétvégén, beleértve a hétfőt is meg sem bírtam mozdulni. A reggelek kivételével. Akkor még egészen elviselhető tud lenni a hőmérséklet és persze hajnalban. Mert tudom ám, hogy milyen hő van hajnalban: sajna a Balcsin nem tudok éjjel aludni valószínűleg az ágy miatt, ami szivacsos, otthon pedig rugós van. Csak forgolódom és néha bele bele alszom a forgolódásomba. Reggelre pedig mindenem fáj. Nappal aludhatnék egy picit, de akkor meg a hőségtől nem tudok! :evil: Szóval szenvedek rendesen! És mostanában állítólag nem is lesz sokkal enyhébb idő. Ti hogy bírjátok??? Már akinek nincs klímája.
Annácska 3-4 napig szinte semmit sem mozdult. Alig éreztem a pici rezdüléseit. Tegnap pedig mintha duracellt nyelt volna: egész nap hullámzott az egész has-berendezésem. Meg sem állt! Nagyon tetszett nekem is és apának is, de estére már nagyon fárasztó volt.

Örülök, hogy nagyjából mindenki rendben van! :D
Minyu! Remélem elmúlt a fájás!

A.m.!
Klassz a pocikép! Csini kismami vagy!!!

Eszike!
Otthon vagy már? Remélem kibírható volt az a 3 nap. Mi a helyzet a cukroddal?

Winona!
Előbb utóbb el fog dőlni! Olyan sok variáció nincs! :D Most grat a kislányhoz!!! :wink:

Szeder!
Vizesedés ügyben én is beindultam! :cry: Már a gyűrűimtől is meg kellett szabaduljak. Nem volt egyszerű....! :lol: Még a jeggyűrűt nem vettem le, de lehet hogy fűrésszel kell majd leszedni! :wink:
A lábam pedig estére dagad. Még nem olyan vészes, de mi lesz a következő két hónapban??? :roll:

Kép
Kép
konan

Szép napot nektek!!!

Am: nem semmi mekkorát nőtt a pocakod :)
én is hasonló ruhácskában feszítek.. (takarítok... mit feszítek én már... óóóó a régi kis alakom.. most feszítés helyett.. folyok.. :) ) -tudod már az nagy szó, hogy nevetek magamon... a hétvégén felvettem a bő kis rucikámat.. mire apárom:

- naa vettél magadnak új

hálóinget??? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :roll:

a fenéT!
EZ AZ ÚJ ruhám... szegény ő is nehezen szokja az új divatozásomat... :) ami ugye nem divatozás.. hanem most a helyzet adta lehetőség...

kistigrincs!
nem semmi egy újjabb babakocsi.. :) lassan kölcsönzőt is nyithatnál... sorba is állnék, mert nekünk még egy sincs.. :)

minyu!
te szegényke még mindig küzdesz ezek szerint a nyilalásokkal... igyál magnézium pezsi tabit... kiegészítőnek a tabletta mellé.

konan!
valamelyik nap gondoltam magamban rád, hogy mi lehet veletek.. mi most szombaton megyünk a balatonra egy hétre... már előre tudom, hogy nem tudok majd aludni az ágy miatt... :twisted: :evil:
én még egy 5*-os szállodában is kényelmetlenül alszom, nemhogy egy nyaralóban.. imádom az ágyikómat... és komolyan mondom, ha benne fekszem nem is nagyon veszem észre, hogy kismami vagyok.. és ez nem poén, ez a valóság! úgyhogy félek most egy pirinyót, hogy hogyan fognak telni a hétvégék.
Babamozgás:
Adél is kevesebbet mocorog, mint szokott... valószínű, hogy azért a meleg is benne van a pakliban.

Meleg:
hát tegnap majdnem rosszúl lettem... pedig direkt fél öt után mentem vásárolni... egyik üzletből ki... a zöldségeshez be... mire hazaértem pedig autóval voltam.. megfájdult a fejem.. és éreztem a gyengeséget is rendesen... hát kemény menet ez a nyár.. :) de jó.. mert egyre közelebb visz minket a célhoz... :)

honey:
:) POÉN
os vagy!
MI ÚJSÁG veletek?

szeder74

Blúmi,
nagyon kemény a dokis sztorid!! Főleg, hogy ezek után még szimpinek találtad az orvost! :shock:

szeder,
nekem a dokim azt mondta az alacsony cukromra, hogy ne egyek édességet! Mert a hirtelen jött cukor extra inzulin termelésére készteti a szervezetemet és még azt az minimális cukrot is elvonja, aminek ott kéne lennie. Így lett 2,2 a terhelésem az éhgyomri 3,4 után.
Próbálom betartani, de nem annyira megy.... :)

eszike,
remélem minden rendben lesz nálad is a cukorral!

Mi most 4 napot wellnesselni voltunk Tapolcán. Olyan szuper volt!!! a 35 fok ellenére se egy keményedés , se egy görcs se semmi. Olyan jól voltam, hogy megint előjött a "terhes vagyok én egyáltalán?" érzésem. :D
És Flóra baba is érezhette ezt a hihetetlen nyugit, mert tök másképp mocorgott mint eddig. Nem rudott éleseket, inkább csak "dörgölőzés " ment egész nap.
Viszont ma reggel irtó szarul voltam... :? hiába, a hidegfront. Már amennyire ezt hidegnek lehet nevezni.

Megjött a 2 hónapra ígért szupi kis babakocsink! :D 2 hét után... Már össze is raktuk!

Sajna képeket nem tudok feltenni, mert a párom eltüntette a gép kábelét. De majd keresgélek.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

csibee!
a kis rafinált.. hogy ennyire kis titokzatos... :) édes kis szive.. meglepetés lesz nektek.

szeder74

Na picit lelépek, mert nem annyira kényelmes itt a szekrényben.... majd du leszek.

Ja, Nyuszifül!!!! Megyek ma Szt. Imrés előadásra!!!
Ha gondolod talizhatunk! :)

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Irtam egy csomot, es mind elveseztt :evil: :roll:

Nem irom ujra, csak Csibere csodalkozok meg ra, hogy ez a bebi aztan nem semmi, hoigy borzolja az idegeiteket :lol:

KépKép
Kép
humanka

Honey!

Nagyon jót nevettek,hogy a szekrényben ülsz. Aranyos lehet a látvány :lol: :lol: :lol:

Csibe!
Azt hiszem te nyerted meg a legtitogzatosabb baba anyukája címet a tokikon!!! :lol: Gartulálok!
A lényeg,hogy egészséges!

Szeder!

Bocsi,de a te story-don is nevettem az "új hálóing?"-en. Teljesen át tudom érezni. Az én férjem is kb.ilyen :roll:
Egyébként ez a ruha amit a vállánál ki lehet kötni és szopis hálóingnek is jó,ezért vettem :wink:
Vigyázz ebben a nagy melegben. Mi csak 7 után indultunk bevásárolni.

Kép
Kép
a.m.

Konan: Tegnap Zalán is Duracell nyuszit játszott, néha azt hittem most azonanl ki akar jönni az oldalamon. :)

Szeder: Hálóing :D Csak két baabkocsink van annyit is terveztünk :D Szóval ha jól emlékszem Minyut még nem köröztem le :D

Honey: jó lehetett wellnesselni :)

Kép
kistiggrincs

Sziasztok,

Honey;

Oké részemről a tali. Sógórnőmmel fogok érkezni, egy szőke egy barna:-) nos és legyező lesz nálunk :lol: :lol: talán erről majd felismersz. Terv az érkezésről :roll: hát fél6ra szeretnénk odaérni, hogy ne megint az oszlop mögött kelljen ülni, mert hát nem egy szép onnan a panoráma :shock:

És te, hogy tervezed az érkezést?
Vendég

csibe :)
Aztaaaaaa. Ez ám az izgis dolog! De nemsoká menned kell még UH-ra a kh-ba, talán majd ott.
Sajnálom, hogy nem kaptál rózsaszin mackót :( Én most kissátrat-házat keresek Nándoromnak, mert azt kért a kistesótól. Eddig egy csomó helyen láttam, mostmeg ... :roll:

bagzerka :)
én kipróbáltam a tőzegáfonya tablettát és tényleg jó! Vizhajtónak mindenképpen, de húgyuti gondokra is. Ha még nem késö (nemtom, hogy ma mentél-e, vagy holnap fogsz) nálunk a védönéninél reggeli elsö pisit kell vinni.

szeder :)
Neonato babakocsiról nincs infóm, de a bababútorhoz nagy grat. És köszi a további tippeket mg ügyben!!!

honeymoon :)
szekrényes netezés :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!:)

Bagzerka: Mert a beállítása lett rossz, tavaly szebbeket csináltam de vmi csoda folytán letörlődött az összes kép a telómról... :(

Jövőhéten már édes szabadság?:) Én ma fejeztem be a szemléket holnap nyugdíjas tali + értekezlet, azt túlélem és engem is békén hagynak, de szerencsére nem kell TP-re mennem, maradok amíg akarok :)

Minyu: gondolom az őszi árpa volt azt már nálunk is aratják :)

Csibe: nem semmi a kisember :) Lehet ez nektek meglepi lesz :)

Honey: Szerezzetek be egy wifi-t és nem kell a szekrénybe ülni :) Örülök hogy újra net közelben tudsz azért lenni :)

Lola: Neked nagy mázlid van :) Nekem most ment el a kedvem az eBay-es ruha vásárlástól. Fiúknak csak UK-ba postáz az összes akire ráklikkeltem. :(:(:(

Kép

Kép
starlark

Sziasztok!

Megjöttem doki bácsitól ééééés nem nyílt tovább a méhszáj! Gyógyszerről lassan le kell állni és meglátjuk, Magnerot marad! Menet közben meg telefonon kell konzultálnom doki bácsival, hogy mi a helyzet, szóval szem előtt vagyok tartva! Sűrűbben is kell már hozzá járnom, nem elég havonta! Viszont van egy jó kis Coli baci fertőzésem, úgyhogy antibiotikum kúra jön+Canesten krém, hogy megelőzzük a gombát! Egyelőre ennyi, aztán meglátjujk!
Nagyon köszi a drukkokat, most már csak azért szorítsatok, hogy a gyógyszer csökkentésével majd elhagyásával ne jöjjenek újra a keményedések, fájások!

Honey!

Megnéztelek volna, ahogy a kabátok alatt üldögélsz... :lol: Lényeg, hogy Te is jössz már!

Szeder!

Aranyos a párod! én biztos helyből felfordultam volna a röhögéstől!

Márti
borossné becz márta

Márti: ez jó hír hogy nem nyílt tovább :) Remélhetőleg gyógyszer nélkül se lesz már baj. A fertőzés miatt nem irigyellek. Normaflor-t nem ajánlotta a doki? Az antibiotikumok a hasznos bélbacikat is kiírtják.

Kép

Kép
starlark

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?